NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Jól gondolom, hogy ez az utolsó VB, amit olyan aktív magyar labdarúgók nézhetnek, akik anno gyermekkorukban még láthatták a válogatottat VB-n játszani. (Gera pl. 7 éves volt.)
A következő VB-t már az a generáció nézi majd, akiknek a lelkét nem nyomorította meg az irapuatoi tragédia.Atari
nem akarok geci lenni, de Gera Zolit a kaszinózáson meg a szipuzáson kívül nem sok minden érdekelte gyerekkorában. A Hit GYülekezete egyetlen jó cselekedete, hogy megmentette a fosból.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Jól gondolom, hogy ez az utolsó VB, amit olyan aktív magyar labdarúgók nézhetnek, akik anno gyermekkorukban még láthatták a válogatottat VB-n játszani. (Gera pl. 7 éves volt.)
A következő VB-t már az a generáció nézi majd, akiknek a lelkét nem nyomorította meg az irapuatoi tragédia.

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Kit a helyére?? : )kristóf17
Alexis Sánchez jó lett volna, de ahogy olvastam, ő inkább az Arsenalba menne.
Állítólag Lazar Markovic leigazolása igen közel van már, róla ódákat zengenek. Én a nevét nem hallottam a nyárig, persze ez inkább engem minősít.
Nagy eséllyel fogja a FO inkább több jó, mint egy kiemelkedő játékossal pótolni őt. Csatár poszton gyengül a keret, több más poszton erősödik.
De kell is a depth, ha mind a négy fronton helyt akarnak állni.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Igen, itt mindenki nagyon okos, ez a későbbi hszkből és lájkok számából is látszik.

Én csupán a cikkemmel arra akartam rávilágítani, hogy 2014-ben EGYETLEN ország futballcsapatát sem szabad lebecsülni. Nem szabad egy újságírónak olyat írni valakiről - főleg nem egy magyar újságírónak, akinek válogatottja a tv előtt ül - amivel a földbe döngöli akkor, mikor még a VB el sem kezdődik. Olyan szavakat használni, amiket ha egy izraeli szaklap ír a magyar bajnokról, akkor az egész ország fellázad, és kikéri magának, mert mi vagyunk Puskás hazája, olyanokat nem lehet rólunk írni UTÓLAG, hogy a magyar bajnokság a máltai szintjén van...
Amikor a kezembe került ez a cikk hitetlenkedve olvastam. Én soha nem tanultam újságírást, nem jártam főiskolára, nem bratyiztam a nagyokkal. Hobbiból vettem papírra néhány gondolatom, amire egyszer a Hetek főszerkesztője felfigyelt és felkért, amikor csak tudok, segítsek a sport rovat szerkesztésében.

Ugyan nem vagyok CR-i, de számomra sértő volt azokat a mondatokat olvasni. Rossz volt nézni, hogy hogyan alacsonyítanak le egy alig ismert válogatottat, akik kábé a 80-as évek végén jutottak el arra a szintre, hogy tudják, mi az a foci.

Szisztematikusan építkeztek, ahogyan mára már a világ 90%-a, csak épp mi magyarok nem vagyunk hajlandóak ezt tudomásul venni, inkább verjük a mellünk, hogy legyőzte a DVTK a máltai nyolcadik (?) helyezett csapatot 2-1-re itthon. Hurrá...
És igen is, hadd oltsam be a 442-t, ha már ekkorát égtek ama jóslásukkal, miszerint CR kap egy nagy pofont és semmi esélye sincs.
Ilyet sosem írhat egy igazi újságíró. Mert van etika és nem nézzük le a kisebbet, aki talán már nagyobb is, mint a magyar válogatott... És lehet bármennyi milliárdot önteni a fityisz által imádott sportba, sosem leszünk azon a szinten, amin most van Costa Rica.

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy sejtse az ember a VB-n, 1-2 kis csapat bizony meglepetést fog okozni, mivel sok nagy alig várja, hogy a tengerparton élvezkedjen, hiszen mindjárt kezdődik a következő bajnokság... sok játékos kifacsartan érkezik, kedvetlenül és minél előbb haza akar menni. Ez meg is történt.

A cikkért pedig elnézést. Szívesen olvasnám James007 valamelyik írását bármelyik lapban, aki tud linket, megköszönöm.

God bless!
több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Kit a helyére?? : )
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Linkeld màn be ne kejjen kotornisutianap
 www.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenytJC6
Egyet kérdeznék: milyen megfelelő következtetést kellene az olvasónak abból levonnia, hogy Costa Ricában bezzeg ingyen építettek stadiont a kínaiak?

Costa Ricát nem csak a 4-4-2 jósolta kiesőnek, ahogy a spanyolokat szintén nem csak ők gondolták akár a végső győzelemre is esélyesnek, de gondolom azok a szaklapok annyira nem érdekesek, mert nem Felcsúton van a szerkesztőségük címe.. 😉
Amúgy szívesen látnám azt a cikket is, amiben előre meg volt jósolva Costa Rica menetelése. Addig is ez a cikk nem más, mint a politikai frusztráció kivetülésének egyik speciális formája.James007
ne foglalkozz vele JC, én veled vagyok!
több mint 11 éve
Boldog lajhár, szomorú oroszlán?

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
OFF
 www.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenytJC6
"idejekorán" = időben, nem elkésve
ON

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
lájk Jamesnek, ha ez a cikk a vb előtt íródik kritikaként a 442 cikkére akkor oké, így utólag már érdekesen hangzik.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Egyet kérdeznék: milyen megfelelő következtetést kellene az olvasónak abból levonnia, hogy Costa Ricában bezzeg ingyen építettek stadiont a kínaiak?

Costa Ricát nem csak a 4-4-2 jósolta kiesőnek, ahogy a spanyolokat szintén nem csak ők gondolták akár a végső győzelemre is esélyesnek, de gondolom azok a szaklapok annyira nem érdekesek, mert nem Felcsúton van a szerkesztőségük címe.. 😉
Amúgy szívesen látnám azt a cikket is, amiben előre meg volt jósolva Costa Rica menetelése. Addig is ez a cikk nem más, mint a politikai frusztráció kivetülésének egyik speciális formája.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
 www.hetek.hu/interju/201407/mi_kell_a_jo_focihoz
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 411
megjegyeznem.costa rica a vilag egyik legboldogabb orszaga.nem a mostani vb miatt.az ember az hinne h kb kokorszak hozzank -is-kepest
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Többek között ezért égnek meg a fiatal sztárocsák külföldön.

Pedig minél hamarabb ki kellene menni ebből a posványból, aztán mindent alárendelni a focinak, mert ha csak egy német 2-ben, angol 2-ben, belga, holland, dán, lengyel ligában megtudnának ragadni fényévekkel jobban járnának.

Remélem Kalmár tényleg kimegy Lipcsébe.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.
Nem tudják, vagy nem akarják őket betenni?
Ez szerintem a fő kérdés!laccoo74
Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Tony
Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerekbaggio
A lényeg a lényeg!
A magyar foci halott, de élvezi!
több mint 11 éve
yooker New York Giants 7 460 — Expect the Best !
Írtam egy cikket, amit átvett az ATV. Kitették Fb-ra is.
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
pont azért vannak ők ott!
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Úgy látom, hogy azt az elenyésző számú tehetségnek sem sok helye van a csapatok kezdő tizenegyében.
Ha beteszik meg elszáll a gyerek és azt képzeli magáról, hogy ő az MVP. Ott van például Holman, volt néhány jó meccse a Fradiban, aztán indult a séró belövés és a nyegleség. Pár jó meccs után olyan flegmán és nyeglén játszott, hogy kín volt nézni, alázatnak semmi nyoma (ami jócskán elvárható lenne egy fiataltól).
Tony
Nekem Radóval volt "szerencsém" találkozni az edzőteremben, aki haverjával elméletileg edzeni jött le, de 5 perc után még ő beszélte le barátját hogy menjenek el inkább valahova inni és csajozni... Mindezt úgy, hogy egy pálcika a gyerek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Jó a cikk!(Y)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.atv.hu/sport/20140703-costa-ricaban-nem-olvastak-a-felcsuti-szakvelemenyt
több mint 11 éve
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.JC6
Aki qrvának áll, ne csodálkozzon, ha néha megb%@ák!
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Linkeld màn be ne kejjen kotorni

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Siralmas volt látni pár alatta lévő kommentet. Sok ember szerint a szakértő = Várhidivel, Nyilasival, Bognárral meg Zomborival. És komolyan le merik ezeket írni , ráadásul hisznek is bennük meg nekik... Kegyetlen világ ez.
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

Fiatal játékos vs. noname külföldi: Én kíváncsi lennék egy fizetési igény (és egyéb kívánság) listára, hogy mi oka van (persze a fent említett nagyképűsködés mellett), hogy jobban megéri külföldit hozni, mint fiatalt. Biztosra veszem, hogy van valami racionális oka, amit a seggfej "szakértők" kortesbeszédeivel fednek el.
több mint 11 éve
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMP
Azt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
Biztos termel.
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.tüsi91
Ez szerintem a fő kérdés!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A magyar bajnoksag kiirasa tenyleg egy foss.Juliusban kezdenek, de juniusban fejezik be kb.A liga kupa jo lenne ha megszabnanak dolgokat.x fiatal szerepelhetne stb....ZoliMP
Azt nem értem, hogy miért jó az nekünk, hogy ennyi akadémiánk van, a csapatok kerete meg tele van noname kűfődikkel.
Nem termel tehetségeket egyik sem?laccoo74
Biztos termel.
De sokkal több egyenfejű, zselézett hajú, nagyképű buzi jön ki.
több mint 11 éve
Nem termel tehetségeket egyik sem?