Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Messié a Messiball.
több mint 11 éve
Ő nagy ász volt 😀 másképp hogy érthetne ennyire a magyar focihoz? 😮Zombori? 😀farkaspetipedig gólt se lőtt még az NBI-be...nem értem...KissLátszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.HanniZombori mondta Messi első aranylabdájánál, hogy lesz ő még 6x-os győztes. Már csak kettő kell 😀
farkaspeti
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
Divat ezt olvastad?A 23 éves csatár, Emery Welshman az Oregon State egyetemi csapatának csatára, s mielőtt hozzánk érkezne, január 15-ig az amerikai profi bajnokság, az MLS draftjának előkészítő táborában vesz részt. Ha hozzánk is érkezik a 180 centi magas csatár, alighanem először a második csapathoz kerül."
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Zombori? 😀pedig gólt se lőtt még az NBI-be...nem értem...KissLátszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.HanniZombori mondta Messi első aranylabdájánál, hogy lesz ő még 6x-os győztes. Már csak kettő kell 😀
farkaspeti
több mint 11 éve
Az év csapata meg szánalmas, a felének kb. keresnivalója sincs benne. mintha ilyen 12 éves divatdrukkerek állították volna össze.
több mint 11 éve
pedig gólt se lőtt még az NBI-be...nem értem...Látszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.HanniZombori mondta Messi első aranylabdájánál, hogy lesz ő még 6x-os győztes. Már csak kettő kell 😀
farkaspeti
Samaras játszott?
több mint 11 éve
farkaspeti
763
Látszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.HanniZombori mondta Messi első aranylabdájánál, hogy lesz ő még 6x-os győztes. Már csak kettő kell 😀
több mint 11 éve
Ha egész évben sérült volna akkor is ő kapná.Kamu az egész.
Kabát jobban megérdemelte volna.
több mint 11 éve
Látszik mennyire jelentéktelen díj, hogy nekem kell beírni: Megnt Messié az aranyzsuga.
több mint 11 éve
ennyit arról, h szóza marad.... 😀más: sanyibáék Moniz Úr vendégei voltak! sose késő tanulni egér... 😊
|
több mint 11 éve
farkaspeti
763
a mai NemzetiSport elején Sousa van, miszerint marad a Videotonban 😀www.sport1tv.hu/Hirek/2013/01/06/lab_sousa_ny6empty taxiwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-holnap-kinevezhetik-sergio-conceicaot-vezetoedzonek-2205327
játékosnak jó volt.Amadeus91
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
így van, sokáig nem foglakozott velük, de már ő sem bírta a nyomást, muszáj volt az olcsó és szar New Yorkhoz mennie :\mindent köszönünk Paulo, így kíváncsi leszek Bognár és ZOmbori urak szakértésére ismét 😀peteyFellélegezhetnek. Őt is megfúrták. Előttük nincs akadály...tüsi91
több mint 11 éve
tüsi91
11 023
mindent köszönünk Paulo, így kíváncsi leszek Bognár és ZOmbori urak szakértésére ismét 😀peteyFellélegezhetnek. Őt is megfúrták. Előttük nincs akadály...
több mint 11 éve
mindent köszönünk Paulo, így kíváncsi leszek Bognár és ZOmbori urak szakértésére ismét 😀
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/01/06/lab_sousa_ny6empty taxiwww.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/videoton-holnap-kinevezhetik-sergio-conceicaot-vezetoedzonek-2205327
játékosnak jó volt.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Amadeus the Young
32 910
azaz, még a Lucio-féle védelembe mehetett volna 😂most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!DivatKamu a fele. 4-5 éve vagy mikor volt pár jó meccse, ő vagy az ügynöke fizetett pár újságírónak, hogy a Bayern le akarja igazolni 😀 😀 Meg kb minden átigazolási időszakban ment vele a hiszti, hogy ez akarja őt meg az akarja őt. Ő azonban mindig maradt az Anderlechtben...Ennyit róla.Asbee
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
www.sport1tv.hu/Hirek/2013/01/06/lab_sousa_ny6
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Mourinho meg megint Casillast ültette a cserepadra. A cserekapus meg 5 perc után pirosat kapott. 😀Duffnagy taktikus az öcskös legalább kövi meccsen tuti Casillas kezd 😀
vagy lesz akkora fasz hogy berakja a 3. számút?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Duff
3 133
Mourinho meg megint Casillast ültette a cserepadra. A cserekapus meg 5 perc után pirosat kapott. 😀
több mint 11 éve
Tizenegyes, kiállítás előnynél és így sem.Szegény Juve nekiszaladt a betonfalnak.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Most komolyan, Juhász mit ért el az Anderlecht-tel? Nyertek pár bajnoki címet egy olyan bajnokságban, ahol volt 3 épkézláb csapat. Ha jól emlékszem, egyszer jutottak a BL-csoportba, meg egyszer EL-csoportba. Ezek mellett esélyük sem volt a nemzetközi porondon. Nincsenek nagy sikereik az utóbbi évekből, ráadásul Juhi ember emlékezet óta nem is játszott. Sérülés, pad, a keretbe sem került be és a többi. Továbbá, nem emlékszem, hogy mikor nyújtott elfogadható teljesítményt a magyar válogatottban.29 éves, rengeteget kihagyott, lelassult. Fogalmam sincs hogy a szarba kerülhetett szóba a neve egy Sunderland-nél... Ki a rák a menedzsere, hogy ilyen jó kapcsolatai vannak? Az év vicce lesz, ha a PL-be igazol.
Félreértés ne essék, nem vagyok Juhász ellenes, csak kiakasztó az, ahogy 1-2 magyar játékos vélekedik magáról...
több mint 11 éve
Vagy majd megy a Milanba, úgy is 4 középső védőnkből 3 sérült, a Siena ellen konkrétan valamelyik középpályásunk fog hátul játszani. 😀
több mint 11 éve
most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!Divatnem hát, de ezeknél a játékosoknál így 28 év felett nem az ár para hanem a fizetés. Az meg kurva alacsony lenne neki angol szinten.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!DivatKamu a fele. 4-5 éve vagy mikor volt pár jó meccse, ő vagy az ügynöke fizetett pár újságírónak, hogy a Bayern le akarja igazolni 😀 😀 Meg kb minden átigazolási időszakban ment vele a hiszti, hogy ez akarja őt meg az akarja őt. Ő azonban mindig maradt az Anderlechtben...Ennyit róla.
több mint 11 éve
azt kifelejtetted h szerethető is!most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!DivatDehát tapasztalt értsd már meg! Meg válogatott!Toca
|