NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 577
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha leszünk elegen idén is lesz MB1 fantasyt, jelentkezni ebben a topikban lehet:
több mint 11 éve
Már az elődöntő után felkapták, de ez nagyon vicces így utólag, kicsit kontraproduktív fogadásellenes reklámNagyon jó remake-ek készültek azóta 😀
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/hirek/2014/07/14/rekordosszegert_adidasra_valt_az_mu/aprópénz 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
na és akkor most az adidas szponzorálta két döntős és a német győzelem tudatában nézzük meg a Nike amúgy tényleg remek vb előtti reklámvideóját xD
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Egyebkent csak szerintem lehetne ezeket a langyos fos meccseket azzal kikerulni, hogy elore lerugnak a tiziket?Tocade akkor aki megnyeri a tiziket az elején, az alapból ezt a fost játszaná, hiszen nekik elég kibekkelni a végéig ikszre, meg időt húzni egész meccsen
több mint 11 éve
ha nézted, előtte ott haldoklott három percen keresztül a disznópásztor, mint akit nyakonszúrtak azt visznek tölteni teljesen taktikusan és Messzi mint empatikus érző lélek és világklasszis futballista átérezte a német védő abbéli fájdalmát, hogy ha ezt itt most berúgja akkor a kis Göcce hiába klimpírozott, akkorse kap szobrot, és Messzi akkorésott úgy döntött mégis Palacsó cseszte el a hülye átemelőssel.... ezér ő az aranylabdás, meg persze azé, hogy nehogy mán egy latino vébéről mindent a dojcsok talicskázzanak haza, és ugye polkorrektbe csak Messzi volt kisakkozható, a braziloktól hozni valakit tényleg gáz lett volna. Éjjen Saballo és éjjenek az újabbnál újabb argentin kapitányok akik mind belefúlnak a bőség mocsarába és hajrá bolhacirkusz...azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebiértem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?
Cundiff kihagyott mezőnygólja ehhez képest smafu, mert ott még ideje se nagyon volt rákészülni...baggio

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
angol középcsapat....Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)
ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
látom a soccerrel kapcsolatban is hasonlóan objektív álláspontod van, mint az NFL-lel kapcsolatban....
több mint 11 éve
Thiago sztem jó játékos, és jól is játszott tavaly, pech, hogy éppen megsérült...Real amúgy hogyan tud állandó játék lehetőséget garantálni??? btw nem tudom mi a problémája, mert tavaly is egyik legtöbbet játszott a keretből, még ez sem volt elég neki?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
visszavonták. Kroos állandó játéklehetőséget akart, ezt nem tudták garantálni. Egyébként a visszavont ajánlat alapján is kevesebbet kapott volna mint Thiago, ami nálam a közröhej kategória. Nem baj, jön majd egy rakás spanyol gyerek, a bl és vb győztesek meg mehetnek isten hírével, mi meg tikitakázunk.... gyökér Guardiola.én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...csebia Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Amadeus91Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
a BM sztem megad olyan pénzt, amivel adózás után ugyanannyit kap kézhez, (ezt olvastam pár helyen)
ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...csebi
több mint 11 éve
én meg éppen azt olvastam, hogy Kroos elutasította...a Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Amadeus91Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
😊mér', Robben vagy Rúni vagy valaki nem rúgott el a halál faszára egy szögletet? ahhoz képest ez kifejezetten veszélyes volt... 😀slowmotionazért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebiértem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?
Cundiff kihagyott mezőnygólja ehhez képest smafu, mert ott még ideje se nagyon volt rákészülni...baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
a Bayern visszavonta az ajánlatát Kroosnak már hetek óta.Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
több mint 11 éve
mér', Robben vagy Rúni vagy valaki nem rúgott el a halál faszára egy szögletet? ahhoz képest ez kifejezetten veszélyes volt... 😀azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebiértem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?
több mint 11 éve
Egyebkent csak szerintem lehetne ezeket a langyos fos meccseket azzal kikerulni, hogy elore lerugnak a tiziket?Tocatöbb focis fórumon olvasom a szinte egybehangzó véleményeket, hogy ez egy jó meccs volt 😊 ezt mindenki döntse el maga, de amit különösen szégyenteljes figyelni az amerikaifocis agyrázkódásos ügyek után, hogy a fifánál mennyire el vannak maradva ezek szabályozásával is... Kramert hogy a fenébe lehetett pl. visszaengedni tegnap?

---
több mint 11 éve
Egyebkent csak szerintem lehetne ezeket a langyos fos meccseket azzal kikerulni, hogy elore lerugnak a tiziket?
több mint 11 éve
azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...csebiértem én, hogy speciális szituáció, de azért "a világ legjobb labdarúgójától" egy ilyen szabadrúgás egy kicsit ciki az egész sportra nézve, nem?
Cundiff kihagyott mezőnygólja ehhez képest smafu, mert ott még ideje se nagyon volt rákészülni...

---
több mint 11 éve
Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real MadridAmadeus91ezt nem értem...
ráadásul nagyon fekszik nek Pep rendszere, nem értem miért megy el, nem kívánom, mert bírom nagyon, de temető lesz neki a Margit, és hát majd 2-3 év múlva a Real eladja egy angol középcsapatnak, mint Özilt...
több mint 11 éve
azért az megvan, hogy a Fifa a legnagyobb troll ezzel a Messi díjjal, a trollfoci be is zárhatja kapuit...
több mint 11 éve
Kroos nyilatkozata a ZDF-nek;--->Real Madrid
több mint 11 éve
én azt néztem, hogy a kopasz forma az UEFA-tól, az a második ember nincs rajta. Vagy ott van?Pique sincs. Pedig ott lesz Shakira.nem tudom eredeti-éGizella rajta, Tom Brady nincs?Gergőbácsi
berger90
Az utolsó 3 emberke a listáról nagyon fontos, hogy ott legyen...iktriad
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Pique sincs. Pedig ott lesz Shakira.nem tudom eredeti-éGizella rajta, Tom Brady nincs?Gergőbácsi
berger90
Az utolsó 3 emberke a listáról nagyon fontos, hogy ott legyen...
több mint 11 éve
nem tudom eredeti-éGizella rajta, Tom Brady nincs?
berger90
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
és az, hogy a brazil válogatott gólaránya az utolsó 2 vb meccsükön 1-10?hvg.hu/sport/20140713_Brazil_kor_A_magyar_foci_Ceausescu_RomaniAmadeus91"hidd el, hogy van futball még Iránban, Algériában és Costa Ricán is. (...) Nálunk egy szerencsétlen kazah válogatott ellen..."
ezt a cikket is jc6 írta?
amúgy az megvan, hogy az általad tegnap kritizált David Luiz többe került, mint a Fradi stadion?baggio
nem hittem volna hogy ezt valaha is le lehet majd írni
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
nehéz kérdés, hogy melyik éri meg jobban.hvg.hu/sport/20140713_Brazil_kor_A_magyar_foci_Ceausescu_RomaniAmadeus91"hidd el, hogy van futball még Iránban, Algériában és Costa Ricán is. (...) Nálunk egy szerencsétlen kazah válogatott ellen..."
ezt a cikket is jc6 írta?
amúgy az megvan, hogy az általad tegnap kritizált David Luiz többe került, mint a Fradi stadion?baggio

berger90