Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Ba pótolja majd ha sikerül megegyezni vele a fizujáról (a Newcastle-el már le van zsírozva), ugyanezt tudom mondani: We'll see..
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
We'll see...

több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Szoktam NSO-t olvasgatni, szörnyű😀
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Pár oldalon szoktam hozzászólásokat olvasgatni csak kíváncsiságból, hogy miket írogatnak az emberek és egyszerűen nem szoktam a szememnek hinni, hogy miket hoznak fel példának. KB. ha gólt rúg akkor milyen kocsija van, ha ilyen kocsija van akkor miért nem rúg gólt stb..de nem csak Balázs, mostanában Juhász Roland is kap hideget meleget.

Lessen vagy Németh K-val és Szalaival.Németh liverpoolba igazolt és tétmeccsen nem játszott a nagy csapatban. Ha számítottak volna rá akkor már a kispadra ültették volna. (Gulácsit meg dobálják ide-oda) Már az elején lehetett tudni/érezni, hogy ebből nem lesz nagy Pool-i karrier.
Szalai? BL-be nevezte a REAL anno, de csak a spanyol 3. ligában játszott,meglehetősen gólerősen, Mainzba jó, jó helyen van, de csak ezután derül ki, hogy mi lesz belőle (1-2 hasonló év kell)...ellenben Dzsudzsák egy jó nevű együttes első csapatában kezdő és meghatározó játékosává vált és elég sok gólt és gólpaszt szállított éveken át. a D. Moszkvában sem vall szégyent..
Több ezer futbalista járt már így, nem érezte jól magát vhol hosszútávon..Anno a portugál válogatott Maniche is elvágyódott Moszkvából.
A többit leírtam már két beírással ezelőtt, de csak Puskás maradt meg😊
Balázs hívott, hogy többet ne védjem.

Ádiósz.

ZoliMP
Sokaig egyetertettem de a moszkvai atigazolassal egyertelmu lett hogy csak a penzert ment ororszorszagba.
Anzsibol az a Dinamo mint kis is derult inkabb visszalepes.
En szurkolok neki de ugy erzem ezt elbaszta.
NSOn olvasgass kommentek kozott ha igazan retardalt embereket keresel , de komolyan venni vagy akar foglalkozni veluk enm erdemes 😀
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Pár oldalon szoktam hozzászólásokat olvasgatni csak kíváncsiságból, hogy miket írogatnak az emberek és egyszerűen nem szoktam a szememnek hinni, hogy miket hoznak fel példának. KB. ha gólt rúg akkor milyen kocsija van, ha ilyen kocsija van akkor miért nem rúg gólt stb..de nem csak Balázs, mostanában Juhász Roland is kap hideget meleget.

Lessen vagy Németh K-val és Szalaival.Németh liverpoolba igazolt és tétmeccsen nem játszott a nagy csapatban. Ha számítottak volna rá akkor már a kispadra ültették volna. (Gulácsit meg dobálják ide-oda) Már az elején lehetett tudni/érezni, hogy ebből nem lesz nagy Pool-i karrier.
Szalai? BL-be nevezte a REAL anno, de csak a spanyol 3. ligában játszott,meglehetősen gólerősen, Mainzba jó, jó helyen van, de csak ezután derül ki, hogy mi lesz belőle (1-2 hasonló év kell)...ellenben Dzsudzsák egy jó nevű együttes első csapatában kezdő és meghatározó játékosává vált és elég sok gólt és gólpaszt szállított éveken át. a D. Moszkvában sem vall szégyent..
Több ezer futbalista járt már így, nem érezte jól magát vhol hosszútávon..Anno a portugál válogatott Maniche is elvágyódott Moszkvából.
A többit leírtam már két beírással ezelőtt, de csak Puskás maradt meg😊
Balázs hívott, hogy többet ne védjem.

Ádiósz.
több mint 11 éve
Lehet ma érzékeny vagyok, de vhogy a hangnem nem nagyon tetszik😀.

Minden betűbe ne kössünk bele. Tudom, hogy Puskástól messze van, de sokan azt remélték, hogy egy top ligába fog kerülni ahol nem a kiesés ellen netán a 7-12-ig fog küzdeni, hanem EL, BL helyekért..sokszor pl. a Valenciát lehetett olvasni vele kapcsolatban, aminek semmi alapja nem volt. (mondjuk múlt évben is BL helyért ment, úgy ahogy a PSV-nél is. NEm vagyok sem holland se orosz liga rajongó, de oroszoknál több a nagy presztizzsel bíró meccs, mint a hollandoknál. ( pl. Moszkvai csapatok )
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.
Az a baj annyira megemelkedett az ára Dzsudzsinak, hogy kevés top ligás csapat adna ennyi pénzt amennyit a D. Moszkva kérne érte. Gondolom nem akarnak milliókat bukni rajta

Amúgy meg még mindig nem a Te/Mi életed /életünk hanem az övé. Ha buta akkor buta, ha hülye helyre igazolt akkor az Ő dolga, ha szépek a fogai ha csúnyák, ha Linda, ha Ferrari..
Miatta nem fogom kitakarni magam az éjszaka.Remélem Ti sem teszitek😊

ZoliMP
Akkor mert csaptal fel vedougyvednek ha ennyire nem erdekel 😀
En leszarom a magyar focit csak megjegyeztem hogy szegeny ostoba mondjuk Szalaihoz merve, lehet jobb jatekos de lehet a hulyesege miatt fog kisebb karriert befutni.
A többi resze meg mindig hulyeseg amit irsz mert ennyi erovel Nemethet meg a Poolban , Szalait meg a Realban lattak sokan mar szoval Szalai a Puskas 😀
Ui.: csak vicc ne szívd mellre 😊
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Lehet ma érzékeny vagyok, de vhogy a hangnem nem nagyon tetszik😀.

Minden betűbe ne kössünk bele. Tudom, hogy Puskástól messze van, de sokan azt remélték, hogy egy top ligába fog kerülni ahol nem a kiesés ellen netán a 7-12-ig fog küzdeni, hanem EL, BL helyekért..sokszor pl. a Valenciát lehetett olvasni vele kapcsolatban, aminek semmi alapja nem volt. (mondjuk múlt évben is BL helyért ment, úgy ahogy a PSV-nél is. NEm vagyok sem holland se orosz liga rajongó, de oroszoknál több a nagy presztizzsel bíró meccs, mint a hollandoknál. ( pl. Moszkvai csapatok )
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.
Az a baj annyira megemelkedett az ára Dzsudzsinak, hogy kevés top ligás csapat adna ennyi pénzt amennyit a D. Moszkva kérne érte. Gondolom nem akarnak milliókat bukni rajta

Amúgy meg még mindig nem a Te/Mi életed /életünk hanem az övé. Ha buta akkor buta, ha hülye helyre igazolt akkor az Ő dolga, ha szépek a fogai ha csúnyák, ha Linda, ha Ferrari..
Miatta nem fogom kitakarni magam az éjszaka.Remélem Ti sem teszitek😊
több mint 11 éve
Így kellett volna írnom--> "Puskás" és úgy értve, hogy sokan benne látták azt a személyt aki végre -újra- egy NAGY EURÓPAI csapatban fog játszani.
ZoliMP
Ez hülyeség, attól ő még nagyon messze volt.
Amúgy ha a neved aláírásba raknád és nem manuálisan az üzid végére írnád tudnám értékelni, csak mert így szar idézni.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Így kellett volna írnom--> "Puskás" és úgy értve, hogy sokan benne látták azt a személyt aki végre -újra- egy NAGY EURÓPAI csapatban fog játszani.

__
zéé
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
[color][/color]
egyik haverom benzinkúton kapta el, és közös kép, meg dumáltak egyet,szal civilbe normálisnak tűnik...nekem egy bajom va vele, h nem mondja meg a frankót, h a pénz miatt ment ki, és kábít mkit a szakmai dumávalDivat
Így a magánembereknek van vele baja, egyébként meg a média szedné szanaszét, sztem ő így járt jobban.empty taxi
biztos saját belátása szerinti legjobbat próbálta választani, kérdés karrierje szempontjából jó döntés lesz-e...de ezt már kiveséztük és majd az idő választ ad rá!

|
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
egyik haverom benzinkúton kapta el, és közös kép, meg dumáltak egyet,szal civilbe normálisnak tűnik...nekem egy bajom va vele, h nem mondja meg a frankót, h a pénz miatt ment ki, és kábít mkit a szakmai dumávalDivat
Így a magánembereknek van vele baja, egyébként meg a média szedné szanaszét, sztem ő így járt jobban.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Jófej gyerek a Dzsudzsák. Haverjaimhoz leült vagy két órára dumálni Balcsin.
Semmi baj nincs vele. Sztem csak rossz tanácsadói vannak.Bazzani
Nem azt mondtam hogy nem jó fej, annyit tudok hogy hihetetlen buta. Elment moszkvába megszedte magát mostmár érdekli a karrierje is ,csak kicsit megkésve. A jó játékosok fordítva csinálják. Toca
Nem te mondtad.
Stez írta, hogy a pofája az egekben van.
Ez nem igaz, egy közvetlen jófej csóka.
Bazzani
egyik haverom benzinkúton kapta el, és közös kép, meg dumáltak egyet,szal civilbe normálisnak tűnik...nekem egy bajom va vele, h nem mondja meg a frankót, h a pénz miatt ment ki, és kábít mkit a szakmai dumával

|
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 790 — Bears & Illinois fan
Hihetetlenek "vagyunk".
Ő élete, nem a miénk. Ő ezt választotta. ...Egész MO azt vetíti rá, hogy ő az új Puskás és az "egész" ország megsértődött rá, hogy nem NY EU-i nagy ligába ment. ( Pletykákon kívül nem is volt igazi ajánlat, talán egy francia csapat adott volna érte 11 millát ) A PSV-nek kellett a pénz,Dzsuzsáknak sem jött rosszul a fizetés.
Amúgy maradjunk a földön. Ha munkahelyet váltasz általában mi motivál?
(Az orosz liga erősebb, mint a holland)
__

ZoliMP
Ki mondta, hogy ő az új Puskás? 😂
Az orosz liga lehet, hogy erősebb, mint a holland (bár erősen határeset), viszont az egyik általában ugródeszka, a másik meg a süllyesztő, nem?

Én bírom amúgy a fiút, a nagy hype viszont azért van, mert a sok falábú gyökér mellett végre volt egy, aki kétszer egyeneset rúgott a labdába.....

Amikor gyerekként elkezdtem nézni a focit, még a vb-re kijutottunk (Détári volt az isten), nem bánnám, ha ezekkel a fiúkkal sikerülne valami hasonló. Egy jó Dzsudzsák nagyon kell a csapatba, de egy majom nem......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Nem azt mondtam hogy nem jó fej, annyit tudok hogy hihetetlen buta. Elment moszkvába megszedte magát mostmár érdekli a karrierje is ,csak kicsit megkésve. A jó játékosok fordítva csinálják. Toca
Nem te mondtad.
Stez írta, hogy a pofája az egekben van.
Ez nem igaz, egy közvetlen jófej csóka.

több mint 11 éve
Nem azt mondtam hogy nem jó fej, annyit tudok hogy hihetetlen buta. Elment moszkvába megszedte magát mostmár érdekli a karrierje is ,csak kicsit megkésve. A jó játékosok fordítva csinálják.
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Semmi baj nincs vele. Sztem csak rossz tanácsadói vannak.

több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
de legalább a fogait megcsináltatta 😀JC6
volt miből...lehet azért ment a ruszkikhoz, ja nem: szakmai okok miatt!Divat
A legviccesebb az, hogy ha a pénzéhes kurvája nem könyörög neki azért, hogy úgy néz ki, mint valami majom, akkor szerintem máig sem jutott volna eszébe, hogy esetleg tükörbe nézzen és maga megcsináltassa. Minek? Kurva elégedett magával.Stez
ne zavarjon am az a teny, h 2010ben csinaltatta meg a fogait, amikor lindacska es az anzsi is elbaszott messzi volt meg tole 😀 frocsogsz mindenre ami szembejon, mint vmi violent diarrhea, dehogy gondolkoznal egy piciket az luxus. hatalmas a musor.

„Régóta tervbe vettem, esztétikailag nem tetszett, hogy - mivel állandóan mosolygok - összevissza állnak a fogaim. Igényes embernek tartom magam, ezért - eleinte ugyan féltem - rászántam magam. Később rádöbbentem, illetve a PSV orvosa ráébresztett, hogy feltétlen kell tenni valamit a fogaimmal, mert egy időzített bombán ültem. Az orvos szerint kész csoda, hogy eddig nem volt komolyabb sérülésem, húzódásom, szakadásom. Ha a fogak állandó, rejtett gyulladásban vannak, az egész szervezetre kihat. A Porto középpályását azért nem igazolta le a Milan, mert Cissokónak nem voltak rendben a fogai, gyulladásban volt a szervezete, ezért fokozott sérülékenységre gyanakodtak. A topkluboknál nagyon fontos a fogazat, a szerződésaláírásoknál megnézik. A négy első fogamat kioperálták, megigazították, decemberi születésnapomra kaptam meg a mostani fogaimat, azóta lényegesen jobban érzem magam”.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Egyébként pontosan melyik mondatában is mondta azt, hogy kinőtte a Dinamot? Annyit mondott, hogy nem ez a végcélja, hanem hogy egyszer játsszon az angol vagy a spanyol bajnokságban. Most ezzel ekkora baj van?
És egyébként vezeti a kanadai táblázatot a csapatában, szóval az egyesek által várva várt kirúgástól is elég messze van.

Az nyilvánvaló, hogy nem egy észlény a gyerek, de ez sok másik sportolónkról is elmondható, még sem kapnak fele annyit sem, mint Dzsudzsák.

több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Zolikám, ez egy dolog. Csak akkor maradjon kussban. Ne olvassam minden hónapban azt, hogy ő már kinőtte az orosz ligát, meg tovább akar lépni, mindent elért, blablabla.
Süket duma, nem kell sehova, örüljön, hogy ott még igényt tartanak rá, mert utána már csak a Konda marad.JC6
Azért a Dinamo és a Debrecen között van más csapat is ahova jó lehet 😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Zolikám, ez egy dolog. Csak akkor maradjon kussban. Ne olvassam minden hónapban azt, hogy ő már kinőtte az orosz ligát, meg tovább akar lépni, mindent elért, blablabla.
Süket duma, nem kell sehova, örüljön, hogy ott még igényt tartanak rá, mert utána már csak a Konda marad.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Hihetetlenek "vagyunk".
Ő élete, nem a miénk. Ő ezt választotta. ...Egész MO azt vetíti rá, hogy ő az új Puskás és az "egész" ország megsértődött rá, hogy nem NY EU-i nagy ligába ment. ( Pletykákon kívül nem is volt igazi ajánlat, talán egy francia csapat adott volna érte 11 millát ) A PSV-nek kellett a pénz,Dzsuzsáknak sem jött rosszul a fizetés.
Amúgy maradjunk a földön. Ha munkahelyet váltasz általában mi motivál?
(Az orosz liga erősebb, mint a holland)
__
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Menjen csak tovább.
Pontosan az lesz a sorsa, mint a legtöbb magyar zseninek. 4-5 év után visszatér majd az NB1-be, ahogy leesik mindenkinek, hogy külföldön fos és nem tud megragadni.
Szánalom a csávó, de erre úgy sem fog rájönni, hisz a pofája az egekbe van.Stez
Jelentkezzen az, akinek nem kellene évi 3 milliárd.
Elég ha nyom egy like-ot, kiderül hányan tettünk volna másként a fórum párezer felhasználója közül.
Én biztos nem.Sobri Jóska
ja nem tudtam, hogy a PSV-nél a magyar átlagmunkás/egyetemista fizetését kapta, de így nekünk fórumozóknak is nyilván ugyanaz a döntési alapunk, mint neki, igazad van.
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
Menjen csak tovább.
Pontosan az lesz a sorsa, mint a legtöbb magyar zseninek. 4-5 év után visszatér majd az NB1-be, ahogy leesik mindenkinek, hogy külföldön fos és nem tud megragadni.
Szánalom a csávó, de erre úgy sem fog rájönni, hisz a pofája az egekbe van.Stez
Jelentkezzen az, akinek nem kellene évi 3 milliárd.
Elég ha nyom egy like-ot, kiderül hányan tettünk volna másként a fórum párezer felhasználója közül.
Én biztos nem.

több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
volt miből...lehet azért ment a ruszkikhoz, ja nem: szakmai okok miatt!Divat
A legviccesebb az, hogy ha a pénzéhes kurvája nem könyörög neki azért, hogy úgy néz ki, mint valami majom, akkor szerintem máig sem jutott volna eszébe, hogy esetleg tükörbe nézzen és maga megcsináltassa. Minek? Kurva elégedett magával.

több mint 11 éve
volt miből...lehet azért ment a ruszkikhoz, ja nem: szakmai okok miatt!

|