NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Nekem ez a két kedvencem:7. Nézhet focit a tévében otthon és nyilvános helyen is
8. Játszhat futballt videojátékon
Annyira mutatja az egész helyzet komolytalanságát, hogy ezt leközölték hivatalosan.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/mit-tehet-meg-es-mit-nem-az-eltiltott-suarez-2349149Mi rendesek, hogy játszhat a gyerekeivel 😊 Azért azt megnéztem volna hogy azt hogy ellenőrzik ha mégse engedték volna.
Azt értem, hogy miért tiltották el (azt már kevésbé, hogy láb és csigolya törőket miért nem), na de ezeket a tiltásokat nehéz megérteni:
- Nem használhatja a klubja egyik sporteszközét sem.
- Nem vehet részt semmilyen nemzeti vagy nemzetközi futballmérkőzésen
- Nem látogathat beteg gyerekeket a csapata többi tagjával
- Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen
Hacsak nem fordítási/fogalmazási hiba akkor mégis miért tiltják ki a stadionokból? Ugyanis attól, mert részt vesz egy mérkőzésen, az nem azt jelenti, hogy játszik rajta, akkor nézőként miért nem tekintheti meg?!Tony

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nyilván nem csak kezdőben gondolkodunk, de mindig az a nagy kérdés, hogy ezek a játékosok, hogyan tudják elfogadni a rotációt, és, hogy nem ők vannak előtérben. Ezt kell tudni nagyon kezelni. Nem minden játékos látja be, hogy iszonyú mennyiségű meccs amit játszanak, és kell a pihenés is. Ráadásul a hülye sajtó is állandóan gerjeszti a feszültségeket kívülről, hogy egyik játékosnak így, a másiknak úgy nem tetszik, hogy keveset játszik. Illetve nem is minden edző tudja ezt megfelelően alkalmazni a rotációt. Meglátjuk Lajosnak sikerül-e?Jah tényleg még Rakitic is ott van és ő sem a padra jött róla el is felejtkeztem 😛 Na akkor tényleg érdekes kérdés lesz az összeállítás, pláne, ha addig míg Suarez fogyókúrán van Deulofeou is jól játszik ha bekerül. S akkor még Pedritóról szintén nem is szóltunk... na Lajos Enrike ezt rakd össze, de valóban léci 😀dandeMiért van az, hogy az emberek még mindig kezdő 11-ben gondolkoznak? Egy nagy csapat lejátszik egy évben 60 tétmeccset, ehhez kell legalább 20 rotálható ember.Sebii
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/mit-tehet-meg-es-mit-nem-az-eltiltott-suarez-2349149
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Azt értem, hogy miért tiltották el (azt már kevésbé, hogy láb és csigolya törőket miért nem), na de ezeket a tiltásokat nehéz megérteni:
- Nem használhatja a klubja egyik sporteszközét sem.
- Nem vehet részt semmilyen nemzeti vagy nemzetközi futballmérkőzésen
- Nem látogathat beteg gyerekeket a csapata többi tagjával
- Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen
Hacsak nem fordítási/fogalmazási hiba akkor mégis miért tiltják ki a stadionokból? Ugyanis attól, mert részt vesz egy mérkőzésen, az nem azt jelenti, hogy játszik rajta, akkor nézőként miért nem tekintheti meg?!
több mint 11 éve
Jah tényleg még Rakitic is ott van és ő sem a padra jött róla el is felejtkeztem 😛 Na akkor tényleg érdekes kérdés lesz az összeállítás, pláne, ha addig míg Suarez fogyókúrán van Deulofeou is jól játszik ha bekerül. S akkor még Pedritóról szintén nem is szóltunk... na Lajos Enrike ezt rakd össze, de valóban léci 😀dandeMiért van az, hogy az emberek még mindig kezdő 11-ben gondolkoznak? Egy nagy csapat lejátszik egy évben 60 tétmeccset, ehhez kell legalább 20 rotálható ember.
több mint 11 éve
meg a Chelsea-t 😛Részemről inkább két olyan játékost, akikkel szembe szélben is megverjük a ManCityt.Mikeyvegyünk belőle bírót. egyszer az is fog kelleni.slowmotionSuarez -> Barsza, 95m euró, hivatalosDexxter TailorÉljen!!Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Részemről inkább két olyan játékost, akikkel szembe szélben is megverjük a ManCityt.vegyünk belőle bírót. egyszer az is fog kelleni.slowmotionSuarez -> Barsza, 95m euró, hivatalosDexxter TailorÉljen!!Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
vegyünk belőle bírót. egyszer az is fog kelleni.Suarez -> Barsza, 95m euró, hivatalosDexxter TailorÉljen!!Mikey
több mint 11 éve
Suarez -> Barsza, 95m euró, hivatalosDexxter TailorÉljen!!
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
KUPAGYŐŐŐZTEEES!!! 2-szeres! 😀 😛 8-)
több mint 11 éve
Jah tényleg még Rakitic is ott van és ő sem a padra jött róla el is felejtkeztem 😛 Na akkor tényleg érdekes kérdés lesz az összeállítás, pláne, ha addig míg Suarez fogyókúrán van Deulofeou is jól játszik ha bekerül. S akkor még Pedritóról szintén nem is szóltunk... na Lajos Enrike ezt rakd össze, de valóban léci 😀
több mint 11 éve
Na ez a kupa is megvan. Kéne egy csatár....
több mint 11 éve
Ezt aláírom.Nyilván nem véletlenül vettük meg.Szokja meg a spanyol stílust,láttuk mi történt ha hazagurítják neki a labdát és azért a Barcaban a kapus legyen olyan magabiztos lábbal mint pl Xavi vagy Iniesta..... az egyik legtehetségesebb német kapus.Amadeus91Hát nem is a kezdőben.Lábban gyenge,nem ismeri a közeget.Bravo fog itt kezdeni kéremszépen.Kennylol...ter Stegen meg padon?!Amadeus91Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
Egyébként szerintem simán kivitelezhetőek lennének a dolgok, kérdés Lajos Enrike megtalálja e a megoldást. Simán el tudnám képzelni, mivel Xavi valószínűleg megy, hogy középre Busqets Iniesta Messi trtió működne, elöl pedig Neymar Suarez Deulofeu. Esetleg ha hátra középre még szereznénk két három bevethető embert Pique mellé, Mascherano jöhetne vissza vkp-nak és Busival testvériesen eloszthatnák a meccseket. Már ha erre hajlandóak, de muszáj lenne elég hosszú az idény. Szélre Dani Alves helyére még hoznám Rojot, és esetleg Bartrat berakni középre Pique mellett. Hátha beletanulna. Így szerintem meg is lennék.dande
Neymar-Suarez-Messi lesz elöl.Középen Busquets-Mascherano-Iniesta.A védelem kérdéses.Bár mondjuk nálam Bravo az első számú kapus.Kenny
Nem kételkedem hogy legalább évre megvan oldva a kapus poszt ha beválik.
Magas,jók a reflexei,jó az 1az1ekbe,méltó utóda lesz VV-nek.De nálam és szerintem Enrique-nél is az első évben Bravo lesz az elsőszámú kapus.
több mint 11 éve
Ettől még nyugodtan padozhat és tanulhat 1-2 évet Bravotól. Nem egy Neuer, akit azonnal kezdetni kell, kupában ő is elég lesz..... az egyik legtehetségesebb német kapus.Amadeus91Hát nem is a kezdőben.Lábban gyenge,nem ismeri a közeget.Bravo fog itt kezdeni kéremszépen.Kennylol...ter Stegen meg padon?!Amadeus91Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
Egyébként szerintem simán kivitelezhetőek lennének a dolgok, kérdés Lajos Enrike megtalálja e a megoldást. Simán el tudnám képzelni, mivel Xavi valószínűleg megy, hogy középre Busqets Iniesta Messi trtió működne, elöl pedig Neymar Suarez Deulofeu. Esetleg ha hátra középre még szereznénk két három bevethető embert Pique mellé, Mascherano jöhetne vissza vkp-nak és Busival testvériesen eloszthatnák a meccseket. Már ha erre hajlandóak, de muszáj lenne elég hosszú az idény. Szélre Dani Alves helyére még hoznám Rojot, és esetleg Bartrat berakni középre Pique mellett. Hátha beletanulna. Így szerintem meg is lennék.dande
Neymar-Suarez-Messi lesz elöl.Középen Busquets-Mascherano-Iniesta.A védelem kérdéses.Bár mondjuk nálam Bravo az első számú kapus.Kenny
több mint 11 éve
.... az egyik legtehetségesebb német kapus.Hát nem is a kezdőben.Lábban gyenge,nem ismeri a közeget.Bravo fog itt kezdeni kéremszépen.Kennylol...ter Stegen meg padon?!Amadeus91Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
több mint 11 éve
Hát nem is a kezdőben.Lábban gyenge,nem ismeri a közeget.Bravo fog itt kezdeni kéremszépen.lol...ter Stegen meg padon?!Amadeus91Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
több mint 11 éve
Messi lesz ott a főtörp, bármi is történjék.Elég ütősnek hangzik ez a triumvirátus ott Katalóniában, megspékelve Rakitic-al, aki majd "megtámogatja" hátulról az elől lévőket 😀flzolién azt nem értem, hogy Messi megelégszik azzal, ha nem lesz a front 3-ban? ha ott lesz, akkor Suarez megelégszik-e azzal, hogy nem ő a vezérbika?slowmotion
több mint 11 éve
lol...ter Stegen meg padon?!Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
több mint 11 éve
Busquets-Mascherano-Iniesta kp a komolyabb középpályával rendelkező csapatok ellen halálra van ítélve szerintem. Busquets az egész csapatos támadó oldali letámadás nélkül egy középszerű játékos, Iniesta pedig sosem fog végigrobotolni 90 percet a húsdarálóban, és hát nem is épp olyan az alkata. Mascherano más tészta, a Pep bálványimádat miatt játszik még mindig védőt, pedig a VB-n is látható, hogy mínőségi védekező középpályásNa megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Mascherano egy ilyen vb után kihagyhatatlan.
Alves legjobb esetben is egy vicc védekezésben már, Alba sokszor fentvan támadásban, így lehet szerintem akár egy fénykorában lévő Nesta-Maldini-Mészöly bá ivadék is Piqué mellett, ugyan úgy átszaladnak majd az ellenfelek a kontrákkal mint idén.
több mint 11 éve
Elég ütősnek hangzik ez a triumvirátus ott Katalóniában, megspékelve Rakitic-al, aki majd "megtámogatja" hátulról az elől lévőket 😀flzolién azt nem értem, hogy Messi megelégszik azzal, ha nem lesz a front 3-ban? ha ott lesz, akkor Suarez megelégszik-e azzal, hogy nem ő a vezérbika?
több mint 11 éve
Elég ütősnek hangzik ez a triumvirátus ott Katalóniában, megspékelve Rakitic-al, aki majd "megtámogatja" hátulról az elől lévőket 😀
több mint 11 éve
jól hallottam a közönség soraiból: "Kubatov tedd fel a kezed" ?GergőbácsiAz "nem kell a szkenner" volt, mondjuk szerintem a helyszínen is félrehallották, mert az elsőnél bemondta Szasza, hogy sportszerűen szurkoljunk (bár lehet Kubatovéknak már ez is sértő 😀).
Na megjött a vámpírunk, most aztán nem lehet mire fogni ha nem harapunk a pályán 😀Azért még legalább 1 középhátvédet venni kéne, mert nem csak Piqué mellé kell valaki, hanem helyette is.