Soccer
41 feliratkozó
több mint 9 éve
index.hu/sport/sportgeza/2016/02/25/csank_janost_zavarja_az_arsenal_barcelona/Néztetek volna magyar foci ismétlést helyette, vagy valamit.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Túl nagy kockázatot nem vállaltál ezekkel a jóslatokkal. 😀
Coolearie
több mint 9 éve
Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.Zombori Sanyi te vagy az?
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Szerintem a City meccs az eldőlt, a PSV-nek pedig még van esélye.
több mint 9 éve
Arra szerintetek lehet tippelni Barcelonában, hogy 0-7 után az EL ben kiesik a Valencia a Rapid Wien ellen ?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Ma a BL ben : D. Kyiv vs Man City és PSV vs AtletiHolnap:
Heisman Trophy
Portu - Dormund 0-2, Mu - Midtjylland 1-2, Napoli - Villareal 0-1, Tottenham - Fiorentina 1-1, Pool - Augsburg 0-0, és még jó pár érdekesnek ígérkező visszavágó.
Nálam veri a mai BL meccseket a holnapi EL, de a PSV-ATL-et megnézem majd. Kis szerencsével még egy jó meccs is lehet, ha a PSV 110%ot hoz, ahogy a csopkörbe otthon.
Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
amúgy ez az Atkinson vezethet a PL-ben? sztem ritka rosszul vezette az egész meccset.akkor hozta a tőle megszokottat. 😊
csebi
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
amúgy ez az Atkinson vezethet a PL-ben? sztem ritka rosszul vezette az egész meccset.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 9 éve
Ma a BL ben : D. Kyiv vs Man City és PSV vs AtletiMost azért összeestem volna ha beírod, hogy
Tipp : City és Atleti, de azért go Dinamo Kyiv
Heisman Trophy
Tipp : City és Atleti, de azért Glory United meg Hala Madrid 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
Ne már XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDÉs mindig van lejjebb....www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
Vajon a fele feltudna sorolni 3 játékost az MSN-en kívül?
Kenny
peach
Divatszurkolók pls. Ma X lesz!
több mint 9 éve
Ma a BL ben : D. Kyiv vs Man City és PSV vs AtletiTipp : City és Atleti, de azért go Dinamo Kyiv
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 9 éve
És mindig van lejjebb....www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
Kenny
több mint 9 éve
Ha valaki emlékszik, tavaly linkeltem a cikk első részét. Itt a folytatás...futballsznob.blog.hu/2016/02/24/volt_az_a_tao-s_bejegyzesunk_amiert_be_akart_perelni_a_felsotarkanyi_onkormanyzat
több mint 9 éve
Tejesember
256
Kiégtem...www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
Kenny
több mint 9 éve
Fúú bazdmeg, ez nagyon az alja valaminek...www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
Kenny
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Ezt megtaláltam én is. A félidei bejelentkezést keresem.www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
Kenny

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
www.youtube.com/watch?v=fnnA08bvjVoNincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach
Matthew99
több mint 9 éve
Nincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀Ezek a szurkolói csoportoktól bejelentkezések kiégették az agyam. Barcelonás Raikönnen mez (ha erről talál valaki videót ne kíméljen), Suarezt katasztrófázó kölök meg Hala Madridozó tippmixes 😀
peach

több mint 9 éve
Nincs egy db ember a stúdióban aki tudná/szólna, hogy ter stegen német...?! 😀 😀
több mint 9 éve
És meg is van Wenger kedvenc 0-2 je. Viszont a Juve vs Bayern nagyon jó
több mint 9 éve
71. Percig bírta az Arsenal. Ez mondható kisebb csodának is
több mint 9 éve
Arsenal-Barcelona Starting XI's :Arsenal : Cech, Bellerín, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Coquelin, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Özil, Alexis Sánchez, Giroud
Barca : ter Stegen, D. Alves, Piqué, Mascherano, Alba, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez, Neymar
több mint 9 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okozniNem lesz meglepetés hogy idén sem nyeri meg a PL-t.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okoznimeglepetés lesz ha megússzák összesítésben 3-4 alatt.
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Én BPL fan vagyok, tehát az Arsenal meglepetést fog szerintem okozni