Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
pontosan.Kalmar,Bognar a jelenlegi keretbol. De egy feroer ellen kiskovacs is jol elt volna.ennyire hiányzott Gera. Elek gyenge a kulcspasszokban sajnos. nem szélsőket kellett volna cserélni, hanem támadó szellemű középső középpályást, aki tud kulcs passzokat adni.Sorold légyszíves a neveket, akikre gondoltál
csebi
flzoli
Kenny
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Kalmar,Bognar a jelenlegi keretbol. De egy feroer ellen kiskovacs is jol elt volna.ennyire hiányzott Gera. Elek gyenge a kulcspasszokban sajnos. nem szélsőket kellett volna cserélni, hanem támadó szellemű középső középpályást, aki tud kulcs passzokat adni.Sorold légyszíves a neveket, akikre gondoltál
csebi
flzoli
több mint 9 éve
Egy meccs után nem kell ezt ennyire borúlátóan kezelni. Tény, hogy hozni kellett volna, de rossz napja mindenkinek van, körülmények is szarok voltak. Lesz ez még jobb is. Storcknál jó kezekben van a csapat.www.csakfoci.hu/valogatott/93919-storck-menjen-vissza-nemetorszagba-palyaedzonek-ha-nem-nyerunk-3-4-gollal-uzente-egy-klubtulajdonos
dugo93
Hemi papa máshogy gondolja😊
több mint 9 éve
Egy meccs után nem kell ezt ennyire borúlátóan kezelni. Tény, hogy hozni kellett volna, de rossz napja mindenkinek van, körülmények is szarok voltak. Lesz ez még jobb is. Storcknál jó kezekben van a csapat.
több mint 9 éve
Kenny😊
Csabi örök. és ha minden jól megy, akkor pár éven belül újra élőben jelentkezhet a cukorgyári gödörből.
több mint 9 éve
ennyire hiányzott Gera. Elek gyenge a kulcspasszokban sajnos. nem szélsőket kellett volna cserélni, hanem támadó szellemű középső középpályást, aki tud kulcs passzokat adni.Sorold légyszíves a neveket, akikre gondoltál
csebi
több mint 9 éve
ennyire hiányzott Gera. Elek gyenge a kulcspasszokban sajnos. nem szélsőket kellett volna cserélni, hanem támadó szellemű középső középpályást, aki tud kulcs passzokat adni.name one
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
ennyire hiányzott Gera. Elek gyenge a kulcspasszokban sajnos. nem szélsőket kellett volna cserélni, hanem támadó szellemű középső középpályást, aki tud kulcs passzokat adni.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 498
😉Jól van, jól van nem akartam rád szállni. Megyek is inkább... aludni. (bizony. Nekem sokszor a reggel az valójában este és vica versa).Elirtam. Na bumm. Osszedolt a vilag.Visszairok, mert latom unatkozol...legalabb jo a reggeled kedves IktriadHuh, ki is kaptunk? Én azt hittem csak X lett. Valaki sutyiban rúgott egy gólt a hazaiaktól lefújás után? 😊Nem emiatt kaptak ki, azt irtam extra...olvass kerlek😊Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
iktriad
több mint 9 éve
Jól van, jól van nem akartam rád szállni. Megyek is inkább... aludni. (bizony. Nekem sokszor a reggel az valójában este és vica versa).Elirtam. Na bumm. Osszedolt a vilag.Visszairok, mert latom unatkozol...legalabb jo a reggeled kedves IktriadHuh, ki is kaptunk? Én azt hittem csak X lett. Valaki sutyiban rúgott egy gólt a hazaiaktól lefújás után? 😊Nem emiatt kaptak ki, azt irtam extra...olvass kerlek😊Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 498
Elirtam. Na bumm. Osszedolt a vilag.Visszairok, mert latom unatkozol...legalabb jo a reggeled kedves IktriadHuh, ki is kaptunk? Én azt hittem csak X lett. Valaki sutyiban rúgott egy gólt a hazaiaktól lefújás után? 😊Nem emiatt kaptak ki, azt irtam extra...olvass kerlek😊Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
iktriad
több mint 9 éve
Huh, ki is kaptunk? Én azt hittem csak X lett. Valaki sutyiban rúgott egy gólt a hazaiaktól lefújás után? 😊Nem emiatt kaptak ki, azt irtam extra...olvass kerlek😊Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
iktriad
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 498
Nem emiatt kaptak ki, azt irtam extra...olvass kerlek😊Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
iktriad
több mint 9 éve
Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.A Mennyeiben nem szoktak hozzá az általában lagymatag szurkoláshoz?😮 😊 Nehogy már ez (állítólag) profi labdarugóknál faktor legyen...
ZoliMP
több mint 9 éve
YoungZeeZee
9 498
Ha a vilagranglistat nezzuk, ami nem teljesen mervado ciki. Ha a jatekosokat akkor is az. 4-5 profi labdarugojuk van ami kurva keves.Itt tenyleg nyerni kellett volna. Ciki, hogy kb 2 hetig tudtak keszulni mufuvon es ez lett belole.
Szerintem mentalisan nem voltunk a toppon. Nem voltak rahangolodva a meccsre illetve oszinten mondom, hogy hianyzott is a szurkolasbol adodo extra loket is.
Ez van, felesleges temetni, csak fejben kell tartani, hogy hol a helyunk=kupa csapataink.
több mint 9 éve
Elnézésed kérem hogy rontottam az oldalon a színvonalat illetve hogy a világranglistát felemlegettem. Legközelebb mindenképp megkérdezlek kik azok az ellenfelek akik ellen csak csak győzni kéne vagy legalább valamiféle játékot mutatni, hogy ideillően ki tudjam alakítani a véleményem.Én láttam az előző selejtezőn a mieink két feröer elleni meccsét. Sőt azt is láttam ahogy kétszer elkenik a görögöket. Ebből+a körülményekből+az időpontból indultam ki. Az amúgy viccnek is rossz világranglista tárgyaligos emlegetése, továbbá az ebből való cinikus következtezéseid után viszont nyugodzan ctrl+c, ctrl+v az nso-ra, ott megtalálod ezt a színvonalt amit ezzel a kommenteddel képviselsz. Remélem sikered lesz ott!Már céloztam rá korábban, de mindenki nyigodjon le. Ezen a meccsen az volt a lényeg, hogy véletlenül se kapjunk ki...amúgy sem reális a pótselejtező sem, de várható volt szvsz, hogy ez ilyen lesz...Végülis csak a 147. ellen játszottunk. Száz alatt már az egy gólos bukta is jó. Főleg hogy műfű/eső/lemerült Iphone/kicsi lelátó/szar halas ételek...
peach
Matthew99
peach

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Mondd azt hogy meglepődtél. 😊Hiába túlzod el, pedig megint sokan tuti 2-esre vették ezt a meccset.Attól még, hogy az EB úgy sikerült ahogy, ez még attól bőven egy európai mércével közepes erősségű csapat, aki a szűk elitet leszámítva szinte mindenki ellen nagyjából 50-50%-os meccseket játszik.Azt mondod, nem leszünk világbajnokok '18-ban? 😞
Innentől kezdve szinte tök mindegy, hogy egy svéd, svájci, finn, albán, izlandi vagy épp feröeri csapat jön szembe, azt ez a magyar csapat csak akkor verheti meg, ha
1. bejön a mázli faktor.
2. nagyon jó taktikát talál ki Storck
3. fizikálisan a toppon van a válogatott
4. néhány játékos jó formában érkezik a csapathoz.
Mondjuk Svájc ellen mind a 4-nek stimmelnie kell majd a győzelemhez, míg mondjuk most a szigetlakók ellen elég lett volna 2 faktor is ezek közül.
Ezt kéne tudomásul venni, és így hozzáállni mindegyik meccshez itt a selejtezőben.
flzoli
Mikey
flzoli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Hiába túlzod el, pedig megint sokan tuti 2-esre vették ezt a meccset.Attól még, hogy az EB úgy sikerült ahogy, ez még attól bőven egy európai mércével közepes erősségű csapat, aki a szűk elitet leszámítva szinte mindenki ellen nagyjából 50-50%-os meccseket játszik.Azt mondod, nem leszünk világbajnokok '18-ban? 😞
Innentől kezdve szinte tök mindegy, hogy egy svéd, svájci, finn, albán, izlandi vagy épp feröeri csapat jön szembe, azt ez a magyar csapat csak akkor verheti meg, ha
1. bejön a mázli faktor.
Mondjuk Svájc ellen mind a 4-nek stimmelnie kell majd a győzelemhez, míg mondjuk most a szigetlakók ellen elég lett volna 2 faktor is ezek közül.
Ezt kéne tudomásul venni, és így hozzáállni mindegyik meccshez itt a selejtezőben.
flzoli
Mikey
több mint 9 éve
Attól még, hogy az EB úgy sikerült ahogy, ez még attól bőven egy európai mércével közepes erősségű csapat, aki a szűk elitet leszámítva szinte mindenki ellen nagyjából 50-50%-os meccseket játszik.Azt mondod, nem leszünk világbajnokok '18-ban? 😞
1. bejön a mázli faktor.
flzoli
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
Gyenge volt, de most még bőven lehet mire fogni. Nem vagyunk VB esélyesek, sosem voltunk de azt a kis előrelépést nem kell már most azonnal temetni.
több mint 9 éve
Attól még, hogy az EB úgy sikerült ahogy, ez még attól bőven egy európai mércével közepes erősségű csapat, aki a szűk elitet leszámítva szinte mindenki ellen nagyjából 50-50%-os meccseket játszik. Innentől kezdve szinte tök mindegy, hogy egy svéd, svájci, finn, albán, izlandi vagy épp feröeri csapat jön szembe, azt ez a magyar csapat csak akkor verheti meg, ha
1. bejön a mázli faktor.
több mint 9 éve
Én láttam az előző selejtezőn a mieink két feröer elleni meccsét. Sőt azt is láttam ahogy kétszer elkenik a görögöket. Ebből+a körülményekből+az időpontból indultam ki. Az amúgy viccnek is rossz világranglista tárgyaligos emlegetése, továbbá az ebből való cinikus következtezéseid után viszont nyugodzan ctrl+c, ctrl+v az nso-ra, ott megtalálod ezt a színvonalt amit ezzel a kommenteddel képviselsz. Remélem sikered lesz ott!Már céloztam rá korábban, de mindenki nyigodjon le. Ezen a meccsen az volt a lényeg, hogy véletlenül se kapjunk ki...amúgy sem reális a pótselejtező sem, de várható volt szvsz, hogy ez ilyen lesz...Végülis csak a 147. ellen játszottunk. Száz alatt már az egy gólos bukta is jó. Főleg hogy műfű/eső/lemerült Iphone/kicsi lelátó/szar halas ételek...
peach
Matthew99
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Gibraltár ftwGera gólja szebb volt ma este.
streamable.com/az2f
deyell
Legalábbis majd megszavazzuk. 😉
több mint 9 éve
...amúgy ez már tényleg olyan igazi magyaros volt... ( alig várom, hogy a szakma most hirtelen feléledve poraiból neki álljon bezzegezni' )
több mint 9 éve
Nulla meccses Szalainak nem lett volna szabad beállnia,nem akarom az ő nyakába varrni de ide még a nemzetközi szinten igen halovány Böde is jobb lett volna.Ha tudja hogy sérült Szalai,félig sérült Böde miért nem hív be egy másik klasszikus 9-est?