Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
de utálom az MU-t...egyszerűen nem tudnék mit szeretni bennük, egyedül Rooney-t bírom, de őt nagyon.JC6
és ezt most miért osztottad meg velünk? mert meg merték verni a WBA-t vagy mi?

ha azért mert ez egy gyengébb meccs volt, más (nagy)csapatoknak is van egy csomó ilyen egy szezonon belül. RvP góljáért meg megérte megnézni az egészet.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
de utálom az MU-t...egyszerűen nem tudnék mit szeretni bennük, egyedül Rooney-t bírom, de őt nagyon.JC6
Tebow-ban mit lehet szeretni?Asbee
Az ő segge alatt a legmelegebb a kispad. 😕

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tebow-ban mit lehet szeretni?Asbee
Vigyázz az ilyen kérdésekkel mert 100000 búcsúcédula sem hoz ki a tisztítótűzből 😛 (bocsánat mindenkitől ezt nem tudtam kihagyni)
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Tebow-ban mit lehet szeretni?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
nem tudnék más csapatot szeretni csak a MU -t 😊

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
de utálom az MU-t...egyszerűen nem tudnék mit szeretni bennük, egyedül Rooney-t bírom, de őt nagyon.
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Roberto Carlos visszavonult

:/ telik az idő...

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Haladunk haladunk többször kell szidni AVB-t és még a végén bajnokok leszünk.... Na jó nem 😛 a lényeg, hogy most kettőből kettőt hoztunk.
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
tovább tart a Sneijder-saga:

„Világos, hogy mindenki számára az a legjobb, ha januárban távozok. Ha ez mégsem történik meg, akkor maradok, a szerződésem kétezer-tizenöt júniusáig él az Interrel” – nyilatkozta Sneijder a De Telegraaf című holland lapnak.

miután ugye Stramaccioni mondta h számít rá...bárki is viszi el jól fog vele járni, pláne, ha olcsósítva....

|
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 649 — Axel Foley
Nem mer olyan nagyot álmodni mint Dzudzák.
Ő a mi sztárunk, nem a Szalai féle szorgos hangyák.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
 www.nemzetisport.hu/legiosok/szalai-a-kepessegeim-alapjan-a-mainz-kategoriaja-vagyok-egyelore-2203267
Végre egy játékos aki tudja a helyét és nem hiszi magáról, hogy mert volt 1-2 jó szezonja egy csapatban őt már a Real meg a Manchester szerződteti...
Lehet ahhoz van köze hogy ő inteligens tanult ember a maga nevében és nem buta mint egy tök ?...
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Az igen 😀

www.origo.hu/sport/focivilag/20121228-hivatalos-sved-szo-szuletett-ibrahimovic-taplosagai-nyoman.html
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
 ulloi129.wordpress.com/2012/12/21/karacsonyi-ajandekvasarlas-jova-levivel/

videjjót check 1:02-nél, Levi hatalmas... 😀

Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
TevezAsbee
or David Villa!Divat
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.Kiss
Azért kedveltük!😊zavi27
Nekem van pár dózsás "haverom" akik kőkeményen szidták az utóbbi hónapokba,mondjuk az más kérdés ,hogy ennek a fele inkább a Fradit utálja ,mint a dózsát szereti.Kiss
Jó hát az uccsó pár hónap az más, de előtte évekig nem így volt szerintem.
több mint 11 éve
Kiss New Orleans Saints 2 151 — Who Dat Nation

Kubi meg bejelentette, h 2 nagy igazolás biztos lesz, és állítólag riválisoktól...nagyon, de nagyon remélem, h az egyik Kanta Józsi lesz!!! v lehet h kulibáli+rajczigány lesz?Divat
TevezAsbee
or David Villa!Divat
Kantának én is örülnék.rajczit el nem tudom képzelni Fradi mezben,főleg hogy mikor még a dózsások is kedvelték,ahol csak tudta gyalázta a Fradit.Kiss
Azért kedveltük!😊zavi27
Nekem van pár dózsás "haverom" akik kőkeményen szidták az utóbbi hónapokba,mondjuk az más kérdés ,hogy ennek a fele inkább a Fradit utálja ,mint a dózsát szereti.

Bode
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Kíváncsi vagyok, Rodgers meddig marad a helyén ilyen játékkal.
Mert igazán nem is a 6-7-6 a lehangoló, hanem az abszolút kilátástalan játék.
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...tüsi91
s hol irtam olyat h EN elkuldenem rodgerst?
onmagam szembekopese lenne kb. (emlekezzetek h kitartottam rafa es king kenny mellett is.)
en mar az ev vegi top10 helyezest is jonak tartanam. (ezt szerintem a bajnoksag elott irtam is itt.)
mert ebben a keretben nincs tobb.
am valami taktikat jo lenne latni akkor is a folyamatos ad hoc megoldasok helyett.
vagy valami minimalis fejlodest. mert most mar az is idoszeru lenne.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...tüsi91
Lehet ekezni Rodgers, lehet egy Mou kitudna hozni egy Par W vel tobbet, de azert ebben a keretben sokkal tobbet nem erzek. Amikor Gerrard jol jatszik akkor minden jo, ha meg szar minden szar kb igy tudnam leirni.
Barmennyire imadom SteveG-t kicsit elkopott motor, hol jar hol nem
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mikey
S ha félév után mondjuk kivágod az edzőt az tényleg megoldás...
több mint 11 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 912

De majd jön Sturridge és megváltja a világot.

Ja nem.Mikey
Évek óta sajnos borzasztóan gyenge a csapat játéka. Néha jön egy pár meccses jobb periódus-ami alatt el kezd reménykedni az ember, hogy hátha...-, aztán csak a szenvedés van megint.
Ma olyan érzésem volt, mintha senki nem akart volna játszani. Nem volt öt jó passz egymás után, a párharcokat rendre elveszítették, semmi elképzelés nem volt a játékban, és -ami a legjobban bosszant már hetek óta- nincs sebessége a csapatnak.
Nagyon csalódott tudok lenni ilyenkor...

több mint 11 éve
Én inkább arra, hogy Suarez meddig marad, mert sztem nagyon frusztrálja őt, hogy nem megy a csapatnak és nyilván ezer kérője van.Beki
Egy kisebb összeget fel mernék tenni arra, hogy januárig.
több mint 11 éve
Na ez szép győzelem volt ma a Villa ellen pedig az eslő félidő utáőn nem tűnt olyan könnyűnek a dolog mégha már akkor is domináltunk. Így tovább! A Liverpoolt meg nagyon sajnálom hihetetlen, hogy nem bírják megtalálni a megfelelő menedzsert.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

Ja nem.Mikey
Én inkább arra, hogy Suarez meddig marad, mert sztem nagyon frusztrálja őt, hogy nem megy a csapatnak és nyilván ezer kérője van.
több mint 11 éve

Ja nem.
több mint 11 éve
Tizenegyest ítéltek a Liverpool javára. Először az idei bajnokságban. Mindössszesen 1621 percet kellett rá várni. Hip-hip-hurrá!

Egyébként borzasztó a csapat. Még mindig szar középszernek lenni...
több mint 11 éve
And it has been speculated that Sturridge may have a clause in his contract stipulating that he will always be played up front, having been consigned to the wing on occasion at Chelsea.

But Rodgers said at a Christmas Eve press conference: "You can keep writing and saying these things but no one will come into this club and demand where they play, that's for sure."SkySports
Nooormális??
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója

TevezAsbee
or David Villa!Divat
Azért kedveltük!😊