Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
a rendes játékidő vége előtt kapott egy szabadot a Benfica, a sevillás sorfal ott is előrelépett jó fél métert, úgy tűnik Brych nem akarta ezeket befújni egész meccsen...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
pina mod rugta a benfica a buntetoket.a topogos tizi szart nem er ha a kapus nem mozdul el es kivar a vegsokig.halkan megjegyzem beto szabalytalanul fogta meg az elsot.3.5meterrel elorebb volt..a benfica kapusa ha ugyanilyen szelhamos,egyet megfoghatott volna.
több mint 11 éve
A Sevilla játékosai oktatófilmbe illően rúgták a tizenegyeseket. A topogás büntető előtt meg kinek jött be utoljára?
több mint 11 éve
az átok tovább él😊megjegyzem vissza kellett volna fújni a tiziket
több mint 11 éve
Új szabály van a fociban? A paraszt Betonak három méteren is szabad védenie a tizenegyeseket?
több mint 11 éve
Ugyanilyen lesz sajnos az egész vb is, mindenki legnagyobb meglepetésére... Pont belefutottam a héten a spanyol bajnoki öf-be, ahol azt ecsetelték, hogy elfáradtak a madridi játékosok, gondolom júniusra épp feltöltődnek majdÉs akkor még itt van ez is
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-idoleges-kizaras-a-serulest-okozo-jatekosnak-2335667

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Az utsó 3 percben több minden történt mint előtte 42-ben😊biztos én vok a fáradt, de leszámítva a végét nagyon uncsi meccs volt ez az EL döntő
több mint 11 éve
Szerencsére ott lesz a vb-n is a svájciakkal 😀www.nemzetisport.hu/sportszelep/down-szindromas-szurkergyerek-is-aranyat-kapott-a-celtic-unnepen-videok-2335635szamár-az-ászdavemayer
picsába, még a végén "megkedvelem" őket...slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/down-szindromas-szurkergyerek-is-aranyat-kapott-a-celtic-unnepen-videok-2335635szamár-az-ász
picsába, még a végén "megkedvelem" őket...slowmotion
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.nemzetisport.hu/sportszelep/down-szindromas-szurkergyerek-is-aranyat-kapott-a-celtic-unnepen-videok-2335635picsába, még a végén "megkedvelem" őket...
több mint 11 éve
Szivics: „Megértem, hogy egy kicsit idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog."Szivics egy igazi paraszt. még mindig be van durculva, hogy nem ő lett a Vidi edzője. de mindig ezt csinálja, ha nyernek akkor megy az arcozás, és beszólogatás, ha meg kikapnak akkor a sírás. semmi új.
😀zinedine5
amúgy igaza van :cool:
több mint 11 éve
Nasri kimaradt a francia vb keretből,asszonykája így reagált twitteren😀should of? legalább angolul illett volna megtanulni, ha már odaette a fene az ősöket a gyarmatokról...
"Fuck france and fuck deschamps! What a shit manager!
Incase u didnt read my tweet properly.... Ill repeat myself..... fuck FRANCE!!!!! And fuck deschamps!
Lets just get this straight! Im not mad i get my bf for 2 months.... I just think theres a level of respect to be had!
yeh i will insult a nation of racists!
#ShouldOfBeenSpanish"Kenny
mondjuk kicsi Samirnak nem lesz gondja azzal, hogy bármikor is hazautazzon rokonlátogatóba a pinával, mert a legelső reptéren olyan testüregmotozásnak vetik alá a luvnyát, hogy a torkán fognak kinyúlni...
több mint 11 éve
óóóéééóóóééé nem érdekel más, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr!! Nagyon jó volt élőben. Teljesen átszoktam... 😊
Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Nasri kimaradt a francia vb keretből,asszonykája így reagált twitteren😀"Fuck france and fuck deschamps! What a shit manager!
Incase u didnt read my tweet properly.... Ill repeat myself..... fuck FRANCE!!!!! And fuck deschamps!
Lets just get this straight! Im not mad i get my bf for 2 months.... I just think theres a level of respect to be had!
yeh i will insult a nation of racists!
#ShouldOfBeenSpanish"
több mint 11 éve
Szivics: „Megértem, hogy egy kicsit idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog."😀
több mint 11 éve
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)Go Vikings!mer' kevesebb meccsel is lehet eredményt elérni 😊
több mint 11 éve
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)
több mint 11 éve
hát, eddig tartott a wigannek a PO 😕 majd jövőre...ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).davemayernemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailorja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailorhogyhogy így drukkolsz a Wigannek?davemayer

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailorja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailorhogyhogy így drukkolsz a Wigannek?davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
igazából lehet hogy rossz topikba írom, de ez valami gyönyörű.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A nagy családbarát stadion évek óta... igaz maximum a pár száz hazai néző számára, mert a vendégeket a jól megszokott balkáni kiszolgálás illeti meg továbbra is, ők ázzanak csak szarrá nyugodtan a mobil tákolmányon, pedig amint a mellékelt kép is mutatja, hely éppen akadna valamelyik oldalon egy sarkot leválasztani a vendégek számára. Szurkolóik alig vannak, azok is totál leírták magukat a szememben, a tavalyi zászlós produkciójukkal. Összességében kevés ellenszenvesebb csapatot tudok mondani, mint ők, bár Győrhöz, mint városhoz szép emlékek fűznek.
Kellett oda stadion.Kenny
több mint 11 éve
Knézy lett volna a legjobb kommentátora a királyinak a vébén.Ez a Méhes szenzációs kommentátor. Élmény hallgatni.na most gondold el ha Knézy is menne. Egy hülye pont elég lesz.berger90
S Mezey féle gyökerek mennek a VB-re.tüsi91
több mint 11 éve
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕JC6dehogy lesznek, ha csak annyi helyzetük lesz, mint ma az Elchének, akkor elég négy kapott gól alatt megúszniuk
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕