Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."Ilyen ember kell a Milanba! 😂
bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀Divat
több mint 11 éve
Mario Balotelli: A barátnőm azt mondta"Ha még egy meccset játszol a FIFÁ-val, elköltözöm." Erre azt mondtam neki: "Várj még 8 percet, és segítek összecsomagolni."bár lehet, inkább a vicc topikba kellet volna... 😀
|
több mint 11 éve
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"Tudod mire kell figyelni a grupenszexnél? Hogy ki ne maradj belőle, meg a te segged legyen a falnál 😀
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.htmlDzsokijuing
több mint 11 éve
"Ez a csapategység a pályán is megmutatkozott, hiszen hihetetlenül tudtunk küzdeni egymásért"www.origo.hu/sport/magyarfoci/20121217-honvedos-orgiarol-mesel-kabat-peter.html
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/zenit-fontos-tradicio-hogy-ne-legyenek-fekete-jatekosok-2200963We Love Russia 😀
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Nekem nem volt bajom ezzel a nyilatkozattal addig, amíg nem láttam, hogy milyen fegyelmezetlenségre képes ez a csapat még. Bár van egy olyan sejtésem, hogy ezt Rodgers sem gondolta volna, mert hátborzongató volt. 😊Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)Mikey
több mint 11 éve
Borzalmas, amit ez a Benítez próbál csinálni a Cselszivel... Első félidőt végigtámadják, de minden helyzetet elbasznak, de csak azért sem hozza le Torrest. Aztán miután kapunk egy gólt, egyből cserél, csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett volna hamarabb cserélni. Egyszerűen nem érzi a meccs ritmusát.
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.kristóf17Az egyébként nagyon aranyos így 1-3 után, hogy Rodgers a meccs előtt nyilatkozott egy olyat, hogy az év végi 2. helyezés sem elérhetetlen.
Azóta sem tudom eldönteni, hogy ezen most nevetnem kéne, vagy sírnom.
Sosem értettem minek kell hantázni ekkorákat. Így a 12. helyről. (Ami végül is 2., csak nem egészen úgy ahogy BR gondolta.)
több mint 11 éve
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...empty taxiNem hát, már amikor megszereztük, akkor is az egyik legtehetségesebb fiatalnak mondták. De Baszunk játszatni, így szinte tuti, hogy a télen eladják ezek a barmok. Sajnálom, mert szerintem ha megkapná a lehetőséget, simán bizonyítana a bajnokságban is.
több mint 11 éve
Ilyen napokon egyszerűen nem tudok mit kezdeni magammal. Csak az alvás segít ezek után. És igen, sajnos elég nehéz már 3 éve.Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕kristóf17Nehéz a (gyenge) középcsapatok szurkolóinak élete, nemigaz..? 😕
több mint 11 éve
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.Eddig Downing a legjobb nálunk véleményem szerint. 😊 Valóban szimpatikus volt a szurkolóktól. Az már kevésbé, hogy egész meccsen a Villa szurkolóit lehetett eddig hallani 😕
Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!
szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.Mikey
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Azt nem értem, miért Downing a balbekk az Aston Villa elleni kezdőben.Igaz sok pénzbe került, és játszatni kell BÁRHOL ha januárban szeretnék eladni.
Jó lenne ha most nem az egyébként szokásos hazai 0-0 lenne a vége...
Go Reds!
szerk.: az de szép volt, hogy még a Liverpool szurkolók is végig tapsolták a 19. percet a Villa szurkolókkal Stiliyan Petrov miatt.
több mint 11 éve
Tössön fullcontact soccer, színészkedés nélkül 😉köszi SanyoJ!
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nem ügyetlen ez a Niang gyerek, de durván Balotelli-feelingje van...
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Tipikus kupameccs volt! Azt kell mondjam, hogy jogosan jutott tovább a Bradford. Szarul játszottunk (sajnos mostanában csak a szokásos :/ ) nincs mentség..A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double BAnglia. tüsi91
több mint 11 éve
index.hu/2012/karacsony/balotellin_kifogott_az_ajandek_csomagolas/?token=df4b80ca25ca88aeb7b3022befe44aackész vagyok ettől az "embertől"... 😀 😀
|
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕Double BAnglia.
több mint 11 éve
A negyedoszályú Bradford kipottyantotta a (sz)Arsenalt. Kár, hogy nem raktam mixet 😕
több mint 11 éve
fessönnek is szoktak hívni...köszi! 😀Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛empty taxiwww.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat
Csak Divatnak német nyelvű linkkel, hogy hitelesebb legyen.
Guardiola--->Bayern?Amadeus91
|
több mint 11 éve
Ezen túl csak "Mode" néven illetlek 😛www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-pusziDivat
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
www.bild.de/sport/fussball/guardiola/will-laut-england-medien-zu-bayern-27588970.bild.htmlén most újra németet tanulok, úgyh gyakorlásnak jó! köszi-puszi
|
több mint 11 éve
Máté lehet megy kölcsönbe Gedeonékhoz, remélem Kanta v Csiki jön helyette!!! és ha már Moniz elengedi, akkor nyilván biztos jön vmi komoly támadó is!Heinz meg állítólag Pápa?! 😀
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Herr 40 millió megsérült edzésen.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
- tizenegyes az ellenfélnek egy semmiképpen sem szándékos kezezés miattmár meg ne haragudj, de ez tipikusan a szabályok felületes tudása 😊 Egyértelműen nem természetes testtartásban volt a keze, még ha rá is bombázták 2 méterről, és bármilyen hülyén is hangzik, még sárga lapot is kellett volna adni a "vétkesnek"
Mikey