NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 931 — Cowboys fan
A Celik Niksic (az a csapat amely tavaly összesítésében 12-1re kapott ki a Honvédtól) ma hazai pályán 0-5öt játszott a szlovén Koperrel. Szóval a fiúk idén is over 4.5 kapott gólra raktak. 😀iktriad
amint megláttam a nevüket, egyből megfogadtam a vendégcsapatot. nem is csalódtam 😊
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Emlékszik mindenki, hogy mennyire örültünk a múlt héten a máltai ellenfeleknek? Most már tényleg csak San marinoi csapatok meg a Celik Niksic ellen mehetünk biztosra. 😀
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Épp azért jöttem hogy elolvassam az ekézést, erre csak két negatív komment? Ti sem vagytok a régiek 😕 😀😀Hanni
milyen ekézést? a nem kiemelt Diósgyőr lenyomta a kiemelt Birkirkarát. Bravúr eredmény.

BTW Kalmár mellett Balázs Benjámin is elszerződött, a portugál 10. Vitória Guimares játékosa lesz.
Nem tom a portugál bajnokság van-e elég erős hozzá, hogy bekerüljön a válogatottba, nem valószínű.

több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Amíg Costa Rica válogatottja a legjobb 8 között, mi összetartunk. Amíg a nagy csapatok pihennek, mi csendben kiesünk.
2010-ben egy Szlovákia ott volt a legjobb 16 között Afrikában, mi PS-en nyomtuk.
Kis csapatok jutottak főtáblára, mi július végén már csak a tv előtt ültünk...
De minden rendben, a stadionok épülnek, szépülnek, all right. Minden évben...
Birka nép ez a magyar, rég fel kellett volna gyújtani az összes dolgot és épületet meg minden szart, aminek köze van a magyar labdábarúgáshoz.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Tudom csak az első meccs, de akkor is HATALMAS SZÉGYEN!
De továbbra is csesztessük a szurkolókat, mikor először a pályán kéne rendet rakni, de SÜRGŐSEN!!!
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
Épp azért jöttem hogy elolvassam az ekézést, erre csak két negatív komment? Ti sem vagytok a régiek 😕 😀😀
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
ez a két nap ismét beárazza a magyar focitzinedine5
Majd a harapós...
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
ez a két nap ismét beárazza a magyar focit
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 219
Kalmár meg a Red Bullban. Mint kiderült nem Gulácsiékhoz, hanem a most a német másodosztályba feljutott Leipzigba igazolt. Kiváncsi vagyok megmarad-e ott.Állítólag 1 millió Euró körül vették meg. Hát ez nagyon 😀😀 😀😀 😀😀

iktriad
én nagy RB Leipzig fan vagyok (szívem csücsökje Lipcse), btw. kurva jó helyre került Kalmár. Profi szakmai stáb, stabil háttér, hatalmas aréna és egy focibuzi város, 1-2 éven belül Bundesliga 1-ben lesz a csapat.
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
A Celik Niksic (az a csapat amely tavaly összesítésében 12-1re kapott ki a Honvédtól) ma hazai pályán 0-5öt játszott a szlovén Koperrel. Szóval a fiúk idén is over 4.5 kapott gólra raktak. 😀iktriad
Szomorú viszont, hogy a gibraltári College Europa jó eséllyel kihullik, a köcsög Vaduz otthonában jelenleg 3-0. 😕

Mindig jövőre
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 655 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Celik Niksic (az a csapat amely tavaly összesítésében 12-1re kapott ki a Honvédtól) ma hazai pályán 0-5öt játszott a szlovén Koperrel. Szóval a fiúk idén is over 4.5 kapott gólra raktak. 😀
több mint 11 éve
Kalmár meg a Red Bullban. Mint kiderült nem Gulácsiékhoz, hanem a most a német másodosztályba feljutott Leipzigba igazolt. Kiváncsi vagyok megmarad-e ott.Állítólag 1 millió Euró körül vették meg. Hát ez nagyon 😀😀 😀😀 😀😀

Főleg annak tükrében, hogy Radót meg a Vidi kerülgeti 600 000 Euróért.. Na ha oda adják el, neki ennyi volt a komoly karroer lehetősége.

Besicért pedig állítólag a Swansea 3 millió fontot sem sajnálna adni. Ha ez így van, én a Fradi helyében azonnal nyélbe ütném a dolgot.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Szalai --> Hoffenheim

Remélem visszatér a mainzi formájához. Bár ebbe a szerethetően harapós válogatottba akkor sem kell majd.tüsi91
tudja hogy kell tolódni, tehát őt már nem kell tanítani rá - ergo az "ovis foglalkozásra" sem kell jönnie többet

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szalai --> Hoffenheim

Remélem visszatér a mainzi formájához. Bár ebbe a szerethetően harapós válogatottba akkor sem kell majd.
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 565 — Dolphins fan
Ezen a vb-n adtak már színészkedésért sárgát? Vagy ez már kiment a divatból? Robben pl már a pályán se lenne vagy 2 meccs óta.Matthew99
mivel kettős lábszártörésért jár csak sárga, így a színészkedésért én is erősnek érezném a lapot
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749baggio
Bezzeg ha valamelyik le merné venni a mezét az rögtön szembenézhetne egy sárgával. És nem az ázsiai fajtával.Matthew99
 sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/ami_a_bl-ben_sarga_a_vb-n_nem/

A négy évvel ezelőtti világbajnokságon a nyolcaddöntők végéig, tehát 54 meccsen 51 sárga lappal többet osztottak ki a játékvezetők, mint idén.

egyértelmű a fejlődés, SOKKAL sportszerűbbek lettek a csapatok!baggio
Mostani VB-én ha jól emlékszem majdnem annyi gól, mint sárga lap. 154 gól és 149 sárga.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
Ezen a vb-n adtak már színészkedésért sárgát? Vagy ez már kiment a divatból? Robben pl már a pályán se lenne vagy 2 meccs óta.Matthew99
mivel kettős lábszártörésért jár csak sárga, így a színészkedésért én is erősnek érezném a lapot
 www.nemzetisport.hu/foci_vb_2014/vb-2014-a-nigeriai-onazi-kettos-labszartorest-szenvedett-2346749baggio
Bezzeg ha valamelyik le merné venni a mezét az rögtön szembenézhetne egy sárgával. És nem az ázsiai fajtával.Matthew99
 sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/ami_a_bl-ben_sarga_a_vb-n_nem/

A négy évvel ezelőtti világbajnokságon a nyolcaddöntők végéig, tehát 54 meccsen 51 sárga lappal többet osztottak ki a játékvezetők, mint idén.

egyértelmű a fejlődés, SOKKAL sportszerűbbek lettek a csapatok!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Nem indít vizsgálatot a FIFA Matuidi ügyében. Köszönöm a lehetőséget kérem kapcsolja ki a mikrofont! Vicc.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Úgy néz ki Kroos hivatalosan is a Madridé 25 millióért. Imádom, hogy ilyen játékosok kelnek el ilyen áron, közben minket (MU) meg William Carvalhoval hoznak hírbe, röpke 45 milláért...dugo1993
Elmehetnek Pepék a faszba, megint jön majd valami latin macsó gyerek, akinek köze nincs a német közeghez, aztán befagy a segge -5 fokban mint Thiago-nak.

Kroost meg meg tudom érteni, hogy nem akar padozni 24 évesen.
több mint 11 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 059 — Falcons Fan
Úgy néz ki Kroos hivatalosan is a Madridé 25 millióért. Imádom, hogy ilyen játékosok kelnek el ilyen áron, közben minket (MU) meg William Carvalhoval hoznak hírbe, röpke 45 milláért...dugo1993
ez ugye úgy kb. 20 milla fontban..mi meg 27-ért vettünk tavaly egy " Hajat"...😕
Mondjuk ha Kroos Madridban padozni akar akkor legyen...

több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Úgy néz ki Kroos hivatalosan is a Madridé 25 millióért. Imádom, hogy ilyen játékosok kelnek el ilyen áron, közben minket (MU) meg William Carvalhoval hoznak hírbe, röpke 45 milláért...

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 105 — Invisible man
Egyébként nagyon bírom Hameszt és tudnék is örülni neki. De Higuain távozása óta csatárgondok vannak.
Neymar után Suarezt is elviszi a Barca, mi meg Moratakat cserelunk be ha szarban a haza. Bajnokság is ezen ment el, hogyha Benzema éppen vakon van és Roni nem túl GOD módot akkor para van, akarhogy ad be Dimariska.
Szóval vehetnénk már csatárt is.Toca
Nemrég írtam, hogy állítólag Falcaoval szóban megegyeztek. Ő jó lesz?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 127 — Vikings fan
Egyébként nagyon bírom Hameszt és tudnék is örülni neki. De Higuain távozása óta csatárgondok vannak.
Neymar után Suarezt is elviszi a Barca, mi meg Moratakat cserelunk be ha szarban a haza. Bajnokság is ezen ment el, hogyha Benzema éppen vakon van és Roni nem túl GOD módot akkor para van, akarhogy ad be Dimariska.
Szóval vehetnénk már csatárt is.
több mint 11 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 586 — Poloska confirmed
 sportgeza.hu/futball/2014/vb/cikkek/kettos_allampolgarok/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hamis. Palacsó, az meg csinàlja. 😀sutianap
Fincsi volt még a Garait is hallgatni 120 percig...
több mint 11 éve
 www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/ftc-groupama-arena-lesz-az-uj-stadion-hivatalos-2347039

(remélem megérte)