Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
A Sunderland féléves kölcsönszerződést kínált Juhász Rolandnak és klubjának, az Anderlechtnek, benne egy opcióval, amely szerint a nyáron 3.1 millió euróért megvásárolná a 29 éves magyar védőt – tudta meg a belga footgoal.net.Legyen így!
több mint 11 éve
bognártól mit vártál? év végén is ugyanúgy zrikálni fogja Szózát, még ha nem is látja! 😀
|
több mint 11 éve
Sousával eredményes volt a Videoton, de szakmailag visszalépettBognár György és Vincze András, az NS labdarúgórovatának vezetője Paulo Sousa távozásával kapcsolatban beszélgetett egymással. 😂 kész...
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
A csapat szponzori pénzei, bevételei nem ismertek.sportgeza.hu/sport/futsal/2013/01/08/dunakeszi_szponzorpenzek/ tényleg durva.
Király a névre szóló mez és a számozott kulacs, stb. enbékettőőőJC6
több mint 11 éve
Más: tényleg nem lehet tehetséges magyar fiatalokból felépíteni egy csapatot? Semmi kifogásom egyébként mondjuk egy kanadai játékos ellen pláne fiatal de akkor sem értem miért van rá szükség...nem! ezerszer elmondtuk már amúgy: a magyar "sztárok" (fiatalok pláne) sokkal drágábbak, mint egy külföldi...az utánpótlásunkat pedig szépen kirabolták az elmúlt években(akik meg maradtak "nagy" reménységek:fülöpnoel,sváb,hermány etc...nb2-be gyengék sajnos), bár páran kezdenek visszatérni már, reméljük ez a tendencia folytatódik...(mit nem adnék most egy jó Csikiért, bár nem hiszem h bármi esélyünk lenne rá külföldi kérővel szemben)
Mindegy remélem tavasszal tovább fejlődünk és most már a győzelmek is jobban jönnek.
Hajrá Fradi!dande
csóri Gerzson... 😥
már múltkor is pedzegettem, de így egyre aktuálisabb lesz: vissza kéne térnie "levezetni" azt a pár évet ami még benne van NB1-be(tudjuk hova térne haza!), aza térd már sose lesz térd, pláne PL-be...
|
több mint 11 éve
Gerzson fél évig tuti nem játszik :/ www.origo.hu/sport/magyarfoci/20130108-geranak-minimum-fel-evet-ki-kell-hagynia.html
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nem tudom, hova tegyem, lehetne egy politizáló focista vagy futball fan politikus topik 😀Érdemes a 30-as mezszámmal ellátott labdába rúgót figyelni.
A csapat szponzori pénzei, bevételei nem ismertek.
Király a névre szóló mez és a számozott kulacs, stb. enbékettőőő
több mint 11 éve
fetomy, remélem nem sírsz!Nem tudom mi a baj ezzel. Szakmai előrelépést akart egy EL-ben szereplő csapathoz képest. Egyáltalán nem a pénzről szól a történet, ahogy egyesek gondolják 😊
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-sandor-a-ketszeres-azsiai-bl-gyozteshez-mehet-2205513JC6
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
fetomy, remélem nem sírsz!www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-sandor-a-ketszeres-azsiai-bl-gyozteshez-mehet-2205513
több mint 11 éve
Főleg h a Puskás díjat a szlobák srác kapta 😛 😉
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/atigazolas-lisztes-krisztian-soroksaron-folytatja-2205357nah fasza. egyedül ő tudott focizni... 😀
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Winfried Schaefer a tájföldi kapitány is szavazott az aranylabdáraEzért vesztette nálam el a hitelét a Messilabda. Én már a következő szezonra is odaadnám neki, minek a hülyéskedés... Ja és a francia magazin már 2 órával a díj átadása előtt kirakta, hogy Messi nyert. Meg nekem egyértelmű volt Falcao Puskás díja is...
3: ronaldo
2: iniesta
1: busquets
igen ő
de az észak koreai és az arubai(?!) kapitánynál is top3ban van.
na ez a nem mind1braxa88
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Winfried Schaefer a tájföldi kapitány is szavazott az aranylabdáraaz Öreg Winnynek mindig jó volt a humora, hatalmas forma😀
3: ronaldo
igen ő
na ez a nem mind1braxa88
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Más: tényleg nem lehet tehetséges magyar fiatalokból felépíteni egy csapatot? Semmi kifogásom egyébként mondjuk egy kanadai játékos ellen pláne fiatal de akkor sem értem miért van rá szükség...Nem igazán van olyan utánpótlásunk,ami azt eredményezné,hogy magyar játékosokra tudjunk építeni.Egy példa: tavaly Karcagról igazolt a Fradi U16 vagy U17 azt már nem tudom..ezzel azt hiszem,hogy sokat elárultam. 😊
Mindegy remélem tavasszal tovább fejlődünk és most már a győzelmek is jobban jönnek.
Hajrá Fradi!dande
Egyébként Moniz tehetséges légiósokat hozott ide,így én nem is bánom annyira,hogy nem magyar fiatalok játszanak.Viszont ha van egy olyan külföldi ,aki szart se ér,akkor már inkább a magyar játékos.Hajrá Zöldek!!Márciusba derby ,már most telt házról lehet olvasni.Várom már nagyon. 😊
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Pedig én nagyon drukkoltam Iniestának s még C Roninak is legalább leszálltak volna Messiről kicsit, meg a másik kettő is megérdemli. Csak hát 91 vagy nem tudom hány lőtt gólt meg kb 50 gólpasszt nem lehet nagyon figyelmen kívül hagyni.Más: tényleg nem lehet tehetséges magyar fiatalokból felépíteni egy csapatot? Semmi kifogásom egyébként mondjuk egy kanadai játékos ellen pláne fiatal de akkor sem értem miért van rá szükség...
Hajrá Fradi!
több mint 11 éve
braxa88
12 534
Winfried Schaefer a tájföldi kapitány is szavazott az aranylabdára3: ronaldo
igen ő
na ez a nem mind1
több mint 11 éve
kössz a tippet 😀 fantasyba behúzom 😀az csak is Menyhárt miatt lesz! fröccsös legnagyobb igazolása volt, most meglátájátok majd, h mekkora spíler... 😀Divatja és talán a siófuck is nyer 1-2 meccset 😀Kisskölcsönbe megy csak,nálunk eddig se sokat játszott, meg ugye Moniz hozz egy klasszikus befejező csatárt, szal ezután se soakt játszana, így meg legalább felveheti NB1-et!DivatMátét sajnálom,mikor játszott akkor oda tette magát.De biztos tervei vannak Moniznak és lesz jobb helyette 😉KissDivat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
A 23 éves csatár, Emery Welshman az Oregon State egyetemi csapatának csatára, s mielőtt hozzánk érkezne, január 15-ig az amerikai profi bajnokság, az MLS draftjának előkészítő táborában vesz részt. Ha hozzánk is érkezik a 180 centi magas csatár, alighanem először a második csapathoz kerül."
Kiss
Máté és Menyhárt pedig siófuck!Divat
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
az csak is Menyhárt miatt lesz! fröccsös legnagyobb igazolása volt, most meglátájátok majd, h mekkora spíler... 😀ja és talán a siófuck is nyer 1-2 meccset 😀Kisskölcsönbe megy csak,nálunk eddig se sokat játszott, meg ugye Moniz hozz egy klasszikus befejező csatárt, szal ezután se soakt játszana, így meg legalább felveheti NB1-et!DivatMátét sajnálom,mikor játszott akkor oda tette magát.De biztos tervei vannak Moniznak és lesz jobb helyette 😉KissDivat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
A 23 éves csatár, Emery Welshman az Oregon State egyetemi csapatának csatára, s mielőtt hozzánk érkezne, január 15-ig az amerikai profi bajnokság, az MLS draftjának előkészítő táborában vesz részt. Ha hozzánk is érkezik a 180 centi magas csatár, alighanem először a második csapathoz kerül."
Kiss
|
több mint 11 éve
ja és talán a siófuck is nyer 1-2 meccset 😀kölcsönbe megy csak,nálunk eddig se sokat játszott, meg ugye Moniz hozz egy klasszikus befejező csatárt, szal ezután se soakt játszana, így meg legalább felveheti NB1-et!DivatMátét sajnálom,mikor játszott akkor oda tette magát.De biztos tervei vannak Moniznak és lesz jobb helyette 😉KissDivat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
Kiss
Samaras játszott?
több mint 11 éve
kölcsönbe megy csak,nálunk eddig se sokat játszott, meg ugye Moniz hozz egy klasszikus befejező csatárt, szal ezután se soakt játszana, így meg legalább felveheti NB1-et!Mátét sajnálom,mikor játszott akkor oda tette magát.De biztos tervei vannak Moniznak és lesz jobb helyette 😉KissDivat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
Kiss
|
több mint 11 éve
Mátét sajnálom,mikor játszott akkor oda tette magát.De biztos tervei vannak Moniznak és lesz jobb helyette 😉Divat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
Kiss
Samaras játszott?
több mint 11 éve
Divat ezt olvastad?még nem, azt olvastam, h még Júniort tesztelünk...bár ezt Moniz hozza 😀
Kiss
Máté és Menyhárt pedig siófuck!
|
több mint 11 éve
Látszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.Hannite miről beszélsz???
amúgy meglepetés(de sokkal inkább bunda...) történt: idén is Samaras érdemelte meg, mint ahogy korábban már többször is, de úgylátszik vitya keze sokáig elér! meg hát sanyi bá is rá szavazott!
|