Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
hogy miért élvezik a kommentátorok, hogy "előre" odaadják a győzelmet az egyik csapatnak 5-10-30 perccel a meccs vége előtt, az számomra nagy talány...jjncaaezek a görögök biztos fordítani fognak...benne a meccsben tényleg... 😀
|
több mint 12 éve
Asszem elmondhatjuk, hogy Makos eddig nem sok szerencsét hozott a görögöknek.iktriadPersze, mert a németeknek volt malacuk a középpályán..
Na, Marco is csak körberajzolta a kapust nagy nehezen.
Ne akarj szóvicccsatába keveredni 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Úgy is van....ki vannak tömve a görögök...ahogy azt kell! 😀
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
Lassan elég lesz...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
hogy miért élvezik a kommentátorok, hogy "előre" odaadják a győzelmet az egyik csapatnak 5-10-30 perccel a meccs vége előtt, az számomra nagy talány...jjncaaEz olyan fétis, mint a "2-0 veszélyes eredmény".
REUS!!!!! Gála.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
hogy miért élvezik a kommentátorok, hogy "előre" odaadják a győzelmet az egyik csapatnak 5-10-30 perccel a meccs vége előtt, az számomra nagy talány...jjncaaszerinted nyernek a görögök? 😀 😂
több mint 12 éve
Asszem elmondhatjuk, hogy Makos eddig nem sok szerencsét hozott a görögöknek.
több mint 12 éve
hogy miért élvezik a kommentátorok, hogy "előre" odaadják a győzelmet az egyik csapatnak 5-10-30 perccel a meccs vége előtt, az számomra nagy talány...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Klose lemehetne már.lolnem értesz te hozzá
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ettől függetlenül szar volt eddig, és Gomez miatt szerettem volna a cserét.Klose lemehetne már.lolIlyesmire gondoltál?ulpianus
Sinisa: ez esetben sorry, bár egy sportfórumon nem tudom mit vártál. 😊
több mint 12 éve
Müller csak labdákat szed?
több mint 12 éve
Klose lemehetne már.lolIlyesmire gondoltál?
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Kész
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
több mint 12 éve
Pedig de.na ne viccelj, h eddig még sehol nem botlottál bele a hírbe. 😀lol😕lolJó spoileres aláírás...
EB meccs után terveztem megnézni...
:mad:Sinisa
Egész nap kerültem a sport / sportot tartalmazó oldalakat, ill. kollégákat is megkértem.
Nem gondoltam, hogy a "Soccer" topikban fogom beszívni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
na ne viccelj, h eddig még sehol nem botlottál bele a hírbe. 😀😕lolJó spoileres aláírás...
:mad:Sinisa
több mint 12 éve
Khedira élete gólja. Én a 20. sor környékére vártam...De hogy ez a Merkel mi ronda... A gyerekek megállnak a fejlődésben tőle.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Klose lemehetne már.
több mint 12 éve
😕lolJó spoileres aláírás...
:mad:
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Nem kis gól volt ez sem.A görögök, pedig ismét kapaszkodhatnak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
muhahah 😀
több mint 12 éve
Captain Khedira :cool:
több mint 12 éve
😕
több mint 12 éve
WTF, Khedira kapásból ilyet... még a végén jó lesz a meccs.Most megint felpörögnek a görögök (remélem..)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Ja voll!