Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
anyám kenyerit mi meccsna már 2-2
közben bolgár luxi 1-2
gabokocka
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Ha a vereség elvisz egy olyan megtisztulásba hogy zsuzsik stb nem lesznek már válogatottak, akkor már megérte ( még akkor is ha véletlen betalálna, de nem fog)
több mint 9 éve
anyám kenyerit mi meccsközben bolgár luxi 1-2
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
remélem csak a szél miatt ilyen bizonytalan Gulácsi a beíveléseknél...
több mint 9 éve
Ha komolyan gondoljuk a VB-t itt nem veszthetünk pontot.
több mint 9 éve
Csak szopunk egy kiadósatBiztos vagyok benne h a 90. perc környékén lesz egy öngól, a kérdés csak az melyik kapuban.
petey

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
nálunk van többet a labda, de gólhelyzetünk talán egy volt, a bálnavadászoknak meg legalább 5 veszélyes meg 3!
több mint 9 éve
Nagy qva mélyen játszik, Eleket leszedném és beraknám Bognárt
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Kádár és a lövések...
több mint 9 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?Van benne igazság, de játékügyes középcsatárunk szvsz nincs.
gordon

Madden hates me.
több mint 9 éve
Csak nekem nem tetszik, hogy egy statikus csatárral játszunk ügyetlen védők ellen csúszós talajon?
több mint 9 éve
a bírók a zsebünkben vannak, ha lesz is interception, azt visszafújatjukde nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion
empty taxi
több mint 9 éve
Be kell küldeni Bognárt.Mennyei színvonalú meccsre mennyei játékost, tetszik a hozzáállásod.
Kenny
több mint 9 éve
de nem volt interception, ami dícséretesaz nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
slowmotion

Madden hates me.
több mint 9 éve
Be kell küldeni Bognárt.a Kaszinóst, a stúdióba? 😊
Kenny
több mint 9 éve
az nem lehet annyi, mert még nem sikerült a célterületre juttatni a labdát246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
Kampman
több mint 9 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?153.8-as passer rating, nesze
empty taxi
több mint 9 éve
Úgy süvített a szél, hogy félrehallotta.Elvégezte és itt van. Nem tudtál figyelni, mert a fiúk csodás játéka miatt csak kapkodtad a fejed. 😊Egyszer lemondta a válogatottságot, mert elment Dániába börtönőrtanfolyamra. Hát én még mindig szakadok.De meggondolta magát és most itt van !
Wester
Kenny
tomi-tomi
több mint 9 éve
246 passzból 246 passzunk sikeres volt?

Madden hates me.