NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Samuel -> Sampdoria
Öreg, lassú. Kellett.Bazzani
ez a mienk Samuel, a Fal?sutianap
Ahhát.

több mint 11 éve
Gera jó lesz.
Talán kibír két meccset aztán IR.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Leonardo egy förtelmes, túlértékelt primadonna volt, aki általában a füvön feküdt. Hihetetlen boldog vagyok, hogy elkotródik innen, lényegében egy jó ütemben megtolt labda után vinnyogtak a fradisták, hogy mekkora tehetség, komikus volt.

Annál jobb húzása még nem volt Oroszéknak, hogy Leo pénzét odaadták Gerának, így még egy kicsit szurkolni is fogok nekik. Hajrá Zoli, hajrá Jc6!

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Besic transfer meg megint tükrözi azt,hogy Kubatov olyan szinten hülyének néz mindenkit,hogy az hihetetlen.
2 hónapja volt elnök,összekalapozott a szurkolók adományaiból egy átvilágításra,azt igérte nyivánosságra hozza,na azóta is azt teszi.
Jegyáraknál megint vetített,ennél az esetnél megint.
Vajon látta a Máltai meccset,szerinte nem kell megerősíteni a keretet?
Vagy kell a pénz a fidesznek az önkormányzati választásra?
Undorító ez az ember,hihetetlen hogy mennyi ember bedőlt neki.Amúgymeg csinálhatunk bármit,horvátok ellen úgyis kiesünk.Kenny
rá ne kerülj a listájára mert nem kapsz rezsicsökkentést.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Besic transfer meg megint tükrözi azt,hogy Kubatov olyan szinten hülyének néz mindenkit,hogy az hihetetlen.
2 hónapja volt elnök,összekalapozott a szurkolók adományaiból egy átvilágításra,azt igérte nyivánosságra hozza,na azóta is azt teszi.
Jegyáraknál megint vetített,ennél az esetnél megint.
Vajon látta a Máltai meccset,szerinte nem kell megerősíteni a keretet?
Vagy kell a pénz a fidesznek az önkormányzati választásra?
Undorító ez az ember,hihetetlen hogy mennyi ember bedőlt neki.Amúgymeg csinálhatunk bármit,horvátok ellen úgyis kiesünk.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Csaknem fél évszázada nézek futballt, de ez volt a legrendkívülibb, legcsodálatosabb és legdöbbenetesebb meccs, amelyet valaha láttam. Tudnod kell, hogy problémáid vannak, ha Khedirától is gólt kapsz.

Gary Lineker
Genyó. 😀Mikey
ellenben frankón megmondta a tutit. ha még az emberhátrány is gólt szerez... annál csak az lett volna csúnyább, ha még Özilnek is sikerül 😛
több mint 11 éve
kaszo Atlanta Falcons 3 168 — Falcons fan
a Leonardo sztori igazából annyi, hogy mivel még ebbe a brazil válogatottba se fér be, jobb játékost akarnak 😀
több mint 11 éve
Szarok leonardora hisztis brazil kurva.
Zseni játékos de emberileg nulla.

Zoli vegre itthon.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
A csapatbuszos eset és az összes további azért történt, mert elméletileg a szerződésében volt egy záradék, hogy Moniz távozása esetén ő is szabadon elmehet...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-besic-eladasi-aranak-csak-kisebb-hanyada-a-klube-2348591
Valaki megint jól megtömi a zsebét. Csak ott a gond, hogy ezt előre tudni lehetett és nem kellett még annyi jóstehetség sem hozzá, minthogy megjósoljam holnap csütörtök lesz.kittli
azt még értem hogy a Besicért kapott pénzt nem erősítésre fordítják, az Arsenal is ezt csinálta/csinálja az új stadion miatt, de ez a pénz nem tűnhet el.
Amit egyáltalán nem értek az Leonardo, erőssége volt a Fradinak, kb a legjobb légiós volt amióta nézem az nb1-et, erre ilyen indokokkal kirakják. Értem én hogy profizmus meg ilyenek de ha nem lennének ilyen dolgai és nem lenne sérülékeny nem itt játszana. Ki a faxomat érdekli majd októberben amikor nagyon kell majd a teljesítménye hogy 1 héttel kitolta a szabadságát. Büntessék meg, aztán meg regulázzák meg. Egy ok miatt lehet kirúgni, az az hogyha az arcoskodása a csapatmorált is aláássa, de ezt pl nem hiszem. Ha jön Gera az jó hír, de ketten együtt kellettek volna és akkor komolyan esélyes lett volna a Fradi az aranyra szvsz.davemayer
A Leonardo ügyben engem az zavar, hogy nagy volt a csend. Néha Leonardo vagdalkozott, hogy "ha kinyitná a száját", de nem teszi, Orosz, Kubatov hónapos sztorikat hoz elő ami vagy igaz, vagy nem... De amúgy semmi.
Ha menni kell hát menni kell, csak azt gondolom a szurkolók megérdemelnének normális tájékoztatást. Mondjuk hol élek én, hogy ilyenben reménykedem?kittli
Én azt olvastam az egyik fórumon, hogy összeverekedett az öltözőben Dialloval + sérülten is játszatták mert a szerződése automatikus +1 éves opciója csak akkor lépett életbe ha megvolt a megfelelő mérkőzésszám. Állítólag egyszer a csapatbuszra is erőszakkal tették fel, bár ezt egy kicsit furcsának tartom. A lényeg, hogy Moniz menesztése után ő sem akart maradni aztán, hogy szimulálta a sérülését vagy valóban az volt az egy másik történet.
De lehet, hogy 100ezerért pár hónap múlva valaki elmondja a blikkben, hogy mi is történt valójában..😛
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 783 — Steelers fan
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-besic-eladasi-aranak-csak-kisebb-hanyada-a-klube-2348591
Valaki megint jól megtömi a zsebét. Csak ott a gond, hogy ezt előre tudni lehetett és nem kellett még annyi jóstehetség sem hozzá, minthogy megjósoljam holnap csütörtök lesz.kittli
azt még értem hogy a Besicért kapott pénzt nem erősítésre fordítják, az Arsenal is ezt csinálta/csinálja az új stadion miatt, de ez a pénz nem tűnhet el.
Amit egyáltalán nem értek az Leonardo, erőssége volt a Fradinak, kb a legjobb légiós volt amióta nézem az nb1-et, erre ilyen indokokkal kirakják. Értem én hogy profizmus meg ilyenek de ha nem lennének ilyen dolgai és nem lenne sérülékeny nem itt játszana. Ki a faxomat érdekli majd októberben amikor nagyon kell majd a teljesítménye hogy 1 héttel kitolta a szabadságát. Büntessék meg, aztán meg regulázzák meg. Egy ok miatt lehet kirúgni, az az hogyha az arcoskodása a csapatmorált is aláássa, de ezt pl nem hiszem. Ha jön Gera az jó hír, de ketten együtt kellettek volna és akkor komolyan esélyes lett volna a Fradi az aranyra szvsz.davemayer
A Leonardo ügyben engem az zavar, hogy nagy volt a csend. Néha Leonardo vagdalkozott, hogy "ha kinyitná a száját", de nem teszi, Orosz, Kubatov hónapos sztorikat hoz elő ami vagy igaz, vagy nem... De amúgy semmi.
Ha menni kell hát menni kell, csak azt gondolom a szurkolók megérdemelnének normális tájékoztatást. Mondjuk hol élek én, hogy ilyenben reménykedem?

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Csaknem fél évszázada nézek futballt, de ez volt a legrendkívülibb, legcsodálatosabb és legdöbbenetesebb meccs, amelyet valaha láttam. Tudnod kell, hogy problémáid vannak, ha Khedirától is gólt kapsz.

Gary Lineker
Genyó. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Samuel -> Sampdoria
Öreg, lassú. Kellett.Bazzani
ez a mienk Samuel, a Fal?

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
eddig 20%-ról volt szó, tehát "csak" 60+% fog az ő zsebükbe vándorolni, nem is értem, hogy mi ezzel a gond...

Értem én hogy profizmus meg ilyenek de ha nem lennének ilyen dolgai és nem lenne sérülékeny nem itt játszana. Ki a faxomat érdekli majd októberben amikor nagyon kell majd a teljesítménye hogy 1 héttel kitolta a szabadságátdavemayer
ez viszont nagy hülyeség, a "team chemistry" kifejezést ismered? talán itt is írtam, hogy az öltöző már az előző szezon végén két részre szakadt (Moniz és Doll embereire), rettentő volt a hangulat, Leonardo-ék meg úgy fúrták Dollt, ahogy tudták, na most ezek után nincs az az edző, aki ne cserélné le a renitens játékosokat a sajátjaira...baggio
írtam h ha ez a magatartás a csapatmorál rovására megy akkor oké...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
eddig 20%-ról volt szó, tehát "csak" 60+% fog az ő zsebükbe vándorolni, nem is értem, hogy mi ezzel a gond...

Értem én hogy profizmus meg ilyenek de ha nem lennének ilyen dolgai és nem lenne sérülékeny nem itt játszana. Ki a faxomat érdekli majd októberben amikor nagyon kell majd a teljesítménye hogy 1 héttel kitolta a szabadságátdavemayer
ez viszont nagy hülyeség, a "team chemistry" kifejezést ismered? talán itt is írtam, hogy az öltöző már az előző szezon végén két részre szakadt (Moniz és Doll embereire), rettentő volt a hangulat, Leonardo-ék meg úgy fúrták Dollt, ahogy tudták, na most ezek után nincs az az edző, aki ne cserélné le a renitens játékosokat a sajátjaira...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Amit egyáltalán nem értek az Leonardo, erőssége volt a Fradinak, kb a legjobb légiós volt amióta nézem az nb1-et, erre ilyen indokokkal kirakják. Értem én hogy profizmus meg ilyenek de ha nem lennének ilyen dolgai és nem lenne sérülékeny nem itt játszana. Ki a faxomat érdekli majd októberben amikor nagyon kell majd a teljesítménye hogy 1 héttel kitolta a szabadságát. Büntessék meg, aztán meg regulázzák meg. Egy ok miatt lehet kirúgni, az az hogyha az arcoskodása a csapatmorált is aláássa, de ezt pl nem hiszem. Ha jön Gera az jó hír, de ketten együtt kellettek volna és akkor komolyan esélyes lett volna a Fradi az aranyra szvsz.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 783 — Steelers fan
Valaki megint jól megtömi a zsebét. Csak ott a gond, hogy ezt előre tudni lehetett és nem kellett még annyi jóstehetség sem hozzá, minthogy megjósoljam holnap csütörtök lesz.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Samuel -> Sampdoria
Öreg, lassú. Kellett.

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
A Barcelona elfogadta az Arsenal ajánlatát, így a következő pár napban bemutathatják Alexis Sanchezt és Debuchyt. 😊Sebii
Tudok gratulálni a vezetőknek.Mármint a Barca vezetőinek.Kenny
38-40 millió euró közötti árról lehet olvasni a legtöbb helyes.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
Mandzukic -> Atletico
Hoppá.
17millió£Bazzani
2 év múlva meg eladják 50ért.Amadeus91
Mandzukic szerintem jobb csatár mint DC.

Alexis meg a legjobb Barca játékos volt. Ennek örülök, jó helyre ment, mégjobb helyről 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A Barcelona elfogadta az Arsenal ajánlatát, így a következő pár napban bemutathatják Alexis Sanchezt és Debuchyt. 😊Sebii
Tudok gratulálni a vezetőknek.Mármint a Barca vezetőinek.

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
A Barcelona elfogadta az Arsenal ajánlatát, így a következő pár napban bemutathatják Alexis Sanchezt és Debuchyt. 😊
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Mandzukic -> Atletico
Hoppá.
17millió£Bazzani
2 év múlva meg eladják 50ért.
több mint 11 éve
Mandzukic -> Atletico
Hoppá.
17millió£

több mint 11 éve
Besic---->Swanseaberger90
Majd elhiszem ha pózol a mezzel.
Oké,hogy elvileg részletekben fizetnek,de abból az összegből meg lehetne erősíteni a keretet,mert így nagy problémák lesznek.