Soccer
41 feliratkozó
több mint 8 éve
Basszus 😕
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 994
LiveJasmin Vidi FC Vegas.huAzon gondolkoztam, kevés a pénz, kéne még egy két szponzor.MOL-MÁV-BÁV Videoton FC
A MÁV, az ELMÜ és a Nemzeti Közműszolgáltató is ugrásra kész, de állítólag jövőre kisorsolnak 1000 adózót, akinek a neve szerepelhet a mezeken, miután az általa befizetett SZJA egy az egyben átvándorol Lazovic számlájára.
gabokocka
MMB Vidi FC
Mondjuk a MÁV rohadtul veszteséges, felejtsd el 😀
#JC6
több mint 8 éve
Attól, hogy nem szimpi a vidi itt sokaknak nekem elég furcsa, hogy nemzetközi kupameccsen ellene szurkolnak..Srácok, nem kell nézni..
Kampman, vb döntőt felhozni? Omg..
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Azon gondolkoztam, kevés a pénz, kéne még egy két szponzor.MOL-MÁV-BÁV Videoton FC
A MÁV, az ELMÜ és a Nemzeti Közműszolgáltató is ugrásra kész, de állítólag jövőre kisorsolnak 1000 adózót, akinek a neve szerepelhet a mezeken, miután az általa befizetett SZJA egy az egyben átvándorol Lazovic számlájára.
gabokocka
MMB Vidi FC
Mondjuk a MÁV rohadtul veszteséges, felejtsd el 😀
több mint 8 éve
Nem kell hogy a Vidi szimpatikus legyen, de ha jól tudom a koefficiensek számolásába benne van mindegyik csapatnál a többi magyar által szerzett pont is, szóval lehet nem lenne baj, ha a Vidi továbbvergődne.. Ha 0.1 pontot ér, akkor annyit, lehet jövőre pont ennyi kell, hogy ne egy izraeli csapat, hanem egy észt legyen az ellenfeled.
több mint 8 éve
Azon gondolkoztam, kevés a pénz, kéne még egy két szponzor.A MÁV, az ELMÜ és a Nemzeti Közműszolgáltató is ugrásra kész, de állítólag jövőre kisorsolnak 1000 adózót, akinek a neve szerepelhet a mezeken, miután az általa befizetett SZJA egy az egyben átvándorol Lazovic számlájára.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Ha kibirja a Vidi akkor egy alban szornyeget lenne a kovi korben az ellenfel...😀Partizani? 😀
Borbinho
több mint 8 éve
Ha kibirja a Vidi akkor egy alban szornyeget lenne a kovi korben az ellenfel...😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
imádom, hogy a 214 fizető néző miatt lehet hallani a lelkesen kurvaanyázó fiatalembert a nézőtérről 😀
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Rég izgultam ennyire, hajrá Dud 😀
több mint 8 éve
Amúgy elképesztően antipatikus a Vidi, remélem kizúgnak a nagy pofájukkal együtt.
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Siralmas látni hogy a keretek es a költségvetés közti különbséget hogy eltünteti a DUD. Szép támadások, 5-6 pontos passz egymás után... Van hova fejlődni...
több mint 8 éve
Így két nappal a vébédöntő után ezt a meccset figyelni egészen szürreális élménynyugi, a 48 csapatos VB-n már ott lesz
Kampman
Luxemburg.
több mint 8 éve
amúgy itt van VAR már?van, cask egyelore eleg korulmenyes, mert nemzeti konzultacioban az egesz orszag egyutt dontene minden ketes esetben. MB1-ben tesztelik hetvegen
shawnka
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Így két nappal a vébédöntő után ezt a meccset figyelni egészen szürreális élmény
több mint 8 éve
amúgy itt van VAR már?
több mint 8 éve
a vidi védelme nagyjából a szaúd arábiai válogatott szintjén mozogA Vidi biztos nem úszná meg egy kapott góllal Uruguay ellen 😛
de még azt se éri el
shawnka
több mint 8 éve
YoungZeeZee
9 994
a fenebe nem lesznek tizik a vegen.en azt vartam.😕
több mint 8 éve
a vidi védelme nagyjából a szaúd arábiai válogatott szintjén mozogde még azt se éri el
több mint 8 éve
Kibaszott stolz, hogy ezt kihagyni, benne volt a 2-2 😕
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
a pöcsömbe.. jó az X😀
több mint 8 éve
Ajtó ablak volt...
több mint 8 éve
Amúgy itt meddig tart a bojkott? Csodás lesz az új stadion ebben a fergeteges hangulatban 😀
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
.....