Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
bocs a bajnoki helyezést néztem hogy volt-e 4-be. Azért sorry, lényeg a lényeg az arsenal mindig 4-be volt a többi nem, azért egy olyan csapatot középcsapatnak nevezni aki minden évben 4-ben van, valljuk be elég röhejes.a Chelsea-t mondjuk kiveheted a felsorolásból, 2002-03-ban nem voltunk utoljára BL-ben 😊Dexxter Tailorvan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
Csebi: 4 jobb csapat meg ismétlem magam nem volt az arsenalnál, a matematika is engem igazol:
4+1=5, 4<5 ez alapján csak 3 jobb csapat van náluk.
Jöhetsz bármilyen szubjektív statisztikával, 1997 óta mindig 4-ben voltak a bajnokságban 😀
20 csapatos bajnokságban nálam a középcsapat az mondjuk 10. hely +- 4-5 hely. 3-4. hely bőven élmezőny kategória.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Chelsea sztem mindig ott volt btw...van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
igen nálam egy 20 csapatos bajnokságban van mondjuk top3 csapat maximum 4, utána meg jönnek a középcsapatok. én amúgy ezzel nem az Arsenalt akartam fikázni, hanem inkább Özil történetét mutattam be, hogy mennyire jött be neki is a Real Margitos történet ...
de úgy látszik a szubjektív véleményemet, ha elmondom már azzal is baj van, ha meg még statisztikákkal is alátamásztom, akkor meg még ki is röhögtök.
ja és láttuk, hogy mennyire sokáig is jutottak az elmúlt 5 évben a BL. Pontosan ettől lesz középcsapat, egy évben nem sem volt bennük az a gyilkos ösztön... tavaly már voltak bíztató jelek, de mikor Özil odament, akkor a szemembe nem volt több egy angol középcsapatnál az Arsenal
2011-ben 16 között estek ki, tottenham, chelsea, mu továbbjutott, utóbbi döntőzött, tudom-tudom barca volt meg minden, talán a donyecket kellett volna megelőzni a csoportban, meg a bragatól sem kikapni
2012: megint 16 között kiestek, még egy Apoel is továbbjutott, Chlelsea behúzta
2013: megint 16 között estek ki, egy hulla gyenge Schalke megelőzte őket a csoportban, (megvan, hogy még a Galata is kiejtette őket)
2014: megint 16 között zúgtak ki, legerősebb csoportból továbbmentek az szép teljesítmény.
nézzük a bajnokságot:
2011: 4. hely, 12 pontra az elsőtől
2012: 3. hely, 19 pontra az első helytől
2013: 4. hely, 16 pontra az első helytől
2014: 4. hely, emlékeim szerint elég hamar kiszálltak a versenyfutásból, 9 pont vagy mennyi lett a hátrány,
Nem kizárható, hogy ha idén is lesznek mínőségi igazolások, akkor újra a régi Arsenal lesz, de amikor Özil odament ez a csapat nem volt topcsapat...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
a Chelsea-t mondjuk kiveheted a felsorolásból, 2002-03-ban nem voltunk utoljára BL-ben 😊van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Semmi biztosíték nincs arra, hogy Tevez ne lett volna ugyanilyen szar. És nem is biztos, hogy a formája miatt, hanem mondjuk a taktika miatt. Ugyanúgy ahogy Agüero, Lavezzi és Palacio se volt "kiszolgálva" úgy ő se lett volna. Ez az Argentín válogatott nem első kerék hajtású volt. Nem volt középen egy olyan játékos mint mondjuk Riquelme aki adta volna a jobbnál jobb labdákat. Messinek nem ez a feladata. Oké, hogy ő egy kreatív játékos aki oda tudja rúgni ahova akarja a labdát és akár ezt a szerepet is képes lenne betölteni de nem szereti ezt. Ő 20 méterre megkapja és onnan rágyorsít vagy egy váratlant passzol és gól. Szóval nekem egy irányító hiányzott nagyon középről. És gondolom ezt a védekezőbb taktikát nem az első meccs kezdetekor találták ki. Márpedig ezek alapján Tevez jelenléte nem adott volna akkor pluszt mint amennyi mínuszt az esetleges bomlasztása.Nyilván hülyeség lett volna kivinni és játszatni hiszen mint fentebb is elemeztem kiemelkedő csatár teljesítményekkel rukkoltak elő a többiek...TocaInkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?Tevezt a csapategység miatt hagyták otthon, sztem jó döntés volt, sztem ha kinn van és nem játszik, akkor úgy bomlasztott volna, hogy lehet még eddig sem jutnak elcsebi
Lavezzi-Aguero-Palacio trio egy nagy 0 volt. Higuain meg sose volt az az ember aki 3-4 meccsen át folyamatosan jó sőt... Nem is értem mért nem próbált Sabella ezzel valamit csinálni, mert ez a becserélem Augerot meg Palaciot hogy egyszer majd csak gólt lőnek taktika nagyon esetlen volt.Toca

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Nyilván hülyeség lett volna kivinni és játszatni hiszen mint fentebb is elemeztem kiemelkedő csatár teljesítményekkel rukkoltak elő a többiek...Inkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?Tevezt a csapategység miatt hagyták otthon, sztem jó döntés volt, sztem ha kinn van és nem játszik, akkor úgy bomlasztott volna, hogy lehet még eddig sem jutnak elcsebi
Lavezzi-Aguero-Palacio trio egy nagy 0 volt. Higuain meg sose volt az az ember aki 3-4 meccsen át folyamatosan jó sőt... Nem is értem mért nem próbált Sabella ezzel valamit csinálni, mert ez a becserélem Augerot meg Palaciot hogy egyszer majd csak gólt lőnek taktika nagyon esetlen volt.Toca
több mint 11 éve
Az megvan mindenkinek, hogy a német labdarúgó válogatott következő (barátságos meccsbeli) ellenfele szeptember 3.-án nem lesz más mint... Argentína? Meccseket lekötni tudni kell. 😀😀
több mint 11 éve
hagyjuk má', másképp dolgozza fel.... hosszabbítás előtt nyomta a sódert a hc, hogy mi a taktika, mindenki hallgat, összeállnak csapatba, Messi megrántja a vállát, köp egyet, aztán odébb áll - van róla valahol gif is - mit neki, hogy épp azt magyarázzák, hogy mit kéne csinálni a másik 10 emberrel együtt. Amadeus91Na meg az a szabadrúgás a 122. percben... jó, nyilván elbaszhatja akárki, de abból a távolságból egyszerűen lehetetlen volt, hogy egy Messi (vagy bárki más... talán Roberto Carlos bombáiban volt ilyen lehetőség annak idején, manapság max CR tomahawkja, ha beszitál rendesen, de ahhoz is marhanagy szerencse kellett volna) bevarrja abban a helyzetben, erre már az edző is nyilván tudta, hogy ez lesz a "játék", azért nem engedte fel a kapust, nem is számított beadásra... Aztán felveri az égbe, és röhög. Röhög.
Van az az élethelyzet, focipályán is, amikor már annyira megfáradt az ember, hogy csak egy kényszeredett nevetéssel nyugtázza az egészet, de egy vb-döntő hosszabbításának utolsó pillanata, amikor még lett volna egy utolsó esélyed egyenlíteni szvsz kurvára nem az.
több mint 11 éve
"A csillagokat is lehoznám az égből Messinek, de nem helyes, hogy egy marketingterv miatt valaki olyan díjat kap, amelyet nem érdemel meg." - Maradona

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Inkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?Tevezt a csapategység miatt hagyták otthon, sztem jó döntés volt, sztem ha kinn van és nem játszik, akkor úgy bomlasztott volna, hogy lehet még eddig sem jutnak el
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
2005 óta van egy kemény FA kupa, 4. és 3. helyek a bajnokságban, 2006-ban egy BL döntő, azóta egy elődöntő, és általában már a 16 között kiesnek, igenis ez nem jobb egy angol középcsapatnál, mert akárhogy is nézem jelenleg is van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.angol középcsapat....Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)
ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
látom a soccerrel kapcsolatban is hasonlóan objektív álláspontod van, mint az NFL-lel kapcsolatban....Newman
több mint 11 éve
hagyjuk má', másképp dolgozza fel.... hosszabbítás előtt nyomta a sódert a hc, hogy mi a taktika, mindenki hallgat, összeállnak csapatba, Messi megrántja a vállát, köp egyet, aztán odébb áll - van róla valahol gif is - mit neki, hogy épp azt magyarázzák, hogy mit kéne csinálni a másik 10 emberrel együtt. Ha ennyire megunta a küzdést a trófeákért, akkor igazoljon Kínába, Oroszországba vagy az arabokhoz, még összevakar annyit, hogy mauzóleumra is futja majd, aztán visszavonul 32 évesen.Mély fájdalommal vettem ismét tudomásul, hogy kedvenc válogatottam az utóbbi VB-khez hasonlóan, most sem emeli fel az áhított trófeát a legvégén...Messit ezután a VB után nem ekézném, szerintem jól játszott ahhoz képest hogy fáradt volt. Ahhoz képest, hogy DiMaria kiesésével kb mindent neki kellett csinálni. Lehetett eddig ekézni hogy Argentin mezben gyenge volt, de most igenis a csapat szíve volt Mascherano volt illetve a védelem.
De be kell látni, hogy nem szabad ezt a csapatot innentől kezdve Messire építeni. Egy az, hogy tényleg elfáradt a szezon végére, kettő, valahogy nincs meg a megfelelő posztja a pályán. Nagyon mélyen visszalép labdáért, nem engedi felépíteni a támadást, majd ő elintézi pár csellel. A zsugát csak örökölni lehet tőle és többször is rossz döntést hoz. Persze ember, és tisztán látszik, hogy kijárna neki egy jó hosszú pihenés, de akkor pihenjen egy - két meccset vagy cseréljek le...oh wait, ő Messi, mi az a csere? Mindent magára válla, szarik visszafutni, legalább zavarni és sétál...elfogadhatatlan, bármekkora sztár legyen is.
Egyébként durva volt látni, hogy míg mások szarrá bőgik magukat - még egy Lavezzi is - addig Messi áll, bambul és köpköd...
Amúgy ha lenne egy vérbeli csatára ennek a csapatnak, akkor ma őket ünnepelné egész Argentína. De ilyen Higany meg Palacsintázó, édes Istenem, 4-2-re kellett volna nyerniük...erre kikapnak... Mondjuk argentin pad az nem nagyon volt az egész VB-n, szóval ez az ezüst is szép, szerintem. Voltak jó meccseik, voltak rosszak, célfutballal idáig értek. Igen, sokszor sírt a labda, aki viszont játszotta a focit, az már 2 hete otthon van...
A németek megérdemelték, legszebb focit játszották, még ha 1-2x nem is jött ki a lépés (Algéria). A szisztematikus építkezés tisztán látszik, van miből meríteni, minden a rendelkezésükre áll, retteghet az egész világ, továbbra is 😊 Gratula nekik!
Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.JC6
Az meg,hogy ő nem sír mert másképpen dolgozza fel ne higyje senki, hogy belül nem ugyanolyan szar neki...
Toca
több mint 11 éve
Mély fájdalommal vettem ismét tudomásul, hogy kedvenc válogatottam az utóbbi VB-khez hasonlóan, most sem emeli fel az áhított trófeát a legvégén...Messit ezután a VB után nem ekézném, szerintem jól játszott ahhoz képest hogy fáradt volt. Ahhoz képest, hogy DiMaria kiesésével kb mindent neki kellett csinálni. Lehetett eddig ekézni hogy Argentin mezben gyenge volt, de most igenis a csapat szíve volt Mascherano volt illetve a védelem.
De be kell látni, hogy nem szabad ezt a csapatot innentől kezdve Messire építeni. Egy az, hogy tényleg elfáradt a szezon végére, kettő, valahogy nincs meg a megfelelő posztja a pályán. Nagyon mélyen visszalép labdáért, nem engedi felépíteni a támadást, majd ő elintézi pár csellel. A zsugát csak örökölni lehet tőle és többször is rossz döntést hoz. Persze ember, és tisztán látszik, hogy kijárna neki egy jó hosszú pihenés, de akkor pihenjen egy - két meccset vagy cseréljek le...oh wait, ő Messi, mi az a csere? Mindent magára válla, szarik visszafutni, legalább zavarni és sétál...elfogadhatatlan, bármekkora sztár legyen is.
Egyébként durva volt látni, hogy míg mások szarrá bőgik magukat - még egy Lavezzi is - addig Messi áll, bambul és köpköd...
Amúgy ha lenne egy vérbeli csatára ennek a csapatnak, akkor ma őket ünnepelné egész Argentína. De ilyen Higany meg Palacsintázó, édes Istenem, 4-2-re kellett volna nyerniük...erre kikapnak... Mondjuk argentin pad az nem nagyon volt az egész VB-n, szóval ez az ezüst is szép, szerintem. Voltak jó meccseik, voltak rosszak, célfutballal idáig értek. Igen, sokszor sírt a labda, aki viszont játszotta a focit, az már 2 hete otthon van...
A németek megérdemelték, legszebb focit játszották, még ha 1-2x nem is jött ki a lépés (Algéria). A szisztematikus építkezés tisztán látszik, van miből meríteni, minden a rendelkezésükre áll, retteghet az egész világ, továbbra is 😊 Gratula nekik!
Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.JC6
Az meg,hogy ő nem sír mert másképpen dolgozza fel ne higyje senki, hogy belül nem ugyanolyan szar neki...
Inkább a mondandód második részével kéne foglalkoznia a szakvezetőknek. Tevezt otthon hagyják, Ricardo Alvarez vagy Augusto Fernandez helyett nem fért volna simán be?
Lavezzi-Aguero-Palacio trio egy nagy 0 volt. Higuain meg sose volt az az ember aki 3-4 meccsen át folyamatosan jó sőt... Nem is értem mért nem próbált Sabella ezzel valamit csinálni, mert ez a becserélem Augerot meg Palaciot hogy egyszer majd csak gólt lőnek taktika nagyon esetlen volt.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Mély fájdalommal vettem ismét tudomásul, hogy kedvenc válogatottam az utóbbi VB-khez hasonlóan, most sem emeli fel az áhított trófeát a legvégén...De be kell látni, hogy nem szabad ezt a csapatot innentől kezdve Messire építeni. Egy az, hogy tényleg elfáradt a szezon végére, kettő, valahogy nincs meg a megfelelő posztja a pályán. Nagyon mélyen visszalép labdáért, nem engedi felépíteni a támadást, majd ő elintézi pár csellel. A zsugát csak örökölni lehet tőle és többször is rossz döntést hoz. Persze ember, és tisztán látszik, hogy kijárna neki egy jó hosszú pihenés, de akkor pihenjen egy - két meccset vagy cseréljek le...oh wait, ő Messi, mi az a csere? Mindent magára válla, szarik visszafutni, legalább zavarni és sétál...elfogadhatatlan, bármekkora sztár legyen is.
Ja igen. Nálam a VB embere egyértelműen a sokat sajnáltál és mindenhol előre leírt Javier Mascherano. Ez az ember a VB-n emberteletettit nyújtott, MINDEN EGYES MECCSEN. Óriási volt látni, miatta volt érdemes argentin meccset nézni.
több mint 11 éve
Se baj.Ket ev mulva megint lesz vmi nepunnepely hejjjj.ZoliMPígy van!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Szerintem az "utánfutót" nem tüntetik fel külön. Orbán fia is ott volt - a díszpáholyban, hol máshol legyen - és nincs külön rajta a listán.Pique sincs. Pedig ott lesz Shakira.nem tudom eredeti-éGizella rajta, Tom Brady nincs?Gergőbácsi
berger90
Az utolsó 3 emberke a listáról nagyon fontos, hogy ott legyen...iktriad
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 410
Vicces engem egy spurs drukker kerfezgetett.A vb rol sikeresen lemaradtam.
Vhogy nem banom.Vegletekig kifacsart csapatok.Ezek a hosszu szezonok elegge ranyomjak a belyeguket az egeszre,bar a 4kozott is leterhelt jatekosok voltak.
Costa Rica szereplesere senki nem szamitott.Kb olyan volt mint a spanyolok leszereplese.
Kivancsi vagyok h ebbol a max 7 meccsbol melyik jatekos profital.Nagy bukasok is lesznek am.Sztem Ochoa nem annyira jo no meg a stilusa?pedig franciaorszagban volt.
Se baj.Ket ev mulva megint lesz vmi nepunnepely hejjjj.
több mint 11 éve
Jupp nem akarta folytatni, ha minden igaz.Ja, én is kezdem azt gondolni, hogy inkább Heynckesnek tettek volna ajánlatot, Guardiola nagyon nem passzol a Bayernhez. Előbb-utóbb - inkább előbb -szétveri 2013-as világverő csapatot. 😕Burkusvisszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.Amadeus91én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...csebia Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Amadeus91Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)
ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
több mint 11 éve
Ja, én is kezdem azt gondolni, hogy inkább Heynckesnek tettek volna ajánlatot, Guardiola nagyon nem passzol a Bayernhez. Előbb-utóbb - inkább előbb -szétveri 2013-as világverő csapatot. 😕visszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.Amadeus91én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...csebia Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Amadeus91Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-besic-szerzodteteset-kedden-bejelentheti-az-everton-2349953tegnap munkában megállított az egyik everton drukker kolléga és végigkérdezett mindent Besic-ről mert mondtam neki korábban hogy fradi drukker vagyok és emlékezett. Mondtam is neki hogy ha meglesz az igazolás kimegyek vele egy meccsre a Goodison Parkba 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
"Újpest: Guzmics Richárd neve is felmerült erősítésként."
Mindig jövőre
több mint 11 éve

Ebben benne van a németek vb-je

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
Ha leszünk elegen idén is lesz MB1 fantasyt, jelentkezni ebben a topikban lehet:
eaglesmcnabb
berger90