NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
grat 😀 legalább valaki 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
mindharom csoportmeccsre megvan a jegyunk!!!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 9 éve
fasza, akkor nem csak én nem kaptam 😕azért elég durva hogy még nem tudok olyanról aki rendes meccsre kapott volna
több mint 9 éve
Sajnos nekem se, csalódott is vagyok miatta.Nekem nem jutott.figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!nekunk is ma kuldtek az smst.
hellyess!!
gabtsi
Kenny
Hanni
több mint 9 éve
Nekem nem jutott.figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!nekunk is ma kuldtek az smst.
hellyess!!
gabtsi
Kenny
több mint 9 éve
persze h csak a 16 közöttire kaptunk a három kiválasztott meccsből. elmennek ezek is a faszba...
ami nem hajlik, az törik!
több mint 9 éve
figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!nekunk is ma kuldtek az smst.
hellyess!!
gabtsi
több mint 9 éve
jó, de kiállítottak tőlük egy embert 😊„Vannak csapatok, akik elmennek a Nou Campba és kikapnak 5-, 6-, 7-0-ra. A Barca jó csapat, jó, egy nagyszerű csapat, de ha az én csapatom kapna ki 7-0-ra, soha többé nem tudnék a családtagjaim szemébe nézni”mondta G. Neville tavaly áprilisban. .Ma pedig kijelentette, hogy nem mond le.
alatriste
több mint 9 éve
a pénzünk fontosabb volt mint az info.én is ezen stresszelek még, hogy melyik meccs, mert mi foglaltunk az osztrák, izland és a 16 közöttire is. de utóbbit visszaadják ha nem jutunk tovább. remélem azért nem erre sorsoltak be...
több mint 9 éve
figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!Igen, csak semmi info h melyik meccsre kaptad... szanalmas volt ez az egesz, pedig ertelmesen kezdtek de ugy 3 hete kicsuszott a kezeik kozul
hellyess!!
gabtsi
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!jó lenne, most jött fizu tuti nem lesz cink 😀
hellyess!!
gabtsi
több mint 9 éve
figyeljétek a banki tranzakciókat, nálunk már beterhelték az EB jegy árát!hellyess!!
több mint 9 éve
Barcelona - Valencia 7-0Nevetséges az az ember. Bár a Valencia & Roma kettőssel inkább csak erősen szimpatizálok míg az egyik csapat kinevezte Spallettit, akinek visszatérésére már nagyon régóta vártam, a másiknál Gary egészen érthetetlen. 0 tapasztalattal.
Ezmegmiez?
Mondjuk Neville miatt nem kicsit röhögök.
Mikey
„Vannak csapatok, akik elmennek a Nou Campba és kikapnak 5-, 6-, 7-0-ra. A Barca jó csapat, jó, egy nagyszerű csapat, de ha az én csapatom kapna ki 7-0-ra, soha többé nem tudnék a családtagjaim szemébe nézni”mondta G. Neville tavaly áprilisban. .Ma pedig kijelentette, hogy nem mond le.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Barcelona - Valencia 7-0Ezmegmiez?
Mondjuk Neville miatt nem kicsit röhögök.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Lool..Akkor adnák a Everton-Newcastlet..Hol a picskuba van a mai BPL meccs? A DigiSport 3-ra ígérték a meccset, de ott csak a reklám megy, a 2-őn pedig a fostos spanyol meccs van.Kedves Nézőink! Sajnos ezt a képet kapjuk a Watford-Chelsea mérkőzés helyett, ezért nem tudjuk közvetíteni a találkozót.
Coolearie
Egy teli kék kép.
Digi face oldaláról
NB2
több mint 9 éve
Hol a picskuba van a mai BPL meccs? A DigiSport 3-ra ígérték a meccset, de ott csak a reklám megy, a 2-őn pedig a fostos spanyol meccs van.Kedves Nézőink! Sajnos ezt a képet kapjuk a Watford-Chelsea mérkőzés helyett, ezért nem tudjuk közvetíteni a találkozót.
Coolearie
Egy teli kék kép.
Digi face oldaláról
több mint 9 éve
Hol a picskuba van a mai BPL meccs? A DigiSport 3-ra ígérték a meccset, de ott csak a reklám megy, a 2-őn pedig a fostos spanyol meccs van.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 410
nem mondom el.Inkabb leiromAz erot ugy ertem, h meg tudjak tartani magukat nem is akarhogy.
Altalaban minden evben van egy kiugro teljesitmeny egy kis csapattol minden ligaban. Idovel, a bajnoksag vege elott kipukkadnak, mivel nem olyan eros a kipaduk.
Bajnokok lehetnek iden, de ha penzugyileg nem lesznek erosebbek akkor kb ez a max.
Nagyban segiti oket h a nagyok szopatjak magukat rendesen.
tavaly a southampton volt a nagy meglepetes...
a lenyeg, h van tema, van min csamcsogni.
a pool sajnos csak a multja miatt nagy csapat.nagy takaritas kell nekik es ido.
több mint 9 éve
impresszív volt, ahogy tegnap a legjobb csapatukkal szétfutották a fosfáradt, szarrá sérült Poolt, és arra kérdezett rá, hogy vajon bírják-e erővel a bajnokság végéig.Az L.City van meg ero.Kivancsi vagyok meddig birjak.Bocsi de nem értem azt az első mondatot. Eltudod mondani újra?
A pool meg igen kozepszer.lesz dolga klopp-nak.
ZoliMP
Coolearie
nos, ez akár elő is fordulhat, meg az is, hogy bírják sérülés nélkül, és akkor kár sikerülhet is a csoda. Arsenal minimum +3 meccs (BL, FA kupa), Citeh minimum +4 meccs (FA kupa, Liga kupa, BL), Tottenham min +3 meccs (FA, EL), Manu min +3 (FA, EL)
a top 4 csapatai ennyivel többet játszanak minimum, de egy esetleges továbbjutás a nemzetközi kupákban ugye +2 meccs minimum (mondjuk az Arsenal pont nem fog továbbjutni.
a Lejcseszternek egyetlen húzós időszaka lesz, amikor 8 napon belül 3 meccsük lesz - Norwich O, WBA O, Watford I.
ha a következő két meccsen sikerül nem kikapniuk (Man City I, Arsenal I), akkor komoly esélyük nyílik a végső győzelemre.
több mint 9 éve
Az L.City van meg ero.Kivancsi vagyok meddig birjak.Bocsi de nem értem azt az első mondatot. Eltudod mondani újra?
A pool meg igen kozepszer.lesz dolga klopp-nak.
ZoliMP
több mint 9 éve
Na Roo talán visszatért. Martial végre nem a végletekig cselezett (bár neki ez is sokszor bejön). Egyből lettek gólok. Az első félidőben szeptember (!) óta az első.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 410
Az L.City van meg ero.Kivancsi vagyok meddig birjak.A pool meg igen kozepszer.lesz dolga klopp-nak.
több mint 9 éve
Azon kívül, hogy nem tud támadni és nem tud védekezni a csapat, egészen jó. A minőség szó bevágná a durcát, ha egy mondatban említeném velük. 😊
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Vardy bebaszta..azt bebaszta ba*meg.
Coolearie
de hogy tényleg mindenki ellenünk rúgja élete gólját...
egy once-in-a-lifetime gól, meg egy lepattanó lövés, amiből gólpassz lesz. hát van ez így. (azt nem elhallgatva, hogy jobb volt a Lejcseszter.)
több mint 9 éve
Vardy bebaszta..