Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!Divat
Dehát tapasztalt értsd már meg! Meg válogatott!
több mint 11 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
most Sunderland a téma, de megeszem a nem létező kalapom HA 2.5M fontot bárki kifizet érte...az ötödét nem éri!

|
több mint 11 éve
YoungZeeZee 8 566
West Ham - MAn utd.

Joe Cole visszatért és adott két gólpasszt. Szerintem Ő nem futotta be azt a karriert ami "járt" volna neki.
Meccs közben gondolkoztam rajta, hogy ha Scholes és Giggs is játszik, lehet nem új csatár kéne hanem megtalálni a megfelelő embert a helyükre..aztán beállt RVP és Giggs és összehoztak egy parádés gólt.

Apropó Juhász R. a West Ham-ben sztem padozna...😕
több mint 11 éve
Gera megint megsérült.Amadeus91
ezt csak most látom, és pont a műtött térde...f.ck 😕
asszem akkor elfelejthetjük románok ellen..

|
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Négyfős szakmai stáb irányítja a PMFC-Matias labdarúgócsapatát. A pécsi klub szombaton sajtóközleményben tudatta, hogy a jövőben Lőrincz Emil, Babócsy András, Márton Gábor és Kárpáti Péter tagja a szakmai stábnak. Közülük Márton az új ember, aki vélhetően a vezetőedzői feladatokat látja majd el, bár erre a bejelentés nem tér ki. [origo]

Négy edző, egy vicc.apeszos
Détári kéne még oda, aztán mehetne a póker edzők között is

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Négyfős szakmai stáb irányítja a PMFC-Matias labdarúgócsapatát. A pécsi klub szombaton sajtóközleményben tudatta, hogy a jövőben Lőrincz Emil, Babócsy András, Márton Gábor és Kárpáti Péter tagja a szakmai stábnak. Közülük Márton az új ember, aki vélhetően a vezetőedzői feladatokat látja majd el, bár erre a bejelentés nem tér ki. [origo]

Négy edző, egy vicc.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Chelse nyert 5-1-re, Ba 2 gólt lőtt.
35 perc kellett első Chelsea-s góljához, Torresnek 23 meccs 😀 😀 😀
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem csípem de vPersiet is kénytelen vagyok elismerni. Szépen beindult levette és bevágta. Nagyot nyert vele a MU!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Giggsnek már van egy igen emlékezetes megmozdulása idénre is. Felpörgeti, majd dropból 50 méteres hajszálpontos indítás. De rossz lesz nélküle, de sebaj itt ez a Kagawa gyerek, eddig olyan meggyőző, mint a Bears OL.
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Kimentek az Old Traffordra lejátszották a meccset Fifában azt ott a WHU volt a hazai.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Az angol labdarúgó FA-kupa 3. fordulójában a Manchester United hazai pályán 2–2-es döntetlent játszott a West Ham United vendégeként, így újrajátszásra kerül sor.

úgy látszik még nem pihenték ki teljesen az újévet... 😀

szerk:enesó természetesen 😊

|
több mint 11 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Gera megint megsérült.

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Komolyan...megnyitom az NSO-t és ez fogad:

www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/aczel-zoltan-harom-nap-utan-felmondott-az-sztk-nal-2204817

Olyan hangosan röhögtem fel, hogy kopogott a szomszéd 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Azért vannak ott símán Juhász játéktudású védők az angol alsóházban.
Fel kellene vennie a ritmust, de szerintem símán hozná az átlagos szintet eleinte. 2-3 jó év símán benne van.
Persze könnyebben beilleszkedne egy francia vagy holland csapatba.
Nem világklasszis Juhász, de nem nagyom látom a helyettesét a válogatottban.

több mint 11 éve
Azért öreg mert ha egnézed 5 éve egy meccsét meg most akkor láthatod hogy mennyivel lassabb. Nem annyira öreg hogy visszavonuljon,de annyira már igen hogy találsz nálam gyorsabb fiatalt aki fejlődik és nem vissza.
Ui.: Ez Juhászra vonatkozik nem Kákára. Kákának az a legagyobb baja hogy nem is tudom mikor játszott utoljára 5 meccset egy huzamba végig. Toca
nem állítottam hogy gyorsabb. De a foci nem csak a sebességből áll, ész is kell hozzá...
a rutinról nem is beszélve, Zidane sem volt egy gyorsvonat, mégis lecidáztatta 34 évesen az egész világot.

kaká meg nem nyomott 5 meccset egyhuzamban végig. Erről ő nem tehet, egy meccsen sem volt szarabb mint dimarika vagy callejon akik helyette játszanak. eaglesmcnabb
Mcnabb Kakában egyetértek szóval azt a témát hagyjuk mert a közös nevezőnket ennél közösebbre már nem tudom hozni 😀
Annyi hozzá hogy olcsón nem akarja adni a Real, drágán meg senkinek nem kell mert nem tudják mit tud mert nem játszik.
Milyen tapasztalat játszott itthon meg egy belga ligában ami jóval lassabb mint az angol. Semmi tapasztalata nincs a nagy bajnokságokban. Nem mondom hogy tuti nem válna be 100%-ra, de azért neki messze nincs meg az a tapasztala amiből öreg kora okán megélhetne, mert nem játszott ott.
Pl. Gera vagy Buzsáky, nah nekik van tapasztalatuk az angol fociról őket már öregebb korukra is ott lehet tartani.
Persze ettől még sikeres lehet simán Juhász, mert lehet vannak benne tartalékok, csupán van benne sok kockázati tényező amit az árral együtt összeadva nem biztos hogy megéri.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
Azért öreg mert ha egnézed 5 éve egy meccsét meg most akkor láthatod hogy mennyivel lassabb. Nem annyira öreg hogy visszavonuljon,de annyira már igen hogy találsz nálam gyorsabb fiatalt aki fejlődik és nem vissza.
Ui.: Ez Juhászra vonatkozik nem Kákára. Kákának az a legagyobb baja hogy nem is tudom mikor játszott utoljára 5 meccset egy huzamba végig. Toca
nem állítottam hogy gyorsabb. De a foci nem csak a sebességből áll, ész is kell hozzá...
a rutinról nem is beszélve, Zidane sem volt egy gyorsvonat, mégis lecidáztatta 34 évesen az egész világot.

kaká meg nem nyomott 5 meccset egyhuzamban végig. Erről ő nem tehet, egy meccsen sem volt szarabb mint dimarika vagy callejon akik helyette játszanak.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Ja, középhátvédeknél a 28-32 közötti kor a legjobb.

Még Angliában is. :irony:
több mint 11 éve
amúgy ezt sose értettem, hogy egy 29 éves játékos miért "öreg"...
Kakát is ezzel baszogatják hogy öreg, meg lelassult stb. 30 éves, a legjobb korban van. eaglesmcnabb
Ui.: Ez Juhászra vonatkozik nem Kákára. Kákának az a legagyobb baja hogy nem is tudom mikor játszott utoljára 5 meccset egy huzamba végig.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 502 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
amúgy ezt sose értettem, hogy egy 29 éves játékos miért "öreg"...
Kakát is ezzel baszogatják hogy öreg, meg lelassult stb. 30 éves, a legjobb korban van. szvsz egy játékos ilyenkor éri el a csúcsát, főleg középhátvéd poszton még 3 évig bárki képes a csúcson játszani ennyi idősen

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Angliában semmi esélye. Max a Championship-ben. Elnézve az utóbbi meccseit a válogatottban, én már annak is örülnék ha egy holland, német, francia első osztályú csapatba igazolna. Vagy a Celtic, mondjuk.
Öreg és gyorsabb sem lesz.
Rég váltania kellett volna.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 14 752 — "Grammar maci"
Pár éve hívta az Aston Villa meg a Rangers(mondjuk így utólag ide ugye mégsem...) is de akkor meg túl sokat kért érte az Anderlecht. Ha akkor vált szerintem még mindig a szigetországban játszana, de lehet hogy már csak a Championship-ben. Most már nem hiszem hogy szóba kerülne az angol első osztályban sajnos. Ha lehetne csak úgy választani akkor szerintem Hollandiába (az első 4-5 csapathoz) nyugodtan mehetne. Esetleg Franciaország.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerintem Juhásznak tökéletes lenne egy (a kiesőknél valamivel jobb) angol alsóházi csapat.Bazzani
Ketlem hogy sokaig kezdo lenne. Mondjuk varjuk ki a veget, en mar ezekbol azt hiszem el max amit alairtak.Toca
Sztem Roli képes jó 8egyenletes) teljesítményre hosszú ideig.
A belgáknál is alighanem azért nem kezdő mert el akar menni onnan.Bazzani
Belgáknál képes, kérdés hogy ez az átlagteljesítmény mennyire elég az angoloknál. Szerintem neki már a sebessége nincs meg hozzá, és egy-két hiba után padon találja magát, ne legyen igazam ,én szurkolok neki.
több mint 11 éve
Szerintem Juhásznak tökéletes lenne egy (a kiesőknél valamivel jobb) angol alsóházi csapat.Bazzani
Ketlem hogy sokaig kezdo lenne. Mondjuk varjuk ki a veget, en mar ezekbol azt hiszem el max amit alairtak.Toca
Sztem Roli képes jó 8egyenletes) teljesítményre hosszú ideig.
A belgáknál is alighanem azért nem kezdő mert el akar menni onnan.

több mint 11 éve
Ketlem hogy sokaig kezdo lenne. Mondjuk varjuk ki a veget, en mar ezekbol azt hiszem el max amit alairtak.
több mint 11 éve
Szerintem Juhásznak tökéletes lenne egy (a kiesőknél valamivel jobb) angol alsóházi csapat.