Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
ott is kiegyeztem volna a döntetlennel, de ott nem írtad be, hogy győztünk.Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt?Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt? Pedig az még alacsonyabb ligában szerepel mint a Fleetwood.Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
Coolearie
több mint 9 éve
Tök vicces vagy, a Tranmere Rovers mért nem mondtad ezt?Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
slowmotion
több mint 9 éve
azt, hogy elment a tv értem, de neten sem lehet nézni???sztem a upc volt szar mert nálam is elment az össezs köztévé
digin meg jön az m4, ki értei ezt...
NB2
több mint 9 éve
Azt nem értem mi a faszért kell 70 percig buzizni, ha tudnak futballozni is.Mert a portugálok sokszor ugyanezzel a taktikával lettek Európa-bajnokok. 😊
gabokocka
több mint 9 éve
Dibusz, Gera, Nagy, Lovre, Pintér, Radó, Böde.Csupa saját nevelés.
Legalább Jova vagy Gyömbér a padon ott van mutatóban az ifiből.
több mint 9 éve
Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.erős ellenfél volt, a harmadosztály 19. legerősebb csapata. ilyen erős csapat ellen egy döntetlennel is kiegyeztem volna idegenben.
Coolearie
több mint 9 éve
Igaz hogy csak priszízön de a pPool egy ötöst odavágott a Fleetwood Town csapatának. Bogdán védett a 2.félidőben.
több mint 9 éve
A kettőst már értem, és hol a terhelés? 😀Bajnokság + magyar kupa 😊Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
somoskovig
Jan
több mint 9 éve
Bajnokság + magyar kupa 😊Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
somoskovig
több mint 9 éve
Magyar csapat esetén mit értesz kettős terhelés alatt? 😀idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
Jan
több mint 9 éve
idényeleji formaIlyenkor azért sz.r mert még idény eleje van, idény közben meg azért mert túl sok a kettős terhelés.
gamerkr
több mint 9 éve
Azt nem értem mi a faszért kell 70 percig buzizni, ha tudnak futballozni is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Azta, onnan? Böde vazz
több mint 9 éve
idényeleji forma-Böde 😊
gamerkr
több mint 9 éve
idényeleji forma
több mint 9 éve
Úgy látom a klubok és a csapataink tesznek róla, hogy gyorsan elfelejtsük ez az EB-t. De most komolyan mi az isten kell még a fradiba? Ennyi pénzből egy normális vidéki klubnál már EL csoportkörös csapatot lehetett volna csinálni.
több mint 9 éve
Ha minden jól alakul, augusztusban már megint nem lesz magyar csapat sehol
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 412
Azert ez az eredmeny kicsit foss😀
több mint 9 éve
Huhh, majdnem megvolt a második. WTF?
több mint 9 éve
Kirakatcsapat...
több mint 9 éve
De jó ez a fradi a nemzetközi porondon, kéne beléjük még egy kis állami pénz, hátha találnak valakit aki ellen legalább egy ikszre jók lehetnének.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
betoltam a streamet, erre 1-0, shit.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Fradinál csak hülye emberek dolgoznak?😊scontent.fomr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/q81/s480x480/13606463_1334211353260526_7447969013039222834_n.jpg?oh=f310996ff37641a8a12fa1b20bdbfad1&oe=582A0A2E