Soccer
41 feliratkozó
több mint 10 éve
Rangers félúton a SPL felé.kíváncsi vagyok, sikerül-e visszajutni.
több mint 10 éve
ha hasonló forgatókönyvvel 5-4 lett volna ugyanezt mondanám, nem azért írtam mert nyert az ujpestLehet, hogy azért nem jelez mert kiakadt a kupadöntőn. 😉BazzaniKözben meg az Újpest megverteha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egészdavemayerTischler Patrikota Puskást. 😛Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Lehet, hogy azért nem jelez mert kiakadt a kupadöntőn. 😉Közben meg az Újpest megverteha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egészdavemayerTischler Patrikota Puskást. 😛Bazzani
több mint 10 éve
mtk meccs végén a lelátón: "játszik a liba..!játszik a liba..!" ez hatalmas 😀 😀 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Közben meg az Újpest megverteha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egészTischler Patrikota Puskást. 😛Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Zajlik az élet-halál harc a Bundesligában erre a EuroSport2 leadja a teljesen tét nélküli Bayern-Mainz meccset. Értem én, hogy "mindenki Müncheni aki nem az mennyen ki" meg egyebek, de azért a Paderborn-Stuttgart mondjuk cseppet érdekesebb lenne.Közben meg az Újpest megverte
több mint 10 éve
Elég kinyitni a nemzetisportot, bármelyik cikk írója ugyanilyen fogalmatlan sajnos.A béka segge alatt van a sportújságírás színvonala kis hazánkban. Csak néhányan emellé még akkor pofával is rendelkeznek, mintha ők szarták volna a spanyolviaszt...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Képességileg nem rosszabbak ők, csak nagyobb faszfejek. 😊Sinkovits? Szöllősi? 😀index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊Dexxter Tailor
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
jó, tudom, kettő pont belefér a "kevés"-be 😊slowmotion
több mint 10 éve
Sinkovits? Szöllősi? 😀index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊Dexxter Tailor
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
jó, tudom, kettő pont belefér a "kevés"-be 😊
több mint 10 éve
index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőle
több mint 10 éve
azért a FIFA is megér egy misét... én már tényleg nem tudom mi kellene történnie, hogy Blatter és bandája eltakarodjon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mivan fideszoton, savanyú a szőlő? Ez a bajnokcsapat? Isten ments, mi lesz itt a BL-ben... Nem mondom, hogy valami oltári nagy meccs lett volna, eléggé bundás-szagú is, de hát ez a Mennyei, havi fizut a félidő x/vége vendégre Szloviban, egyes kötésben és jöhet a kasza! Gyalázat bakker, az első gólig egy értelmesen felépített támadás nem volt. Egy darabig számoltam az eladott labdákat, ám ez 50 fölött már unalmas volt...De magamnak köszönhetem, minek néztem? 😀
több mint 10 éve
Dolgozik az MLSZ PR osztálya keményen 😀Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.KennyHát ez nagyon bejött:
444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/
Jah, nem.Schleck
több mint 10 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-osszefogtak-a-klubok-a-szurkolokert-valtozo-beleptetes-2414849Na,talán elindul végre valami.
több mint 10 éve
Liverpool FC have decided to cancel a proposed meeting with Raheem Sterling regarding his future in the wake of his agent's extraordinary attack on the club.Az igen. Mindkettőt bele kéne dobni a Merseybe egy jóféle betontömbbel a lábukra kötve.
(...)
[Agent Aidy] Ward gave an interview in which he said Sterling wouldn't sign a new contract even if Liverpool offered him £900,000 per week.
And the agent also said he “didn't care” about the damage being done to the club's image.James Pearce
BTW, kíváncsi vagyok vasárnap játszatja-e Rodgers.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
aztán hátbaveri a kétajtós szekrényt a cingár gyerek nem? 😀elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊gabtsiJa,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.KennyHát ez nagyon bejött:
444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/
Jah, nem.Schleck
több mint 10 éve
A meccs előtt arról szólt a hír, hogy a semleges szektorba nem lehet bemenni csapatra utaló ereklyével!
több mint 10 éve
elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.KennyHát ez nagyon bejött:
Jah, nem.Schleck
ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
Meghamisították a videót, ma már bárki képes rá!Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.KennyHát ez nagyon bejött:
Jah, nem.Schleck

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.KennyHát ez nagyon bejött:
Jah, nem.
több mint 10 éve
szerintem van ott tevékenységért felelős személy, aki a felszámoló. Oszt - szoroz és ha marad akkor bezsebeli a lét. A NB3-as licenszért is neki hálálkodtak a konstruktív hozzáállása miatt az újságokban.Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...ozibozigyőri stadionnal egyébként mi a helyzet?
azt még értem, hogy az ETO hazai csapat, meg szegről-végről az "övék" a pálya, tehát a pályahasználatot házom belül elintézik, de külső jogi személy (MLSZ) kitől bérelhetné ki a pályát, ha a tulajdonost fagyasztották?slowmotion
több mint 10 éve
index.hu/sport/sportgeza/2015/05/21/dzsudzsak_lerobbant_a_lanchidon/legalább nem törte össze a vasat
😀😀😀NB2