NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 626 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Elég ütősnek hangzik ez a triumvirátus ott Katalóniában, megspékelve Rakitic-al, aki majd "megtámogatja" hátulról az elől lévőket 😀

több mint 11 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
jól hallottam a közönség soraiból: "Kubatov tedd fel a kezed" ?Gergőbácsi
Az "nem kell a szkenner" volt, mondjuk szerintem a helyszínen is félrehallották, mert az elsőnél bemondta Szasza, hogy sportszerűen szurkoljunk (bár lehet Kubatovéknak már ez is sértő 😀).

Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀

Egyébként szerintem simán kivitelezhetőek lennének a dolgok, kérdés Lajos Enrike megtalálja e a megoldást. Simán el tudnám képzelni, mivel Xavi valószínűleg megy, hogy középre Busqets Iniesta Messi trtió működne, elöl pedig Neymar Suarez Deulofeu. Esetleg ha hátra középre még szereznénk két három bevethető embert Pique mellé, Mascherano jöhetne vissza vkp-nak és Busival testvériesen eloszthatnák a meccseket. Már ha erre hajlandóak, de muszáj lenne elég hosszú az idény. Szélre Dani Alves helyére még hoznám Rojot, és esetleg Bartrat berakni középre Pique mellett. Hátha beletanulna. Így szerintem meg is lennék.dande
Azért még legalább 1 középhátvédet venni kéne, mert nem csak Piqué mellé kell valaki, hanem helyette is.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀

Egyébként szerintem simán kivitelezhetőek lennének a dolgok, kérdés Lajos Enrike megtalálja e a megoldást. Simán el tudnám képzelni, mivel Xavi valószínűleg megy, hogy középre Busqets Iniesta Messi trtió működne, elöl pedig Neymar Suarez Deulofeu. Esetleg ha hátra középre még szereznénk két három bevethető embert Pique mellé, Mascherano jöhetne vissza vkp-nak és Busival testvériesen eloszthatnák a meccseket. Már ha erre hajlandóak, de muszáj lenne elég hosszú az idény. Szélre Dani Alves helyére még hoznám Rojot, és esetleg Bartrat berakni középre Pique mellett. Hátha beletanulna. Így szerintem meg is lennék.dande
Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
Neymar-Suarez-Messi lesz elöl.Középen Busquets-Mascherano-Iniesta.A védelem kérdéses.Bár mondjuk nálam Bravo az első számú kapus.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 178 — Így remélem megfelelek nektek.....

Egyébként szerintem simán kivitelezhetőek lennének a dolgok, kérdés Lajos Enrike megtalálja e a megoldást. Simán el tudnám képzelni, mivel Xavi valószínűleg megy, hogy középre Busqets Iniesta Messi trtió működne, elöl pedig Neymar Suarez Deulofeu. Esetleg ha hátra középre még szereznénk két három bevethető embert Pique mellé, Mascherano jöhetne vissza vkp-nak és Busival testvériesen eloszthatnák a meccseket. Már ha erre hajlandóak, de muszáj lenne elég hosszú az idény. Szélre Dani Alves helyére még hoznám Rojot, és esetleg Bartrat berakni középre Pique mellett. Hátha beletanulna. Így szerintem meg is lennék.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Ugyan már Pepe simán eltapossa a kutyust 😀
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan

Az új taktika Suarez érkeztével 😀Kenny
Nagyon beteg 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve

Az új taktika Suarez érkeztével 😀

több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 783 — Steelers fan
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittli
Nekem az volt a fura, hogy másik helyen nem is ismerték Novotnyt. Jah kérem vén fütyi vagyok, sok körkapcsolást hallgattam vele a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
De borzalmas volt, én egy percig bírtam, szégyen az mtv-re nézve, hogy nem volt jobb nála.NB2
Tényleg nagyon sokáig tartott amíg rájöttem, hogy Ő az. A körkapcsolások idején sem szerettem, nálam Vass István Zoltán volt a király.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittli
Nekem az volt a fura, hogy másik helyen nem is ismerték Novotnyt. Jah kérem vén fütyi vagyok, sok körkapcsolást hallgattam vele a 80-as évek végén, 90-es évek elején.
De borzalmas volt, én egy percig bírtam, szégyen az mtv-re nézve, hogy nem volt jobb nála.
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 125 — The Mathematician
Neymar-Suerez-Messi
Papiron jól hangzik.Kérdés,hogy fognak mukodni az életben.
De a védelem még mindig büdös nagy nulla.Kenny
szerintem nem hangzik jól, 3 labda kéne a 3 srácnak

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
Ugye Fake saját maga törölte ki a hozzászólását, nem az adminok voltak azok?Schleck
en voltam. semmi ertelme.

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Neymar-Suerez-Messi
Papiron jól hangzik.Kérdés,hogy fognak mukodni az életben.
De a védelem még mindig büdös nagy nulla.

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 828 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Suarez -> Barsza, 95m euró, hivatalos

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Ugye Fake saját maga törölte ki a hozzászólását, nem az adminok voltak azok?

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/696x392/jul_14/gun__1405013789_sanchez_trainingkit2.jpgSebii
Iszonyat jó játékos. Szerintem az Arsenal keretében nincs jobb nála.Schleck
a barcában sem volt 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Persze arról senki nem beszél, hogy mi még idegenben is elvertük a Máltai ellenfelet nem csak otthon 😀
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Nesze utánpótlás képzés.
 index.hu/nagykep/2014/07/11/nagy_penz_nagy_foci/
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Nem kell erősíteni ugye Kubatov?Lényeg hogy tudok a helyemről sört rendelni,van szép ledfal és tenyérszkenner.Takarodj.Nembaj majd lehet parádézni a Chelsea ellen.
Jövő héten röhögve gúrít nekünk egy hármast a Rijeka.Kenny
Fiume
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Nana. Én nem írtam le előre az ellenfelet.
Azt írtam 1-2 hete: vigyázni kell. Ez bejött. Egy magyar csapat sem mehet biztosra, sem a BL-selejtezőben, sem az EL-ben. De ezt ti is tudjátok, profi bowl.hu szakemberek, beavatottak, isteni kapcsolatokkal rendelkező földi helytartók!
Mit magyarázkodok én nektek, helló?! Kiskirályok!
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state
M-Á-L-T-A.JC6
C-O-S-T-A_R-I-C-A
emlekszel meg h mit kertel szamon a magyar 442n ?

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Ez a mai meccs is mi volt?JC6
kit érdekel a mutatott játék, hát nem a győzelem a lényeg?
mikor Argentína mocsokszar focival 1:0-ra verte Iránt, érdekelt a gólkülönbség, meg hogy amúgy 332 millió (353 vs 21) font különbség volt a két csapat értéke között?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219

Skip a fociról
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szomorú látni, hova jutott az FTC pár év alatt. Nem mondom, hogy Moniz isten volt, de vele elindultak egy úton és szemmel jól látható volt a fejlődés, már fél év után is. Erre minden évben más csapatot kell építeni, más edzővel - jószerivel.
Ez a mai meccs is mi volt?
Egy szót nem szólhattak volna, ha a 2 meccs összképét nézve a máltaiak jutnak tovább. Málta, értitek?! M-Á-L-T-A. Nem Rijeka vagy Rosenborg vagy Levszki, nem. Sliema Wanderers...
Lassúak, körülményesek, langyosak, lazák, olyan, mintha nem lenne erőnlétük. Nem akarom az ellent bántani, minden dicséretet megérdemelnek, de egy kis ráhatással, komolyabb nyomással és 1-2 gyors passzal sima a meccs.
Nem tudom melyik játékos volt az a Fradinál, aki a második félidő elején szó szerint kivezette a labdát az oldalvonalon túlra. Egy profi. Pedig nekem tényleg nincs nagy elvárásom, tisztában vagyok a magyar focival, de ez a mutatott valami, amit csinálnak egyenlő a játék megcsúfolásával és a szurkolók szembeköpésével. Gusztustalan. Aztán persze szarnak kimenni, legalább megtapsolni azt a kétezer valahány száz embert, akik csütörtök este mindent félretettek, hogy nekik szurkoljanak... kár volt. Mondjuk jó látni, hogy a játékosok félnek a szurkolóiktól, meg fül és farok behúz, húzás az öltözőbe.
Sajnos nincs gerincük. Csak arc van, a semmire. Emeljünk még a fizetésükön, ugye Pali és Gabi?
Vicc, hová süllyesztették a FERENCVÁROS-t...
több mint 11 éve
Nem kell erősíteni ugye Kubatov?Lényeg hogy tudok a helyemről sört rendelni,van szép ledfal és tenyérszkenner.Takarodj.Nembaj majd lehet parádézni a Chelsea ellen.
Jövő héten röhögve gúrít nekünk egy hármast a Rijeka.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Na ezért mondtam, hogy valami nagyon nincs rendben a fradi öltözőben, cukic mit művelt a végén? Szánalmas volt, Doll teljesen elvesztette a kontrollt

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal