NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 580
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittliez maradt! a színe-java a vb-n van...😀
több mint 11 éve
http://www.arsenal.com/assets/_files/scaled/696x392/jul_14/gun__1405013789_sanchez_trainingkit2.jpgSebiiIszonyat jó játékos. Szerintem az Arsenal keretében nincs jobb nála.
több mint 11 éve
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...kittliHa a digitális adást nézed, akkor itt is le lehet venni a kommentátor hangját, mint a vb-n 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
De honnan kerítették ezt az enervált, hót unott, kommentátort? B...a meg a nénikéjét, eddig sem volt sok kedvem ehhez a meccshez, de így...
"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
jól hallottam a közönség soraiból: "Kubatov tedd fel a kezed" ?
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 11 éve
Akár az ezüst is szépen csilloghat.......
bejött az életAmadeus91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Leonardo egy förtelmes, túlértékelt primadonna volt, aki általában a füvön feküdt. Hihetetlen boldog vagyok, hogy elkotródik innen, lényegében egy jó ütemben megtolt labda után vinnyogtak a fradisták, hogy mekkora tehetség, komikus volt.😛 😉
Annál jobb húzása még nem volt Oroszéknak, hogy Leo pénzét odaadták Gerának, így még egy kicsit szurkolni is fogok nekik. Hajrá Zoli, hajrá Jc6!Höri
több mint 11 éve
Nekünk itthon kötelező a továbbjutás.Egyszerűen nem lehet más eredmény.Diósgyőr meg háááát,ők is elég halványak voltak az első meccsen,de azért remélem továbbmennek.arra mehetsz mindenképp, csak nem biztos, hogy a fradi lesz az ellenfelük :pelég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀KennyNa,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer
én a DVTK-t jobban fétlem ma.Höri
több mint 11 éve
arra mehetsz mindenképp, csak nem biztos, hogy a fradi lesz az ellenfelük :pelég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀KennyNa,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer
én a DVTK-t jobban fétlem ma.
több mint 11 éve
elég prózai az ok,menni akarok a rijekai túrára 😀Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer
több mint 11 éve
mit is játszott a Győr esetleges ellenfele, a Göteborg hazai pályán a luxemburgiakkal?Azert maltai csapattol kiesni... 😀TocaNa,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Azert maltai csapattol kiesni... 😀Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?davemayer
több mint 11 éve
Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.Kennyde miért kéne továbbjutni? származik ebből bármi jó a fradinak?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na,ma tovább kéne jutni.Kicsit tartok attól a fekete gyerektől.
több mint 11 éve
m.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nemetek-elismertek-a-szunet-utan-lassitottak-2348889Nem akartuk őket megalázni, de azért elmondjui után, hogy érezzék magukat megalázva.
Megérdemelnék a németek hogy annyi év hoppon maradás után most felérjenek a csúcsra. De annyira unszimpatikusak az egesz vb-n főleg a kurva nagy arcom van mert egy pihe száll rameseik eldobom magam Müllerestül, hogy már hányingerem van tőlük.
Mondjuk ha meg Messi meg VB-t is nyer hat mi nyaladzas lesz ( nem itt mert itt ertelmesek a Barca fanok 😀)...
De ha megnyerik es DiMaria jatszik hátha megkapja a. Aranylabdat 😊
több mint 11 éve
Pont ugyanezt akartam mondani. Hagyjuk már a hülyeséget.Szép Photoshop csináljak neked én is egyet ?Toca
bejött az életAmadeus91

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Szép Photoshop csináljak neked én is egyet ?
bejött az életAmadeus91
több mint 11 éve
Gera jó lesz.dehogy,Gera góllal nyerjük a derbyt szeptemberben.Fogadunk?
Talán kibír két meccset aztán IR.Bazzani
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Leonardo egy förtelmes, túlértékelt primadonna volt, aki általában a füvön feküdt. Hihetetlen boldog vagyok, hogy elkotródik innen, lényegében egy jó ütemben megtolt labda után vinnyogtak a fradisták, hogy mekkora tehetség, komikus volt!HöriAz még komikusabb, hogy furamód ezzel is kitűnt a Mennyeiből és az "egy jó ütemben megtolt labda" technikája miatt választották a mezőny legjobbjává. Az ok, hogy nem volt tehetség, de akkor a többi, aki ezt sem tudta megcsinálni, akkor azok mik? 😀
Persze ettől még egy hisztis primadonna volt és én is jobban örülök, hogy Gerzson leszerződött a helyére.
több mint 11 éve
Attól mèg Fal meg tanàr, nem olyan nagy màrhàsàg az.Ahhát.BazzaniSamuel -> Sampdoriaez a mienk Samuel, a Fal?sutianap
Öreg, lassú. Kellett.Bazzani

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Gera jó lesz.nézd már az újpesti szimpatizánst 😛
Talán kibír két meccset aztán IR.Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal

Sebii