Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!

Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛ZoliZoltán
34 évesen?Amadeus91
Miért, korhatáros lesz a vb?somoskovig
hehhe.ez jó 😀
több mint 11 éve
TEVEZt igen is ki kellett volna vinni...amiket Higany meg Palacio elbaszott....azokat beverte volna,mint a huzat!!!

34 évesen?Amadeus91
Hát ez az.... 😕
Ember észre sem veszi,hogy repül az idő 😕
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Sidibe az MVP 😀

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM

34 évesen?Amadeus91
Miért, korhatáros lesz a vb?

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218

34 évesen?
több mint 11 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Ezeket a meccseket kellene a díszpáholyban végignézetni nagyjainkkal, akkor lehet, hogy inkább nem is építenének stadiont. Soha többé.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Mint két falusi csapat, kb. angol League 2 és Conference premier közti a színvonal, hasonlóan bizarr módon szórakoztató

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomer
Majdnem most kapott gólt a Loki...NB2
Ja, megvan a ma esti szórakozás is. Műfüves pályán két amatőr csapat

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kitJakehomer
Majdnem most kapott gólt a Loki...
több mint 11 éve
Bazz ez nagyon komoly 😊 Ha ezeket nem tömik ki, akkor nem tudom, kit

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Loki meccs az m2-n mindjárt

több mint 11 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 861
Na ez elég WTF. Pogba, Vidal out?
 www.fourfourtwo.hu/hirek/olaszorszag/juventus/nem-vicc-lemondott-a-juve-edzoje
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
 www.bbc.com/sport/0/football/28295153

Ez egy nagyon jó kis cikk!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/
a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀Dexxter Tailor
végignéztem, szerintem már csak a gólok miatt is Hámesz-nek kellett volna kapni az Aranylabdát
illetve ha abból indulok ki hogy Messi valamelyik kritériumok alapján lett kiválasztva (és nem az alapján hogy ő Messi) akkor abban Hámesz tuti jobb volt addig amíg bent volt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 824 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/a_vb_osszes_golja/
a csoportkör után picit megfogyatkoztak a gólok 😊 (kivéve a brazil - németen, nyilván)
james, cahill és jones bombája valamint gervinho szólója tetszett nagyon, a ghánai öngólon meg még most is sírok 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve

Majd Simeone kiviszi 4 ev mulva! 😛
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 824 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
 www.chelseafc.com/news/latest-news/2014/07/costa-deal-completed.html?WT.mc_id=social_20140715_27869646 remélem jobb lesz, mint torres 😀

Don't blink!
több mint 11 éve
van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebi
LOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
oké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomdavemayer
Meg nagyon menő stabil 3-4. csapatnak lenni, nem is értem mért nem ezt választja mindenki 😀Toca
ahogy a 2-0-a az előnyben lévő csapatra, a -10+ hátrányban lévő negyedik helyezett a legveszélyesebb az élen lévő csapatra 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
van nála legalább 4 jobb csapat, akár a jelenlegi formát/helyezést nézem, akár az elmúlt év eredményeit.csebi
LOL amelyiknél van 4 jobb csapat az már középcsapat? 😀 20 csapatos bajnokságban ez nekem sehogy se jön ki. Egyébként nem tudom hogy jött ki az a 4 jobb csapat.
+Az megvan hogy az Arsenal az egyetlen angol csapat amelyik az elmúlt 5 szezonban indulhatott a BL-ben? 😊 Chelsea, Liverpool, Manchester City, United... na Ezek közül egyiknek sem sikerült ez a bravúr.eaglesmcnabb
oké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondomdavemayer
Meg nagyon menő stabil 3-4. csapatnak lenni, nem is értem mért nem ezt választja mindenki 😀
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 218
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-utcat-es-stadiont-neveznenek-el-lowrol-es-khedirarol-2350153

Sami Khedira Stadion

Ik, megyünk? 😀
több mint 11 éve
oké, a MU most nem indul, előtte meg 15 évig végig kihagyhattad volna ebből a felsorolásból... csak úgy mondom

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
jó elismerem markáns megfogalmazás volt ez a középcsapat - de ezektől a dolgoktól még nem lesz az Arsenal topcsapat az elmúlt 7-10 évben - , igazából arra akartam rávilágítani, hogy Özil is elment a Margitba, majd léphetett vissza hátra jó nagyot, kettőt is, és félő, hogy Kroos-szal is ez fog történni.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ennyit vitázni pogácsaligán...😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
a Chelsea-t mondjuk kiveheted a felsorolásból, 2002-03-ban nem voltunk utoljára BL-ben 😊Dexxter Tailor
bocs a bajnoki helyezést néztem hogy volt-e 4-be. Azért sorry, lényeg a lényeg az arsenal mindig 4-be volt a többi nem, azért egy olyan csapatot középcsapatnak nevezni aki minden évben 4-ben van, valljuk be elég röhejes.

Csebi: 4 jobb csapat meg ismétlem magam nem volt az arsenalnál, a matematika is engem igazol:
4+1=5, 4<5 ez alapján csak 3 jobb csapat van náluk.
Jöhetsz bármilyen szubjektív statisztikával, 1997 óta mindig 4-ben voltak a bajnokságban 😀
20 csapatos bajnokságban nálam a középcsapat az mondjuk 10. hely +- 4-5 hely. 3-4. hely bőven élmezőny kategória.eaglesmcnabb
szerintem nem is top csapat az arsenal, de középcsapatnak sem mondanám. tény, hogy erősek, viszont néha nagyobb chokerek, mint a cowboys 😊 a bl-ben az egyenes kieséses szakaszban mindig hamar búcsúznak, a bajnokságot elbénázzák, de annyira nem, hogy a bl-ről lecsússzanak, idén legalább az FA kupát sikerült behúzni a gyenge ellenfelek ellen 😊 a top4-be meg azért vannak mindig, mert a Spurs még náluk is nagyobb chokerkirály 😊

Don't blink!
több mint 11 éve
Foldesi26 New England Patriots 322
Csebi, nem vagy tisztában a középcsapat fogalmával. Angol középcsapat a Sunderland, vagy a Fulham, akik valahol a 8-10 közelében végeznek. Ugye ez nem is csoda, mivel a húsznak a fele, hogy a szóhasználat ne zavarjon meg minket, a húsznak a közepe 10. Így aki ekörül végez, az középcsapat. Értem én, hogy vannak itt finomságok, mint pl. a Liverpool, az Everton vagy a Tottenham, akik az elmúlt években (általában!), emlékeim szerint az ötödik-hatodik-hetedik helyen osztoztak. De egy folyamatosan BL-ben szereplő csapat nem középcsapat. A BL 16 eredmények nem relevánsak ebben a kérdésben, vagy 2003 és 2010 között a Real Madrid is középcsapatnak számított volna? Nyilván nem. Amúgy ez a "középcsapat" a nemzetközi topcsapatok büdzséjének kb. feléből igazol, ennek ellenére pl. a csodás és isteni Bayern 2013-ban csak több idegenben lőtt góllal tudta őket kiütni.

De fölösleges ezt ragozni, a lényegre a többiek már rávilágítottak.