Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Ha van taktikai újdonsága a VB-nek, akkor az a 3-védős rendszerek sikere. Érdekes lesz látni, hogy mennyire fog elterjedni például Angliában vagy éppen Németországban.The three-man defence has been highly successful so far. A three-man defence has played a four-man defence (at least from the start) on ten occasions. These matches have produced eight victories for the three-man defence, and two draws. A back four is yet to beat a back three. There have been two meetings between three-man defences, Uruguay 1-0 Italy and Netherlands 2-0 Chile.Bár a 3 középhátvédnek, vagy éppen az ötvédős rendszernek (két wingbackkel) éppen az 1 csatár és 2 szélső, vagy két szélső és hamis kilences felállások az achilles sarkai, melyek még mindig a legelterjedtebb támadó felállásnak számítanak:
When playing against a back three/five, the general rule is not to play two upfront. That’s exactly what the back three wants – it means they’re not stretched on the flanks, or outnumbered in midfield. They have a spare man, and can sit deep against two strikers without too many problems.Hozzátartozik még a történethez, hogy ez a felállás általában labdabirtoklásra épül és felfogásában dinamikusabb támadófutballt jelent valódi csatárral (támadókkal) játszva, mint a spanyol tikitaka teletömve passzoló középpályásokkal, mégis talán ahhoz a rendszerhez áll a legközelebb.
Az idézetek a zonalmarking.net elsőosztályú elemző oldalról származnak.
több mint 11 éve
www.boston.com/bigpicture/2014/06/world_cup_goals.html

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Müller az edzésen nem bír magával XD
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
a klasszikus egymás mellett elbeszélés esetével állunk szemben így jobb ha inkább hagyjuk! 😉Harmadik alkalommal harapott bele valakibe kamerák előtt meccs közben, legutoljára egy világbajnokságon, tényleg felettébb érdekes, hogy ezután valakit megbélyegeznek. A becsúszás, legyen a játék egyik megszokott eleme, ami legyen bármilyen durva, kevésbé "tűnik fel", mint amit suarez csinált, nem tudom ebben mit nem lehet megérteni, és mi értelme van más esetekre mutogatni egy ennyire megmagyarázhatatlan tahóság láttán.baggiosztem ahhoz azért nagyon kemény harapás szükségeltetik hogy elkapj valami betegséget!annak a véráramba kell jutnia... itt nem harci kutyákról van azért szó... de nem ez a lényeg!kicsit segíts légyszíves mielőtt döntenék!Te felvázoltad a létező legrosszabb forgatókönyvet, ugyanezt csináltam én is. Azzal tisztában vagy, hogy mondjuk egy harapással hány fajta fertőzést szedhetsz össze? Ha egy hepatitises harap meg, akkor is inkább azt választanád a becsúszás helyett?baggio
az első "eset" az melyik meccsen is történt....?yooker
hanem az hogy ő hazament , és örökre meg van bélyegezve, a hentes és mészáros szakosok meg vígan elvannak továbbra is, pedig bizonyíték lenne bőven...yooker
csak annyit hogy Suarez sztem is megérdemelte ahogy már le is írtam korábban...
több mint 11 éve
Harmadik alkalommal harapott bele valakibe kamerák előtt meccs közben, legutoljára egy világbajnokságon, tényleg felettébb érdekes, hogy ezután valakit megbélyegeznek. A becsúszás, legyen a játék egyik megszokott eleme, ami legyen bármilyen durva, kevésbé "tűnik fel", mint amit suarez csinált, nem tudom ebben mit nem lehet megérteni, és mi értelme van más esetekre mutogatni egy ennyire megmagyarázhatatlan tahóság láttán.sztem ahhoz azért nagyon kemény harapás szükségeltetik hogy elkapj valami betegséget!annak a véráramba kell jutnia... itt nem harci kutyákról van azért szó... de nem ez a lényeg!kicsit segíts légyszíves mielőtt döntenék!Te felvázoltad a létező legrosszabb forgatókönyvet, ugyanezt csináltam én is. Azzal tisztában vagy, hogy mondjuk egy harapással hány fajta fertőzést szedhetsz össze? Ha egy hepatitises harap meg, akkor is inkább azt választanád a becsúszás helyett?baggio
hanem az hogy ő hazament , és örökre meg van bélyegezve, a hentes és mészáros szakosok meg vígan elvannak továbbra is, pedig bizonyíték lenne bőven...yooker

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
sztem ahhoz azért nagyon kemény harapás szükségeltetik hogy elkapj valami betegséget!annak a véráramba kell jutnia... itt nem harci kutyákról van azért szó... de nem ez a lényeg!kicsit segíts légyszíves mielőtt döntenék!Te felvázoltad a létező legrosszabb forgatókönyvet, ugyanezt csináltam én is. Azzal tisztában vagy, hogy mondjuk egy harapással hány fajta fertőzést szedhetsz össze? Ha egy hepatitises harap meg, akkor is inkább azt választanád a becsúszás helyett?baggio
hanem az hogy ő hazament , és örökre meg van bélyegezve, a hentes és mészáros szakosok meg vígan elvannak továbbra is, pedig bizonyíték lenne bőven...
több mint 11 éve
kicsit segíts légyszíves mielőtt döntenék!Te felvázoltad a létező legrosszabb forgatókönyvet, ugyanezt csináltam én is. Azzal tisztában vagy, hogy mondjuk egy harapással hány fajta fertőzést szedhetsz össze? Ha egy hepatitises harap meg, akkor is inkább azt választanád a becsúszás helyett?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
+ kib@szott Capello kiherélte az oroszokat, olyan sótlanul játszottak az egész tornán hogy rossz volt nézni...2008-ban öröm volt nézni a viilámgyors kontrákkal operáló, pezsgő, lendületes focit játszó oroszokat, Akkor sem volt jó védelmük, de előrefele parádésan fociztak. Most...
az meg külön röhej hogy még így is simán továbbmentek volna ha mondjuk pl. én védek náluk... 😊yooker
több mint 11 éve
kicsit segíts légyszíves mielőtt döntenék!Megérdemelte ,de ezzel Suarez lett a foci Zushlag Jánosa....Te melyiket választanád?
most aztán mindenki elégedett lehet micsoda kőkemény rendet tart a FIFA.... LOL!
azért egy rögtönzött szavazást tartanék az ítélkezők között hogy egy vállba harapást vagy egy páros lábas sípcsontos belépőt választanának-e mondjuk adott esetben...yooker
myriport.hu/wp-content/uploads/2013/07/TheWalkingDead_S2_ep01_Z04.jpg_cmyk.jpg[/img]
www.youtube.com/watch?v=A4-K3JUuRTU[/youtube]
| (Ronaldinho megúszta különösebb sérülés nélkül) | baggio
az első "eset" az melyik meccsen is történt....?
több mint 11 éve
Megérdemelte ,de ezzel Suarez lett a foci Zushlag Jánosa....Te melyiket választanád?
most aztán mindenki elégedett lehet micsoda kőkemény rendet tart a FIFA.... LOL!
azért egy rögtönzött szavazást tartanék az ítélkezők között hogy egy vállba harapást vagy egy páros lábas sípcsontos belépőt választanának-e mondjuk adott esetben...yooker

| (Ronaldinho megúszta különösebb sérülés nélkül) |

---
több mint 11 éve
+ kib@szott Capello kiherélte az oroszokat, olyan sótlanul játszottak az egész tornán hogy rossz volt nézni...az meg külön röhej hogy még így is simán továbbmentek volna ha mondjuk pl. én védek náluk... 😊
több mint 11 éve
Megérdemelte ,de ezzel Suarez lett a foci Zushlag Jánosa....most aztán mindenki elégedett lehet micsoda kőkemény rendet tart a FIFA.... LOL!
azért egy rögtönzött szavazást tartanék az ítélkezők között hogy egy vállba harapást vagy egy páros lábas sípcsontos belépőt választanának-e mondjuk adott esetben...
több mint 11 éve
Dallas Cowboys closely studying tape of USA vs Germany desperately trying to learn how to lose and still advance.énisbocs, de van még:
😀
*elnézést az érintett fanoktól*petey
"Jerry Jones wants to know if the NFL can be played in World Cup system so the Cowboys could advance if they lose"
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Dallas Cowboys closely studying tape of USA vs Germany desperately trying to learn how to lose and still advance.😀
*elnézést az érintett fanoktól*
több mint 11 éve
Suárez a legkevésbé sem érdekel, a három évhez 😊a négy hónaphoz, vagy a három évhez? 😊slowmotionamikor Zidane rálépett a földön fekvő játékosra (nem első kirívó esetként), akkor két meccsre tiltották el.tegyünk hozzá egy nullácskát a büntihez, akkor már inkább elfogadomberger90
amikor de Jong mellbe karatézta Xabi Alonsót (jelzem, sokkal veszélyesebb mellbe talpalni valakit, mint mezen keresztül vállba harapni), akkor kapott nulla meccset.
persze, tilcsákel, no de négy hónapra, főleg hogy a vébének vége kb két héten belül?
oké, de akkor a következetesség alapján én most három év letöltendőt kérnék a teljes FIFA-vezérkarra, mert esetleg több kárt okoztak a focinak meg a vébé-biznisznek, mint Suarez...slowmotion
Mindig jövőre
több mint 11 éve
a négy hónaphoz, vagy a három évhez? 😊amikor Zidane rálépett a földön fekvő játékosra (nem első kirívó esetként), akkor két meccsre tiltották el.tegyünk hozzá egy nullácskát a büntihez, akkor már inkább elfogadomberger90
amikor de Jong mellbe karatézta Xabi Alonsót (jelzem, sokkal veszélyesebb mellbe talpalni valakit, mint mezen keresztül vállba harapni), akkor kapott nulla meccset.
persze, tilcsákel, no de négy hónapra, főleg hogy a vébének vége kb két héten belül?
oké, de akkor a következetesség alapján én most három év letöltendőt kérnék a teljes FIFA-vezérkarra, mert esetleg több kárt okoztak a focinak meg a vébé-biznisznek, mint Suarez...slowmotion
több mint 11 éve
amikor Zidane rálépett a földön fekvő játékosra (nem első kirívó esetként), akkor két meccsre tiltották el.tegyünk hozzá egy nullácskát a büntihez, akkor már inkább elfogadom
Mindig jövőre
több mint 11 éve
amikor Zidane rálépett a földön fekvő játékosra (nem első kirívó esetként), akkor két meccsre tiltották el.amikor de Jong mellbe karatézta Xabi Alonsót (jelzem, sokkal veszélyesebb mellbe talpalni valakit, mint mezen keresztül vállba harapni), akkor kapott nulla meccset.
oké, de akkor a következetesség alapján én most három év letöltendőt kérnék a teljes FIFA-vezérkarra, mert esetleg több kárt okoztak a focinak meg a vébé-biznisznek, mint Suarez...
több mint 11 éve
Öhmhülyének is megéri
www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/labdarugas-90-100-milliardbol-epulhet-az-uj-puskas-stadion-2345715baggio
több mint 11 éve
Pontosan. Hagyjuk már ezeket a felkapásokat, meg Suarez harapásokat... Totti karrierje során vagy 5 játékost leköpött és sehol sem volt ennyire felkapva. Erre vevő mindenki, ezért lehet büntetni. Kettős mérce már hülyeség mert itt már 100as van 😀 Terry mekkora büntetést kapott anno a "you fucking black cunt" elnevezésre amit Anton Ferdinandra mondott? És akkor még nem beszéltünk a rendes sérülések okozta belépőkről, színészkedésekről (2-3 meccsekre tiltanám el a színészkedőket utólag felvételek alapján, hirtelen visszaesne a számuk, csak nincs benne érdek, nem csinálják) blablablablabla. Komolytalanok ezek. Jelzem Suarez teljesen megérdemelte, hogy harmadik harapása után így eltiltották, csak a többi eltiltás elmaradását nem értem, és nem is fogom mert nem fog megtörténni. 😊így működik a média, az a hír, amire van érdeklődés és célcsoport. Tim Tebow még mindig a legjobb példa, vagy a legfrissebb, Manziel: minden fingását megírják, mert tudják, hogy nézettséget és olvasottságot generál.berger90LOL tipikus példa a szövegkörnyezetből kiemelt mondat félreértelmezhető mivoltára...Írtam: büntessük, mert idióta, de mi van a szándékos könyöklésekkel, lesgólokkal...?!Söpörjük őket a szőnyeg alá és szóljanak a hírek egy harapós dél-amerikairól...a közönség vevő lesz rá...Nem tudom fociztál-e valaha de már a megyei bajnokságoknál is minden szögletnél úgy megtekerik a mellbimbót, hogy letérdelsz fájdalmadban...gordonSuarez megszívta, büntetett a média. gordonEgyszerűen hihetetlen, hogy az emberek képesek védeni egy olyan játékost, aki meccs közben BELEHARAPOTT az ellenfelébe, ráadásul nem első alkalommal. Szegény tényleg jól megszívta, kár, hogy annyi kamera veszi a mérkőzést, az agyamat eldobom, komolyan...baggio
Mellesleg mivel tudatlan vagyok, valaki kérlek elmondja, hogy az UEFA és FA hatásköréhez tartozó PL-ből hogyan tilthatta el a FIFA? Vagy ez ilyen cooperációs döntés volt?
több mint 11 éve
Öhmwww.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/labdarugas-90-100-milliardbol-epulhet-az-uj-puskas-stadion-2345715

---
több mint 11 éve
így működik a média, az a hír, amire van érdeklődés és célcsoport. Tim Tebow még mindig a legjobb példa, vagy a legfrissebb, Manziel: minden fingását megírják, mert tudják, hogy nézettséget és olvasottságot generál.LOL tipikus példa a szövegkörnyezetből kiemelt mondat félreértelmezhető mivoltára...Írtam: büntessük, mert idióta, de mi van a szándékos könyöklésekkel, lesgólokkal...?!Söpörjük őket a szőnyeg alá és szóljanak a hírek egy harapós dél-amerikairól...a közönség vevő lesz rá...Nem tudom fociztál-e valaha de már a megyei bajnokságoknál is minden szögletnél úgy megtekerik a mellbimbót, hogy letérdelsz fájdalmadban...gordonSuarez megszívta, büntetett a média. gordonEgyszerűen hihetetlen, hogy az emberek képesek védeni egy olyan játékost, aki meccs közben BELEHARAPOTT az ellenfelébe, ráadásul nem első alkalommal. Szegény tényleg jól megszívta, kár, hogy annyi kamera veszi a mérkőzést, az agyamat eldobom, komolyan...baggio
Mindig jövőre
több mint 11 éve
Az jogos, hogy Suarez eltiltásával egy időben kellett volna bejelenteni mondjuk Sakho-ét is, de a fifa hülyesége önmagában egy cseppet sem menti fel előbbit, a másikra mutogatás meg végképp nem jelent megoldást.LOL tipikus példa a szövegkörnyezetből kiemelt mondat félreértelmezhető mivoltára...Írtam: büntessük, mert idióta, de mi van a szándékos könyöklésekkel, lesgólokkal...?!Söpörjük őket a szőnyeg alá és szóljanak a hírek egy harapós dél-amerikairól...a közönség vevő lesz rá...Nem tudom fociztál-e valaha de már a megyei bajnokságoknál is minden szögletnél úgy megtekerik a mellbimbót, hogy letérdelsz fájdalmadban...gordonSuarez megszívta, büntetett a média. gordonEgyszerűen hihetetlen, hogy az emberek képesek védeni egy olyan játékost, aki meccs közben BELEHARAPOTT az ellenfelébe, ráadásul nem első alkalommal. Szegény tényleg jól megszívta, kár, hogy annyi kamera veszi a mérkőzést, az agyamat eldobom, komolyan...baggio

---
több mint 11 éve
LOL tipikus példa a szövegkörnyezetből kiemelt mondat félreértelmezhető mivoltára...Írtam: büntessük, mert idióta, de mi van a szándékos könyöklésekkel, lesgólokkal...?!Söpörjük őket a szőnyeg alá és szóljanak a hírek egy harapós dél-amerikairól...a közönség vevő lesz rá...Nem tudom fociztál-e valaha de már a megyei bajnokságoknál is minden szögletnél úgy megtekerik a mellbimbót, hogy letérdelsz fájdalmadban...Suarez megszívta, büntetett a média. gordonEgyszerűen hihetetlen, hogy az emberek képesek védeni egy olyan játékost, aki meccs közben BELEHARAPOTT az ellenfelébe, ráadásul nem első alkalommal. Szegény tényleg jól megszívta, kár, hogy annyi kamera veszi a mérkőzést, az agyamat eldobom, komolyan...baggio