NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
3 036
62
01:40 COTTON BOWL, Ohio State vs Texas - ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
sok-kevés a portugáloknak
több mint 12 éve
Na este mi lesz az eredmény uraim? :rolleyes:
több mint 12 éve
cinkes http://www.nemzetisport.hu/foci_eb_2012/euro-2012-megkeselte-ferjet-mert-elkapcsolta-a-tevet-2141963
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ez komoyl! 😂 😂 😂
több mint 12 éve
cserébe a gól előtt Ribery lefutotta labdával mint a szart 😀Bayernes öltözői humor, Ribéry feje priceless 😀Dzsokijuing
😀😀😀DDDDDD ezmiezlol
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
De remélem az egyenes kieséses verzében már beindulnak a fiúk.danylyMert az elmúlt 20 évben sokat láttunk ilyet: gólzáporos meccsek, bátor támadójáték, nem játszunk büntetőkre 😛
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Megmondom őszintén eddig az eb-ről nem sok emlékezetes meccset tudnék kiemelni. Úgy értve, hogy izgalmas, abból a szempontból, hogy a foci (a labda) játszotta a főszerepet, nem a hülye bírói döntések v. tüzet gyújtottak a lelátón. Persze tudom ezek is hozzátartoznak a focihoz, de nem ez lesz életem eb-je.De remélem az egyenes kieséses verzében már beindulnak a fiúk.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Bayernes öltözői humor, Ribéry feje priceless 😀
😀😀😀DDDDDD ezmiezlol
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
😀😀😀DDDDDD ezmiez
több mint 12 éve
úgy érted trollta, nem? 😉Középhátvéd, eddig a Genoában tolta.Hivatalos, Acerbi a Milanban folytatja!Azmögki??? :/Bazzani
5 évre írt alá.Stez
Stez
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
mert miguel veloso szar. ugye portugáliában szarok a középpályások ez már ki lett tárgyalva 😛 úgy is fogalmazhatnék, hogy nem érdemi középpályás 😀Azért kivételek vannak. Csak azt nem értem, hogy ha már olyan jóba vagyunk a Genoával és a fél csapatát elhozzuk, mi a faszért nem mondjuk Miguel Velosot hozzuk el középpályára?Középhátvéd, eddig a Genoában tolta.Genoa játékos sohasem jó. 😉
Azt mondják, hogy nagyon ügyes a gyerek, de én Ogbonnának jobban örültem volna.Stez
Szegény Tőzsér... 😊Bazzani
Annyira alap, hogy akiért egy millánál többet kéne fizetni, mert esetleg jó, akkor rögtön hagyjuk a faszba.Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Azért kivételek vannak. Csak azt nem értem, hogy ha már olyan jóba vagyunk a Genoával és a fél csapatát elhozzuk, mi a faszért nem mondjuk Miguel Velosot hozzuk el középpályára?Genoa játékos sohasem jó. 😉Azmögki??? :/BazzaniKözéphátvéd, eddig a Genoában tolta.
Azt mondják, hogy nagyon ügyes a gyerek, de én Ogbonnának jobban örültem volna.Stez
Szegény Tőzsér... 😊Bazzani
Annyira alap, hogy akiért egy millánál többet kéne fizetni, mert esetleg jó, akkor rögtön hagyjuk a faszba.
több mint 12 éve
Genoa játékos sohasem jó. 😉Középhátvéd, eddig a Genoában tolta.Hivatalos, Acerbi a Milanban folytatja!Azmögki??? :/Bazzani
5 évre írt alá.Stez
Szegény Tőzsér... 😊
több mint 12 éve
Középhátvéd, eddig a Genoában tolta.Hivatalos, Acerbi a Milanban folytatja!Azmögki??? :/Bazzani
5 évre írt alá.Stez
Azt mondják, hogy nagyon ügyes a gyerek, de én Ogbonnának jobban örültem volna.
több mint 12 éve
Hivatalos, Acerbi a Milanban folytatja!Azmögki??? :/
5 évre írt alá.Stez
több mint 12 éve
Hivatalos, Acerbi a Milanban folytatja!5 évre írt alá.
Vele együtt Constantot is elhoztuk kölcsönbe a Genoából.
Rá azért volt szükség, mert az a balfasz Muntari elszakította a keresztszalagját, így helyette kellett valaki.
több mint 12 éve
Mert te troll vagy.hát nem tudom, nekem egész hamar sikerült 😛 Igaz nekem elsőre se durrant akkorát.fetomyHarmadszorra már nem olyan vicces valami.szababocsesz, egyébként ez az amit nem lehet megunni 😉Cardinalis
több mint 12 éve
hát nem tudom, nekem egész hamar sikerült 😛 Igaz nekem elsőre se durrant akkorát.Harmadszorra már nem olyan vicces valami.szababocsesz, egyébként ez az amit nem lehet megunni 😉Cardinalis
több mint 12 éve
Cardinalis
5 822
Harmadszorra már nem olyan vicces valami.szababocsesz, egyébként ez az amit nem lehet megunni 😉
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
szaba
10 680
Harmadszorra már nem olyan vicces valami.
több mint 12 éve
Cardinalis
5 822
Na ezért nem látta Vad II. 😀 http://sportgeza.hu/futball/2012/eb/cikkek/pp/ jún. 20. 12:48
Az ukránok kinyomozták, hogyan történhetett, hogy a magyar gólbíró öt méterről nem látta, hogy a labda áthaladt a gólvonalon:
THIS IS THE WAY
több mint 12 éve
HAJRÁÁÁ ANGLIAAA !! :cool:
több mint 12 éve
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/felkeszules-messi-2-0-s-vereseggel-mutatkozott-be-az-mtk-ban-2141605Messi vereséggel mutatkozott be az MTK-ban :/
több mint 12 éve
Így, hogy Kassaiéknak annyi erre az EB-re, remélem a török Cakir fogja kapni a döntőt. Szerintem ő a legjobb az EB-n fújók közül.
több mint 12 éve
Azt, hogy kinek van igaza, azt nem mindig lehet megítélni (Kassai ügy). Azt, hogy ki a főnök, azt igen (UEFA). Az UEFA meg döntött..... Sajnálom :/
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png