Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
szegény Leicester😕
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá Leicester
Borbinho
Nem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.
Matthew99
Melyiket? amikor fél méterről mellkason/vállon rúgták a nigró Leicester védőt? btw de, pont számít h miért ugrott neki. mert ha egy Arsenalos lökte meg ugrás közben, akkor full jogos a tovább. nem láttam a visszajátszását annak sajnos

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 099 — Invisible man
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá Leicester
Borbinho
Nem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.

Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 058
Most már legyen bajnok a Leicester
több mint 9 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 099 — Invisible man
A rangadókra Angliában direkt szar bírót küldenek? Ja nem az összes szar...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 410
Holnap parades PL meccsek jonnek.
Hotspurnak orulnek ha a vegen odaerne a BL-re.

A kinai ligat meg felkaptak, h milyen sztarok mentek oda...Azert a sztarok szo kicsit eros.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 465 — nabege2@yahoo.com
nyócegy!
bergerdani
mi meg szépen leadtuk a meccset.
Kenny
Viktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄
zavi27
nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenni
davemayer
Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀
peach
Mert jó az utánpótlás nevelésük😊
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
nyócegy!
bergerdani
Kenny
zavi27
Mienk a bajnokság,övék a kupa.tiszta sor.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 611 — a new hope (again)
nyócegy!
bergerdani
Kenny
zavi27
davemayer
Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
nyócegy!
bergerdani
Kenny
zavi27

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
nyócegy!
bergerdani
Kenny
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 363 — Omar's Coming Yo!
nyócegy!
bergerdani

több mint 9 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
nyócegy!

Mindig jövőre
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 077 — Lájkold a zsűrit!
 24.hu/sport/foci/2016/02/09/felsult-az-m4-riportere-elo-adasban-poloskey-tette-helyre/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Depay 3v1-ben egy egyszerű passzt nem tud megoldani...persze hogy jön az egyenlítés...bár amilyen szinten visszaálltunk 1-0 után ez várható volt...

több mint 9 éve
dr0725 New England Patriots 520
miért pont az a patkány costa istenem miért....
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 771 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Fire Neville! Rafa-t talán meg lehetne győzni, hogy térjen vissza Valenciába. Az utóbbi időben az ő imidzse is szenvedett némi csorbát. Win - win lenne mind a két fél számára, ha visszajönne.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?
empty taxi
Nem. Honda a jobb, Kucka a balszélső. maradt a 4-4-2.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Akartam írni, hogy 1-0 ra vezet az Arsenal, erre már kettő a Bournemouth ellen

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 075 — "Montoya por favor!"
Lehet hogy a Leicester Spurs utón fog elindulni, és egy nagyobb összegből amit kap az eladott játékosért cserébe vesznek majd több közepes játékost

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 100 — The Mathematician
igazából én is csak annyinak érzem az egészet h így fixen +15-20 millát kérhetnek érte

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákból
Heisman Trophy
hogy tényleg nagyok lesznek-e azt nemtom
DE Vardy már most azt mondta 19ig marad
Negritis
sorolhatnám a neveket, akik ugyan ezeket mondták, nagyobb sztárok voltak sokkal nagyobb csapatban, aztán mégis leléceltek...

egyébként pont nem fog osztani szorozni Vardy menése/maradása, Kanté és Mahrez ezerszer fontosabb játékosok és szerintem ők le is fognak lécelni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 927 — Cowboys fan
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákból
Heisman Trophy
azért minimum kétfrontos harc oda fog nekik is baszni.

Pool is '13/14-ben karcolt, amihez három dolog kellett: 1, Suarez (brühühü); 2, Sturridge öt meccsnél többet tudott játszani; 3, amíg az ellenfelek faszán tolták a nemzetközi kupát is, addig nekünk még EL sem volt, nemhogy BL (sőt, a hazai kupákból is sikerült kiszállni viszonylag hamar).

Lejcseszter ugyanez most, csak amennyivel rosszabb Suareznél Mahrez, meg Sturridge-nál Vardy, azt kompenzálják azzal, hogy ők védekezni is tudnak