Soccer

41 feliratkozó

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
Rangers félúton a SPL felé.
kíváncsi vagyok, sikerül-e visszajutni.
több mint 10 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Közben meg az Újpest megverte Tischler Patrikot a Puskást. 😛Bazzani
ha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egészdavemayer
Lehet, hogy azért nem jelez mert kiakadt a kupadöntőn. 😉Bazzani
ha hasonló forgatókönyvvel 5-4 lett volna ugyanezt mondanám, nem azért írtam mert nyert az ujpest

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
ha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egészdavemayer
Lehet, hogy azért nem jelez mert kiakadt a kupadöntőn. 😉

több mint 10 éve
mtk meccs végén a lelátón: "játszik a liba..!játszik a liba..!" ez hatalmas 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
ha az a meccs nem volt bunda akkor semmi, ha erre nem jelez be a mérő akkor egy színjáték az egész

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 016 — Axel Foley
Zajlik az élet-halál harc a Bundesligában erre a EuroSport2 leadja a teljesen tét nélküli Bayern-Mainz meccset. Értem én, hogy "mindenki Müncheni aki nem az mennyen ki" meg egyebek, de azért a Paderborn-Stuttgart mondjuk cseppet érdekesebb lenne.

Közben meg az Újpest megverte Tischler Patrikot a Puskást. 😛

több mint 10 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 656

Amikor az ember a kedvencével akar egy fotót 😀
több mint 10 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 523 — Keep pounding
Elég kinyitni a nemzetisportot, bármelyik cikk írója ugyanilyen fogalmatlan sajnos.

A béka segge alatt van a sportújságírás színvonala kis hazánkban. Csak néhányan emellé még akkor pofával is rendelkeznek, mintha ők szarták volna a spanyolviaszt...

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
 index.hu/sport/futball/2015/bl/2015/05/21/messi_ujra_porog/
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊Dexxter Tailor
Sinkovits? Szöllősi? 😀
jó, tudom, kettő pont belefér a "kevés"-be 😊slowmotion
Képességileg nem rosszabbak ők, csak nagyobb faszfejek. 😊

több mint 10 éve
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőleslowmotion
már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊Dexxter Tailor
Sinkovits? Szöllősi? 😀
jó, tudom, kettő pont belefér a "kevés"-be 😊
több mint 10 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 700 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
már kattintás előtt tudtam, ki írta a cikket, szegény joó gabinál kevés tehetségtelenebb sportújságíró van 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 10 éve
muhaha. a május 21-i cikk, ahol még csak május 16-a van igazából. ezt a faszit aranyba kéne önteni, iszonyat sok baromság tud ömleni belőle
több mint 10 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
azért a FIFA is megér egy misét...

én már tényleg nem tudom mi kellene történnie, hogy Blatter és bandája eltakarodjon

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mivan fideszoton, savanyú a szőlő? Ez a bajnokcsapat? Isten ments, mi lesz itt a BL-ben... Nem mondom, hogy valami oltári nagy meccs lett volna, eléggé bundás-szagú is, de hát ez a Mennyei, havi fizut a félidő x/vége vendégre Szloviban, egyes kötésben és jöhet a kasza! Gyalázat bakker, az első gólig egy értelmesen felépített támadás nem volt. Egy darabig számoltam az eladott labdákat, ám ez 50 fölött már unalmas volt...
De magamnak köszönhetem, minek néztem? 😀
több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
Ja,és máris ferdítenek,mert szekusok voltak,nem drukkerek.Kenny
Hát ez nagyon bejött:
 444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/

Jah, nem.Schleck
Dolgozik az MLSZ PR osztálya keményen 😀

több mint 10 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 356 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/nb-i-osszefogtak-a-klubok-a-szurkolokert-valtozo-beleptetes-2414849

Na,talán elindul végre valami.

több mint 10 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Liverpool FC have decided to cancel a proposed meeting with Raheem Sterling regarding his future in the wake of his agent's extraordinary attack on the club.

(...)

[Agent Aidy] Ward gave an interview in which he said Sterling wouldn't sign a new contract even if Liverpool offered him £900,000 per week.

And the agent also said he “didn't care” about the damage being done to the club's image.James Pearce
Az igen. Mindkettőt bele kéne dobni a Merseybe egy jóféle betontömbbel a lábukra kötve.
BTW, kíváncsi vagyok vasárnap játszatja-e Rodgers.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár
Hát ez nagyon bejött:
 444.hu/2015/05/21/az-mlsz-szerint-a-videoton-edzojenek-a-fia-is-tehet-arrol-hogy-alapos-rugdosodas-volt-a-fradi-stadionban/

Jah, nem.Schleck
elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊gabtsi
aztán hátbaveri a kétajtós szekrényt a cingár gyerek nem? 😀

több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
A meccs előtt arról szólt a hír, hogy a semleges szektorba nem lehet bemenni csapatra utaló ereklyével!
több mint 10 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.Schleck
elképzelem, ahogy a fradi szurkolók a vidi edző fiával szeretnének fotózkodni 😊

ami nem hajlik, az törik!
több mint 10 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 258 — no es importante
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.Schleck
Meghamisították a videót, ma már bárki képes rá!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Hát ez nagyon bejött:

Jah, nem.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 20 202
Nyugodtan keresgélhetnénk reggelig a világban, de nem találnánk olyat aki önként lemond a lehetőségről hogy ne semleges pályán játsszon kupadöntőt. Az elődöntők után bólintott rá a garancsi. Volt választási lehetősége... Győr adta magát...ozibozi
győri stadionnal egyébként mi a helyzet?
azt még értem, hogy az ETO hazai csapat, meg szegről-végről az "övék" a pálya, tehát a pályahasználatot házom belül elintézik, de külső jogi személy (MLSZ) kitől bérelhetné ki a pályát, ha a tulajdonost fagyasztották?slowmotion
szerintem van ott tevékenységért felelős személy, aki a felszámoló. Oszt - szoroz és ha marad akkor bezsebeli a lét. A NB3-as licenszért is neki hálálkodtak a konstruktív hozzáállása miatt az újságokban.
több mint 10 éve
 index.hu/sport/sportgeza/2015/05/21/dzsudzsak_lerobbant_a_lanchidon/

😀😀😀NB2
legalább nem törte össze a vasat