Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
Mariska azért milyen faszparaszt lett... avagy csak megint előbújt belőle a gaucho vér?
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 100 — je suis poloska
Egyre izgibb.
ZoliMP
nem csodálom, nem szeretem Liktápot de a Burgmeister is sunyi pöcs, remélem a Vasas lecsúszik a dobogóról.

petey
majd ha belemarkolok így a farkadba, és megrántom-- ahogy világosan látszik a lassításon is-- megnézem milyen kis sunyi pöcs leszel... (remélem, hogy a vidi se lesz bajnok azorbános milliárdjaival együtt.)
ozibozi
hajrá vasas!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 925
Nagyon komoly gólokkal verik a PSG-t (idáig)
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 157 — Csodabogár
Egyre izgibb.
ZoliMP
nem csodálom, nem szeretem Liktápot de a Burgmeister is sunyi pöcs, remélem a Vasas lecsúszik a dobogóról.

petey
majd ha belemarkolok így a farkadba, és megrántom-- ahogy világosan látszik a lassításon is-- megnézem milyen kis sunyi pöcs leszel... (remélem, hogy a vidi se lesz bajnok azorbános milliárdjaival együtt.)
ozibozi
kihagynám az ajánlatot köszi 😊 de biztos lesz rá jelentkező. mondjuk én röhögnék a legjobban ha a Vidi nem húzza be. erről ennyit.

több mint 8 éve
Egyre izgibb.
ZoliMP

petey
több mint 8 éve
Balotelli nem szarakodott sokat, bevágta profin
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 157 — Csodabogár
Liptakot le kellet fogni, neki esett Kassainak a piros lap miatt....Meg kopott is fele.
Egyre izgibb.
ZoliMP
Kispest meg, csak megverték a félelmetes Gyirmótot a 95. percben. eloel

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
Jól látom, hogy Rosa Dénes a szakértő a spíleren? Nem annyira ismerem ezeket a "focistákat" de Denesrol van egy híres videó ami par éve készült. Most meg itt szerepel, ez olyan trollkodasnak tűnik 🤔
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 493 — Omar's Coming Yo!
Liptakot le kellet fogni, neki esett Kassainak a piros lap miatt....Meg kopott is fele.
Egyre izgibb.
ZoliMP
biztos a bayernre fogadott múlt héten.

több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 642 — Lucas Scott
Guardiola raus!!!!!
Sobri Jóska
Amadeus hol vagy 😉?

| azzal együtt, hogy a PL ben Pepnek sem megy igazán |
dande
nyasgem
Amadeus91
én amúgy mondtam h fog hiányozni Pep.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
Egyre izgibb.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
Valaki elmagyarázhatná, hogy 1-5-ös állásnál miért kell a 90. percben cserélni, ráadásul mire lejön a játékos, befut a csere, a bíró pont lefújja. Rohadtul megalázó és idegesítő is!
A 80. percben 1-4 volt, a Celtic majd 30 ponttal vezeti a bajnokságot, nem és nem és megintcsak nem értem!!!
NB2
Megtapsoltatás?
ervinator
Annak megalázó aki bejön😊 Ezt a szitut el lehetett volna játszani 10 perccel korábban és akkor a gyerek beállhat korábban és valamit mutathat is.
NB2
Manapság ritkán nézek soccert, de azért ez elég gyakori volt, hogy az utolsó percekben cserélnek és a friss játékos lehet, hogy labdához se ér. Nem gondolom annyira megalázónak egyébként.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 126 — nabege2@yahoo.com
Valaki elmagyarázhatná, hogy 1-5-ös állásnál miért kell a 90. percben cserélni, ráadásul mire lejön a játékos, befut a csere, a bíró pont lefújja. Rohadtul megalázó és idegesítő is!
A 80. percben 1-4 volt, a Celtic majd 30 ponttal vezeti a bajnokságot, nem és nem és megintcsak nem értem!!!
NB2
Megtapsoltatás?
ervinator
Annak megalázó aki bejön😊 Ezt a szitut el lehetett volna játszani 10 perccel korábban és akkor a gyerek beállhat korábban és valamit mutathat is.
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 943
NB2
Megtapsoltatás?

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 126 — nabege2@yahoo.com
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....
 24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
sokadosztályban, utánpótlásban mindenhol vannak idióták.
slowmotion
Ez egy kiragadott pillanat. Ezzel nem cafoltal meg semmit.
Alapjaraton nagyobb a tisztelete a biroknak az nflben is meg akkor is ha balfasszasagra dobnak.
A fociban minden valos es velt esemeny utan uvoltoznek sirnak fetrengenek reklomalnak.Sportemberek? "kislanyok"

Megtortent esemeny:
11-es.
ugyebar a a partjelzo a vonalon van nezi, hogy hol van a labda. A kapus a vonalon megfogja, de a cserek es az edzok a kispadrol anyaznak, hogy bent volt.
Haaatt ez hogy?!

Fociztam hivatosszeruen 10+ evig, es szerintem jo ha 2szer reklomaltam vmi miatt.
több mint 8 éve
Tudom, ez persze egyedi eset és nem általános, de a múltkor valaki nagyon mondta, hogy bezzeg a rögbiben mennyire tisztelik a bírókat....
 24.hu/sport/2017/04/28/egyetlen-utessel-torte-ripityara-a-biro-allkapcsat-video/
Klaci79
sokadosztályban, utánpótlásban mindenhol vannak idióták.
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 054 — #NoStress
Klaci79
Aki nem, azt pedig örökre eltiltják.

több mint 8 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 883
több mint 8 éve
Marouane says it was a red card because he is Marouane.Ringyó
hát... idiótának nem lehet tanulni, annak csak születni lehet.
Falloszt utoljára a 2014-15-ös szezon utolsó mérkőzésén állították ki. azóta lejátszott 45 meccset piros lap nélkül (igen, azt a meccset is piros lap nélkül fejezte be, ami alapján könyöklésért három meccsre eltiltották). ezen a 45 meccsen minimum 5-15 közötti kiállítást úszott meg. akkor mégis miről is van szó?
több mint 8 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 525
Ritka hogy ilyen szépen vágatlanul meg lehet mutatni egy 2 sárgás kiállitast😂😀 Van amiben Fella a legjobb😀

több mint 8 éve
poolosoknak:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-az-uj-cimert-es-az-uj-mezt-is-bemutattak-fotok-2565795
(múltkor már láttam a jersey-ket, nekem fura volt, valahogy - a lehúzáson kívül- nem látom értelmét egy piros fehér klubnál zöld fehér meznek)
NB2
Az kapus mez ha jol latom.
ZoliMP
jól látod.
slowmotion
Itt van a zöld mez

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-zold-feher-es-hollandos-mez-jon-kep-2563895
Kampman
persze, láttam már.
de az idézett cikkben idézett tweet csak a hazai mezről szólt
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 649
poolosoknak:
 www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-az-uj-cimert-es-az-uj-mezt-is-bemutattak-fotok-2565795
(múltkor már láttam a jersey-ket, nekem fura volt, valahogy - a lehúzáson kívül- nem látom értelmét egy piros fehér klubnál zöld fehér meznek)
NB2
ZoliMP
jól látod.
slowmotion
Itt van a zöld mez

www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/liverpool-zold-feher-es-hollandos-mez-jon-kep-2563895

több mint 8 éve
poolosoknak:
NB2
ZoliMP
jól látod.
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
poolosoknak:
NB2