Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
egyenlített az arsenal egy olyan szögletből, ami nem is volt szöglet...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Gogo New England Patriots Army Black Knights 2 428 — Tuskó Hopkins
Miért nem lehet tisztességesen tizenegyest rúgni? @)

I swung a saber and I was a young Hussar

"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
oooooooooooooooooooooooooooooootttttttttttttttt vvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
több mint 11 éve
Ez is mikor ha nem most?😓
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Ekkora gólt régen láttam. Lehetetlen szög, onnan oda felverni...
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
aztak... mekkorát beletett ebbe

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ez atom nagy gól volt....
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Buuummmm!!!!!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
Barca, barca, baaaaarca!!!!!!
Micsoda szurkolás - végre!!!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
gamerkr Green Bay Packers 11 541 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
hát ez hihetetlen komolyan

több mint 11 éve
Arda is...hát iylen nincs basszameg....:[]
több mint 11 éve
Szegény Diego....😥 😥 😥
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Arsenal 😀😀😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Arsenal 😀 😀 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Lassan jön a 2. Pique sárga is! 😛
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
18 meccsen keresztül nem nyert a Paks. olyat tudod, melyik csapat produkált eddig? a Szolnok meg a Zete. csont nélkül estek ki.
18 meccsen keresztül nem nyerni az annyit tesz, hogy maximum 18, de jellemzően inkább 9-12 pontot szerez egy csapat (a Paksnak kilencet sikerült). év elején a bentmaradásért kb 30 pont megszerzését kell kitűzni. ha 9-12 pontot szerez egy csapat 18 meccs alatt, akkor a maradék 18-21 pontot 12 meccsen kell összeszedni. a Paks esetében ez annyit tesz, hogy 21 pontot 12 meccsen kell hoznia, vagyis tizenkettőből hetet kell nyernie, vagy hatot három döntetlennel. az egyébként olyan teljesítmény, amit Kiss Karcsi óta nem sikerült letennetek az asztalra. most sikerült, ennek örülhettek, de annyira nem volt sima ez a szezon.

ha egy csapat tizennyolc meccsen keresztül nem nyer, előtte-utána meg 7-1-2-t hoz tíz meccsen, akkor az egy kibaszott skizofrén csapat. a szezon egyharmadában úgy játszik, mint egy bajnok, kétharmadában meg mint egy kiesőjelölt. verheted rá a melled, csak nem érdemes. egyszer majd nem sikerül kilépni a rossz szériából, és akkor csak a szép emlékek maradnak.slowmotion
Lehet itt most hipotéziseket állítani, de nem érdemes. Én nem védem a Paksot, de azért úgy beszélsz a csapatról, mint ha nem lett volna 3 edző az elmúlt egy évben, és mintha nem lett volna össze vissza forgatva a keret ezzel együtt, sokszor beteg felállásokat produkálva. Csertői se találta ki a spanyol viaszt, aki emlékszik a Kiss Károly féle csapat alapjátékára, az felfedezheti annak erős vonalait a most menetelő csapat szerkezetén, de még a kezdők stílusán is. Ehhez még bejön a képbe az nb1 egyik legjobb kapusa, és máris megvan a Csertői-csapat sikerének "titka". Nem tartom nagy edzőnek Auréliót, de most azért kritizálni őt, mert szezon végére összejött neki egy normális csapat összehozása, elég banális dolog lenne. És, hogy Pintér egy jól működő védelemből behív valakit a keret, szerintem nem gond. Úgysem alapemberekről beszélünk.
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
Az előző írásom a Tiédre nem vonatkozik vagyis kb egyszerre küldtük el😀

Ezt találtam tegnap, nekem új volt.
közel 50 perces doku a bundázásról
 www.youtube.com/watch?v=iS5e1VOqCyM
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
Másik kapusként mondom hogy....

Anno volt Sobrival is egy kis vitám a játékvezetéssel kapcsolatban. Ragaszkodunk mereven a szabályokhoz-bizonyos esetekben- vagy hagyunk egy kis teret.?!

Igen, lehetetlen helyből vetődni, és minden kapus szökkel egy aprót a lövés előtt előre tineegyessnél,de ha megnézed Beto-t, főleg az első védését az több volt mint egy lépés és ez mindenképpen vissza kellett volna fújni.

Amúgy meg ahogy írtam már korábban is ezeket a büntetőket a "legkönnyebb" védeni. A kapus mozgását nézik. Hány is hány tizit fogtam meg így, hogy kivártam a végsőkig. Zavarba jönnek.
A sevilla játékosok tudták, hogy hova lövik.ZoliMP
Én az elméletet mondom, azt, amit rögzíteni lehet a szabálykönyvbe.
A gyakorlat, ahogy maga a soccer sem érdekel.
De a logikátlanságot nem lehet intézményesíteni, ezügyben tettem észrevételt.

Amikor még fociztam mindig én lőttem a büntetőket. Nagypályán is, kispályán is. Engem sosem érdekelt a kapus. Kajakra bebikáztam a jobb alsó sarokba, a kapufa mellé. Elég 1.0-ás metódus, de szinte mindig bement.

több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
Másik kapusként mondom hogy....

Anno volt Sobrival is egy kis vitám a játékvezetéssel kapcsolatban. Ragaszkodunk mereven a szabályokhoz-bizonyos esetekben- vagy hagyunk egy kis teret.?!

Igen, lehetetlen helyből vetődni, és minden kapus szökkel egy aprót a lövés előtt előre tineegyessnél,de ha megnézed Beto-t, főleg az első védését az több volt mint egy lépés és ez mindenképpen vissza kellett volna fújni.

Amúgy meg ahogy írtam már korábban is ezeket a büntetőket a "legkönnyebb" védeni. A kapus mozgását nézik. Hány is hány tizit fogtam meg így, hogy kivártam a végsőkig. Zavarba jönnek.
A sevilla játékosok tudták, hogy hova lövik.

u.i. tudtátok, hogy egy kapus miatt lettek tizik a 16-oson belül történt szabálytalanság után?😊
több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 186 — #NoStress
A megállás elég jól definiált dolog, akkor áll meg, ha van olyan szakasz, amikor nem mozog egyik lába sem. Ez itt nem teljesült, szóval szabályosan rúgták. Ellenben Beto tényleg három méterre kijött, az meg nyilvánvalóan szabálytalan volt. Schleck
Erre még visszatérve kapusként írom a következőket. Ugye a kapusnak a vonalon kellene állnia a lövés pillanatában. S nem jöhetne előrébb. Na aki ezt a szabályt hozta az büdös életbe nem védett, sőt erről még egy kapust is basztak megkérdezni, hogy mi a véleménye. Állóhelyből nem lehet védeni, nem lehet vetődni, ezért mindenki tesz egy lépést kifelé, meg alapból előre felé dolgozunk, azaz nem teljesen oldalra vetődünk, hanem bizonyos mértékig előre. S ez így összetéve simán lehet a külföldi cikkekben említett másfél méter, mikor a kapus találkozik a labdával. A másik, hogy azt meg végig ne várja senki, hogy a vonalon maradunk, mikor 48szor megtorpannak a lövés előtt. Egyik eset hozza magával a másikat. Az összes büntetőt, amit a kapus megfog nyugodtan vissza lehet fújni, mert az összes szabálytalan, de ez a "szabály" úgy szar ahogy van, mert ha mindenki figyelne rá, körülbelül esély sem lenne védeni....tüsi91
Ezért büntető (penalty) az eredeti elnevezése.
Nem is preferálja a védést, csak a rontást - ha valaki nem tud élni a lehetőséggel.
Valamint kell egzakt meghatározás a kapus helyére vonatkozóan, mert ha nem lenne, és elhagyhatná a gólvonalat, akkor oda is állhatna a labda elé, 10 centire.
De ha az lenne, hogy a gólvonal elötti 1 méteres sávon mozoghat, akkor annak a határán kezdene, és menne előre pár lépést.
Röviden: egy szabálynak egzaktnak kell lennie, aztán lehet vitázni arról, hogy mennyire életszerű.
De egy nem egzakt szabályra lecserélni nem lehet.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A megállás elég jól definiált dolog, akkor áll meg, ha van olyan szakasz, amikor nem mozog egyik lába sem. Ez itt nem teljesült, szóval szabályosan rúgták. Ellenben Beto tényleg három méterre kijött, az meg nyilvánvalóan szabálytalan volt. Schleck
Erre még visszatérve kapusként írom a következőket. Ugye a kapusnak a vonalon kellene állnia a lövés pillanatában. S nem jöhetne előrébb. Na aki ezt a szabályt hozta az büdös életbe nem védett, sőt erről még egy kapust is basztak megkérdezni, hogy mi a véleménye. Állóhelyből nem lehet védeni, nem lehet vetődni, ezért mindenki tesz egy lépést kifelé, meg alapból előre felé dolgozunk, azaz nem teljesen oldalra vetődünk, hanem bizonyos mértékig előre. S ez így összetéve simán lehet a külföldi cikkekben említett másfél méter, mikor a kapus találkozik a labdával. A másik, hogy azt meg végig ne várja senki, hogy a vonalon maradunk, mikor 48szor megtorpannak a lövés előtt. Egyik eset hozza magával a másikat. Az összes büntetőt, amit a kapus megfog nyugodtan vissza lehet fújni, mert az összes szabálytalan, de ez a "szabály" úgy szar ahogy van, mert ha mindenki figyelne rá, körülbelül esély sem lenne védeni....
több mint 11 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
"...Arról szó sincs, hogy Katar megvette volna a vébét, de politikai tényezőket figyelembe vettünk.”baggio
Végre valaki elismeri, hogy ez bizony politika is. Hurrá!

Ezek után azért érdekes lesz olyan országok labdarúgó szövetségeit megbüntetni, ahol a politika beleszól a fociba.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '

😀😀
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Halál komoly, hogy a vadiúj Pancho stadion gyepe nem bírta el az esőzést?Bazzani
Szerintem ennyi esővel, ami a napokban esett, elég sok stadion vízelvezető rendszere nem bírt volna.Schleck
engem azért érdekelne, hogy meddig halasztgatják. hétfőn döntenek, de szerintem szerda utánra nem lenne ildomos berakni a meccset. persze a legjobb az lenne, ha holnap vagy holnapután meglenne az egész (végülis szaros európai kupameccseken is elég szokott lenni a 24 órás halasztás). bár gondolom majd megkérdezik Vityát, hogy mikorra tudja átszervezni a programot.
egyébként tavaly tavasszal, amikor jött a második havazás, akkor kb lószart sem engedtek halasztani a Rákóczinak. ennek az lett persze az eredménye, hogy súlyos milliókért kellett rebootolni a gyepszőnyeget, ami aprópénzre egy Rákóczi-helyzetű csapatnak például biztos semmi szüksége a keret kialakításánál.
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
1. Azért lehet, hogy tényleg meg lehetett volna oldani jobban a vízelvezetést, de...
2. azért illett volna egyszerre rendezni a meccseket, mégha nincs is akkora izgalom