Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
A Realnak szurkolok, de amúgy nekem pont tetszik az Atletico féle játékstílus. 😊 A Detroiti Bad Boys jut róluk mindig eszembe.
több mint 8 éve
nálam atleti-reál megy....a pool-t sehol nem látom, se a milánt 😉Miért? Akció-reakció.engem még annyira sem....egy 2005-ös sztori....furcsa, hogy még emlegeti valaki 😊Lehet, de szerintem nem érdekli őket nagyon😊Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Klaci79
kishaszi
Klaci79
Közben sajna lefőtt a kávé az Amplitúdó Moduláltaknak.
kishaszi
több mint 8 éve
csóri Oblak, 105 százalékos helyzeteket fog, de hát a védelem megyekettes hibákat követ el, a gól előtt konkrétan tíz másodperc alatt kettőt.ami ugye azért vicces, mert elvileg az Atletico jól védekező csapat... volt
több mint 8 éve
roughing the kicker?😊
több mint 8 éve
Nyilván elkezdhetjük elemezni, de nem tudom ki szokta ezt a rugdosódós fegyvert alkalmazni rangadókon. Pedig kedvelem az Atletit is de ez a féle Simeone taktika nem az én terepem.Megkezdte a hentelést az Atleti...szerintem egyik csapat sem szégyenkezhet, két köcsögválogatott szikrázóan kemény, már-már fejszecsattogásba torkolló, kiváló összecsapását láthatjuk.
Matthew99
kezd elgurulni a gyógyszer mindkét oldalon, vita már csak azon lesz, hogy ki kezdte.
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
kurva anyját a tipszmiksznek, pont akkor fagy le, amikor meg akarom tenni a Margitot a harmadik gólraa tipszmiksz is tipszmikszel, mégis mit gondoltál?
slowmotion
több mint 8 éve
Benzema mit csinált ott... Ja és ritkán látni ilyet, de egy bedobásnak köszönhető a gól.
több mint 8 éve
kurva anyját a tipszmiksznek, pont akkor fagy le, amikor meg akarom tenni a Margitot a harmadik gólra
több mint 8 éve
Miért? Akció-reakció.engem még annyira sem....egy 2005-ös sztori....furcsa, hogy még emlegeti valaki 😊Lehet, de szerintem nem érdekli őket nagyon😊Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Klaci79
kishaszi
Klaci79
Közben sajna lefőtt a kávé az Amplitúdó Moduláltaknak.
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Isco, juhhéj!😊
több mint 8 éve
És vannak emberek, akik elhiszik, hogy lehet bármi...aranyos
több mint 8 éve
Megkezdte a hentelést az Atleti...szerintem egyik csapat sem szégyenkezhet, két köcsögválogatott szikrázóan kemény, már-már fejszecsattogásba torkolló, kiváló összecsapását láthatjuk.
Matthew99
kezd elgurulni a gyógyszer mindkét oldalon, vita már csak azon lesz, hogy ki kezdte.
több mint 8 éve
és a 2 csk már kapott sárgát, a rugdosódók nem😊tényleg tuti lesz piros!
több mint 8 éve
Megkezdte a hentelést az Atleti...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Cakir egy idióta! Ramos miért kapott sárgát?😊Kassai egy jó bíró vazze😊
több mint 8 éve
gondolom két dolog miatt mondják.engem még annyira sem....egy 2005-ös sztori....furcsa, hogy még emlegeti valaki 😊Lehet, de szerintem nem érdekli őket nagyon😊Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Klaci79
kishaszi
Klaci79
egyrészt 3 gól / 45 perc > 4 gól / 90 perc
másrészt BL-döntő >>> BL-negyeddöntő
(ha még az is hozzávesszük, hogy egyértelmű underdog volt a Liverpool... á, hagyjuk.)
több mint 8 éve
engem még annyira sem....egy 2005-ös sztori....furcsa, hogy még emlegeti valaki 😊Lehet, de szerintem nem érdekli őket nagyon😊Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Klaci79
kishaszi
több mint 8 éve
Lehet, de szerintem nem érdekli őket nagyon😊Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Klaci79
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 8 éve
Némileg szőrszálhasogatás, mivel megnyerték 0-3-ról, ergo technikailag fordításnak hívhatjuk, de amúgy igazad van 😊Az nem fordítás volt, csak egyenlítésAz mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
Kampman
több mint 8 éve
Mivel a Pool szurkolóknak sok sikerélmény nem jut, gondolom ez a fordítás volt az elkövetkező 5000 év legnagyobb fordítása is 😀Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
több mint 8 éve
Az nem fordítás volt, csak egyenlítésAz mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
kishaszi
több mint 8 éve
Az mar meg volt a pool ac döntőn.nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2
Coolearie
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 505
nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊ugy ultem neki, hogy a hatterben el fog csorogni a meccs...haat tippmixulnek
16 perc után 2-0!!!
NB2
több mint 8 éve
Ez az!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
nah most a Real a hülye vagy az Atleti jó?😊Az évszázad fordítását fogjuk látni.
16 perc után 2-0!!!
NB2