NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Zolika Indianapolis Colts Ole Miss Rebels 978
Pool közben szépen csöndben elköltötte Suarez árát,és felépített egy bajnok csapatot.
Szép.Remélem összejön nekik,szimpatikus brigád.Kenny
Kiket vettek?

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Ezen a vb-n adtak már színészkedésért sárgát? Vagy ez már kiment a divatból? Robben pl már a pályán se lenne vagy 2 meccs óta.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Nem jön Sztörling, állítólag James Rodriguez jön, mondjuk az aljas húzás lenne Pereztől 😀
Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?eaglesmcnabb
Minek Isco mögé?Tök felesleges.

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Pool közben szépen csöndben elköltötte Suarez árát,és felépített egy bajnok csapatot.
Szép.Remélem összejön nekik,szimpatikus brigád.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
WTF??
 metro.co.uk/2014/07/01/ouch-chile-star-mauricio-pinilla-gets-tattoo-of-crossbar-shot-against-brazil-4782397/
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
valahol olvastam, hogy a sérült Cé helyére vinné Sztörlinget a Margit.slowmotion
Komolyodjunk meg, oké? 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Nem jön Sztörling, állítólag James Rodriguez jön, mondjuk az aljas húzás lenne Pereztől 😀
Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?eaglesmcnabb
Mert Xabi öreg és nem is játszik már túl jól.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
miért lenne aljas húzás Pereztől Hámesz megszerzése?slowmotion
Úgy érzem ha zsebbe kell nyúlni akkor nem lesz túl sportszerű.eaglesmcnabb
Irónikus pont a Monaco ellen aljas húzásról beszélni 😀#1patsfan
Természetesen nem a monacora gondoltam, hanem a többi érdeklődőre.
Mondjuk az tényleg jó kérdés hogy tudnak-e olyan pénzt ajánlani a Monaconak ami őket is érdekli 😀
Real mellett szól hogy James kedvenc csapata, CR meg a példaképe Hogy ki helyett játszana az jó kérdés.
Stez ne neked kelljen már ecsetelni, hogy mennyire fontos hogy legyen depth. 😀eaglesmcnabb
Ez nem a depthről szól, tudod jól te is.
Arról szól, hogy a Pérez egy dagadt óvodás kb., aki kéthavonta meglát egy újabb játékot a kirakatban, amibe beleszeret és akkor neki azt mindenképpen meg kell vennie, jól ráfizetve, mert ő megteheti. És már megint az van, hogy ha Hámész jön, akkor egy 20-25 millás játékost egyből ki kell pakolni a kezdőből. Abból a kezdőből, ami egyébként nagy nehezen összeállt, Bale is kezdi megtalálni a formáját és kezd beépülni a csapatba, és a hullámzó Di María is végre konstansan jól játszott.
De hát érthető egyébként, kell a kihívás, kúrjuk szét ezt, építkezzünk újra, a jelenlegi támadók úgy is kezdenek kiöregedni.Stez
kell a mezeladás, na
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 867 — Whoops, looks like something went wrong.
Mondjuk az tényleg jó kérdés hogy tudnak-e olyan pénzt ajánlani a Monaconak ami őket is érdekli 😀
Real mellett szól hogy James kedvenc csapata, CR meg a példaképe Hogy ki helyett játszana az jó kérdés.
Stez ne neked kelljen már ecsetelni, hogy mennyire fontos hogy legyen depth. 😀eaglesmcnabb
Ez nem a depthről szól, tudod jól te is.
Arról szól, hogy a Pérez egy dagadt óvodás kb., aki kéthavonta meglát egy újabb játékot a kirakatban, amibe beleszeret és akkor neki azt mindenképpen meg kell vennie, jól ráfizetve, mert ő megteheti. És már megint az van, hogy ha Hámész jön, akkor egy 20-25 millás játékost egyből ki kell pakolni a kezdőből. Abból a kezdőből, ami egyébként nagy nehezen összeállt, Bale is kezdi megtalálni a formáját és kezd beépülni a csapatba, és a hullámzó Di María is végre konstansan jól játszott.
De hát érthető egyébként, kell a kihívás, kúrjuk szét ezt, építkezzünk újra, a jelenlegi támadók úgy is kezdenek kiöregedni.

több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 683 — Csodabogár

😀 scrubs ftw

több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Szüleim látták játszani, sokat meséltek róla. Ugyanabból a megyéből származunk, ráadásul a kedvenc csapatom kapuját védte, majd a stadiont is róla nevezték el.
Másfél éve az Eleven Center mögött láttam várakozni. Hazarohantam a kapuskesztyűmért, hogy dedikáltassam vele, de mire 2 perc múlva visszaértem, ő már nem volt sehol.

Ma már nem tudott elsietni előlem, a Bazilikában találkoztunk néhány pillanat erejéig...

Isten Nyugosztalja Gyula Bácsi!
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
Stez ne neked kelljen már ecsetelni, hogy mennyire fontos hogy legyen depth. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hú, Hámész is baszottul kell abba a támadósorba. De nem baj, Di Maria, aki top formában van, szívesen padozik, vagy akár a másik oldalon Bale. Ja nem, Hámész középen is tud játszani, úgyhogy ha már megvettük Iscot egy valag léért és fiatal, kurva jó, ráadásul spanyol is, hát padozzon ő. És akkor ott van a pityogós, akinek a kezdőhelye nem is lehet kérdés, szezonkezdetre meg azért fel kéne épülnie.
Na ez pont ugyanolyan hányadék húzás Péreztől ismét, mint a pénzes majmoké.

több mint 11 éve
dr0725 New England Patriots 520
Irónikus pont a Monaco ellen aljas húzásról beszélni 😀
több mint 11 éve
Úgy érzem ha zsebbe kell nyúlni akkor nem lesz túl sportszerű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
30-ért Kroos, 37-ért meg megy Khedira manU-ba.zinedine5
na tessék. nyernek egy játékost, és még némi zsozsót is keresnek rajta.

miért lenne aljas húzás Pereztől Hámesz megszerzése?
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
30-ért Kroos, 37-ért meg megy Khedira manU-ba.
több mint 11 éve
Középpályára meg Kroos érkezése már szinte biztos. Értem én hogy Khediránál klasszisokkal jobb, de minek?

több mint 11 éve
Meanwhile in Liverpool:

Liverpool FC remain in talks to sign highly-rated Belgium striker Divock Origi - but are likely to complete the transfer of Adam Lallana today.

The Southampton midfielder is expected sign later today for a deal worth £23m plus add-ons after completing a medical over the weekend.Liverpool Echo
Nagyonjóóó! :cool:Mikey
valahol olvastam, hogy a sérült Cé helyére vinné Sztörlinget a Margit.
Perez bácsinál messzire gurult a gyógyszer...
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Meanwhile in Liverpool:

Liverpool FC remain in talks to sign highly-rated Belgium striker Divock Origi - but are likely to complete the transfer of Adam Lallana today.

The Southampton midfielder is expected sign later today for a deal worth £23m plus add-ons after completing a medical over the weekend.Liverpool Echo
Nagyonjóóó! :cool:

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
meglepodnenk?
afrikaiknal mindig van vmi penzes balhe
 m.origo.hu/foci-vb-2014/hirek/20140629-perumal-a-bundakiraly-megmondta-mi-lesz-a-kameruni-horvat-meccsen.html#comments
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.
Rájöttek, hogy erősítések nélkül nem jutnak sokáig a BL-ben és nem esélyesek a bajnoki címre?Bazzani
Aztán majd szépen rájönnek arra is, hogy Van Gaal holland kedvencei sem elég jók, a csapat pedig hosszútávon nem tud elég jó lenni. Pedig feltölti majd hollandokkal a keretet. 😊Stez
Összesen 2 hollandról volt eddig szó. De Vrij is aláírt asszem közben, szerintem ő nem lesz rossz de Jongról meg tudjuk milyen (egy büdös paraszt de elég sok labdát szerez ami nem hátrány).
Én nem akarom sem dicsérni sem kritizálni az igazolásokat, pusztán annyit jegyeztem meg, hogy végre történik valami a csapatnál.
Ahogy nézem amúgy idén az Arsenal sem akar tétlenkedni a piacon, nagy harcban vannak Vidalért (akit szintén vinne az MU is).
Sajnálatos, hogy az olasz csapatok képben sincsenek a top játékosoknál. A gazdaság hanyatlása nagyon kihatott a csapatokra is természetesen.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Azért az MU fanok nem panaszkodhatnak arra, hogy nem elég aktív a csapat az átigazolási piacon. Herrera és Shaw már megvan, de Vrij és De Jong nagy valószínűséggel érkezik és ez még csak a kezdet.
Rájöttek, hogy erősítések nélkül nem jutnak sokáig a BL-ben és nem esélyesek a bajnoki címre?Bazzani
Én nem vagyok a költekezések nagy híve, de most kell. Ferguson csapata már vele is a végsőket rúgta, és a font százmilliókból feltörő ManCity és Chelsea szégyene volt a 12/13-as bajnokságot utcahosszal nyerte a United. Ferguson mondjuk akkora pluszt tett hozzá, amit senki nem képzelt. Nyilván a 7. helynél azért jobb volt a keret, de jelen pillanatban a United minőségben, és talán mennyiségben is le van maradva a Citytől és Chelseatől. A Liverpoollal jó kérdés mi lesz, így, hogy Európában is teljesíteni kell.

Van Gaal fel tud építeni egy csapatot, ide most az kell. Idős játékosok Giggs, Rio, Vidic nincsenek, új generáció jön. Herrera 22, Shaw 19. Én ettől az évtől azt várom, hogy TOP4-be jöjjön be a MU és az egyik hazai kupát nyerje meg. Mert ki tudja Van Gaal mit akar játszatni, de szerintem egy csapatjátékot, egy csapat védekezést, különböző variációkat begyakorolni nem rövid idő. Főleg a VB miatt maga van Gaal munka kezdése is csúszik, szóval nagy döcögésre számítok az elején.

De Jongtól viszont a hideg kiráz. Carrick ötször különb futballista nála és cserébe nem egy paraszt. Mondjuk egy Roy Keane mentalitású ember elférne a csapatba.
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
>MU
>BL

lel
több mint 11 éve
Aztán majd szépen rájönnek arra is, hogy Van Gaal holland kedvencei sem elég jók, a csapat pedig hosszútávon nem tud elég jó lenni. Pedig feltölti majd hollandokkal a keretet. 😊