Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
szegény Leicester😕
több mint 9 éve
Melyiket? amikor fél méterről mellkason/vállon rúgták a nigró Leicester védőt? btw de, pont számít h miért ugrott neki. mert ha egy Arsenalos lökte meg ugrás közben, akkor full jogos a tovább. nem láttam a visszajátszását annak sajnosNekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá LeicesterNem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.
Borbinho
Matthew99
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá LeicesterNem számít miért ugrott neki, 17 méterről szabad helyett 11-es a túloldalon. Ja és ne felejtsük el a kezezést a 16-oson belül.
Borbinho
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti. Engedi a kemény játékot. A kontra előtt valóban nekiugrott a védő Özilnek, de csak mert őt is akadályozták a mozgásában. Szvsz én is inkább továbbot ítéltem volna. A tizi meg véleményes, elég gyorsan történt, Monreal rúgott is egyet Vardy felé, amivel nem találta el, de elsőre én is simán rámondtam, hogy tiszta tizi. Másodjára már inkább Vardy akadt bele (direkt) a védőbe, Monreal már akkor felrakta a kezét amikor Vardy még csak lépett befele kb 😀 nembaj, hajrá Leicester
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Most már legyen bajnok a Leicester
több mint 9 éve
A rangadókra Angliában direkt szar bírót küldenek? Ja nem az összes szar...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 410
Holnap parades PL meccsek jonnek.Hotspurnak orulnek ha a vegen odaerne a BL-re.
A kinai ligat meg felkaptak, h milyen sztarok mentek oda...Azert a sztarok szo kicsit eros.
több mint 9 éve
Mert jó az utánpótlás nevelésük😊Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
davemayer
peach
több mint 9 éve
Mienk a bajnokság,övék a kupa.tiszta sor.Viktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
több mint 9 éve
Aminek mellesleg az mb1 3. legértékesebb kerete van... 😀 😀nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
davemayer
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
nem, azt mondta hogy ebből a párharcból a Puskás Akadémiának kell továbbmenniViktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
zavi27
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Viktor odaszolt hogy most igy szeretne a ket berenc csapata kozott?!😄nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
Kenny
több mint 9 éve
nyócegy!mi meg szépen leadtuk a meccset.
bergerdani
több mint 9 éve
24.hu/sport/foci/2016/02/09/felsult-az-m4-riportere-elo-adasban-poloskey-tette-helyre/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Depay 3v1-ben egy egyszerű passzt nem tud megoldani...persze hogy jön az egyenlítés...bár amilyen szinten visszaálltunk 1-0 után ez várható volt...

több mint 9 éve
miért pont az a patkány costa istenem miért....
több mint 9 éve
Fire Neville! Rafa-t talán meg lehetne győzni, hogy térjen vissza Valenciába. Az utóbbi időben az ő imidzse is szenvedett némi csorbát. Win - win lenne mind a két fél számára, ha visszajönne.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?Nem. Honda a jobb, Kucka a balszélső. maradt a 4-4-2.
empty taxi

Madden hates me.
több mint 9 éve
Akartam írni, hogy 1-0 ra vezet az Arsenal, erre már kettő a Bournemouth ellen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Bertolacci, Honda, Kucka és Montolivo együtt fognak kezdeni, újra jön a 4-3-1-2?

Madden hates me.
több mint 9 éve
Lehet hogy a Leicester Spurs utón fog elindulni, és egy nagyobb összegből amit kap az eladott játékosért cserébe vesznek majd több közepes játékost
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
igazából én is csak annyinak érzem az egészet h így fixen +15-20 millát kérhetnek érte
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
sorolhatnám a neveket, akik ugyan ezeket mondták, nagyobb sztárok voltak sokkal nagyobb csapatban, aztán mégis leléceltek...Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákbólhogy tényleg nagyok lesznek-e azt nemtom
Heisman Trophy
DE Vardy már most azt mondta 19ig marad
Negritis
egyébként pont nem fog osztani szorozni Vardy menése/maradása, Kanté és Mahrez ezerszer fontosabb játékosok és szerintem ők le is fognak lécelni

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Leicester nem kérdés mostmár, hogy bajnok lesz (sztem max Arsenal az ellenfèl). Remélem jövőre maradnak a játékosok, és egy igazán nagy csapat fog vállni a Rókákbólazért minimum kétfrontos harc oda fog nekik is baszni.
Heisman Trophy
Pool is '13/14-ben karcolt, amihez három dolog kellett: 1, Suarez (brühühü); 2, Sturridge öt meccsnél többet tudott játszani; 3, amíg az ellenfelek faszán tolták a nemzetközi kupát is, addig nekünk még EL sem volt, nemhogy BL (sőt, a hazai kupákból is sikerült kiszállni viszonylag hamar).
Lejcseszter ugyanez most, csak amennyivel rosszabb Suareznél Mahrez, meg Sturridge-nál Vardy, azt kompenzálják azzal, hogy ők védekezni is tudnak