Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Erre nincsenek szavak.

több mint 9 éve
zemanla New Orleans Saints Florida Gators 3 401 — Do Your Job
GRATULÁLOK!

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
gabokocka
Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
Kenny
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.
gabokocka
Ha lenyugszom kifejtem neked.

több mint 9 éve
Orosz takarodj!

több mint 9 éve
Kész

2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
anyádat

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
gabokocka
Kenny
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Jól mondja Bozsik: kilátástalan...

több mint 9 éve
gabokocka

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
Nem értem mi volt a terv.. Egy 37éves Gerára építem a csapatot?
gordon
Mennyeiben nem elég? Még sok is.

több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Nem értem mi volt a terv.. Egy 37éves Gerára építem a csapatot?
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 049
hujjujjuj, gibraltári csapat megrázta a pofonfát.
slowmotion
tizedakkorát sem égnek, mint a Fradi

több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 548 — Keep pounding

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Jó ötlet volt kihangosítani a kápót...
több mint 9 éve
Szanalmas amit muvelunk,de ezek az albanok ritka undorito focit jatszanak.

több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
Kezd ujra EB hangulatom lenni😊

kozben a Celtic lassan meszarossal valik.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
röhej amit a Fradi művel😊
vagy inkább szánalmas...
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
hujjujjuj, gibraltári csapat megrázta a pofonfát.
eleinte még nem kapott meg egy tisztának tűnő tizit a Celtic, aztán szűk tíz perc alatt nagyjából lerendezték a továbbjutást.
több mint 9 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 695
Big Sam lesz az angol szöv. kap., holnap lesz bejelentve.

Bámulatos, hogy az FA sosem tanul a saját kreténségéből.
Mikey
Esküszöm azt olvastam, hogy Big Ben...mondom magamnak: miről maradtam le? 😀
több mint 9 éve

Mikey
Fergie ajánlotta őt, ha jól rémlik, vagy nem?

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 412
Legalabb izgalmas lesz a 2. felido 😊
több mint 9 éve
Ilyen öngólt, édes jó Istenem...

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
Nagyon kiváncsi leszek a Poolra idén.Klopp mindig zseniálisan nyúlt a fiatalokhoz illetve a kevésbé ismert játékosokhoz.
Kenny
ezzel most azt akarod mondani, hogy ő lesz az észt Hummels? 😊  www.goal.com/hu/news/21062/nemzetk%C3%B6zi-%C3%A1tigazol%C3%A1si-h%C3%ADrek/2016/07/20/25780272/hivatalos-augsburgb%C3%B3l-er%C5%91s%C3%ADt-a-liverpool?ICID=HP_BN_7
dr0725
nem, őt nem kezdőnek veszi Klopp, hanem biztonsági tartaléknak, ha Sakho és/vagy Matip lába nem jön rendbe a rajtig.
más részről a csávónak Bundesliga- és EL-rutinja van, Klopp csapatai ellen többször is játszott (csak tavaly kétszer), szóval nem ismeretlen, és sose lehet tudni, mit fog karcolni.
több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
Nagyon kiváncsi leszek a Poolra idén.Klopp mindig zseniálisan nyúlt a fiatalokhoz illetve a kevésbé ismert játékosokhoz.
Kenny
ezzel most azt akarod mondani, hogy ő lesz az észt Hummels? 😊  www.goal.com/hu/news/21062/nemzetk%C3%B6zi-%C3%A1tigazol%C3%A1si-h%C3%ADrek/2016/07/20/25780272/hivatalos-augsburgb%C3%B3l-er%C5%91s%C3%ADt-a-liverpool?ICID=HP_BN_7