Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha ez így megy tovább tényleg sima meccs lesz, csak nem a görögöknek...A miniszterelnök Szamarasz is ott van. Vajon 2 Szamarasz elég a csodához?iktriadKét Szamarasz ahhoz is elég, hogy új aranykort építsenek Görögországban.. nemhogy egy ilyen sima meccshez.Igor
több mint 12 éve
Bender játszik?csak emrt elfelejtettem becserélni
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Fergeteges Görög rohamokkal kezdődik
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
A miniszterelnök Szamarasz is ott van. Vajon 2 Szamarasz elég a csodához?iktriadKét Szamarasz ahhoz is elég, hogy új aranykort építsenek Görögországban.. nemhogy egy ilyen sima meccshez.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
A miniszterelnök Szamarasz is ott van. Vajon 2 Szamarasz elég a csodához?
több mint 12 éve
Én még a német kupagyőzelmét is láttamJanekÉlőben???
Egyébként nagyon tehetséges futbalista volt, de sehol nem tudott megragadni, sem játékosként, sem "edzőként".
Kér volt elmennie Frankfurtból.
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
BVSC! 😂 Tényleg!!!!A whisky (Charlie és) Urbán Flóri itala. Dömének elég a víz. Vagy max sör.Dömének adjanak már egy pohár vizet mindjárt megfullad 😊JanekInkább whisky-t 😛Shilkor
A BVSCs korszak kimaradt? 😊iktriadDöme (és Hajnal) van a stúdióban ha már annyit emlegettétek ma itt. 😊iktriadNa, Dömét még Honvéd játékosként is láttam játszani (meg zöldben is).... 😀zemanla
több mint 12 éve
A whisky (Charlie és) Urbán Flóri itala. Dömének elég a víz. Vagy max sör.Dömének adjanak már egy pohár vizet mindjárt megfullad 😊JanekInkább whisky-t 😛Shilkor
A BVSCs korszak kimaradt? 😊Döme (és Hajnal) van a stúdióban ha már annyit emlegettétek ma itt. 😊iktriadNa, Dömét még Honvéd játékosként is láttam játszani (meg zöldben is).... 😀zemanla
több mint 12 éve
Döme (és Hajnal) van a stúdióban ha már annyit emlegettétek ma itt. 😊iktriadNa, Dömét még Honvéd játékosként is láttam játszani (meg zöldben is).... 😀
több mint 12 éve
Dömének adjanak már egy pohár vizet mindjárt megfullad 😊JanekInkább whisky-t 😛
több mint 12 éve
Dömének adjanak már egy pohár vizet mindjárt megfullad 😊
több mint 12 éve
Ha gáz lenne be lehet hozni a másik lengyelt és a spanyolt is. Ha pedig beválik Jogi húzása (és Özil megint nem sokat csinál a pályán) az közeljövőben már Götze játszik a török helyén. 😊mondjuk Klose szerintem közelebb született Berlinhez mint Gdanskhoz 😛 De komolyra fordítva szerintem Gomez és Poldi kihagyása nem a legjobb döntés, igaz én hiszem, hogy beleszaladhatnak egy szép vereségbe a görögök ellen. 😊fetomyPihenteti őket, mivel a görögöket szerinte a cserékkel is megvágják. 😊 Na nem mintha pl. Müller nagyon sokat tett volna hozzá a dolgokhoz.fetomyRemélem bejön ez a húzás. Klosénak örülök, és mégiscsak hazai pályán játszik. 😊 Csak süljön el jól a dolog.iktriad
Döme (és Hajnal) van a stúdióban ha már annyit emlegettétek ma itt. 😊
több mint 12 éve
mondjuk Klose szerintem közelebb született Berlinhez mint Gdanskhoz 😛 De komolyra fordítva szerintem Gomez és Poldi kihagyása nem a legjobb döntés, igaz én hiszem, hogy beleszaladhatnak egy szép vereségbe a görögök ellen. 😊Remélem bejön ez a húzás. Klosénak örülök, és mégiscsak hazai pályán játszik. 😊 Csak süljön el jól a dolog.iktriadWow, Klose, Reus, és Schürrle kezd Gomez, Podolski és Müller helyett a kicker szerint! Lőw nagyon bevállalós!iktriadPihenteti őket, mivel a görögöket szerinte a cserékkel is megvágják. 😊 Na nem mintha pl. Müller nagyon sokat tett volna hozzá a dolgokhoz.fetomy
több mint 12 éve
Remélem bejön ez a húzás. Klosénak örülök, és mégiscsak hazai pályán játszik. 😊 Csak süljön el jól a dolog.Wow, Klose, Reus, és Schürrle kezd Gomez, Podolski és Müller helyett a kicker szerint! Lőw nagyon bevállalós!iktriadPihenteti őket, mivel a görögöket szerinte a cserékkel is megvágják. 😊 Na nem mintha pl. Müller nagyon sokat tett volna hozzá a dolgokhoz.fetomy
több mint 12 éve
Wow, Klose, Reus, és Schürrle kezd Gomez, Podolski és Müller helyett a kicker szerint! Lőw nagyon bevállalós!iktriadPihenteti őket, mivel a görögöket szerinte a cserékkel is megvágják. 😊 Na nem mintha pl. Müller nagyon sokat tett volna hozzá a dolgokhoz.
több mint 12 éve
Így már értem. Bocsi akkor. 😊15 évig volt bérletem a Fradi pályára. Egyszer már itt a fórumban valahol leírtam, mikor fordítottam hátat a magyar focinak.Én egyiket se ismerem, a bal oldalit se 😛 😀 és valahogy nem dőlt össze a világom.És te beírtad a topikba nagy büszkén, hogy "hehe, ez ki?" ? 😛
Sőt örülök, hogy inkább egy Björndalent vagy Contadort ismerek meg képről, és nem egy Bödét.. (bár, most hogy mondod, Böde nevét már hallottam valamikor egyszer..)Igor
Egyszerűen soha nem értettem, hogy a tudatlanságra, bármilyen alantas témában is, legyen akár az magyar foci, néhány ember büszke. De ha nem így gondolta zemanla, akkor mea culpa. 😊Schleck
Valóban kíváncsiságból kérdeztem, ki ez. Nem követem az NBI-et, de azért még érdekelhet, hogy egykori kedvenc csapatom kit igazolt le. Attól még hazai szinten lehet jó játékos, hogy én nem ismerem. (Ha az MTK, Újpest, Honvéd igazolt volna, rá sem néztem volna. :cool: )zemanla
több mint 12 éve
15 évig volt bérletem a Fradi pályára. Egyszer már itt a fórumban valahol leírtam, mikor fordítottam hátat a magyar focinak.És te beírtad a topikba nagy büszkén, hogy "hehe, ez ki?" ? 😛Böde Dániel, az NBI egyik legjobb játékosa. Valóban nagy büszkeség nem ismerni őt. 😉SchleckÉn egyiket se ismerem, a bal oldalit se 😛 😀 és valahogy nem dőlt össze a világom.
Sőt örülök, hogy inkább egy Björndalent vagy Contadort ismerek meg képről, és nem egy Bödét.. (bár, most hogy mondod, Böde nevét már hallottam valamikor egyszer..)Igor
Egyszerűen soha nem értettem, hogy a tudatlanságra, bármilyen alantas témában is, legyen akár az magyar foci, néhány ember büszke. De ha nem így gondolta zemanla, akkor mea culpa. 😊Schleck
Valóban kíváncsiságból kérdeztem, ki ez. Nem követem az NBI-et, de azért még érdekelhet, hogy egykori kedvenc csapatom kit igazolt le. Attól még hazai szinten lehet jó játékos, hogy én nem ismerem. (Ha az MTK, Újpest, Honvéd igazolt volna, rá sem néztem volna. :cool: )
több mint 12 éve
Wow, Klose, Reus, és Schürrle kezd Gomez, Podolski és Müller helyett a kicker szerint! Lőw nagyon bevállalós!
több mint 12 éve
És te beírtad a topikba nagy büszkén, hogy "hehe, ez ki?" ? 😛Én egyiket se ismerem, a bal oldalit se 😛 😀 és valahogy nem dőlt össze a világom.Csak halkan kérdezem...... : ez ki?zemanlaBöde Dániel, az NBI egyik legjobb játékosa. Valóban nagy büszkeség nem ismerni őt. 😉Schleck
Egyszerűen soha nem értettem, hogy a tudatlanságra, bármilyen alantas témában is, legyen akár az magyar foci, néhány ember büszke. De ha nem így gondolta zemanla, akkor mea culpa. 😊
több mint 12 éve
Én egyiket se ismerem, a bal oldalit se 😛 😀 és valahogy nem dőlt össze a világom.Böde Dániel, az NBI egyik legjobb játékosa. Valóban nagy büszkeség nem ismerni őt. 😉SchleckCsak azért mert 11 szerencsétlent összeigazoltok mért lenne csapat ? 😀 Főleg edző nélkül 😛 😀TocaCsak halkan kérdezem...... : ez ki?zemanla
Sőt örülök, hogy inkább egy Björndalent vagy Contadort ismerek meg képről, és nem egy Bödét.. (bár, most hogy mondod, Böde nevét már hallottam valamikor egyszer..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Böde Dániel, az NBI egyik legjobb játékosa. Valóban nagy büszkeség nem ismerni őt. 😉Csak halkan kérdezem...... : ez ki?zemanlaismét egy kis off:Csak azért mert 11 szerencsétlent összeigazoltok mért lenne csapat ? 😀 Főleg edző nélkül 😛 😀Toca
lesz csapatunk?? bár edző nélkül...Divat
több mint 12 éve
Csak halkan kérdezem...... : ez ki?ismét egy kis off:Csak azért mert 11 szerencsétlent összeigazoltok mért lenne csapat ? 😀 Főleg edző nélkül 😛 😀Toca
lesz csapatunk?? bár edző nélkül...Divat