Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Azért kedveltük!😊Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.Kissor David Villa!Divatulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/TevezAsbee
videjjót check 1:02-nél, Levi hatalmas... 😀
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
több mint 11 éve
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.or David Villa!Divatulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/TevezAsbee
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
or David Villa!ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/TevezAsbee
|
több mint 11 éve
ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/Tevez
több mint 11 éve
ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/Kardomba dőlnék...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
ő sztem kizárt sajnos, bár mint korábbi ződ nevelés Csikit is emlegetik...vmeik csak jön! 😊Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!!Divata másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.deyell
|
több mint 11 éve
Van miből, hála istennek. Tudod, van az a cigány vicc, hogy megjött e már a segélyem, nem tudom, tőlem már levonták. Na, ugyanez Fradival.Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!!Divata másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.deyell
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szép lenne Rajczi zöld mezben.Kantát sztem magyar csapat nem tudja kifizetni, olyan nagy nevekre ne számítsatok. Nálunk legalább megmondták, hogy senki nem jön. 😊
több mint 11 éve
deyell
11 702
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!!Divata másik pedig Tischler Patrik lesz, legalábbis remélem.
choose life
több mint 11 éve
ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/videjjót check 1:02-nél, Levi hatalmas... 😀
Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?
|
több mint 11 éve
szerintem az utóbbi időben egész jól dolgozik, és nem csak az ő hibája, hogy tud balfaszkodni a csapat. Jó pl VdV eladása az ő hibája volt.Év üzlete a van Persie igazolás mellett.Igen csak kéne nekünk egy edző is mert én AVB-től eddig olyan sok jót nem kaptunk. Csak a többiek hozzánk hasonló bénáskodásának köszönhető hogy nem valahol a középmezőny alján vagyunk. Remélem tud rajtunk lendíteni WS ha valóban! hozzánk jön.
Bánhatja aki nem adott érte ennyit.
Bazzani
Mikor kezdte nálunk a munkát nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani miután elmegy de Harry bácsit kérjük vissza!dande
több mint 11 éve
Év üzlete a van Persie igazolás mellett.Igen csak kéne nekünk egy edző is mert én AVB-től eddig olyan sok jót nem kaptunk. Csak a többiek hozzánk hasonló bénáskodásának köszönhető hogy nem valahol a középmezőny alján vagyunk. Remélem tud rajtunk lendíteni WS ha valóban! hozzánk jön.
Bánhatja aki nem adott érte ennyit.
Bazzani
Mikor kezdte nálunk a munkát nem hittem volna, hogy ezt fogom mondani miután elmegy de Harry bácsit kérjük vissza!
több mint 11 éve
Év üzlete a van Persie igazolás mellett.Bánhatja aki nem adott érte ennyit.
több mint 11 éve
Sneijder állítólag T'ham 12m-ért...Divatörültem volna, ha a Milan elhozza, volt róla szó, de hát mit is várok. 😀
több mint 11 éve
Boldog Karácsonyt! 😊Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
több mint 11 éve
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊NE!!! Könyörgöm ne.
Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊kristof
több mint 11 éve
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊nagy gólt vágott az öreg, megérdemelte! qrva dinamot zsinorba 2* megraktam buktak és velük ugye én is, most nem mertem őket erre nekik nyóc...(most mu és bilbao szopatott cserébe😊)
Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊kristof
|
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
én örülnék ha menne, csak jöjjön Neymar/Falcao a helyére, Torres meg maradjon ilyen 😊 előbbinek (mmint Neymarnak😀) Schleck meg Sanyo se örülne pedig sztem nagyon alázda lenne a brazil vonulatunk: Luiz, Ramires, Oscar, Piazon és Ő, a mai góljaink felét már így előbbieknek köszönhetjük 😊Super Frankienek meg óriási grat, szépen sikerült a jubileum 😊
több mint 11 éve
már az origo is lehozta: www.origo.hu/sport/focivilag/20121223-a-liverpool-megszerzi-a-chelsea-valogatott-csatarat.htmlVégre igazolt a pool egy fiatal csatárt akinek nagy jvőt jósolnak és érdemes rászánni ap énzt. Vagy ilyen már volt párszor ?TocaA Boltonban jó volt - 12 meccs, 8 gól - így stabil kezdőként talán Liverpoolban is jó lehet.
De én még sehol nem olvastam erről.
Ami fontosabb, hogy Sterling 5 éves szerződéshosszabbítást írt alá. Remélem szépen fejlődik majd és legalább másfél évtizedre megoldott lesz a balszélső poszt vele.Mikey
több mint 11 éve
Mert több helyről le lett nyilatkozva. Cassilas nagyon nem nyilatkozott pozitívat Mouról és fordítvaNem mondtam, hogy te írtad.Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀TocaOk, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo
Már miért lenne tény?...kaszo
több mint 11 éve
Nem mondtam, hogy te írtad.Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀TocaOk, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo
Már miért lenne tény?...
több mint 11 éve
Nem tudom hol írtam, hogy el fog igazolni ,szerintem sehol. Annyit írtam hogy para van köztünk ami tény 😀Ok, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéTocaNem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszoJo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.TocaEz a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca>Adán védett
>innentőlkaszo
Hiszem ha látom.kaszo