Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Most ez a gyökér (kommentátor) eldönthetné már végre, hogy jogos volt a 11-es vagy a kezezés miatt nem. És még elkezd kifogásokat gyártani is, ezen beszarok. 😀😀
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Jó meccs volt ez. A sok éves átlagnál csak enyhén volt unalmasabb. Picit hiányoltam a helyzeteket de a kiváló cserék mindenért kárpótoltak. Viszont ez az albán közvetítés egyszerűen vállalhatatlan. Köszönöm a riportot mindenki tolódjon tovább.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Na Priskin kezel, majd felrúgja saját magát és vezetünk is.

Annyira kíváncsi leszek a nyilatkozatokra...tüsi91
a presszing, de még inkább a tolódás meghozta a diadalt

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club

Annyira kíváncsi leszek a nyilatkozatokra...tüsi91
ÉÉÉÉs meg is van az MVP, látod.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Pintért azért nevezte ki Csányi hogy a közvélemény egyöntetűen sírja vissza a hollandok elleni egervári-csapatot és így visszahozhassa a rajzos géniuszt.davemayer
Nem tudom, miért agitálsz, remek játék, magabiztos győzelem a B csapattal is a kiváló erőkből álló albánok ellen.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

Annyira kíváncsi leszek a nyilatkozatokra...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Pintért azért nevezte ki Csányi hogy a közvélemény egyöntetűen sírja vissza a hollandok elleni egervári-csapatot és így visszahozhassa a rajzos géniuszt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Azt súgja meg nekem valaki, hogy mi értelme van 3 percenként cserélni. Miért nem lehet egyszerre mondjuk 3 embert behozni....
tüsi91
Meg akarja adni mindenkinek a lehetőséget, hogy a jól megérdemelt standing ovationt fogadhassák a rajongóktól.Jakehomer
Szerintem rosszul látod.
A tolódás miatt van!
8-)

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
ez a valogatott egy mocskos nagy vicc.Kenny
Viccnek szerintem durva.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 368 — Omar's Coming Yo!
ez a valogatott egy mocskos nagy vicc.

több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 444 — Panthers fan
Azt súgja meg nekem valaki, hogy mi értelme van 3 percenként cserélni. Miért nem lehet egyszerre mondjuk 3 embert behozni....
tüsi91
Meg akarja adni mindenkinek a lehetőséget, hogy a jól megérdemelt standing ovationt fogadhassák a rajongóktól.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve

Első félidőben volt helyzetünk? 40. percben értem haza.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
A duna tévé legalább hozza a pályán zajló szìnvonalat 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Sinisa New England Patriots 3 146 — Gràcies Pep!
Lovrencsics idő húzó csere lesz?
Biztos nincs elég jó formában.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Ez valami szörnyű.
Biztos megéli Pinyő a selejtezőket mint kapitány?
Költői kérdés volt...Bazzani
Most mit baszakodsz? Őszíntén?

Ezek az albánok remek eredményeket érnek el. A legutóbbi 7 mérkőzésük közül meg nyertek nem kevesebb, mint egyet, sőt azon épp Máltát győzték le. Szép fokozatosan lépünk előre.

Mindig csak a negatívumok....

😉
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Idegenben jó az X is XD Egyébként meg Pintér épp azt keresi melyik locsolta fel azt a rohadt pályát.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
le kell hozni Stiebert és Jujákot, túl sok a légiós a csapatban.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Ez valami szörnyű.
Biztos megéli Pinyő a selejtezőket mint kapitány?
Költői kérdés volt...

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Dehát ez egy tévéműsor baszki.
Egy véleményütköztető performansz, ahol direkt két markánsan ellentétes álláspontot jelenít meg a két résztvevő, szántszándékkal opponálnak.
Ha máshogy lett volna kedvük, akkor fordítva képviselik a két végletes véleményt.Sobri Jóska
Pont erre gondoltam én is, hogy ez szánt szándékkal van így előadva. Ugyanez megfigyelhető a rádiózásban, pl a Sláger Rádiónál a Boros-Bockor párosnál is ez ment, illetve most a Vadon-Sebestyén duónál is. Így maga a műsor "pártatlan", a műsorvezetők meg "eljátsszák" a szerepüket és kész.
Egyébként, ha valaki ellátogatott az NSO hír alatti kommentjeihez, akkor ugyanezt a hozzáállást tapasztalhatta dögivel, ergo csak a közvélemény egy részének álláspontjára reflektál a srác.Tony
ettől még nem lesz normális hozzáállás. Szerencsétlen nő még egy percet nem bizonyíthatott, máris nekimentek, ráadásul ugye ez olyan ország "riporterei", akiknek bajnokát egy francia másodosztályú csapat is röhögve szarrá verné.

Sobri, te pedig szokás szerint ellentmondásos vagy. Nagyobb összegben merek fogadni, hogy ha az új edző történetesen meleg lenne, már a szokott magas lóról lenéző stílusoddal oktatnál ki és homofóboznál mindenkit. Kettős mérce vagy te önmagadban.berger90
Te pl. egy filmben a gonoszt játszó Jeremy Ironst utálod? Vagy gyilkosnak tartod Anthony Hopkinst?Elhiszed, hogy pl a Trónok harcában Cerseit játszó színésznő csak játsza a szerepét, vagy rühelled, ahogy ezt a srácot, aki lekommunikált egy "mellette-ellene" beszélgetést?

több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Köztévé ide vagy oda, simán le tudom lőni a kommentátort, de a "meccs hangjai" ettől ugyanúgy hallhatóak. A digitális tévézés baromi nagy haszna, eddig F1-nél használtam csak, de úgy hallom a VB-re is be kell vezetnem a módszert.
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy támadásépítés közben Józsika miért a két középhátvéd között szórakozik, ahelyett, hogy bemenne a középkör körül lévő 500 m^2-es üres területre?

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
TOLÓDUNK....!!!!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
ez a kommentátor ott lesz a VBn. tragédiabraxa88
nagyfater 15 év után szánta rá magát, hogy lecserélje a tévét, gondolta, legalább hd-ben néz végre meccseket, öregkorára kipróbálja azt is. azzal próbáltam lebeszélni, hogy a köztévé "színvonala" miatt felesleges, de persze miért hallgatna rám... 😊

Mindig jövőre
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 540 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
ez a kommentátor ott lesz a VBn. tragédiabraxa88
igen, az igazi kommentátorokat meg itthon kell hagyni Szaniszló, Méhes, Hajdú B...

több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
ez a kommentátor ott lesz a VBn. tragédia