NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
MarioAna 1 997
nem tudom volt-e már: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/kassai-nem-adja-fel/
“Az alapvonalnál helyezkedő Vad II István a döntő pillanatban egy kicsit balra hajolt, másképp ugyanis nem látta volna a labdát a kapufától. Emiatt nem tudta helyesen megítélni a szituációt, valóban hibázott, látnia kellett volna, hogy a labda túljutott a gólvonalon, ezzel együtt úgy gondolom, nem történt nagy probléma. A hibát el kell ismerni, és le kell vonni az esetből a tanulságokat.”
ha nem hajolt volna el az a barom, akkor is látta volna, mivel TÚL MENT RAJTA, azért nem takarta volna! Ilyen kifogást találni.... várom majd a "nem volt les, mert a partjelző nem a pályával párhuzamosan állt, így nem volt előrébb a támadó,hiszen az ő szemszögéből, a vonallal bezárt 2fokos szögből nézve, az egyvonal volt" és társait.... 😐

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Na pont ilyenektől tartok. Megint elég nagy a tét, és aggódó/pesszimista Iktriad olyan pontosan megérkezett mint egy svájci vonat.iktriad
Szerintem simán nyerünk. Gomez végre elkezdett a válogatottban is jól játszani, Poldi megtalálta a góllövő cipőjét végre valahára, és azt se gondolom, hogy Özil lehoz egy nagy tornát úgy, hogy végig szar. Sima 3-1-et tippelek.FViktor93
Én nehéz, szenvedős meccsre számítok. Úgy érzem, hogy óvatos kezdés lesz, és a görögök élőfalat fognak alkotni a kapuk előtt, nyilván megpróbálnak majd kontrázni, a területet meg átadják nekünk.
Papíron nem okozhat gondot, de ez az EB, és egy meccsen dől el a továbbjutás, úgyhogy azért tartok a görögöktől, ezek tényleg akármire képesek...

Nagyon nem iszom előre a medve bőrére... Öziltől és Polditól is több kell, minőségi cseréink vannak, és padoznak...
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
hehh, már egy jó ideje linkelgeted ide az új játékosok képeit, de még mindig nem sikerült 1-ről a 2-re lépni 😛eaglesmcnabb
mire gondolsz? ezekkel az igazolásokkal azért sztem lehetnek merész Ferencvároshoz méltó céljaink/álmaink...igaz egy beszédhibás alkesz miatt még lehetnek problémák, kár h nem csaptunk le Szivicsre! 😕
max ha idén nem, majd jövőre... 😀Divat
arra hogy linkeltél már mindenkit busaitól, Batikon át Belickyig aztán egyik sem váltotta meg a világot. Persze jó ha van egy Döme, így legalább van akire fogni a szereplést 😛 😊

ilyenkor azért sajnálom hogy nekünk csak egy szar NK9-ünk volt szaros másfél hónapra, aki továbblőtt minket a kupában 😉

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 680
a bokámat lefosom tőletek komolyan mondom...Messi, Samaras, Salpingidis, CR7 lenne itt akkor se lenne jó! 😂 :cool:Divat
Döme a baj, nem a keret. 😀
több mint 12 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
a bokámat lefosom tőletek komolyan mondom...Messi, Samaras, Salpingidis, CR7 lenne itt akkor se lenne jó! 😂 :cool:

|
több mint 12 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Na pont ilyenektől tartok. Megint elég nagy a tét, és aggódó/pesszimista Iktriad olyan pontosan megérkezett mint egy svájci vonat.iktriad
Szerintem simán nyerünk. Gomez végre elkezdett a válogatottban is jól játszani, Poldi megtalálta a góllövő cipőjét végre valahára, és azt se gondolom, hogy Özil lehoz egy nagy tornát úgy, hogy végig szar. Sima 3-1-et tippelek.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 540 — Vikings fan
ismét egy kis off:

lesz csapatunk?? bár edző nélkül...Divat
Csak azért mert 11 szerencsétlent összeigazoltok mért lenne csapat ? 😀 Főleg edző nélkül 😛 😀
több mint 12 éve
hehh, már egy jó ideje linkelgeted ide az új játékosok képeit, de még mindig nem sikerült 1-ről a 2-re lépni 😛eaglesmcnabb
mire gondolsz? ezekkel az igazolásokkal azért sztem lehetnek merész Ferencvároshoz méltó céljaink/álmaink...igaz egy beszédhibás alkesz miatt még lehetnek problémák, kár h nem csaptunk le Szivicsre! 😕
max ha idén nem, majd jövőre... 😀

|
több mint 12 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 588 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ismét egy kis off:

hehh, már egy jó ideje linkelgeted ide az új játékosok képeit, de még mindig nem sikerült 1-ről a 2-re lépni 😛

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 271 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
most akadtam ki 😀

A madocsai Messi az Böde.
A hortobágyi gepárd meg Dombi Tibi.

😂JC6
És Rugovics Vendel a Bakony Maradonája.
http://sportgeza.hu/futball/2011/10/06/bocsi_mourinho_paksi_messi_mini_menotti/vadibandi
Ha így folytatjátok, mindjárt felbukkan a Megye 3 Messije (a. k. a. a szakmázgató) is.
több mint 12 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
most akadtam ki 😀

😂JC6
És Rugovics Vendel a Bakony Maradonája.
http://sportgeza.hu/futball/2011/10/06/bocsi_mourinho_paksi_messi_mini_menotti/

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
most akadtam ki 😀

😂
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 616 — sapka
a ZDF-en ez a futballhimnusz megy, a legismertebb ukrán zenekar (Los Colorados) előadásában 😊
http://youtu.be/ySGY-_TCOW0jjncaa
azért az a Du Hast feldolgozás elég komolyra sikerült 😀 😀
hatalmas

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 80 271 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
/kedves görögök, ma nem tudunk segíteni/gabtsi
A Bild is valami ilyesmit írt ma a címlapján. Nem szeretem ezt a fajta elbizakodottságot, ez tipikus hübris(hybris) amit általában rossz dolog követ. Lásd a NS "Kassai kitűnően vezet, a többiek csomót hibáznak, ebből EB döntő vezetés lesz" típusú megjegyzései. Aztán tudjuk mi történt az angol-ukránon....iktriad
Főleg görögökkel nagyon vigyázni kell, pláne most...Ők alapból rühellik németeket, tutira nagyon felszívják magukat :rolleyes: De ha az első negyed órában kapnak egy gólt, akkor nagyon sima meccs lesz. Amitől félek, hogy nem tudják majd hosszú ideig bevenni a németek görög kaput és akkor oda a nyugodt játék.Asbee
Na pont ilyenektől tartok. Megint elég nagy a tét, és aggódó/pesszimista Iktriad olyan pontosan megérkezett mint egy svájci vonat.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A Bild is valami ilyesmit írt ma a címlapján. Nem szeretem ezt a fajta elbizakodottságot, ez tipikus hübris(hybris) amit általában rossz dolog követ. Lásd a NS "Kassai kitűnően vezet, a többiek csomót hibáznak, ebből EB döntő vezetés lesz" típusú megjegyzései. Aztán tudjuk mi történt az angol-ukránon....iktriad
Főleg görögökkel nagyon vigyázni kell, pláne most...Ők alapból rühellik németeket, tutira nagyon felszívják magukat :rolleyes: De ha az első negyed órában kapnak egy gólt, akkor nagyon sima meccs lesz. Amitől félek, hogy nem tudják majd hosszú ideig bevenni a németek görög kaput és akkor oda a nyugodt játék.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
A Bild is valami ilyesmit írt ma a címlapján. Nem szeretem ezt a fajta elbizakodottságot, ez tipikus hübris(hybris) amit általában rossz dolog követ. Lásd a NS "Kassai kitűnően vezet, a többiek csomót hibáznak, ebből EB döntő vezetés lesz" típusú megjegyzései. Aztán tudjuk mi történt az angol-ukránon....

ismét egy kis off:

Remélem annyira "válik be", mint Oláh Loránt. 😊
több mint 12 éve
ismét egy kis off:

lesz csapatunk?? bár edző nélkül...

|
több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Wake Forest Demon Deacons 62 877 — no es importante
a ZDF-en ez a futballhimnusz megy, a legismertebb ukrán zenekar (Los Colorados) előadásában 😊
http://youtu.be/ySGY-_TCOW0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done

/kedves görögök, ma nem tudunk segíteni/

ami nem hajlik, az törik!
több mint 12 éve
tegnap már továbbjutottak a görögök a bikini ligában, ma jöhet a német kiesésHöri
Ha a Szamaraszék ma kiverik Klosééket, Merkel elzárja a görögöknek a pénzcsapot a meccs után.iktriad
Mondjuk lehet hogy a pályán levő 11 játékos pont telibeszarja 😀

több mint 12 éve
tegnap már továbbjutottak a görögök a bikini ligában, ma jöhet a német kiesésHöri
Ha a Szamaraszék ma kiverik Klosééket, Merkel elzárja a görögöknek a pénzcsapot a meccs után.
több mint 12 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 604 — Saturday Night Lights
Dzsoki: Te most tényleg görög fan vagy? 😊fetomy
Szeretek az esélyesnek szurkolni, mert akkor nagyon nem lőhetek mellé. Amíg ez a foci marad az etalon válogatott szinten, a 2004-es siker szabály és nem kivétel.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
tegnap már továbbjutottak a görögök a bikini ligában, ma jöhet a német kiesés

több mint 12 éve
Ma a soccer szépsége és izgalmai előtt hódolva 0-0 után tizenegyesekkel legyőzzük Németországot. És a portugál meccs után nem ér fanyalogni.Dzsokijuing
Mivel Lengyelországban lesz a meccs, én egy 91. percben szerzett Klose fejes góllal beállított 1-0s német sikert vizionálok. Ma ő és Podolski hazai pályán játszanak, ez remélem extra motivációt ad mindkettőjüknek, ha pályára kerülnek. 😊
több mint 12 éve
Tovább ment Portugália, nyert a Heat nincs más hátra minthogy Samaras megszégyenítse fetamást aki kitörölte őt mindenhonnan és kiessenek a németek 😀Toca
Csak jelzem, hogy ő a csk-m a fantasyban 😛
(egyébkén is úgy állok fel, hogy: Samaras - Samaras, Samaras, Samaras, Samaras - Samaras, Samaras, Samaras, Samaras - Samaras (c), Samaras.)

Dzsoki: Te most tényleg görög fan vagy? 😊fetomy
ez így nagyon egyoldalú lenne, sztem párat nyugodtan pihentethetsz, h legyen halvány esélye a germánoknak!

|