NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
73
15
02:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
nem követtem miért az AMC adja? promózzák a csatornájukat vagy vlm más? mert a Sport 1 mennyei meccset ad csak...
több mint 10 éve
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?Nincs uefa licensze, biztos a konda megy az uefába
ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.
ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.kaszo
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/angol_labdarugas/pl-bejelentette-visszavonulasat-az-mu-korabbi-sztarja-2416615Kb ott kezdtem el nézni a soccert, hogy leigazolt a MU-ba. Mindig is az egyik kedvencem volt.
több mint 10 éve
Mivel a Fradi nyerte a Kupát, aki már biztos EL-résztvevő, ráadásul a Vidi ellen, akik meg BL-ben indulnak, így a bajnoki 4.-re száll át a kupagyőztes indulási joga?ja jó közben megtaláltam: When the domestic cup winners also qualify for the Europa League through league position, their place through the league position is vacated. As a result, the highest-placed team in the league which have not yet qualified for European competitions qualify for the Europa League, with the Europa League qualifiers which finish above them in the league moved up one "place" if possible.
ez alapján a 4. helyezés is EL-indulást ér, vagyis a Paks még téttel játszik ma, a Debrecen meg az eredmény függvényében talán holnap.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
epic fail: pmfc - nyíregy 0-1, 82. perc : heffler lő, gól, 1-1.knézy: azért csak megszületett a pécsiek szépítő gólja.
besírok ezen az emberen 😀
több mint 10 éve
Azért néhány évvel ezelőtt arról volt szó, hogy a vén f**zpörgető helyett mondjuk Beckenbauer lenne a FIFA elnök. Hát mit ne mondjak kicsit másképp nézne ki a foci manapság....
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Valaki szóljon már annak a fogyatékos knézynek, hogy azért kapcsolták be a zenét, hogy a PMFC ultrák buzimlszét ne hallgassa senki...
több mint 10 éve
Amúgy nem tudom ki nézi a DUNA TV-t de most, a Nyíregyháza az utolsó meccsét játssza.perce folyamatosan: Szarházi, Szarházi, Buzi MLSZ, Buzi MLSZ😀
több mint 10 éve
www.facebook.com/soccermemes/videos/963229647069284/annyira nem is vicces, mert ez pl. valódi kép (és igen, az ott pénz a nyakában)
😀Kenny

---
Blatter most: "I am now the President of everybody."
ahogy sejtettem, szórakoztató lesz ez xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Beach soccer my ass... plane hogy epp Qatarban van sivatag :d mekkora fail.Na ezek utan es hogy hivatalos lett, most mar en is a bojkott mellett vagyok.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 10 éve
visszalépett az arab. most kéne egy kisebb bombát leejteni az épületre. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
133-73-ra nyerte az első kört Blatter... így második körre marad a döntés, bár tulajdonképp eldőltbaggioHa van egy kis tökük, a második szavazásról kimennek azok, akik blatter ellen szavaztak, így látható lesz, ki szavaz a jelenlegi rendszerre 😊
Amúgy én azon röhögtem, hogy Platini azt nyilatkozta, blatter elmondása szerint már késő visszalépnie - nyilván, már megvette a szavazatokat, nehogy kárba menjen a zsé 😀
több mint 10 éve
Bakker,pedig baráti körben fogadtunk,hogy levonulnak a pályáról a kezdőrúgás után.
több mint 10 éve
krézi jenő: a pályán kinn vannak az mlsz ellenőrei isOszt egy füstbomba után mégegyszer kizárják a csapatokat?
több mint 10 éve
133-73-ra nyerte az első kört Blatter... így második körre marad a döntés, bár tulajdonképp eldőlt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Blatter úgy látszik mégis csak elviszi a balhétxD

---
több mint 10 éve
most számolják a szavazatokat, nagyon kemény hozzá az aláfestő zene 😊www.fifa.com/about-fifa/news/y=2015/m=5/news=the-65th-fifa-congress-live-on-fifa-com-2607376.html

---
több mint 10 éve
Pont emiatt, ha az UEFA összefog, akkor ki tudják csinálni Blattert. Persze, ott is van korrupció, de mégis nagyságrendekkel jobb a helyzet. Kb mint általában Európa és Afrika között.
több mint 10 éve
Én azt a hasonlatot hoznám fel, hogy képzeljük el, ha az ENSZ ugyanilyen szervezeti logika alapján működne...

---
több mint 10 éve
Azért fura, hogy egy VB valódi nézettségét generáló válogatottakat prezentáló Európa és Amerika nem tudja érvényesíteni az akaratát.Ez kb. így olyan, mintha lenne egy vállalati tanács, ahol lenne 200 tag, ebből 40 a felsővezetésből, szakemberek közül, és 160 a sutyerák munkások közül, majd szavaznának, hogy ki legyen a tanácselnök, vállalatvezető, és mindegyik szavazat egyet érne, majd a 160 hülye által megszabott irányba menne a cég.
Persze sántít a hasonlat, de azért fura, mert egy VB viszonylatában kb. Brazíliának, Argentínának, Németországnak, Franciaországnak, Olaszországnak, Angliának, Spanyolországnak van jelentősége, mégis ezek ellenében a Burundi, Kenya, Tunézia, Üzbegisztán, Vietnám, Bhután, stb. országok által választott vezető kormányozza a hajót.
Nem tudom mennyi egy foci VB nézettsége, de biztos vagyok benne, hogy ha csak a fenti 7 csapat nem lenne ott, és egy külön tornán mérkőznének, annak nagyobb lenne azonnal, mint a standard világbajnokságé.
több mint 10 éve
volt egy elemzés arról hogy Ázsia és Afrika miatt kb esélytelen hogy sitt Blatter ne maradjon sajnos
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Nézd, Blatternek abban szerintem nagyon igaza volt, amit mai beszédében mondott, hogy "ha más nevek lettek volna a borítékban, akkor nem lennének problémáink".baggioEgyértelmű, senkinek semmi baja nem lenne, ha szakmai érvek mentén ítélik oda a rendezés jogát, nyilván nem Katarnak. 😊
De itt olyan szinten kilógott a lóláb, hogy nem is értem, mit gondoltak.
Az mindenesetre aranyos, hogy Blatter játssza a meglepődöttet és esze ágában sincs lemondani. Abban pedig igazad van, hogy ha újraválasztják, akkor azzal kvázi beismerik, hogy "igen emberek, mi ilyenek vagyunk, és egyébként is, hol a pénzünk Sepp?"
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Csányi azt mondta, hogy nem szavaz Blatterre, így még érdekesebb ennek a világbarmának a bejegyzésebaggioő miért nem indul?
| 2 millió! |