Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
....Stez
Dobd fel kickstarterre/indiegogora, hogy megveszed a Milant, és ehhez gyűjtesz 500 millió eurót, hátha összejön. 😉
Ha meg nem, hát semmibe se került.Sobri Jóska
Dehogynem. Annyiba kerülne, amíg feldobom a kickstarterre/indiegogora, hogy megveszem a Milant.
Fontos perc ez, az idő pénz. Inkább a háttérben maradok és szurkolok, hogy szeretett csapatom jó kezekbe kerüljön, és ismét a legjobbak között legyen. Nem a Serie B-ben.

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 893 — Cowboys fan
na, a Rangers feljutása következő idényig elnapolva
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 128 — #NoStress
....Stez
Dobd fel kickstarterre/indiegogora, hogy megveszed a Milant, és ehhez gyűjtesz 500 millió eurót, hátha összejön. 😉
Ha meg nem, hát semmibe se került.

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 357 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/video-finish-him-szedito-elokeppel-sokkoltak-az-ellenfelet-2416141

Azért ez vetekszik a Dortmundi koreóval.

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Azért bizakodok, mert tudtommal tárgyalni senkivel nem ült le korábban, hogy eladja a klubot. A korábbi években ink az volt h megjelent a sajtóban h xy megvenné a Milant, erre Silvio közölte h nem eladó.
És egyébként igen, Bee esetében a források alapján, amit olvastam nem volt meg a tőkéje ahhoz, hogy felfuttassa a klubot miután megvásárolta. Azt pedig megértem h így elállt az üzlettől Berlusconi. Bee esetében egyébként elég gyanús h a Doyen Sports játékosügynökség állt mögötte, ami kb. jó is h nem adta el a klubot Berlu, mert nekik annyi lett volna a szándékuk h az általuk menedzselt fiatal játékosok kapjanak lehetőséget majd jó profittal el lehessen adni őket 1-2 év múlva, így meg kb. lehetetlen egy hosszú távon eredményes klubmodellt felépíteni szvsz.
Állítólag képben vannak vmi kínaiak mostanában, akiknek lenne tőkéjük csak ők sztem elzavarnák a kopaszt és ebbe így attól félek Mr. Ungabunga qrvára nem fog belemenni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Klopp Milan... Lenne, az álmaimban. 😀
Persze csak azután jönne Klopp, hogy Berlusconi eladja a klubot.Stez
Állítólag már aláírták az előszerződést Emeryvel.
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...empty taxi
Én nem örülnék, ha Ancelotti visszajönne.
Jó edző, de a jelenlegi, már a béka segge alatt lévő, sztároktól, de kis túlzással még jó játékosoktól is mentes Milanból nem tudna sokat kihozni. És az ő stílusa ehhez a csapathoz most nagyon nem illik. Én Kloppot favorizálnám nagyon, mert ő neki jó szeme van a fiatalokhoz, nem sztárcsapattal bizonyított, és nincs is szüksége szupersztárokra ahhoz, hogy valamit mutasson.

De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.Stez
Lehet én vagyok túlzottan idealista jelen pillanatban, de nekem úgy tűnik h Berlusconi végre rájött ha ő marad az elnök akk nem lesz ez a csapat versenyképesempty taxi
Úgy érzed? Én nem. 😊
Először én is így gondoltam, egészen addig, amíg el nem kezdte ismét a szart kavarni.
Állítólag megvolt a megegyezés a Bee nevezetű ürgével, majd semmi bejelentés, azóta is csönd van, Berlusconi azóta állítólag nagyban keres más befektetőt. Ez mit sugall?
Nekem, Berlusconit ismerve ez megint valami olyat, hogy sunyít a háttérben, ahogy egyébként minden évben, véletlenül pont a nagy krízisnél előjön, hogy XY megvenné a Milant, most Berlusconi lehet, hogy mégis eladja...
És csak telnek-múlnak az évek, semmi sem történik. Ez a Mr. Bee csávó is nagyban eltűnt. Persze néha előjön a szokásos "én a Milant akarom, ez az álmom" nyilatkozata a megvételről, de sosem történik semmi sem.

Halkan jegyzem meg, már az állítólag üzlet létrejöttekor felröppentek olyan hírek, miszerint nem is tudja kifizetni az 500 millió eurós vételárat, amiben állítólag megegyeztek.

Majd utána meg Berlusconi sír, hogy számára mennyire fontos, hogy olyan vegye át a csapatot, aki költ rá. Mondja ezt ő, aki évek óta baszik az egészre. Hagyjuk már. Szerintem megint hülyének nézi a fél világot, kicsit felkavarja az állóvizet, hoz egy új edzőt, de marad a Milan élén. És aztán majd hoz két-három vagy kiöregedőfélben lévő, vagy abszolút középszer játékost, aztán elvárja, hogy ez a csapat bizony bajnokságot nyerjen.

több mint 10 éve
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...empty taxi
Jó edző, de a jelenlegi, már a béka segge alatt lévő, sztároktól, de kis túlzással még jó játékosoktól is mentes Milanból nem tudna sokat kihozni. És az ő stílusa ehhez a csapathoz most nagyon nem illik. Én Kloppot favorizálnám nagyon, mert ő neki jó szeme van a fiatalokhoz, nem sztárcsapattal bizonyított, és nincs is szüksége szupersztárokra ahhoz, hogy valamit mutasson.

De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.Stez
Lehet én vagyok túlzottan idealista jelen pillanatban, de nekem úgy tűnik h Berlusconi végre rájött ha ő marad az elnök akk nem lesz ez a csapat versenyképes

Madden hates me.
több mint 10 éve
Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊Habi

De Emeryvel sem lenne bajom, felőlem jöhet ő is. Alapvetően úgy gondolom, hogy ide jöhet bárki, amíg Berlusconi lesz az elnök, érdemi változás nem lesz.

több mint 10 éve
Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊Habi
Mondjuk akik eddig szóba kerültek (Ancelotti, Emery, Klopp) mind jó lenne, úgyhogy az utóbbi évektől eltérően tán egy kicsit bizakodok...

Madden hates me.
több mint 10 éve
Persze csak azután jönne Klopp, hogy Berlusconi eladja a klubot.

több mint 10 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Klopp szerintem egy szenvedélyes csapatba való, valahogy nem tudnám elképzelni egy Real Madridban, Man City-ben... Örülnék neki, hogy ha Liverpoolba menne, az egy neki való közeg és ideje lenne oda egy jó edzőt vinni. Ha meg nem, akkor a Roma nagyon gyorsan rúgja ki Garcia-t és hozzuk oda Jürgent 😊

JT Daniels fan
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 893 — Cowboys fan
Mindenesetre Amadeus szent lapja szerint Klopp szívesen lenne a Liverpool menedzsere. "Látták azt, aki hallotta, amikor mondták..."Mikey
sőt, már gyűjtjük a pénzt, hogy visszavegyük Suarezt, meg mellé még esetleg Messit is elhozzuk.
több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Mindenesetre Amadeus szent lapja szerint Klopp szívesen lenne a Liverpool menedzsere. "Látták azt, aki hallotta, amikor mondták..."

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
pontosan, olyan edző kell akinek van egy víziója és azt meg tudja valósítani (a nagyokhoz képest) kevés pénzből... elvileg BR-re is ezt lehetett mondani, de (még) nem mutatkozott meg, hogy egy szinten lenne Kloppal-Simeoneval, akik igazán nagyot csak jelenlegi klubjaiknál tudtak produkálni

(és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)ZERO_L
Azért Klopp előtte a Mainznál is jóval többet hozott ki előtte a keretből, mint ami benne volt.empty taxi
2 évig 11 helyre vitte a Mainzot, de a többi időben vagy éppen kiestek vagy másodosztályban voltak nem voltak egyértelmű jelei annak, hogy az akkori középcsapat BvB-t csúcsra juttatja, illetve nem volt több mint BR esetében, mikor átvette a Poolt

(csak hát Klopp harmadik évében bajnok lett, BR meg mintha ott lenne ahonnan kezdte)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Azért ahhoz, amit az MLSZ csinál tényleg pofa kell. Szerintem 6-8 klubon kívül évek óta egy sem felel meg a követelményeknek, most meg NB3-al meg megye 1-el fenyegetőznek, a többiről nem is beszélve. Erre nincsenek szavak...

Szíjjártó pedig még nagyobb szerepet fog vállalni a Honvédban. Lehet az NB2-ben?
több mint 10 éve
pontosan, olyan edző kell akinek van egy víziója és azt meg tudja valósítani (a nagyokhoz képest) kevés pénzből... elvileg BR-re is ezt lehetett mondani, de (még) nem mutatkozott meg, hogy egy szinten lenne Kloppal-Simeoneval, akik igazán nagyot csak jelenlegi klubjaiknál tudtak produkálni

(és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)ZERO_L
Azért Klopp előtte a Mainznál is jóval többet hozott ki előtte a keretből, mint ami benne volt.

Madden hates me.
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.flzoli
Dárdai szövkap
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.

Mi a közös bennük?zinedine5
Már nem azért, de pont ezzel támasztod alá amit mondtam.
A Pécs csinálja csak amihez ért, és neveljen tehetségeket.flzoli
Nem is akartalak teljesen cáfolni, inkább csak rávilágítani arra, hogy ez a döntés amit a Csányi meghozott, milyen következményekkel járhat a jövőre nézve. Mert az egy dolog, hogy ez a licensznek megfelelés hogy is van (, csendben megegyzem, hogy tavaly amikor végighaknizta a Matyi a tavaszt azzal, hogy nem fizet, minden rendben volt), de ennek a döntésnek azért van egy hangyafasznyi negatív hatása is a jövő magyar focijára nézve.
Abban gondolom egyetérthetünk, hogy 0 támogatásért, nem fogja senki nevelni az utánpótlást, és eddig (közelmúlt) sem a Fradi vagy a Vidi nevelésekből állt a válogatott.
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football

(és igen ehhez bele kell nyúlni a tutiba, de Balo-féle mindfuck igazolásokkal totálisan esélytelen)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Watch: Liverpool squad celebrate Kolo Toure's new contract with a song

A hülye marha pedig én vagyok, amiért depizek a szezon, de különösen az utolsó két bajnoki eredménye miatt. 😐Mikey
Ebben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
Vidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.
két út van: vagy topkategória alatti játékosokat venni, és remélni, hogy összeáll a csapat, vagy fiatal tehetségeket beszerezni/kinevelni, hátha top kategóriába érnek.
a klub nagyjából ezt a kettőt is csinálja, de ehhez türelem kell (mind a csapattá csiszolódáshoz, mind a beéréshez), és a türelem az, ami az egységsugarú szurkolóból általában hiányzik.slowmotion
Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahováflzoli
ezt a hármast még annak is baromira nehéz, akinek van pénze, rövidtávú terve, jövőképe és jelenleg nem roncshalmaz a kerete...

BvB és az Atma-nak sikerült csúcsra fellépniük, pedig ők sem voltak jobb helyzetben mint most a Pool, más kérdés, hogy nem trónoltak ott sokáig, egy jó edző ehhez elengedhetetlen, BR szerintem nem ez a kategóriaZERO_L
És hogy tudták ezt elérni? Specializálódtak, és ráerősítettek nagyon arra, amiben baromi jók voltak. Atma: fizikális játék és brusztolás, Dortmund: gyors célratörő előre játék. Azért azt tegyük hozzá, hogy például a Dortmundnak is csak azért sikerült előre törni, mert belenyúltak a "tutiba" a Reus, Götze, Hummels, Lewa..... "generációval".
10-20-30 milliókból nem future talent-eket kell venni, hanem már jóval biztosabbra kéne menni. Pont ezt rontja el a Pool is szerintem. Vagy vegyen tucatszámra "aprópénzért" embereket és reménykedjen a szerencsében, vagy akkor gyűjtse össze a pénzt és tegyen le 40-50 milliót egy Cavaniért mondjuk.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

A hülye marha pedig én vagyok, amiért depizek a szezon, de különösen az utolsó két bajnoki eredménye miatt. 😐Mikey
Ebben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett.flzoli
Reggelig sorolhatnám, amire nem elfogadható magyarázat az, hogy "ebben a Poolban idén nem nagyon volt több."
Amivel egyébként egyet is értek, de ... [és akkor most nem kezdem el kifejteni, mert... nem.]

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.
Dárdai szövkap
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.

Mi a közös bennük?
Már nem azért, de pont ezzel támasztod alá amit mondtam.
A Pécs csinálja csak amihez ért, és neveljen tehetségeket.flzoli
zinedine5

több mint 10 éve

Ebben a Poolban idén nagyon nem volt több azért. A BL-hez azért legalább 1 klasszist nem ártana igazolni a méregdrága "jövő" emberei helyett/mellett. Például a Vidal-Hamsik-Higuain pack akár még elérhető is lehetne esetleg.flzoli
Vidal esélytelen (ha eladó lenne is, valszeg röhögve elvinné a Dinamo, a MU, vagy a Bayern, netán a Real), a másik kettő meg... hát nem hiszem, hogy Angliában válnának világsztárrá.
két út van: vagy topkategória alatti játékosokat venni, és remélni, hogy összeáll a csapat, vagy fiatal tehetségeket beszerezni/kinevelni, hátha top kategóriába érnek.
a klub nagyjából ezt a kettőt is csinálja, de ehhez türelem kell (mind a csapattá csiszolódáshoz, mind a beéréshez), és a türelem az, ami az egységsugarú szurkolóból általában hiányzik.slowmotion
Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahováflzoli
ezt a hármast még annak is baromira nehéz, akinek van pénze, rövidtávú terve, jövőképe és jelenleg nem roncshalmaz a kerete...

BvB és az Atma-nak sikerült csúcsra fellépniük, pedig ők sem voltak jobb helyzetben mint most a Pool, más kérdés, hogy nem trónoltak ott sokáig, egy jó edző ehhez elengedhetetlen, BR szerintem nem ez a kategória

több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
többiek pedig az aktuális utánpótlás generációnak megfelelően pofozzák egymást össze-vissza.
Dárdai szövkap
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.

Mi a közös bennük?
Természetesen a Fradi, hiszen most mindennek a magyar labdarúgásban a Fradiról kell szólnia! Gera és Dibusz most dolgozik a zöld-fehéreknél, Márkvárt és Dárdai pedig fog.flzoli
zinedine5
több mint 10 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
Dárdai szövkap
Gera év játékosa
Dibusz év kapusa
Márkvárt év u21-ese.

Mi a közös bennük?
flzoli
több mint 10 éve

Csak ezzel az a baj, hogy így kb. sosem lesz esély megfogni a gigászokat (Real, Barca, Bayern hármas az jelenleg). És mit ér a játékos felnevelés, ha utána egyből adják is tovább valahová