Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Guzmó a vizslaba igazolt.Eddig Mindenkit altatott,valoban nemzetközi szintű player.

több mint 11 éve
eaglesmcnabb Baltimore Ravens Virginia Tech Hokies 23 095 — je suis poloska
RIP Csikar
nagyapám ellen még játszott anno

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választják

Mondjuk a SZAKMAI bizottság névsorát ízlelgessük még egy kicsit:
- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
Érthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.Amadeus91
Halmainak meg Illésnek legalább annyi joga van bent lennie, mint mondjuk Királynak (és az a Kovács Zoli AZ a Kovács Zoli? OMFG). hát Róth, a túlélőművész?
mégis, kinek kellene bent lennie? Kondásnak? Horváth Ferinek? a Tésztásnak? Faszrajz Sanyinak? Reszeli-Soósnak? Tornyi Barnának? Csanknak? Kaszinós Gyurinak?

Illés legalább csinálja az akadémiát, meg nem mellesleg az utóbbi húsz év öt legjobb játékosa között van...
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
és lőn sötétség! Hogy itt ebben az országban a döntéspozícióban levő emberek mindig olyan lépéseket húznak meg, amiről nemhogy mindig mindenki azt gondolja, be fog sülni, hanem tényleg be is sül... Legalább az arrogancia abból fakadna, hogy a kételkedőknek nincs igaza, de nem, itt pökhendiségből csak azért is a rossz utat választják

- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gáborbaggio
Érthetetlen, hogy 2 bukott kapitány mit keres a bizottságban. Halmai, Illés dettó. Herczeg András nem tudom, hogy adta ehhez a nevét.
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 235 — Invisible man
"
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."Kenny
Na itt a legnagyobb gond. Én azt hittem ők focisták. Nekik be kéne fogni és játszani vagy lemondani a válogatottságot. Sose tudtam megérteni mikor megfúrták az edzőt a játékosok. Azt gondolják ezzel majd elterelik a figyelmet arról, hogy mégiscsak nekik kéne azt a szart a kapuba berúgni!?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 661 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Herczeg aztán tuti megváltja majd a világot.....
A legnagyobb vicc az egészben, hogy Pintér elviekben a leginkább felkészült magyar szakembernek volt megnevezve, és így sikerült ezt a trágyát összehoznia....

Én azt mondom most már egy külföldit kell hozni, lehetőleg aki már járt itt a posványban. Magyarán egy Souzát (nem tudom edző-e még Izraelben) vagy korábbról Henk ten Cate-t hoznám 😊 Tudtommal nincs most munkája, a holland vonalat is képviseli, amitől most az utánpótlás "szakemberek" elélveznek, úgyhogy működhet a dolog.

Ha már nincs pénz, akkor mint be lehetne vállalni akár egy nem feltétlen a focihoz kötődő embert is. (lásd vízilabda) Vagy ami még jobb, egy hajcsár típusú kajak-kenu edzőt 😀

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 213 — Cowboys fan
"– Kovács Ferenc, az MLSZ sportigazgatója kihátrált mögüle
– Az MLSZ szakmai bizottságának (Benczés Miklós, Bozsik Péter, Garami József, Halmai Gábor, Herczeg András, Illés Béla, Kovács Zoltán, Róth Antal, Szalai László, Király Gábor) elnöke, Gellei Imre is úgy véli, Pintér vélhetően megy
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."

Pont ahogy a Fradiban...

azt csiripelik a madarak,hogy akár Herczeg András is lehet az utódja.Szerintem jó döntés lenne.
Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.Kenny
mintha nem tudnánk, hogy az ETO Parki hazai kispadja a dimenziókapu.
Horváth Feri for hedkócs!
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 792 — no es importante

- Gellei Imre
- Benczés Miklós
- Bozsik Péter
- Garami József
- Halmai Gábor
- Herczeg András
- Illés Béla
- Kovács Zoltán
- Róth Antal
- Szalai László
- Király Gábor

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 410 — Ajmo Vatreni
 www.nb1.hu/hirek/pinter-attila-meg-roman-meccs-ellott-tavozhatBeki
1. Szinte mindenki tudta, hogy alkalmatlan, mégis megválasztották.
2. Egy vereség miatt kirúgni nagyon jó üzenet a többieknek.
3. Én is tudom, hogy alkalmatlan, de akkor is vigye már végig.
4. Akik nyáron kiálltak mellette, nem éreznek késztetést, hogy akkor lemondjanak?
Dilettánsok!NB2
A 3-ason kívül egyetértek. Azonban nagy hülyeség lenne egy alkalmatlan embert pocizóban tartani, csak a "egyék meg a mit főztek" okból.
több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 597 — Lucas Scott
– Az MLSZ szakmai bizottságának (Benczés Miklós, Bozsik Péter, Garami József, Halmai Gábor, Herczeg András, Illés Béla, Kovács Zoltán, Róth Antal, Szalai László, Király Gábor) elnöke, Gellei Imre is úgy véli, Pintér vélhetően megy
– A játékosok közül ketten, Dzsudzsák Balázs és Juhász Roland a szószóló, úgy tudjuk, ők sem ragaszkodnak a kapitányhoz."

Pont ahogy a Fradiban...

azt csiripelik a madarak,hogy akár Herczeg András is lehet az utódja.Szerintem jó döntés lenne.
Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.Kenny
Dárdai hülye lenne idejönni... épp volt vele egy cikk. ha tényleg úgy alakul, ahogy építgeti a jövőjét, sztem 3 év és a Berlin edzője lesz ... ezt feláldozva idejönni, egy már elbukott selejtező sorozatba? az nagyon nem Dárdais lenne, anno Finket sem vállalta be konkurenciharcban, meg egy kiöregedő Jeremiest ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve

Pont ahogy a Fradiban...

Dárdainak megvan már az edzői papírja?Ő sem lenne rossz megoldás.

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 097 — nabege2@yahoo.com
1. Szinte mindenki tudta, hogy alkalmatlan, mégis megválasztották.
2. Egy vereség miatt kirúgni nagyon jó üzenet a többieknek.
3. Én is tudom, hogy alkalmatlan, de akkor is vigye már végig.
4. Akik nyáron kiálltak mellette, nem éreznek késztetést, hogy akkor lemondjanak?
Dilettánsok!
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Akkor hiába költöttek kommunikációs tréningre?
Vagy a lemondatásának kommentálása lesz a vizsgamunka?
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
 www.nb1.hu/hirek/pinter-attila-meg-roman-meccs-ellott-tavozhat
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Egyébként ilyen közfelháborodás, pályán mutatott borzalom, lincshangulat stb... bozsik idején volt utoljára a válogatott házatáján, aztán mentünk boszniába...peach
és aztán kaptunk ki MáltánKampman
jaja, szóval a sorminta szerint meglepetés győzelem jön bukarestben, aztán feröer beüti az utolsó szeget pintér koporsójába 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Juhász is beleszallt Pinterbe.ugyanaz lesz a sorsa mint anno a Fradinal,a játékosok fogjak kicsinalni.Kenny
Áááá nincs annyi tökösség bennük. Juhász annó még Huszti mellett is kiállt, tőle lehetett számítani ilyesmire. Zsuzsiból, Rudolfból meg a többiekből nem nézek ki nagy lázongástflzoli
A fél csapat az ő embere volt az ETO-nál. Maximum majd behív még az ETO II-ből magyarokat és nincs probléma.
több mint 11 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 646
Egyébként ilyen közfelháborodás, pályán mutatott borzalom, lincshangulat stb... bozsik idején volt utoljára a válogatott házatáján, aztán mentünk boszniába...peach
és aztán kaptunk ki Máltán

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 779 — a new hope (again)
Egyébként ilyen közfelháborodás, pályán mutatott borzalom, lincshangulat stb... bozsik idején volt utoljára a válogatott házatáján, aztán mentünk boszniába...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 255 — Bears & Illinois fan
Találó:

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Az eszedbe sem jut, hogy nyerünk? 😊NB2
Egyszer.. egy messzi-messzi galaxisban... 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 097 — nabege2@yahoo.com
Az eszedbe sem jut, hogy nyerünk? 😊
több mint 11 éve
Kíváncsi vagyok mi lesz végül ennek a Pintér sagának a vége. Látható, hogy nagyon nagy a nyomás már az MLSZ-en ezügyben, egy kis szikra elég hogy robbanjon megint a közeg. (Sokszor leírtam már, hogy a közeg jellegéből adódóan szerintem ez majd sz*rvihart jelent majd)

Bukarestben két dolgot tudok elképzelni:
1. Egy ultra beszari taktikával, 10 emberrel védekezve, reménykedve a csodában megpróbálja kihúzni döntetlennel. Szerintem 50e tomboló "római leszármazott" dák előtt nincs az az isten, hogy ne tojnának be a nyomás alatt, így ez eleve kudarcra van ítélve.
2. Hasonló, idióta és felforgatott csapattal áll ki, támadónak álcázva a csapatot, akik a nagy tolódásban és összetartásban egyszerre mondanak majd csődöt, és brutális verést mérnek ránk. Mert hogy a románok ellenünk, hazai pályán, új szöv kapitánnyal biztos mészárolni akarnak majd.

Nem tudom ti hogy látjátok, de én ennél "jobb" forgatókönyvet nem tudok elképzelni

több mint 11 éve
Juhász is beleszallt Pinterbe.ugyanaz lesz a sorsa mint anno a Fradinal,a játékosok fogjak kicsinalni.Kenny
Áááá nincs annyi tökösség bennük. Juhász annó még Huszti mellett is kiállt, tőle lehetett számítani ilyesmire. Zsuzsiból, Rudolfból meg a többiekből nem nézek ki nagy lázongást

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 488
Reus bokaszalag, 1 hónap.
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6t36CYi6IR0

Ha gond itt, valaki tegye át viccekbeNB2
"Pintér takarodj"
😀😀