Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."

bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀Divat
Ilyen ember kell a Milanba! 😂

több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."

bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀

|
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.htmlDzsokijuing
Tudod mire kell figyelni a grupenszexnél? Hogy ki ne maradj belőle, meg a te segged legyen a falnál 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"
 www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.html

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/zenit-fontos-tradicio-hogy-ne-legyenek-fekete-jatekosok-2200963

We Love Russia 😀

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17
Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)Mikey
Nekem nem volt bajom ezzel a nyilatkozattal addig, amíg nem láttam, hogy milyen fegyelmezetlenségre képes ez a csapat még. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ezt Rodgers sem gondolta volna, mert hátborzongató volt. 😊
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Borzalmas, amit ez a Benítez próbál csinálni a Cselszivel... Első félidőt végigtámadják, de minden helyzetet elbasznak, de csak azért sem hozza le Torrest. Aztán miután kapunk egy gólt, egyből cserél, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna hamarabb cserélni. Egyszerűen nem érzi a meccs ritmusát.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17
Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...empty taxi
Nem hát, már amikor megszereztük, akkor is az egyik legtehetségesebb fiatalnak mondták. De Baszunk játszatni, így szinte tuti, hogy a télen eladják ezek a barmok. Sajnálom, mert szerintem ha megkapná a lehetőséget, simán bizonyítana a bajnokságban is.

több mint 11 éve
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17
Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕Mikey
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.
több mint 11 éve
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17
Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕
több mint 11 éve
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.
Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!

szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.Mikey
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕
több mint 11 éve
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.
Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!

szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 345 — capitaine du château de Vienne 1487
Tössön fullcontact soccer, színészkedés nélkül 😉

köszi SanyoJ!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double B
Anglia. tüsi91
Tipikus kupameccs volt! Azt kell mondjam, hogy jogosan jutott tovább a Bradford. Szarul játszottunk (sajnos mostanában csak a szokásos :/ ) nincs mentség..
több mint 11 éve
 index.hu/2012/karacsony/balotellin_kifogott_az_ajandek_csomagolas/?token=df4b80ca25ca88aeb7b3022befe44aac

kész vagyok ettől az "embertől"... 😀 😀

|
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double B
Anglia.
több mint 11 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕
több mint 11 éve
 www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.html

Csak Divatnak német nyelvű linkkel, hogy hitelesebb legyen.

Guardiola--->Bayern?Amadeus91
én most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat
Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛empty taxi
fessönnek is szoktak hívni...köszi! 😀

|
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
 www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.html

én most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat
Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve

én most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-puszi

|
több mint 11 éve
Máté lehet megy kölcsönbe Gedeonékhoz, remélem Kanta v Csiki jön helyette!!! és ha már Moniz elengedi, akkor nyilván biztos jön vmi komoly támadó is!

Heinz meg állítólag Pápa?! 😀

|
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Herr 40 millió megsérült edzésen.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
- tizenegyes az ellenfélnek egy semmiképpen sem szándékos kezezés miatt
Mikey
már meg ne haragudj, de ez tipikusan a szabályok felületes tudása 😊 Egyértelműen nem természetes testtartásban volt a keze, még ha rá is bombázták 2 méterről, és bármilyen hülyén is hangzik, még sárga lapot is kellett volna adni a "vétkesnek"