Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Remélem tényleg igaz, hogy Juhász komoly csapatoknál került szóba. Ráférne a váltás.En mar latom amgamelott miota meghallottam hogy Mou osszeveszett a vedoovel, Juhasz a Realban folytatja
Amúgy egyszerűen undorítóak az NSO-s hozzászólások egy hírhez. Süt belőlük az irígység és a gyűlölet.
Bazzani
több mint 11 éve
Remélem tényleg igaz, hogy Juhász komoly csapatoknál került szóba. Ráférne a váltás.Amúgy egyszerűen undorítóak az NSO-s hozzászólások egy hírhez. Süt belőlük az irígység és a gyűlölet.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
neki örültem volnawww.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39138.phpMert kiket kellett volna igazolni? De Jong?Asbee
Jan Kirchhoff érkezik hozzánk. Végre egy nekem tetsző igazolás.Amadeus91
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Én feleslegesnek érzem, nem hinném hogy sokat fog játszani. De ha ő itt akarja elrontani a karrierjét, hát egészségére. Sokba nem kerül.www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39138.phpMert kiket kellett volna igazolni? De Jong?Asbee
Közben Holtby a Spursnél. Sok sikert neki.
több mint 11 éve
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39138.phpMert kiket kellett volna igazolni? De Jong?
több mint 11 éve
A Tuttosport szerint Sneijdernek sikerült kierőszakolnia a szerződése felbontását. Az Inter holland karmestere már régóta hadakozik a klub vezetésével, akik mindenáron szeretnék a szerződésében lévő fizetést csökkenteni. A játékos ellenáll és egyre biztosabb, hogy távozik a klubtól.A Telegraaf-nak adott interjúban az Inter holland irányítója azt mondta, hogy mivel Stramaccioni nem számít már alapemberként rá, az lenne a legjobb, ha távozhatna.
Ha nem játszik, akkor tényleg felesleges az egyik legjobban kereső játékosát megtartania az Internek, a holland játékost korábban a Manchester United is vitte volna, a Tottenhamnél és a Schalkénál is hallani a szerződtetéséről, de az orosz bajnokságból is vannak érdeklődők. A héten a La Gazetta dello Sport arról írt, hogy a Liverpool csapata is bejelentkezett a 28 éves holland középpályásért, és már tettek is egy 10 millió eurós ajánlatot.
Közben Andrea Stramaccioni is megszólalt, elég sejtelmesen: „Sneijder? Biztos vagyok benne, hogy átértékelek néhány dolgot, és meggondolom magam vele kapcsolatban. A 10-es mez csak rá vár” – nyilatkozta az Inter fiatal olasz edzője. „2012 megváltozatta az életem. 2013-ban szeretném meglepni egy ajándékkal Morattit, de egyelőre nem szeretném elárulni, hogy mi a tervem” – tette hozzá.
Közben a torinói napilap, a Tuttosport szerint Sneijder és az Inter megegyezett, hogy felbontják a szerződést, a játékos tárgyalhat az érdeklődőkkel. És ez az a pont, ahol a Milan szóba jöhet. A játékos felesége ugyanis hallani se akar arról, hogy a család elköltözzön Milánóból. Ráadásul a Milanban sok a holland játékos (pláne, ha Van Bommel is visszatér egy fél évre) és Sneijdernek az egyik legjobb barátja, Boateng.
Milyen aranyos, hogy a naív barmok tényleg elhiszik, hogy a Milan megszerezhet egy ilyen kaliberű játékost. 😊
több mint 11 éve
ez jobb, mint bármelyik szappanopera:
PMFC: Supka mégis megkapta a felmondást, de a végkielégítésről nem tud
Korábban beszámoltunk róla, hogy Supka Attila szerződését felbontotta a Pécsi MFC, ám a szakembert erről nem értesítették. Az edző közben mégis megkapta a felmondást.
Supka Attila korábbi hírünk megjelenése után visszahívta szerkesztőségünket, és elmondta, nem volt otthon, de amint hazaért, belenézett a postaládába, s ott találta a klub értesítését, hogy megszüntetik a szerződését, ám arról nem tud, milyen formában rendezik a végkielégítését.
😂Divat
több mint 11 éve
Mikey
18 753
No more Joe Cole, fuckyeah! :cool:
több mint 11 éve
ez jobb, mint bármelyik szappanopera:PMFC: Supka mégis megkapta a felmondást, de a végkielégítésről nem tud
Korábban beszámoltunk róla, hogy Supka Attila szerződését felbontotta a Pécsi MFC, ám a szakembert erről nem értesítették. Az edző közben mégis megkapta a felmondást.
Supka Attila korábbi hírünk megjelenése után visszahívta szerkesztőségünket, és elmondta, nem volt otthon, de amint hazaért, belenézett a postaládába, s ott találta a klub értesítését, hogy megszüntetik a szerződését, ám arról nem tud, milyen formában rendezik a végkielégítését.
😂
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.fcbayern.telekom.de/de/aktuell/news/2013/39138.phpJan Kirchhoff érkezik hozzánk. Végre egy nekem tetsző igazolás.
több mint 11 éve
Stez vajon pezsgőt bont? Pato-->CorinthiansPersze!
az álHerceg pedig rasszizmus miatt kirúgta nézők köze a labdát! 😊Divat
Okos húzás volt egy éve buzulni és nem eladni Patot több, mint 30 milláért a PSG-nek csak azért, mert bassza a Zsici lányát, majd ahogy szakítottak, eladni 15 milláért.
Megérte bazmeg.
A rasszizmusos dologban meg azért igaza volt, Emanuelsont is osztották ám szépen.
több mint 11 éve
MMO-ban van fejlődés! Platform játék lesz ez maximum, de nem sport az biztos.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
"Aczél Zoltán az SZTK pályaedzőjeként tér visszaA szakember bő egyéves kihagyást követően kapott ismét feladatot és munkát a magyar labdarúgás profi világában."
Új Fantasy MMO a láthatáron? 😀 Biztos jó lesz a grafikája! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Stez vajon pezsgőt bont? Pato-->Corinthiansaz álHerceg pedig rasszizmus miatt kirúgta nézők köze a labdát! 😊
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
sportgeza.hu/futball/2013/01/03/balotelli_meg_akarta_verni_az_edzojet/...
több mint 11 éve
csóri dinamo, na majd dembábával...pincér megint alkot! 😀
|
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Nah a Chelseat is egy volt játékosuk intézte el, meg a tippmixemet is
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
cselzi 😂
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Gerrard már-már kezdi régi önmagát idézni, ami jó dolog.
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
visszakerestem mert rémlett, de végül igazad lettsztem csak felkészülési meccsenDivatFilkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
pedig mekkora reménység volt ő is... 😀Divat
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)Amadeus91
07/08 -s évben volt nevezve egy kupameccsre az Inter keretében.
több mint 11 éve
sztem csak felkészülési meccsenFilkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)Amadeus91
|
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
Filkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.lassan beutazta már egész Olaszországot.
(amúgy ha jól rémlik az Interben játszott tétmeccsen)
több mint 11 éve
Filkor Attila a nyáron került az AC Milan kölcsönjátékosaként az olasz másodosztályú Bari labdarúgócsapatához, de a legfrissebb hírek szerint elképzelhető, hogy máris tovább áll, ezúttal a Cesenával hozták hírbe.Internazionale, Grosseto, Sassuolo, Gallipoli, AC Milan, Triestina, Livorno, Bari – a 24 éves Filkor Attila eddigi olaszországi állomáshelyei (igaz, az Inter és a Milan első csapatában tétmeccsen nem szerepelt, a többi együttesnél kölcsönben játszott). A sor a legfrissebb hírek szerint januárban a Cesenával folytatódhat.
pedig mekkora reménység volt ő is... 😀
|
több mint 11 éve
Ha meg Anzsi, akkor az EL-ben továbbment és a bajnokságban sem rossz.Anzsiból véletlenül nem azért ment el, mert igazoltak a helyére mást(nem jut eszembe kit), edző nem számított rá és kispadra is szorult? 😛
ZoliMP
Dinamo meg elég gyenge idén, mondjuk mostanában lehet beindult vmi, de szezon eleje Dzsudzsival az élen katasztrófa volt!
de valóban az ő dolga, az ő karrierje! túlbeszéljük... 😊
|