NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
 hvg.hu/sport/20140713_Brazil_kor_A_magyar_foci_Ceausescu_RomaniAmadeus91
"hidd el, hogy van futball még Iránban, Algériában és Costa Ricán is. (...) Nálunk egy szerencsétlen kazah válogatott ellen..."
ezt a cikket is jc6 írta?

amúgy az megvan, hogy az általad tegnap kritizált David Luiz többe került, mint a Fradi stadion?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
 metro.co.uk/2014/07/12/north-korea-media-tells-country-that-its-team-has-reached-world-cup-final-4796033/

uramatyám..................
több mint 11 éve
 hvg.hu/sport/20140713_Brazil_kor_A_magyar_foci_Ceausescu_Romani
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Scolari mikor lett ekkora demagóg fasz? Lemaradtam...

"Nem játszottunk annyira rosszul... de én legalább bejuttattam a válogatottat az elődöntőbe... az élet megy tovább..."

Atyaisten. Ilyen hülyeségekkel nyugodtan alkalmazhatná a bMLSZ is.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MTK-VASAS 5-2!!!
És jön még Hrepka és a gólkirály várományos TORGHELLE! Mi lesz itt kérem?!eaglesmcnabb
jól van bazmeg az MTK három héttel hamarabb kezdett el edzeni 😀Höri
ergo mi sokkal fáradtabbak voltunk 😀

És mind a kettő jól ismeri a Bozsik stadiont is(ahol majd a hazai meccseitek lesznek). 😀😀iktriad
Persze, sokan hőbörögtek is miatta. Pedig én rátok szavaztam, zugló vasútállomástól könnyen megközelíthető, FTC pályára meg elvből nem szavazok ugye 😊eaglesmcnabb
És a két említett úr jól ismeri Air Sanyinak kvázi tényleg hazai pálya (bár amikor ő nálunk játszott még szarabb volt a gyep) 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
MTK-VASAS 5-2!!!
És jön még Hrepka és a gólkirály várományos TORGHELLE! Mi lesz itt kérem?!eaglesmcnabb
jól van bazmeg az MTK három héttel hamarabb kezdett el edzeni 😀Höri
ergo mi sokkal fáradtabbak voltunk 😀

És mind a kettő jól ismeri a Bozsik stadiont is(ahol majd a hazai meccseitek lesznek). 😀😀iktriad
Persze, sokan hőbörögtek is miatta. Pedig én rátok szavaztam, zugló vasútállomástól könnyen megközelíthető, FTC pályára meg elvből nem szavazok ugye 😊

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Na ez a kupa is megvan. Kéne egy csatár....gordon
Simon Attila épp a Vasasban edz. Szerintem lenne az a pénz, amiért visszamenne a Megyeri útra...iktriad
Erdekes,hogy nalunk p is hulladek volt.Elment es a tipikus -nincs teher ,nincs nyomas- egybol villpg....ZoliZoltán
Újpesten csere volt mivel akkor Rajczi épp gólkirályi formájában focizott.Höri
Nem szeretném meglátni Simont Újpesten, ő nem egy olyan csatár akire támadójátékot lehet építeni, inkább jöjjön Griffiths Pápáról, benn van spiritusz, Simonnak az Újpest csak egy újabb címer lenne a lapockáján..gordon
Most jött Berat Ahmeti ne legyél telhetetlen.
Nem csatár, nem magas, nem jó de legalább albán.
Az is valami. 😊

több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A 2014es VB közvetítések jogi kérdései:
 sportjog.wordpress.com/2014/07/10/vb2014/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
Simon Attila épp a Vasasban edz. Szerintem lenne az a pénz, amiért visszamenne a Megyeri útra...iktriad
Erdekes,hogy nalunk p is hulladek volt.Elment es a tipikus -nincs teher ,nincs nyomas- egybol villpg....ZoliZoltán
Újpesten csere volt mivel akkor Rajczi épp gólkirályi formájában focizott.Höri
Nem szeretném meglátni Simont Újpesten, ő nem egy olyan csatár akire támadójátékot lehet építeni, inkább jöjjön Griffiths Pápáról, benn van spiritusz, Simonnak az Újpest csak egy újabb címer lenne a lapockáján..
több mint 11 éve
Kicsi off:
Az én legutolsó találkozásom Simon Attilával egy NB3as HFC-Kecskemét2 meccsen volt, ahol éppen bemutatta, hogy mennyire bele lehet szarni egy ilyen meccsbe. Kapta is a szekálást a nézőtérről (főleg az Újpest drukkerektől).
A meccsen megjelent Tököli Attila is akit felzavartak a lelátóra mert semmi keresnivalója nem volt a Kecsó padon. "Szerencséjére" éppen az egyik helyi hülye előtt ült aki egész meccsen nem annyira italosan (egy tiszta saras öltönyben) a Vasasnak és a Bayern-nek szurkolt kellően hangosan. Amikor abbahagyta volna véletlenül akkor mindig volt valaki aki visszaterelte a rendes kerékvágásba és zúgott a "Gyerünk gyerünk Angyalföld". 😊

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 654 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
MTK-VASAS 5-2!!!
És mind a kettő jól ismeri a Bozsik stadiont is(ahol majd a hazai meccseitek lesznek). 😀😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
MTK-VASAS 5-2!!!
jól van bazmeg az MTK három héttel hamarabb kezdett el edzeni 😀

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Újpesten csere volt mivel akkor Rajczi épp gólkirályi formájában focizott.

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Erdekes,hogy nalunk p os hulladek volt.Elment es a tipikus -nincs teher ,nincs nyomas- egybol villog....
több mint 11 éve
Simon Attila épp a Vasasban edz. Szerintem lenne az a pénz, amiért visszamenne a Megyeri útra...
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Nem rossz ez a PSG-Fehérvár.
PSG nyilván beleszarok,de kifejezetten szépen játszik a magyar csapat.

több mint 11 éve
EL döntőt is tizenegyesekkel nyertük volna.
Ha engedik, de féltek.

több mint 11 éve
 player.hu/eletmod/sport/minosithetetlen-vb-kommentalas/

őszintén, te írtad JJ? | kurva jó amúgy | Amadeus91
mióta rájöttem, hogy külön le tudom venni a kommentátorok hangját, már nem látom értelmét az idegeskedésnek (utóbb még az mb1-re is visszaszokok, már csak a sport tv-s nfl közvetítéseknél kellene ilyen opció)

sőt innentől számomra win-win a szituáció, Hurka gyakorolhatja a kommentátorkodást, én pedig végre interaktív módon kommunikálhatok a meccset közvetítő személlyel 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.eredmenyek.com/merkozes/zg9Pq9LE/#osszefoglalas
Potyognak a gólok rendesen.
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/mit-tehet-meg-es-mit-nem-az-eltiltott-suarez-2349149

Azt értem, hogy miért tiltották el (azt már kevésbé, hogy láb és csigolya törőket miért nem), na de ezeket a tiltásokat nehéz megérteni:
- Nem használhatja a klubja egyik sporteszközét sem.
- Nem vehet részt semmilyen nemzeti vagy nemzetközi futballmérkőzésen
- Nem látogathat beteg gyerekeket a csapata többi tagjával
- Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen

Hacsak nem fordítási/fogalmazási hiba akkor mégis miért tiltják ki a stadionokból? Ugyanis attól, mert részt vesz egy mérkőzésen, az nem azt jelenti, hogy játszik rajta, akkor nézőként miért nem tekintheti meg?!Tony
de egy átigazolásoktól eltiltott csapat leszerződtethette, ez a lényeg 😊baggio
több mint 11 éve
 player.hu/eletmod/sport/minosithetetlen-vb-kommentalas/

őszintén, te írtad JJ? | kurva jó amúgy |
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
MTK-VASAS 5-2!!!
Kiesés elleni harc ? 😛 😀
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 673 — je suis poloska
MTK-VASAS 5-2!!!
És jön még Hrepka és a gólkirály várományos TORGHELLE! Mi lesz itt kérem?!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Nézőként sem mehet meccsre?

Még így sem?laccoo74
így csak a bkv-n utazhat, kivéve ha nem érint egyetlen vonalat sem, ami közelében stadion van 😀

Mindig jövőre
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/mit-tehet-meg-es-mit-nem-az-eltiltott-suarez-2349149

Azt értem, hogy miért tiltották el (azt már kevésbé, hogy láb és csigolya törőket miért nem), na de ezeket a tiltásokat nehéz megérteni:
- Nem használhatja a klubja egyik sporteszközét sem.
- Nem vehet részt semmilyen nemzeti vagy nemzetközi futballmérkőzésen
- Nem látogathat beteg gyerekeket a csapata többi tagjával
- Nem játszhat jótékonysági labdarúgó-mérkőzésen

Hacsak nem fordítási/fogalmazási hiba akkor mégis miért tiltják ki a stadionokból? Ugyanis attól, mert részt vesz egy mérkőzésen, az nem azt jelenti, hogy játszik rajta, akkor nézőként miért nem tekintheti meg?!Tony
de egy átigazolásoktól eltiltott csapat leszerződtethette, ez a lényeg 😊

---