NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....
több mint 11 éve
gdavid New England Patriots 3 919 — Patriots fan
 www.espnfc.us/fifa-world-cup/story/1932881/neymar-stretchered-off-in-brazil-win

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Neymar és Messi mellé úgy kell mint egy falat kenyér. Ja nem.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99
A máltai liga április 24-én ért véget.
A mienk még tartott utána bő egy hónapig.
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99
Ezért épülnek az új stadionok (mondjuk Felcsúton pont nem sikerült megoldani), szóval körbe is értünk. 😊
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 sportgeza.hu/futball/2014/07/04/megtalaltuk_a_magyar_futball_legnagyobb_hulyejet/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personal

LOL-t mondanék ha a vége nem lenne igaz 😕petey
Mo.-n még akkor se beszélnének problémáról ha szó szerint egyetlen néző se menne ki egyik stadionba sem. Ez az egész nem a nézőkért megy, azért is ilyen színvonalú...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Schleck
nem lehetne mert 7 meccset közvetíteni kell a kollektív szerződés alapján, szóval hacsak nem játszanak kedd déltől szerda estig, akkor ez megoldhatatlan.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!?Matthew99
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊Höri
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.Matthew99
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.Schleck
Vagy törölnék a Ligakupát úgy ahogy van. Hörit meg pár hardcore Mennyei fant leszámítva senkinek sem tűnne fel, ha megszüntetnék...
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Simán lehetne több hétközi forduló, mint számos más bajnokságban. Maximum a ligakupa meccseket lecsökkentenék.

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Ha meg a latyakban kell játszani akkor az a baj. Így viszont át kéne gondolni a két hónapos téli pihenőt mert miattunk nem fogják az európai kupákat megváltoztatni.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
2 hét pihenés nem elég a sportoló szervezetének. Ez nem a magyarokra vonatkozik, hanem bárkire. Nem sportszakmai, hanem fiziológiai kérdés. Három plusz egy hét futball mentes időszak után lenne ideális fokozatosan újra elkezdeni a munkát. Nálunk erre a szerencsésebb nb2-es csapatok képesek csak 😊

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Mondjuk a Diósgyőr valszeg kikap idegenden, de ha a Fradi nem nyer itthon, akkor ennek a topiknak tényleg be kellene olvadnia a Viccek topikba.Atari
Én mondjuk kíváncsi lennék, hogy milyen ökörséggel "magyaráznák" meg, ha mindenki kiesne.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Mondjuk a Diósgyőr valszeg kikap idegenden, de ha a Fradi nem nyer itthon, akkor ennek a topiknak tényleg be kellene olvadnia a Viccek topikba.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Amíg Costa Rica válogatottja a legjobb 8 között, mi összetartunk. Amíg a nagy csapatok pihennek, mi csendben kiesünk.
2010-ben egy Szlovákia ott volt a legjobb 16 között Afrikában, mi PS-en nyomtuk.
Kis csapatok jutottak főtáblára, mi július végén már csak a tv előtt ültünk...
De minden rendben, a stadionok épülnek, szépülnek, all right. Minden évben...
Birka nép ez a magyar, rég fel kellett volna gyújtani az összes dolgot és épületet meg minden szart, aminek köze van a magyar labdábarúgáshoz.JC6
Ez a hsz. így, 2024-2030 környékén még védhető is lenne, ha minden úgy lenne ahogy most van.
De egy ilyen program beindulása után 1? 4? évvel ugyan milyen eredményt várhatsz reálisan, amikor az tény, hogy a gödör legaljáról indultunk?
Akár lesz kézzelfogható eredmény (legjobb 8 a VB-n, vagy egy klubcsapat a BL egyenes kieséses körében), akár nem, ez nem megítélhető ezen szakaszban.
A stadionépítések, focisulik/akadémiák fontos dolgok, bár társadalmilag lennének fontosabbak is, de ha a labdarúgásról és annak felhúzásáról van szó, akkor valahol el kell kezdeni. Ez a menedzsment így kezdte el. (Mexikó után, 1990-ben, vagy az azt követő 20 évben sehogy nem kezdte el senki.)
Lehet kudarc lesz, de ezt 10-15 év múlva lehet felelősen kijelenteni.
Lehet siker lesz, de azt is csak akkor.
(Szerintem az egész soccerrel való foglalkozás ennyire elszántan felesleges, de szerintük nem, így most ez történik.)
Nem birka nép a magyar, hanem sokan vannak, köztük te is, akik munka nélkül, másoktól várják a megoldást, és instant, vagyis azonnal.
Ha elkezdesz egy gyógyszeres kúrát hétfő reggel, ami mondjuk 2 hét, akkor nem hétfő este hagyod a picsába, mondván ez szart se használ.
Te most kb ilyen birka módon közelíted meg ezt a programot.
Pl. a debreceni stadion még nem készült el 3 hónapja, ugyan mennyi hatást tudott gyakorolni az elkészülte bámire is?Sobri Jóska
Ez miért nem viccek topikban van?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Meg volt régen egy ilyen könyv is.
És azóta semmi, de semmi nem változott...
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
 www.mifocink.com/?p=4533

Van egy ilyen konyv....
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 680 — Csodabogár
 sportgeza.hu/futball/2014/07/04/megtalaltuk_a_magyar_futball_legnagyobb_hulyejet/?utm_source=facebook&utm_medium=share&utm_campaign=personal

LOL-t mondanék ha a vége nem lenne igaz 😕

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Amíg Costa Rica válogatottja a legjobb 8 között, mi összetartunk. Amíg a nagy csapatok pihennek, mi csendben kiesünk.
2010-ben egy Szlovákia ott volt a legjobb 16 között Afrikában, mi PS-en nyomtuk.
Kis csapatok jutottak főtáblára, mi július végén már csak a tv előtt ültünk...
De minden rendben, a stadionok épülnek, szépülnek, all right. Minden évben...
Birka nép ez a magyar, rég fel kellett volna gyújtani az összes dolgot és épületet meg minden szart, aminek köze van a magyar labdábarúgáshoz.JC6
Ez a hsz. így, 2024-2030 környékén még védhető is lenne, ha minden úgy lenne ahogy most van.
De egy ilyen program beindulása után 1? 4? évvel ugyan milyen eredményt várhatsz reálisan, amikor az tény, hogy a gödör legaljáról indultunk?
Akár lesz kézzelfogható eredmény (legjobb 8 a VB-n, vagy egy klubcsapat a BL egyenes kieséses körében), akár nem, ez nem megítélhető ezen szakaszban.
A stadionépítések, focisulik/akadémiák fontos dolgok, bár társadalmilag lennének fontosabbak is, de ha a labdarúgásról és annak felhúzásáról van szó, akkor valahol el kell kezdeni. Ez a menedzsment így kezdte el. (Mexikó után, 1990-ben, vagy az azt követő 20 évben sehogy nem kezdte el senki.)
Lehet kudarc lesz, de ezt 10-15 év múlva lehet felelősen kijelenteni.
Lehet siker lesz, de azt is csak akkor.
(Szerintem az egész soccerrel való foglalkozás ennyire elszántan felesleges, de szerintük nem, így most ez történik.)
Nem birka nép a magyar, hanem sokan vannak, köztük te is, akik munka nélkül, másoktól várják a megoldást, és instant, vagyis azonnal.
Ha elkezdesz egy gyógyszeres kúrát hétfő reggel, ami mondjuk 2 hét, akkor nem hétfő este hagyod a picsába, mondván ez szart se használ.
Te most kb ilyen birka módon közelíted meg ezt a programot.
Pl. a debreceni stadion még nem készült el 3 hónapja, ugyan mennyi hatást tudott gyakorolni az elkészülte bámire is?

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
A Zuhanyhíradóban a két szakmabeli (Bognár, Várhidi) Atari
Amit bognár mond, annak egyszerűen le kell peregnie rólad, a magyar fociban uralkodó állapotoknak ő a megtestesítője, szégyen a "szakmára" és szégyen a sport tv-re nézve is, hogy alkalmazzák. A kaszinós ügyeit már mindenki ismeri, eljátszotta a soproni csapat pénzét, újabban a sportfogadásra váltott ő is, Csákváron hétfőn azzal kezdődik az edzés, hogy a heti nagy tippmix-szelvényt töltik ki... A "védekezést nem kell megszervezni" kezdetű aranybecsűt pedig sose szabad elfelejteni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Emlékszik mindenki, hogy mennyire örültünk a múlt héten a máltai ellenfeleknek? Most már tényleg csak San marinoi csapatok meg a Celik Niksic ellen mehetünk biztosra. 😀iktriad
A magyar foci jelenlegi helyzete sajnos úgy áll, hogy már egy máltai csapatnak sem szabad örülnünk.
több mint 11 éve
Emlékszik mindenki, hogy mennyire örültünk a múlt héten a máltai ellenfeleknek?iktriad
de nem azért mert erősek vagyunk,
hanem mert üdülőközpont a szokásos szovjetjugoszláv túra helyett.Höri
Csak be ne fürödjön a 2 csapatunk velük(a DVTK nagyon meg fog izzadni a visszavágón odakint, de a Fradié sem lesz sétagalopp)...iktriad
A Zuhanyhíradóban a két szakmabeli (Bognár, Várhidi) elkezdte az FTC-ről, hogy idény eleji forma, a döntetlen jó idegenben, itthon győznek... Az egy civil mondta csak, hogy hagyjuk már ezt, megint kifogások.
Erre jól lehurrogták.
Pedig ez vagy gyalázat, vagy el kell fogadni végre, hogy ezen a szinten vegetál a gurulós. (Egyik szomorúbb, mint a másik!) Csak akkor mire fel a közmunkásokétól nagyobb bér, az új stadionok, tao...?Atari
Idény eleji forma? Én ezt soha nem értettem. Azt hittem ők profi focisták akiknek ez a munkájuk, de két hét alatt úgy összeesnek fizikailag, hogy kikapnak az öregfiúk válogatottól!? Vége az utolsó meccsnek és felteszik a lábukat az asztalra, egész nap söröznek és csupa zsíros kaját esznek néha meg lemennek a strandra? Vagy mitől esnek ennyire össze, hogy minden idény elején a nulláról kell kezdeni velük?

több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Emlékszik mindenki, hogy mennyire örültünk a múlt héten a máltai ellenfeleknek?iktriad
Csak be ne fürödjön a 2 csapatunk velük(a DVTK nagyon meg fog izzadni a visszavágón odakint, de a Fradié sem lesz sétagalopp)...iktriad
A Zuhanyhíradóban a két szakmabeli (Bognár, Várhidi) elkezdte az FTC-ről, hogy idény eleji forma, a döntetlen jó idegenben, itthon győznek... Az egy civil mondta csak, hogy hagyjuk már ezt, megint kifogások.
Erre jól lehurrogták.
Pedig ez vagy gyalázat, vagy el kell fogadni végre, hogy ezen a szinten vegetál a gurulós. (Egyik szomorúbb, mint a másik!) Csak akkor mire fel a közmunkásokétól nagyobb bér, az új stadionok, tao...?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Csak be ne fürödjön a 2 csapatunk velük(a DVTK nagyon meg fog izzadni a visszavágón odakint, de a Fradié sem lesz sétagalopp)...
több mint 11 éve
hanem mert üdülőközpont a szokásos szovjetjugoszláv túra helyett.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Kalmár meg a Red Bullban. Mint kiderült nem Gulácsiékhoz, hanem a most a német másodosztályba feljutott Leipzigba igazolt. Kiváncsi vagyok megmarad-e ott.Állítólag 1 millió Euró körül vették meg. Hát ez nagyon 😀😀 😀😀 😀😀

iktriad
én nagy RB Leipzig fan vagyok (szívem csücsökje Lipcse), btw. kurva jó helyre került Kalmár. Profi szakmai stáb, stabil háttér, hatalmas aréna és egy focibuzi város, 1-2 éven belül Bundesliga 1-ben lesz a csapat.Amadeus91
plusz Bódog a másodedző