Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Végre egyszer következetes volt az mlsz.
Sajnálom a kizárt csapatokat.

több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
Buzi mlszzinedine5
Egyetértek, bár szerintem Matyi is tehet róla!NB2
Persze.
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
Buzi mlszzinedine5
Egyetértek, bár szerintem Matyi is tehet róla!
több mint 10 éve
Buzi mlsz
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 399
Forditva is igaz.Tobb olasz kollegam is jatszva tanult meg spanyolul.Sot a katalan is megy nekik.
A portugal hallasra nekem teljesen idegen a mediterran nyelvektol.Sot mivel minden naciobol van kollega o mondt h elobb hiszik orosz kozelinek.
amugy a romanok vannak a legjobb helyzetben.az o nyelvukkel kb a francia a spanyol olasz jatszva megy...

Szomoru h idejut a foci.1meccsen vki lo 2golt es mindenki ot akarja.
Hotspur a semmire kapna x milliot.Jo biznisz.
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
azert azt felroni h nem tudott spanyolul...viszont erdekes mert az olasz utan a spanyolt elsajatitani nem nagy feladat.ZoliMP
Spanyol után az olaszt könnyű, fordítva viszont nehezebb (a portugál a legjobb, mert abból kiindulva e kettő mellett még a francia is érthető valamelyest)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
szerintem a műtétje is benne van abban hogy távozotteaglesmcnabb
Szerintem nem. Pérez feltűnően váltani akart a kispadon. Viszont Ancelotti most ha nem pihen egy évet, és mégis aláír valahová, akkor meg is kaptuk a választ erre a műtét-kérdésre. Egyébként szerintem biztosan a Benítez, Lopetegui párosból lesz valamelyik a kócs.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_L
Ez a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.Amadeus91
Csak remélni tudom, hogy ez kamu.zinedine5
mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊slowmotion
Amíg Dani Alvesek rohangálnak a vonal mellett védekezést mímelve én nyugodt leszek felőle, hogy akár egy tökkelütöttel is lesz esélye a Realnak a Barca ellen 😊flzoli
félreértés ne essék, én sem gondolok túl sokat Alvesről - sőt Mr. Shakiráról sem - mint védő, de azért... azért ez a védelem a 20 csapatos bajnokság bevezetése óta a második legkevesebb gólt kapta.* (az meg nem tudományosan alátámasztott, viszont empirikus tény, hogy manapság nem kicsivel több gól esik meccsenként, köszönhetően többek között a labda evolúciójának)

szóval legalább ennyi tisztelet jár nekik. az megvan, hogy a második legjobb védelem is meccsenként 0.2 góllal többet kapott?

* a rekord a '93-94-es Deportivo tulajdona, igaz ők a 18 kapott gól mellé csak 54-et rúgtak
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.origo.hu/sport/focivilag/20150526-klopp-fel-evig-hallani-sem-akar-futballrol.html

Klopp nem lesz a Real edzője, ha csak nem Benitezt nevezik ki és pont addigra elbocsátják amíg pihent 😛

Amúgy Rafa nem lenne olyan rossz, mint sokan gondolják, bár igaz amióta a Pollal megnyerte a BL-t annyira nem megy neki, nem igazán tud változtatni a stílusán.

De amióta elment a Valenciától nem is volt spanyol honban (ha jól emlékszem). Ki tudja, hátha bejönne neki.
több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
szerintem a műtétje is benne van abban hogy távozott

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 399
azert azt felroni h nem tudott spanyolul...viszont erdekes mert az olasz utan a spanyolt elsajatitani nem nagy feladat.
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
RB?ZoliMP
Gondolom rafa benítez 😉peach
Eközben Liverpoolban...

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnökeZERO_L
mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊slowmotion
Amíg Dani Alvesek rohangálnak a vonal mellett védekezést mímelve én nyugodt leszek felőle, hogy akár egy tökkelütöttel is lesz esélye a Realnak a Barca ellen 😊

több mint 10 éve
szerintem meg a tavalyi bl mák után, ez a nullázós szezon épp elég a búcsúzásra.
persze örülnék ha klopp jönne vagy emery, nem pedig rafa, de én egy cseppet sem hiányolom az olaszt. 2 év alatt ugyanannyi bajnokságot nyert a reallal mint én...eaglesmcnabb
EMery esélytelen szerintem.
Benítez vagy Klopp. Remélem előbbi, hogy röhöghessek. Klopp jó húzás lenne. 😀

több mint 10 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
szerintem meg a tavalyi bl mák után, ez a nullázós szezon épp elég a búcsúzásra.
persze örülnék ha klopp jönne vagy emery, nem pedig rafa, de én egy cseppet sem hiányolom az olaszt. 2 év alatt ugyanannyi bajnokságot nyert a reallal mint én...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
RB?ZoliMP
Gondolom rafa benítez 😉

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
Rangers félúton a SPL felé.
kíváncsi vagyok, sikerül-e visszajutni.slowmotion
ehhez egyébként csak annyi kommentár, hogy ugye lehetett, tudni, hogy az SPR alsóház osztályozós helyén a Motherwell végez, mert előttük-mögöttük volt egy kb öt pontos szakadék.
SPL utolsó fordulója szombaton, osztályozó elődöntő második meccse szombaton. csak amíg ugye a Motherwell 16-án játszott, aztán 23-án már kb 80%-ban a cseréket küldte fel a pályára, addig a Hibsnek 20-23-a, a Rangersnek 17-20-23-a volt tétmeccs, tehát nem is nagyon pihentethettek.
így azért komoly lesz, még ha csak 28-án is játsszák az első meccset.
több mint 10 éve
YoungZeeZee 9 399
RB?
több mint 10 éve
mondjuk a Barcánál meg az Atleticónál meg csak remélni tudják, hogy ez nem kamu 😊
több mint 10 éve
Csak remélni tudom, hogy ez kamu.
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 195
Ez a RB Carlo helyére move innen kívülről nézve is fura.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Ez a Perez évről évre tudja alulmúlni magát... nem is értem miért nem egy magyar csapat elnöke

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
csak hát pont ezért kéne nekik a rahedli pénz, mert nem fognak klasszis játékosok odamenni, azért hogy PL 5-7ért meg EL-ért játszanak...
addig meg ez a "rátalálnak egy gyémántra 2-3 évente", pont arra jó, hogy szinten tartsa őket, de előre nem fognak lépni belőle

a scout rendszerük szerintem semmivel sem jobb v rosszabb mint más angol csapatoknak, rengeteg fiatalt találnak (mint mindenki más), de ebből igazán világsztárrá Carrick?(nem nagyon volt ismeretlen, se fiatal)-Modric-Bale hármas érett, a másik több száz fiatal játékos meg ment a süllyesztőbe, kis túlzással
és akkor a komolyabb igazolásaikat ne is említsük, mert azok botrányosak
(így teljesen irreleváns, milyen jól adják el azt a kevés értéküket, ha elherdálják Soldado-ra meg Lamela-ra)

szóval a mennyiségről inkább a minőségre kéne áttérni, de ez igaz magára az angol labdarúgás utánpótlására is...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Nem irígylem a Pool drukkereket Gerrard sem ezt érdemelte ha ezek után Rodgers marad....... bár a Spursre sem lehetek büszke még így is EL... Kane nélkül a benmaradásért küzdhettünk volna. Remélem csoda folytán marad bár meglepődnék.dande
Dehogynem, maradni fog. A Spurs annak idején Bale-t is évekig meg tudta tartani. Kane pedig még nagyon fiatal, nem hülye, szerintem tudja, hogy korai egyből valami topcsapatba elmennie. Valamikor mondta is, hogy még nem jött el az ideje, egyetlen jó szezonja volt.Stez
Főleg, hogy a Spursnek baromira nincs szüksége pénzre, csak mondjuk néhány hozzáértőre, aki az egészen jó megfigyelői hálózatból (=fiatal tehetségek) és még nem világklasszis de minőségi igazolásokból ki tudna hozni egy értelmes szezont.flzoli
ennyi erővel senkinek nincs szüksége pénzre, csak egy mágusra aki ingyen igazolható emberekből csodát tesz 😀

ennél jobb szezonra nem is számíthattak a csirkeólban, maximálisan túlteljesítették a szezonjukat, hálát adhatnak ezért a poolnak és Kane-nek

a jelenlegi helyzetükben bizony pénz kell a felemelkedéshez, nem is kevés, az ő esetükben legalább egy cfc/man city féle cukros bácsira, a jelenlegi tetemes hátrányt új stadionnal(amit lassan megépítenek) meg "okos" igazolásokkal nem lehet ledolgozniZERO_L
Csak ha megnézed, akkor a Tottenhamnek tényleg nem lehet rossz scout-rendszere, mert az utóbbi sok évben azért elég sok tehetséges fiatalt találtak. Kicsit beleszürkültek a PL-be, és az látszik, hogy azért komoly igazolások nélkül nem tudják tartani a lépést a nagyokkal, de azért az elmondható, hogy valamit tudnak, mert egy-egy jelentős igazoláson kívül a fiatalokra próbálnak építeni, és sok-sok éve ott vannak a legjobb 5-7-ben a PL-ben. Mindezt úgy, hogy a legjobbjaikat kénytelenek eladni két-három év után.

És ezeket az eladásokat is nagyon jól csinálják. Sosem dőlnek be az első ajánlatoknak, és röhögve nemet mondanak mindenre, megtartják a játékosukat, és fél, egy év múlva pedig aztán sokkal drágábban adják el ugyanazoknak a topcsapatoknak. Nincsenek rákényszerülve arra, hogy rögtön eladjanak mindenkit, ezt ki is használják.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
a csirkeólban, ZERO_L
Tudod mi a csirkeól: a Pats leeresztett labdákkal teli öltözője az, az a c(heat)srkeól 😉 :p