Soccer

41 feliratkozó

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 328 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Magyar klubfocin már évek óta nem érdemes 1; meglepődni semmin; 2; mérgelődni rajta. De azért én is kíváncsi lennék Kenny okfejtésére.

Remélem a Fradi átmenti ezt a remek formáját a hétvégére is. Szép lenne az Újpest után őket is megcsapni. 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 601
Bennem csak ezek a gondoltatok merultek fel:
Ahogy nem reg irtam, a fradi kiszamithato. Leginkabb oldalrol jonnek a tamadasok, foleg Ramirez dolgozik sokat.
Tudom, h a valogatott mas, mert ott konstans gyengebbek vagyunk kb mindenkinel, tehat 1 jatekstilust kell jatszani, de egy klub csapatnal van ido mindenre. Tobb jatekstilust akarom mondani taktikat kialakitani, mert ami eleg az NB1 ben az nem eleg nemzetkozi szinten.Edzo felelossege?
A jatekosok a vezetestol megzuhantak, milyen felkeszules van a fradinal agyban? Lofutyi. Ahogy irtam tegnap, tessek csak megnezni a testbeszedet a tiziknel. Befosott arccal nem lehet tizit rugni, vedeni.

Tenlyeg egy kibaszott nagy vicc volt 😀

Oszinten remelem, hogy ma a Gibraltari csapat kikaparja a gesztenyet.
több mint 9 éve
Nandito Tennessee Titans 3 334 — Titans fan
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.

De a scudetto meglesz márciusban, 11 allproval év végén, brafo
Höri
A BL-ben 3 csapatot kellett volna verni a csoportkörhöz, bár ha így folytatjuk, akkor lassan tényleg 4 lesz az, mert ezeknek a remek nemzetközi eredményeknek köszönhetően egyre hátrébb csúszunk az UEFA klubrangsorában. Az EL-ben kell 4 fordulót teljesíteni a csoportkörhöz, de ott legalább már nem tudunk hátrébb csúszni...

Music City Miracle
több mint 9 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 27 353 — Keep pounding
Nem tudom mi a nagyobb szégyen, hogy a fradi állami csilliárdokból ennyire képes, vagy hogy ez a játék is elég a magyar bajnokság rommá veréséhez...
gabokocka
Ne hidd hogy olyan gazdag csapat a Fradi. Meglepodnel.
Kenny
Meh, ez érdekelne, hogy igazolnak pénz nélkül a bundesligából? A költségvetésük sztem megegyezik a bajnokság 7-8 csapatának költségvetésének összegével.
gabokocka
Ha lenyugszom kifejtem neked.
Kenny
Remélem lenyugodtál, mert még mindig érdekel, ha nem olyan gazdagok, miből teremtik elő bundesliga játékosok (edzők) fizetését.

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 121
4 csapaton kellett volna átmenni a csoport körhöz és akkor nem lettek volna veszteségesek. Közel volt. Így aztán megint kezdődik a hitegetés, hogy májd jövőre. Mint a Zeljeznicar után. Borzasztó.

Höri
sőt, hazai szinten ez egy dynasty lesz.

több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 615 — Omar's Coming Yo!
 hunmob.com/brexit-utan-fraxit-tarthatatlan-allapot-az-allamilag-pumpolt-ferencvarosnal

Nagyjabol minden szava igaz. Szomoru..

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 620 — Cowboys fan
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...
NB2
ugyanmár, az eb-n ugyanígy kaptak ki az osztrákok is tőlünk, pedig Alaba árából kétszer le lehetne igazolni a teljes válogatottunkat (meg gondolom az ő meg mondjuk Arnautovic fizetése lefedi a teljes magyar payrollt), aztán mégis legyőztük őket, ráadásul nem tizenegyesekkel.
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 9 éve
a piros csík. szerintem a piros csík az oka.
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 28 501 — nabege2@yahoo.com
Ilyenkor kérdem: 4 milliárdból hol az anyjukban látszik a fejlődés??? Milyen csapatok verik ki a Fradit? És az egész internet a fizetett kápón röhög, szánalmas. De majd jön Sobri és megmagyarázza, hogy ez így van jól... Csak 10 év múlva rohadt szánalmas lesz még mindig magyarázni a dolgokat...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 896 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kint voltam a meccsen... a rendes játékidő végén felálltam és elköszöntem, nem tudom mikor megyek megint fradi meccsre. Elképesztő volt ezt látni, az öngól hihetetlen volt, csak néztünk. Ez az albán csapat a kiesés ellen küzdene az nb1ben, és ez nem költői túlzás. Nem értem miért nem igazoltak normális játékosokat, az meg mindennek az alja h Djuricint erőlteti Radó helyett... na ezért is mentem ki az ebre mert tudtam h előtte is és utána is ilyen "élményekre" számithatok de legalább ott volt esély valamire.
davemayer
Le a kalappal előtted!

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
davemayer Chicago Bears 15 547 — "Grammar maci"
Kint voltam a meccsen... a rendes játékidő végén felálltam és elköszöntem, nem tudom mikor megyek megint fradi meccsre. Elképesztő volt ezt látni, az öngól hihetetlen volt, csak néztünk. Ez az albán csapat a kiesés ellen küzdene az nb1ben, és ez nem költői túlzás. Nem értem miért nem igazoltak normális játékosokat, az meg mindennek az alja h Djuricint erőlteti Radó helyett... na ezért is mentem ki az ebre mert tudtam h előtte is és utána is ilyen "élményekre" számithatok de legalább ott volt esély valamire.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 9 éve
Szánalmasan nevetséges, de visszasírom a Prukner és Döme-féle Fradit. Azok ennél sokkal kevesebből is csak belföldön égették magukat
Kampman
mondjuk a Prukner-féle csapatot nulla pénzből építették, és az EL-selejtezőn kb. a nyolcvankilencedik percben még másfél gólos előnyben volt, úgy rémlik. aztán ott valahogy kikaptak, és ott eltört valami.
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 896 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Az a vicc ha megadjak Bode tok jogos tizijet akkor kalapkabat eldolt a meccs.
Kenny
Ne a tizire fogjuk már.....
ThundersNFL
Figyelj,ha azt berúgjuk akkor 2-0 és eldőlt.
Évek óta nem láttam ilyen gyenge Fradit mint ezen a két meccsen,de ennek voltak előjelei.Amit ha egy szurkoló észrevesz akkor egy hozzáértő szakmabelinek is észre kellett volna vennie.
Kenny
Ha berúgjuk.... Ezt az albán csapatot oda-vissza kellett volna verni....

Draft

több mint 9 éve
Kenny
ThundersNFL
Figyelj,ha azt berúgjuk akkor 2-0 és eldőlt.
Évek óta nem láttam ilyen gyenge Fradit mint ezen a két meccsen,de ennek voltak előjelei.Amit ha egy szurkoló észrevesz akkor egy hozzáértő szakmabelinek is észre kellett volna vennie.

több mint 9 éve
amit az eb felépített...
zinedine5
Attól hogy 23 játékos és egy edzői stáb extrát hozott, a focink nem lett jobb. A bajnokság ugyanaz a szar, a játékosainkat sehol nem jegyzik, olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől, mint makó jeruzsálemtől.
gabokocka
Igazatok van, én csak az emberek, a szurkolók hozzáállására értettem.
zinedine5
A válogatott meccsen úgyis teltház lesz, ez az eredmény csak rávilágít arra, mekkora bravúr volt a 16 közé jutás ezekkel a játékosokkal.

több mint 9 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 189 — situational football
ne legyetek már negatívok, meg kell várni, amíg beérik a stadion projekt...
röpke 15-20 év és talán talán már egy albán csapatot is le fognak tudni nyomni a srácok

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 653 — Steelers fan
ez is Pinyőt igazolja
petey
mint minden, ami a fociban történik.

Hungary has for some time felt like two different worlds running in tandem.

On Sunday night, those two worlds collided, and only one was real.

P.Kirby BBC 2026.04.13.
több mint 9 éve
Kenny

Draft

több mint 9 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 121
Szánalmasan nevetséges, de visszasírom a Prukner és Döme-féle Fradit. Azok ennél sokkal kevesebből is csak belföldön égették magukat

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
ez is Pinyőt igazolja

több mint 9 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 501 — Ajmo Vatreni
amit az eb felépített...
zinedine5
Attól hogy 23 játékos és egy edzői stáb extrát hozott, a focink nem lett jobb. A bajnokság ugyanaz a szar, a játékosainkat sehol nem jegyzik, olyan messze vagyunk az európai középmezőnytől, mint makó jeruzsálemtől.
gabokocka
Igazatok van, én csak az emberek, a szurkolók hozzáállására értettem.
több mint 9 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 596
Ugye, most kell szerénynek lenni?

Pulvis et umbra sumus.
több mint 9 éve
Kenny
Mert olyan jó százalékban lettek értékesítve a tizik, hogy az tuti gól lett volna, oh wait 😀

több mint 9 éve