NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Mandzukic -> Atletico
Hoppá.
17millió£

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
Besic---->Swanseaberger90
Majd elhiszem ha pózol a mezzel.
Oké,hogy elvileg részletekben fizetnek,de abból az összegből meg lehetne erősíteni a keretet,mert így nagy problémák lesznek.

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Besic---->Swansea

Mindig jövőre
több mint 11 éve
Keylor Navas Bayern.
Miert megy el padozni mikor kb bárhol kezdő lehetne.nemertem.

több mint 11 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Kit a helyére?? : )kristóf17
Alexis Sánchez jó lett volna, de ahogy olvastam, ő inkább az Arsenalba menne.
Állítólag Lazar Markovic leigazolása igen közel van már, róla ódákat zengenek. Én a nevét nem hallottam a nyárig, persze ez inkább engem minősít.
Nagy eséllyel fogja a FO inkább több jó, mint egy kiemelkedő játékossal pótolni őt. Csatár poszton gyengül a keret, több más poszton erősödik.
De kell is a depth, ha mind a négy fronton helyt akarnak állni.Mikey
Origit írják még hozzátok...csebi
Jahm, az a baj, hogy én sem vágom Markovic-ot. Az igaz, hogy kell a depth, de jelenleg védelemben sem túl sokra vittük, és ha elmegy 30 gólunk minimum, akkor azt valahogy kompenzálni, ha nem mindet elöl akkor hátul. Ez az Origi gyerek mennyire jó? Elég keveset láttam belőle VB-n.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
"Origi could also join Markovic at Anfield with Liverpool understood be in advanced talks over a £10m deal with Lille for the striker’s services."
- SkySports

Elől már marha jók leszünk ezzel. Hátra is kéne aztán egy-két minőségi ember.Mikey
engem az Origi nem győzött meg a vb-n... aztán lehet a klub futballban egy állat...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
"Origi could also join Markovic at Anfield with Liverpool understood be in advanced talks over a £10m deal with Lille for the striker’s services."
- SkySports

Elől már marha jók leszünk ezzel. Hátra is kéne aztán egy-két minőségi ember.Mikey
Szákó nem jó?Amadeus91
Mellé, mindkét oldalára.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
- SkySports

Szákó nem jó?
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
- SkySports

Elől már marha jók leszünk ezzel. Hátra is kéne aztán egy-két minőségi ember.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan

Nyugodjék Békében Alberto Alfredo!eaglesmcnabb
nyugodjék békében.
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
ez a Juan Bernat bírja majd a padot Alaba mögött?
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska

Nyugodjék Békében Alfredo!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Tehát a saját vélemény formálása helyett sablonokat szeretnél.

Majd mi is így csináljuk ezentúl.
.Höri
SportTV overdose?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
😀
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
Most mèr marjàtok, legalàbb ír, abszte JC-s zsigeri visszacsapàs èn ezen sem lepődöm meg, viszont íràs ès jó megfogalmazott szèpen kisarkított oda csap, ahova akar csapni, nem hullik szèt. Írjà csak JC minnèl többet, veszett a vilàg.... Egy jó kígyóbőr jakóval csak hasítani kell 😉

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Aki össze is dobok most gyorsan egy nfl-es esélylatolgatást 2014-re:

"Ebben a szezonban is 32 csapat próbálja megszerezni a Lombardi-trófeát, pontosan annyian, ahányan a labdarúgó vb-n indulnak. Itt is vannak kisebb és nagyobb csapatok, de a mai világban már senkit nem írhatunk le, hiszen mind becsületesen felkészültek, és garantáltan mindent beleadnak az összes meccsükön. Ha pl. az NFC Southban a New Orleans kissé kiemelkedőnek tűnne számunkra, véletlenül se gondoljuk így, a Carolina, a Tampa vagy az Atlanta ugyanúgy megnyerheti a csoportot. Hasonló érzéki csalódás a másik hét divízióban is előfordulhat, pedig a korábbi évek megtanítottak minket, hogy ez az NFL, ebben a ligában bármi megtörténhet. Tippelni egy esetben sem merünk, nehogy utólag bárki is számon kérje hozzá nem értésünket. Amiben (szinte) biztosak lehetünk: a Super Bowlon egy AFC-s csapat fog összecsapni egy NFC-ssel!"

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Arra szeretnék rávilágítani, hogy a sok okos - magát újságírónak nevező egyén - ne írjon le előre egyetlen egy oldalon, újságban meg tökömtudja hol, egyetlen egy csapatot sem. Legyen az Nigéria vagy éppen Costa Rica. Írjon olyat, hogy "ugyan nem sok esély mutatkozik a továbbjutásra, de biztosak vagyunk benne, hogy most meg akarják majd mutatni, hiszen vébé csak 4 évente van", stb. JC6
Tehát a saját vélemény formálása helyett sablonokat szeretnél.

Majd mi is így csináljuk ezentúl.
- Mennyi esélye van a Seattlenek a címvédére?
- Nem lehet tudni, bármi lehet.

- Feltámad a Houston az 1/1 után?
- Nehéz dolguk van, de ennél csak jobb jöhet.

- Képes lesz Manning még egy rekordközeli idényre?
- Remek játékos, még ez sem kizárható.

- Melyik lehet a 2014 meglepetés-csapata?
- Ez az NFL, akármi megtörténhet.

több mint 11 éve

Körülöttünk lévő helyzet zanzásítva.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Bazzeg jj, ennyire nem jön át az, amit írok? Rbtl.

Egy szóval nem mondtam olyanokat, mint amiket állítotok.
Arra szeretnék rávilágítani, hogy a sok okos - magát újságírónak nevező egyén - ne írjon le előre egyetlen egy oldalon, újságban meg tökömtudja hol, egyetlen egy csapatot sem. Legyen az Nigéria vagy éppen Costa Rica. Írjon olyat, hogy "ugyan nem sok esély mutatkozik a továbbjutásra, de biztosak vagyunk benne, hogy most meg akarják majd mutatni, hiszen vébé csak 4 évente van", stb. Ne olyanokat, hogy semmi esély, jobb, ha ki sem állnak, nulla, blabla.
Arra nem veszik a fáradtságot - ellenben velem és még pár emberrel - hogy utánanézzenek mennyit fejlődött egy adott kiscsapat 4 év alatt, milyen eredményeket ért el ezen évek alatt, játékosai honnan hova jutottak és a többi és a többi. Nem, ők leírják előre Costa Ricát és én vagyok a szar, mert rámutatok, hogy nem kéne...
Eszem megáll.

Egyébként látom jó sok időd van különböző oldalakat böngészgetni, csak hogy betalálj másokat, vagy te mondd meg a tutit s legyen igazad.
Ne haragudj, hogy a VB előtt nem olvastam el a Washington Post-tól a Costa Rica-i hírmondóig minden cikket, tele esélylatolgatással, hogy a kis csapat mit érhet el... ennek ellenére mégsem írtam le őket a VB előtti beharangozó cikkünkben.
Másoknak sem kellett volna...

Ezzel nem azt mondom, hogy utólag én vagyok a király, mert megmondtam, hiszen ez nem igaz, hanem csak azt, hogy ne védjétek a mundér becsületét, amikor égbekiáltó hibát követtek el.
Ennyi.
több mint 11 éve
szerencsére csak kölcsönben van az MLS-ben, mehet is haza a szezon végén

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 947 — Lucas Scott
Luis Suarez is on the brink of leaving Liverpool FC after FC Barcelona agreed to pay his release clause of around £75million.Liverpool Echo
(Y)Mikey
Kit a helyére?? : )kristóf17
Alexis Sánchez jó lett volna, de ahogy olvastam, ő inkább az Arsenalba menne.
Állítólag Lazar Markovic leigazolása igen közel van már, róla ódákat zengenek. Én a nevét nem hallottam a nyárig, persze ez inkább engem minősít.
Nagy eséllyel fogja a FO inkább több jó, mint egy kiemelkedő játékossal pótolni őt. Csatár poszton gyengül a keret, több más poszton erősödik.
De kell is a depth, ha mind a négy fronton helyt akarnak állni.Mikey
Origit írják még hozzátok...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Igen, itt mindenki nagyon okos, ez a későbbi hszkből és lájkok számából is látszik.
JC6
Hát persze, hisz minden magyar születése pillanatától fogva soccer expertnek számít.iktriad
én jc6 cikke után egyetlen olyan preview-t próbáltam találni, mely Costa Ricát nem a D csoport utolsó helyezettjének tippelte, nekem sajnos nem sikerült, hátha majd másnak... sőt a legtöbb fogadóirodánál arra volt a legjobb odds, hogy CRC gólt sem szerez

www.ticotimes.net/2014/06/13/oddsmakers-doubt-that-costa-rica-will-even-score-a-goal-at-the-world-cup

szemezgetés costa rica-i honlapokról:
 www.aldia.cr/futbol-costa-rica/seleccion/futbol-actual-sorpresas-rompe-pronosticos_0_371962852.html
 www.nacion.com/deportes/brasil-2014/Seleccion-Costa-Rica-posibilidades-Mundial_0_1420058153.html
 www.everardoherrera.com/index.php/seleccion-2/32-seleccion-mayor/545-beckenbauer-seguramente-costa-rica-no-tenga-muchas-posibilidades
 www.crhoy.com/muy-lejos-sele-tiene-un-10-4-de-opciones-de-clasificar-a-siguiente-fase-segun-bloomberg-u9h3h7x/

---
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
JC6, igen, oltsd le a 442-t, de akkor a nemzetközi sajtó nagy részét is nyugodtan leolthatod hiszen (tudomásom szerint) SENKI sem várta CR-t továbbjutó helyre...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Igen, itt mindenki nagyon okos, ez a későbbi hszkből és lájkok számából is látszik.
JC6
Hát persze, hisz minden magyar születése pillanatától fogva soccer expertnek számít.
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 930 — Cowboys fan
Jól gondolom, hogy ez az utolsó VB, amit olyan aktív magyar labdarúgók nézhetnek, akik anno gyermekkorukban még láthatták a válogatottat VB-n játszani. (Gera pl. 7 éves volt.)
A következő VB-t már az a generáció nézi majd, akiknek a lelkét nem nyomorította meg az irapuatoi tragédia.Atari
nem akarok geci lenni, de Gera Zolit a kaszinózáson meg a szipuzáson kívül nem sok minden érdekelte gyerekkorában. A Hit GYülekezete egyetlen jó cselekedete, hogy megmentette a fosból.berger90
de az vagy. hét éves korában általában még nem szipuzik az ember, az csak a fiatalkori lázadéskor jön ki.
azelőtt maximum apuciék dugi cigijének az elszívása a leginkább deviáns magatartási forma.