Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
de legalább a fogait megcsináltatta 😀
több mint 11 éve
Menjen csak tovább.Pontosan az lesz a sorsa, mint a legtöbb magyar zseninek. 4-5 év után visszatér majd az NB1-be, ahogy leesik mindenkinek, hogy külföldön fos és nem tud megragadni.
Szánalom a csávó, de erre úgy sem fog rájönni, hisz a pofája az egekbe van.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hiába, kinőtte a Dinamót...szimplán csak fos. hogy ajnározták 1-2 jó szezon után a PSV-ben, meg hogy mekkora sztár lesz...mindegy, a kocsik terén jó az ízlése...
www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-dzsudzsak-megfelelo-ajanlat-eseten-tavozna-2203645
Vicc ez az emberToca
több mint 11 éve
Hiába, kinőtte a Dinamót...www.nemzetisport.hu/legiosok/legiosok-dzsudzsak-megfelelo-ajanlat-eseten-tavozna-2203645
Vicc ez az ember
több mint 11 éve
Örömmel konstatálom, hogy azért a ligautolsót sikerült magabiztosan legyőzni.Ha kevesebb időre sérült volna le, akkor azt mondanám jó is, mert ma ő meg Sterling nem érezte át annyira. Így viszont nem az igazi :S De Wisdomnak én is örülök. Bár kicsit eszetlennek tűnik néha, de csak fejlődik ebben is 😊
Kár, hogy eközben Enrique izomszakadást szenvedett.
Bár így talán Wisdom újra lehetőséget kap majd, ami jó.Mikey
több mint 11 éve
YoungZeeZee
8 566
Tudom, hogy "páórháuz" volt a kispest, de ha megnézed a képen látható szerelést annak köze nincs az adidashoz😉
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Örömmel konstatálom, hogy azért a ligautolsót sikerült magabiztosan legyőzni.Kár, hogy eközben Enrique izomszakadást szenvedett.
Bár így talán Wisdom újra lehetőséget kap majd, ami jó.
több mint 11 éve
így h Lampard duplájával nyert a dinamo, én is szidom a MU-WBA meccset, h Geráék(mondjuk ha tudom, h tartalékolnak) nem tudtak rúgni egy qrva gólt, pedig jött még a spurs,hull city is.... 😕
|
több mint 11 éve
A szponzorok sem rosszak..Adidas?!😊Akkoriban a Honvéd még powerhousenak számított, szóval nem meglepő. És igen, úgy emlékszem akkor adidasban játszott a Kispest.
ZoliMP
több mint 11 éve
Visont István, a legnagyobb király.Vacilláltam, hogy ide az OFF topikba vagy Viccek közé rakjam ezt. Talán itt van a legjobb helye. Azt azonban nem tudom eldönteni mi a súlyosabb - az arcok a képen vagy az elírások a névsorban...ez nagyon kemény! 😀Divat
iktriad
több mint 11 éve
Vacilláltam, hogy ide az OFF topikba vagy Viccek közé rakjam ezt. Talán itt van a legjobb helye. Azt azonban nem tudom eldönteni mi a súlyosabb - az arcok a képen vagy az elírások a névsorban...ez nagyon kemény! 😀
iktriad
|
több mint 11 éve
Vacilláltam, hogy ide az OFF topikba vagy Viccek közé rakjam ezt. Talán itt van a legjobb helye. Azt azonban nem tudom eldönteni mi a súlyosabb - az arcok a képen vagy az elírások a névsorban...több mint 11 éve
Roberto Carlos visszavonultno meg Killerazzi is! (a zlatankodás atyja!)
:/ telik az idő...
Amadeus91
|
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
nos. nálam a szidás ez lenne: ez a szar mencseszter már megint nyert. ritka fos csapat, ilyen nevesincs gyökerekkel húzzák be a bajnokságot, mocskos csalók, kapják be...rohadt PL, ritka fos ez is. egy WBA 6.? are u kidding me???nem ezt írtam 😀
több mint 11 éve
például a MU-t szidni 😀...davemayermondjuk ha valaki a barcát szidja, le se reagálom, mert belefáradtam az örökös harcba, meg ugye vannak fontosabb dolgok is az életben 😊JC6
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
...davemayernem is néztem a mai meccset. ez a PL meg rég nem az a PL, amit megszerettem. szabával értek egyet. egyébként nagyon sok általam nem kedvelt játékos nyomul vörös ördögi színekben, szóval ez sem teszi kellemesebbé az irántuk táplált érzéseimet 😀
nem a csapatod szidtam, csak nem bírom őket 😀 mondjuk ha valaki a barcát szidja, le se reagálom, mert belefáradtam az örökös harcba, meg ugye vannak fontosabb dolgok is az életben 😊
több mint 11 éve
Én nem sok MU meccset nézek, de Fifában elég jók, főleg Ashley Young és Valencia, illetve még Welbeckel is jól lehet keverni, ellenben én Rooney-t padoztatni szoktam. szabaROFL
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szaba
10 551
Én nem sok MU meccset nézek, de Fifában elég jók, főleg Ashley Young és Valencia, illetve még Welbeckel is jól lehet keverni, ellenben én Rooney-t padoztatni szoktam.
több mint 11 éve
van, aki a Barcával van így, mint én az MU-val, van ilyen. soha nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni, olyan színtelen, szagtalan az egész. nem akartam senkit sem megbántani.JC6mondod ezt egy olyan szezon kellős közepén amikor magasan a legtöbb gólt lövik és majdnem a legtöbbet kapják, ergo nem igazán színtelen a meccseik nagy többsége. De ha ezt figyelmen kívül hagyod akkor is az a véleményem hogy nem sok MU meccset láttál idén, ahogy másoktól hallom (mivel én nem vagyok az ezért az én véleményem nem számít) semleges szemmel is élvezetes meccseket játszik az egész idény során a United. Ez persze szurkolói szemmel elég gáz mivel a védelmünk rákényszerít minket a sok gólos meccsre 😊
Én sem megbántani akarlak, szimplán csak nem értem, főleg az indítékodat, kevés volt a 2 gólos különbség vagy inkább a WBA-nak drukkoltál?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
szaba
10 551
Szerintem jól csinálta a WBA, hogy kiállt egy gyengébb csapattal most, nem hinném, hogy komoly esélyük lett volna reálisan nézve, a következő meccsre sokkal több esélyük van, nem a Traffordról szerzett 3 pont kell nekik.mondjuk meg is érdemlik, megint nem játszatták Zolinkat.kaszode utálom az MU-t...egyszerűen nem tudnék mit szeretni bennük, egyedül Rooney-t bírom, de őt nagyon.JC6és ezt most miért osztottad meg velünk? mert meg merték verni a WBA-t vagy mi?davemayer
több mint 11 éve
7-3 😉 Nagy meccs volt!wenger kabátjából holnapra mém lesz 😀
Gooner Till I Die! Ja és én is utálok rengeteg csapatot 😀 Stand up if you hate tott*nham! 😊krixtofer
és még áron koma se tudott felidegesíteni
több mint 11 éve
7-3 😉 Nagy meccs volt! Gooner Till I Die! Ja és én is utálok rengeteg csapatot 😀 Stand up if you hate tott*nham! 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
van, aki a Barcával van így, mint én az MU-val, van ilyen. soha nem tudnék egy ilyen csapatnak szurkolni, olyan színtelen, szagtalan az egész. nem akartam senkit sem megbántani.
több mint 11 éve
mondjuk meg is érdemlik, megint nem játszatták Zolinkat.de utálom az MU-t...egyszerűen nem tudnék mit szeretni bennük, egyedül Rooney-t bírom, de őt nagyon.JC6és ezt most miért osztottad meg velünk? mert meg merték verni a WBA-t vagy mi?davemayer