Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
hehhe.ez jó 😀Miért, korhatáros lesz a vb?somoskovigTEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛ZoliZoltán
több mint 11 éve
Hát ez az.... 😕TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
Ember észre sem veszi,hogy repül az idő 😕
több mint 11 éve
Miért, korhatáros lesz a vb?TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?Amadeus91
több mint 11 éve
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!34 évesen?
több mint 11 éve
Ezeket a meccseket kellene a díszpáholyban végignézetni nagyjainkkal, akkor lehet, hogy inkább nem is építenének stadiont. Soha többé.
több mint 11 éve
Mint két falusi csapat, kb. angol League 2 és Conference premier közti a színvonal, hasonlóan bizarr módon szórakoztató

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Ja, megvan a ma esti szórakozás is. Műfüves pályán két amatőr csapatBazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomerMajdnem most kapott gólt a Loki...NB2
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomerMajdnem most kapott gólt a Loki...
több mint 11 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kit
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Na ez elég WTF. Pogba, Vidal out?www.fourfourtwo.hu/hirek/olaszorszag/juventus/nem-vicc-lemondott-a-juve-edzoje
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/végignéztem, szerintem már csak a gólok miatt is Hámesz-nek kellett volna kapni az Aranylabdát
a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀Dexxter Tailor
illetve ha abból indulok ki hogy Messi valamelyik kritériumok alapján lett kiválasztva (és nem az alapján hogy ő Messi) akkor abban Hámesz tuti jobb volt addig amíg bent volt
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛
több mint 11 éve
www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/07/costa-deal-completed.html?WT.mc_id=social_20140715_27869646 remélem jobb lesz, mint torres 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
ahogy a 2-0-a az előnyben lévő csapatra, a -10+ hátrányban lévő negyedik helyezett a legveszélyesebb az élen lévő csapatra 😛Meg nagyon menő stabil 3-4. csapatnak lenni, nem is értem mért nem ezt választja mindenki 😀Tocaoké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomdavemayervan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Meg nagyon menő stabil 3-4. csapatnak lenni, nem is értem mért nem ezt választja mindenki 😀oké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomdavemayervan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-utcat-es-stadiont-neveznenek-el-lowrol-es-khedirarol-2350153Sami Khedira Stadion
Ik, megyünk? 😀
több mint 11 éve
oké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomvan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
jó elismerem markáns megfogalmazás volt ez a középcsapat - de ezektől a dolgoktól még nem lesz az Arsenal topcsapat az elmúlt 7-10 évben - , igazából arra akartam rávilágítani, hogy Özil is elment a Margitba, majd léphetett vissza hátra jó nagyot, kettőt is, és félő, hogy Kroos-szal is ez fog történni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
ennyit vitázni pogácsaligán...😀
több mint 11 éve
szerintem nem is top csapat az arsenal, de középcsapatnak sem mondanám. tény, hogy erősek, viszont néha nagyobb chokerek, mint a cowboys 😊 a bl-ben az egyenes kieséses szakaszban mindig hamar búcsúznak, a bajnokságot elbénázzák, de annyira nem, hogy a bl-ről lecsússzanak, idén legalább az FA kupát sikerült behúzni a gyenge ellenfelek ellen 😊 a top4-be meg azért vannak mindig, mert a Spurs még náluk is nagyobb chokerkirály 😊bocs a bajnoki helyezést néztem hogy volt-e 4-be. Azért sorry, lényeg a lényeg az arsenal mindig 4-be volt a többi nem, azért egy olyan csapatot középcsapatnak nevezni aki minden évben 4-ben van, valljuk be elég röhejes.a Chelsea-t mondjuk kiveheted a felsorolásból, 2002-03-ban nem voltunk utoljára BL-ben 😊Dexxter Tailorvan nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebiLOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
Csebi: 4 jobb csapat meg ismétlem magam nem volt az arsenalnál, a matematika is engem igazol:
4+1=5, 4<5 ez alapján csak 3 jobb csapat van náluk.
Jöhetsz bármilyen szubjektív statisztikával, 1997 óta mindig 4-ben voltak a bajnokságban 😀
20 csapatos bajnokságban nálam a középcsapat az mondjuk 10. hely +- 4-5 hely. 3-4. hely bőven élmezőny kategória.eaglesmcnabb

Don't blink!
több mint 11 éve
Csebi, nem vagy tisztában a középcsapat fogalmával. Angol középcsapat a Sunderland, vagy a Fulham, akik valahol a 8-10 közelében végeznek. Ugye ez nem is csoda, mivel a húsznak a fele, hogy a szóhasználat ne zavarjon meg minket, a húsznak a közepe 10. Így aki ekörül végez, az középcsapat. Értem én, hogy vannak itt finomságok, mint pl. a Liverpool, az Everton vagy a Tottenham, akik az elmúlt években (általában!), emlékeim szerint az ötödik-hatodik-hetedik helyen osztoztak. De egy folyamatosan BL-ben szereplő csapat nem középcsapat. A BL 16 eredmények nem relevánsak ebben a kérdésben, vagy 2003 és 2010 között a Real Madrid is középcsapatnak számított volna? Nyilván nem. Amúgy ez a "középcsapat" a nemzetközi topcsapatok büdzséjének kb. feléből igazol, ennek ellenére pl. a csodás és isteni Bayern 2013-ban csak több idegenben lőtt góllal tudta őket kiütni.De fölösleges ezt ragozni, a lényegre a többiek már rávilágítottak.