Soccer

41 feliratkozó

több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley
Elképesztő amit a Honvéd ma focizik.
Le a kalappal. Én Újpest drukkerként itt szurkolok neki a TV előtt.

Nagyon rég volt ennyire izgalmas a magyar bajnokság alul és felül egyaránt.
Bazzani
Nagyon jól játszik a csapat, és sztem kb 60%on pörgünk. Volt 4 helyzetünk amiből 3at belőttünk.
Eppel remélem gólkirály lesz 😊

Illetve Soldi, te kezdted az "áléálé Botka bebassza Botka bebassza Botka bebassza" rigmust? 😀
Borbinho
Nem Koszta bebaszta volt?

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 534 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

Bazzani
Nagyon jól játszik a csapat, és sztem kb 60%on pörgünk. Volt 4 helyzetünk amiből 3at belőttünk.
Eppel remélem gólkirály lesz 😊

Illetve Soldi, te kezdted az "áléálé Botka bebassza Botka bebassza Botka bebassza" rigmust? 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 089 — Axel Foley

több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 505
A Penguins behúzta, most rajtad a sor Csodálatos Kispest! Sose felejtem el életem első futballmeccsét, amikor a Honvéd 2-1-re legyőzte az általam félistenként tisztelt olasz bajnokot, a Pagliucával, Lombardóval, Viallival felálló Sampdoriát. Tisztán emlékszem, amikor a kapus kiállítása miatt a csatár Negrau védte ki Vialli szabadrúgását az utolsó percekben. Nekem nem jutott Puskás vagy éppen Bozsik, nekem Pisont és Cservenkai volt a hősöm. Olyan élénken él az emlékezetemben mindkét gól, mintha tegnap lett volna. De több mint 25 éve volt. Az a Kispest másfél évvel később még bajnok lett. De annak is már 24 éve.

Azóta felnőttem és szomorú idők köszöntöttek Kispestre, a legismertebb magyar klubra. Az embernek sok kedvenc csapata lesz különböző sportágakban és országokban. De az első az meghatározó, igaz szerelem. Másfél éves korom óta Kispesten lakok, a Világvárosban, ahogy Puskás mondta. De az elmúlt 24 évben nem volt sok köszönet kispestinek lenni. Megéltük a másodosztály poklát, a megszűnés, vagy költöztetés veszélyét, aminek sebeit csak néhány kupagyőzelem gyógyította. Volt idő, hogy mindenhova elkísértem a csapatot. De az élet úgy alakult, hogy erre - szakmámból kifolyólag - már nincs lehetőségem szurkolóként. Idejét se tudom, mikor volt erre példa legutóbb. Ettől még a szívem mindig a Kispesté volt, nem a Romáé, vagy Atletié, esetleg a Penguinsé, vagy Steelersé, hanem csakis a tied Csodálatos Kispest, mert Te vagy az első az életemben! Ma ott leszek Debrecenben, mert ott a helyem!

Semmi mást nem kérek születésnapomra, minthogy ma legyen bajnok a Csodálatos Kispest. Nem jövő héten, hanem ma! Az élet nem lehet olyan kegyetlen, hogy nem élhetem át azt, amire 24 éve várok és vágyok! Nem leszek itthon jövő héten, nem láthatnám a bajnoki döntőt. Akármi is lenne azon a meccsen, 90 percen át tőrt forgatnának a szívemben. Nem ezt érdemelném. Szóval ma kell megnyerni. Persze ez nemcsak a Csodálatos Kispesten múlik, mert ehhez a Videoton veresége is kell. De Botka most kiérdemelheti az aranyérmet annak ellenére, hogy télen elhagyta a csapatot. Én csak egy gólt, egy kispesti gólt kérek tőle. Mert az kispesti gól lenne, hiába zöld-fehérben játszik már!

Irány Debrecen! Legyünk ma bajnokok! Csak a Kispest, CS.A.K.!
Soldados
Meg mindig allitom, hogy a Vidi kerete erosebb, de a Kispest megerdemelne. A jovo het csaladi nap lesz a Bozsikban. Hogy ki az ember oda? Szurkooi kartya vagy mas regisztracios szukseges?
több mint 8 éve
Soldados Pittsburgh Steelers Penn State Nittany Lions 12 174 — Defense wins the Championship!
A Penguins behúzta, most rajtad a sor Csodálatos Kispest! Sose felejtem el életem első futballmeccsét, amikor a Honvéd 2-1-re legyőzte az általam félistenként tisztelt olasz bajnokot, a Pagliucával, Lombardóval, Viallival felálló Sampdoriát. Tisztán emlékszem, amikor a kapus kiállítása miatt a csatár Negrau védte ki Vialli szabadrúgását az utolsó percekben. Nekem nem jutott Puskás vagy éppen Bozsik, nekem Pisont és Cservenkai volt a hősöm. Olyan élénken él az emlékezetemben mindkét gól, mintha tegnap lett volna. De több mint 25 éve volt. Az a Kispest másfél évvel később még bajnok lett. De annak is már 24 éve.

Azóta felnőttem és szomorú idők köszöntöttek Kispestre, a legismertebb magyar klubra. Az embernek sok kedvenc csapata lesz különböző sportágakban és országokban. De az első az meghatározó, igaz szerelem. Másfél éves korom óta Kispesten lakok, a Világvárosban, ahogy Puskás mondta. De az elmúlt 24 évben nem volt sok köszönet kispestinek lenni. Megéltük a másodosztály poklát, a megszűnés, vagy költöztetés veszélyét, aminek sebeit csak néhány kupagyőzelem gyógyította. Volt idő, hogy mindenhova elkísértem a csapatot. De az élet úgy alakult, hogy erre - szakmámból kifolyólag - már nincs lehetőségem szurkolóként. Idejét se tudom, mikor volt erre példa legutóbb. Ettől még a szívem mindig a Kispesté volt, nem a Romáé, vagy Atletié, esetleg a Penguinsé, vagy Steelersé, hanem csakis a tied Csodálatos Kispest, mert Te vagy az első az életemben! Ma ott leszek Debrecenben, mert ott a helyem!

Semmi mást nem kérek születésnapomra, minthogy ma legyen bajnok a Csodálatos Kispest. Nem jövő héten, hanem ma! Az élet nem lehet olyan kegyetlen, hogy nem élhetem át azt, amire 24 éve várok és vágyok! Nem leszek itthon jövő héten, nem láthatnám a bajnoki döntőt. Akármi is lenne azon a meccsen, 90 percen át tőrt forgatnának a szívemben. Nem ezt érdemelném. Szóval ma kell megnyerni. Persze ez nemcsak a Csodálatos Kispesten múlik, mert ehhez a Videoton veresége is kell. De Botka most kiérdemelheti az aranyérmet annak ellenére, hogy télen elhagyta a csapatot. Én csak egy gólt, egy kispesti gólt kérek tőle. Mert az kispesti gól lenne, hiába zöld-fehérben játszik már!

Irány Debrecen! Legyünk ma bajnokok! Csak a Kispest, CS.A.K.!

Szerkesztette: Soldados

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 101 — je suis poloska
azért azon gondolkozom, vajon mekkora szerencséje volt azzal a Realnak, hogy három és fél hónappal halasztódott a meccs?
oké, most már komolyabb a Margit sérültlistája - a Celta viszont az utolsó pár hónapban szinte mindent az EL-győzelemnek rendelt alá, a bajnokságba beleszartak, és így, hogy az EL-döntő sem jött össze, még jól le is eresztettek a végére, a bajnokságot hat vereséggel fejezik be (héttel, mert a Sociedad még hajtani fog az EL-indulásért)...
slowmotion
Hát, a Real akarta a meccset hamarabb, ráadásul akkor a kupa miatt B csapattal álltak volna ki.
Ahhoz képest Most azért eléggé topon voltak,ez látszott a játékukon, egy kis szerencsével, és értelmes bíróval lehetett volna szoros.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 230 — Cowboys fan
kicsit félek azért, hogy jövőre a MU nehéz ellenfél lesz, már csak 250-300 milla körül kell költeniük hozzá 😊
több mint 8 éve
azért azon gondolkozom, vajon mekkora szerencséje volt azzal a Realnak, hogy három és fél hónappal halasztódott a meccs?
oké, most már komolyabb a Margit sérültlistája - a Celta viszont az utolsó pár hónapban szinte mindent az EL-győzelemnek rendelt alá, a bajnokságba beleszartak, és így, hogy az EL-döntő sem jött össze, még jól le is eresztettek a végére, a bajnokságot hat vereséggel fejezik be (héttel, mert a Sociedad még hajtani fog az EL-indulásért)...
több mint 8 éve
bíró megint homályon van, lassan rossz nézésért is lapot kap a celta

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 280 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grrr gratula azért a Blt ne nyerje meg a Real ha nem muszáj..... 😕
több mint 8 éve
ott van CR amikor kell, gyengébbik lábbal két ilyen dugót lőni, hozzáadva a múltheti második gólját, ilyet senki se tud a világon 😊

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 28 128 — nabege2@yahoo.com
A Spíler TV a következő mérkőzéseket tűzi műsorára a Premier League vasárnapi zárófordulójából:

15:35-től Arsenal-Everton élőben, majd a lefújás után kapcsolás a Chelsea díjátadó ceremóniájára.

Utána: Liverpool-Middlesbrough, felvételről.

Hétfő, 12:00-tól: Chelsea-Sunderland, felvételről.

www.facebook.com/coldrainynights/?hc_ref=NEWSFEED&fref=nf

Kele János Nem lehet körkapcsolni, mert nem ad rá lehetőséget a szerződés. Igen, külföldön ad, máskor adott, korábban így, úgy, amúgy, most - legalábbis információim szerint - nincs erre lehetőség. Hiszen ha lenne, nyilván kihasználnák, nem?
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 499
 444.hu/2017/05/15/a-drezdai-szurkolok-megmutattak-hogy-kell-leoltani-egy-pocsfeju-fociszovetseget

Drezdát az első osztályba! 😊
Vrij6
Mibű?
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 725 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
27 lehetséges kimenetel a Mennyei végkifejletére. 24 forgatókönyv esetén bajnoki döntő lesz jövő szombaton.
 csak.taccs.hu/2017/05/15/itt-az-osszes-lehetseges-kimenetele-a-bajnoksagnak-hogy-neked-mar-ne-kelljen-szamolgatni/
16 kimenetelnél a Kispest a bajnok, 11-en a Vidi.
több mint 8 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 063 — Слава Україні! Героям слава!
 444.hu/2017/05/15/a-drezdai-szurkolok-megmutattak-hogy-kell-leoltani-egy-pocsfeju-fociszovetseget

Drezdát az első osztályba! 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
alatriste Green Bay Packers 11 834 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
A Pool végre magabiztosan nyert egy kulcs fontosságú meccset, a Roma előzte a Napolit a Juve verésével, és Kristoffersson megnyerte a Belga futamot. Szép nap volt! 😊

Liverpool Fc
több mint 8 éve
mi a fasz volt ez Nachotól 😀
Heisman Trophy
gól

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
mi a fasz volt ez Nachotól 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 471 — The Mathematician
nah a Spurs dolgozik azon h egy keddi Sunderland győzelemmel nyugodt legyek

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Cou gyorsan bevágott 2t
remélem sikerül behúzni innen
Negritis
Imádom Sturridge hozzáállását egyébként. Első félidőben benne, és Matipban volt meg, ami kellett, meg úgy félig Couban és Lallanaban. Nem véletlen vettem anno Studge-os mezt... Legalább a szíve a helyén a pályán a tudása mellett ha oda kerül. Még jó, hogy a második félidőre végre nagyon szépen jöttek ki mentálisan és le is hozták gyorsan.
Jövő héten a befejezést de várom! Szarrá fogom izgulni magamat élőben is 😀
kristóf17
az a baj h porcelán a csávó, pedig tudnám szeretni ha 2-3 évig nem lenne sérült
de esélytelen

több mint 8 éve
Kuyt meg holland bajnokként vonul vissza.
több mint 8 éve
Nikolic az éjjel megint rúgott 2-t és adott egy gólpasszt és holtversenyben vezeti a góllövő listát!
 www.youtube.com/watch?v=o4XGYQ2l1cc
iktriad
ilyen védők között tőle elvárható a 20-25 gólos szezon simán
Kenny
miért, vannak védők is?
több mint 8 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Cou gyorsan bevágott 2t
Negritis
Imádom Sturridge hozzáállását egyébként. Első félidőben benne, és Matipban volt meg, ami kellett, meg úgy félig Couban és Lallanaban. Nem véletlen vettem anno Studge-os mezt... Legalább a szíve a helyén a pályán a tudása mellett ha oda kerül. Még jó, hogy a második félidőre végre nagyon szépen jöttek ki mentálisan és le is hozták gyorsan.
Jövő héten a befejezést de várom! Szarrá fogom izgulni magamat élőben is 😀
több mint 8 éve
Cou gyorsan bevágott 2t

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
steaua megérdemli a balfasz díjat :
 index.hu/sport/futball/2017/05/14/botrany_lett_a_roman_futball-bajnoksag_utolso_fordulojabol/
szabályok a Playoffjukban : Rules for classification: 1) Points; 2) Head-to-head points; 3) Head-to-head goal difference; 4) Head-to-head goals scored; 5) Goal difference; 6) Goals scored; 7) Matches won; 8) Play-off.

1 Viitorul Constanța (C) 10 5 3 2 12 8 +4 44 pts
2 Steaua București 10 6 2 2 15 7 +8 44 pts
egymás ellen : SB 1-1 VII, VII 3-1 SB

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz