Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
Hogy én mennyire rühellem a görögöket. Kicsit megint darálni kéne a németeknek.Matthew99Én annyit mondok, essen ki mindkettő. Ennyire szeretem őket. 😀
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
JoeyPorter
2 631
ha egyre gondolunk, akkor azok nem szoktak csöngetni 😀bunda, majd ne csodálkozz, ha becsöngetnek... 😊DivatA második félidőben jobbak a görögök, bosszulják már meg Gomez kihagyását! 😊SchleckKöszi fiúk, gyors volt! 😊Schleck
több mint 12 éve
Hogy én mennyire rühellem a görögöket. Kicsit megint darálni kéne a németeknek.Matthew99Pont úgy játszanak, mint az olaszok, és kisebb mértékben a portugálok amúgy (kicsit kevesebb technikai tudással) - amíg nincsenek hátrányban, sz@rnak bele a meccsbe; amint kapnak egyet hirtelen kiderül hogy tudnak centire pontosan 30 méteres labdákat adni/beadni.
Lehet, hogy rohadt jól rúgják a tiziket.. bár azért a németek ellen erre játszani.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
Samaras egy isten!!!!!!!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Túl korán rúgták a gólt. Ha ez a 90. percben lett volna, elmennek a 11-esekig. (Báááááár... 😊 )
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
Hogy én mennyire rühellem a görögöket. Kicsit megint darálni kéne a németeknek.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
bunda, majd ne csodálkozz, ha becsöngetnek... 😊A második félidőben jobbak a görögök, bosszulják már meg Gomez kihagyását! 😊SchleckKöszi fiúk, gyors volt! 😊Schleck
|
több mint 12 éve
Azért azt nem lehet elvenni a görögöktől, hogy olyanok, mint egy KeljfelJancsi.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
A második félidőben jobbak a görögök, bosszulják már meg Gomez kihagyását! 😊SchleckKöszi fiúk, gyors volt! 😊
több mint 12 éve
ennyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiivele még a csapattársai se mernek ünnepelni, akkora istencsászár!!!
|
több mint 12 éve
Azt hiszem, hallottam fetomy ordítását 80km távolságból.. Boateng mit csinált? Neuernek köszönjük..(-16 pont, yeah!)
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 12 éve
SamarasWTF?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Boooooooooooo Szamarasz.
több mint 12 éve
SAMARAAAAAAAAAAAAAAAAS
több mint 12 éve
A második félidőben jobbak a görögök, bosszulják már meg Gomez kihagyását! 😊
több mint 12 éve
De hülye ez a Santos...Hiszen Döme is megmondta, hogy semmi értelme cserélniük. 😀
több mint 12 éve
Ez ugyan nem külsős, de Détári:http://www.youtube.com/watch?v=RW5OsiIm4dk
2011.10.30.: Vazzzze,vazzzze,vazzzze......!!!!!! 2012.03.21.: vazzze az n hatványon; n→∞
több mint 12 éve
az a két szabadrúgás tényleg gyönyörű, bár én a még a varrott labdás korszakra gondoltam 😊 csak azért, mert ez is ugye egy olyan technológiai fejlesztés, ami szerintem abszolút megváltoztatta a játékotjjncaaSzerintem a 70-es években történt az igazi technikai robbanás.. és az is biztos, hogy a maiakkal még könnyebb rúgni. Az Aranycsapat se rúgott ennyi zseniálisat, a két VH közt meg pláne nem.
Na ezt kerestem még, ez az abszolút kedvenc, ez is ugyanez a korszak, lassan 35 éves.
http://www.youtube.com/watch?v=EALtQtzUIaM
Jó a meccs, hogy ilyeneket keresgetek 😐
több mint 12 éve
az a két szabadrúgás tényleg gyönyörű, bár én a még a varrott labdás korszakra gondoltam 😊 csak azért, mert ez is ugye egy olyan technológiai fejlesztés, ami szerintem abszolút megváltoztatta a játékot
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
a régi bőrlabdákkal szerintetek lehetett volna ilyen gólt rúgni?jjncaaAzért régen is volt rúgótechnika..
http://www.youtube.com/watch?v=zZxvYy5-ekI - tudom nem fair... de akkor is ez mindennek az alfája és omegája, hogy stílszerű legyek (0:49-nél a szabadrúgás, meg úgy az egész videó)
http://www.youtube.com/watch?v=avDX5falmns&feature=related (ez négy évvel korábbi)
Menjek vissza még korábbra?
Na jó, mondjuk a 20-30-as években valószínű, hogy a kőlabdákat nem külsőzték meg így.
több mint 12 éve
a régi bőrlabdákkal szerintetek lehetett volna ilyen gólt rúgni?jjncaaMaradona tuti megcsinálta