Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca
>Adán védett
>innentőlkaszo
Jo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.Toca
Nem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszo
Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhéToca
Ok, már amikor padolt, akkor is láttam magam előtt a főcímeket, hogy CASILLAS 80 MILLIÓ EURÓÉRT A CITYBE IGAZOLHAT, ugyanezt játszották év elején CR-rel, amikor "szomorú" volt.
Hiszem ha látom.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.Toca
>Adán védett
>innentőlkaszo
Jo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.Toca
Nem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.kaszo
Speciel ennek semmi köze, valami para van Iker és közte. Lenyilatkozta hogy szerinte Adan ugyanolyan kapus mint Iker... Lesz itt még ebből balhé
több mint 11 éve
>Adán védett
>innentőlkaszo
Nem arra céloztam, hogy Adán miatt veszítettünk, hanem hogy ha annyira érdekelné még Mou-t a bajnokság, akkor Casillas védett volna. Főleg, hogy két hete nyilatkozta le kb, hogy ezt a tizensok pontot már úgysem lehet ledolgozni.
több mint 11 éve
>Adán védett
>innentőlkaszo
Jo most lehet ekezni Adant , meg lehet Iker megfogott volna egyet a 3 bol , de mezonyben lett lefocizva tobbszor a Madrid arrol nem tehet Adan.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
Mindig öröm látni, hogy a BBC-n a napi összefoglaló intrójában Gera Zoli liverpool elleni gólja is szerepel, no meg az , hogy ordít 😊

__
zéé
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
szeretem azokat a meccsnapokat, amelyeken gerrard labdainak szeme van. ... a mai meccsnapot nagyon szeretem.Mikey
Azért ez tegnap rendben volt nem?! 😊 Downing gyerek meg két meccse MOTM. Ezt még egy 4 évig tarthatná 😉
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
😀 😀

meddo.postr.hu/ezert-maradt-el-a-vilagvege/
több mint 11 éve
>Adán védett
>innentől
több mint 11 éve
Ez a Madrid... Remélem innentől feladják a bajnokságot és csak a BL-re fokuszálnak.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
G
E
R
A

Z
O
L
I

!!!
!!
!JC6
halleluja

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Roma-Milan meccsen 6-7 vendégjátékos volt lesen és továbbengedték 😊
#ellenünkmiértnemlátjákalest?

JT Daniels fan
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
szeretem azokat a meccsnapokat, amelyeken gerrard labdainak szeme van. ... a mai meccsnapot nagyon szeretem.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
G
E
R
A

Z
O
L
I

!!!
!!
!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
egy kedves barátom álma válhatna valóra (eljutni egy Inter meccsre), ha segítenétek én is nagyon hálás lennék. ide kéne 1-1 lájk 😊
több mint 11 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ajha, vidi megkapta volna a Dnipropetrovsk-ot, majd ha továbbjut, a Pool-Zenit győztesét. Azért az kemény lett vóna :/
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Te mcnabb!

Ez a Nagy Tibor milyen védő? Valszeg le fog kerülni az MTK-tól kölcsönbe hozzánk Kecsóra.empty taxi
szerintem kurvajó, idén amikor játszott hiba nélkül nyomta, fogalmam sincs hogy miért poórt erőltetjük helyette, akinek a ftc meccs előtt és után értelmes megmozdulásai nem voltak.

szerk.: kis pénz nagy foci!!!
 mcsapat.hu/ennyit-fizetnek-a-csapatok-egy-pontert/

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Te mcnabb!

Ez a Nagy Tibor milyen védő? Valszeg le fog kerülni az MTK-tól kölcsönbe hozzánk Kecsóra.empty taxi
az öreg vácit kellett volna reaktiválni

több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Te mcnabb!

Ez a Nagy Tibor milyen védő? Valszeg le fog kerülni az MTK-tól kölcsönbe hozzánk Kecsóra.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
európa liga: ... Liverpool - ZenitDexxter Tailor
Najóvanám... legalább erre a sorozatra se kell majd figyelni február után.
több mint 11 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 630
 www.facebook.com/Troll.Football/posts/526753134031574

18 órája...tüsi91
😀 Kemény...Matthew99
....
most akkor ezt hogy? 😀Amadeus91
tegnapi próbasorsoláson ezek a párosítások jöttek ki. Persze kijöhet kétszer ugyanaz, csak hát igen csekély rá az esély.tüsi91
Tavaly is ugyanez volt,azt hiszem a 8 közt...

több mint 11 éve
krixtofer New Orleans Saints 604 — SaintGooner
istenem hogy minden évben megkapja a Milan a Barcát, remélem most elkapják őket az olaszok valami csoda folytánJack Zoltán
Azért ezt én is mondhatnám (mint Arsenalos). 😊
Nem lesz egyszerű a Bayern ellen, de megfoghatjuk. Bizonyítani fognak a srácok. Go Gunners! Gooner Till I Die!
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 185 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
európa liga: a Liverpool - Zenit meg a Chelsea - Sparta Praha érdekes lehet, a többi nem igazán izgat 😀 azért a Tottham - Lyon sem lesz csúnya 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
majd az EL-ben is kijön ugyanaz tök véletlenHöri
beírhatta volna az eredményeket is.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
majd az EL-ben is kijön ugyanaz tök véletlen