Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
a rendes játékidő vége előtt kapott egy szabadot a Benfica, a sevillás sorfal ott is előrelépett jó fél métert, úgy tűnik Brych nem akarta ezeket befújni egész meccsen...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
YoungZeeZee 9 412
pina mod rugta a benfica a buntetoket.a topogos tizi szart nem er ha a kapus nem mozdul el es kivar a vegsokig.
halkan megjegyzem beto szabalytalanul fogta meg az elsot.3.5meterrel elorebb volt..a benfica kapusa ha ugyanilyen szelhamos,egyet megfoghatott volna.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Sevilla játékosai oktatófilmbe illően rúgták a tizenegyeseket. A topogás büntető előtt meg kinek jött be utoljára?
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
az átok tovább él😊
megjegyzem vissza kellett volna fújni a tiziket
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Új szabály van a fociban? A paraszt Betonak három méteren is szabad védenie a tizenegyeseket?

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
Ugyanilyen lesz sajnos az egész vb is, mindenki legnagyobb meglepetésére... Pont belefutottam a héten a spanyol bajnoki öf-be, ahol azt ecsetelték, hogy elfáradtak a madridi játékosok, gondolom júniusra épp feltöltődnek majd

És akkor még itt van ez is
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/uefa-idoleges-kizaras-a-serulest-okozo-jatekosnak-2335667

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 27 467 — nabege2@yahoo.com
Az utsó 3 percben több minden történt mint előtte 42-ben😊
biztos én vok a fáradt, de leszámítva a végét nagyon uncsi meccs volt ez az EL döntő
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/down-szindromas-szurkergyerek-is-aranyat-kapott-a-celtic-unnepen-videok-2335635
picsába, még a végén "megkedvelem" őket...slowmotion
szamár-az-ászdavemayer
Szerencsére ott lesz a vb-n is a svájciakkal 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 www.nemzetisport.hu/sportszelep/down-szindromas-szurkergyerek-is-aranyat-kapott-a-celtic-unnepen-videok-2335635
picsába, még a végén "megkedvelem" őket...slowmotion
szamár-az-ász

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
picsába, még a végén "megkedvelem" őket...
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
Szivics: „Megértem, hogy egy kicsit idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog."

😀zinedine5
Szivics egy igazi paraszt. még mindig be van durculva, hogy nem ő lett a Vidi edzője. de mindig ezt csinálja, ha nyernek akkor megy az arcozás, és beszólogatás, ha meg kikapnak akkor a sírás. semmi új.
amúgy igaza van :cool:

több mint 11 éve
Nasri kimaradt a francia vb keretből,asszonykája így reagált twitteren😀
"Fuck france and fuck deschamps! What a shit manager!
Incase u didnt read my tweet properly.... Ill repeat myself..... fuck FRANCE!!!!! And fuck deschamps!
Lets just get this straight! Im not mad i get my bf for 2 months.... I just think theres a level of respect to be had!
yeh i will insult a nation of racists!
#ShouldOfBeenSpanish"Kenny
should of? legalább angolul illett volna megtanulni, ha már odaette a fene az ősöket a gyarmatokról...
mondjuk kicsi Samirnak nem lesz gondja azzal, hogy bármikor is hazautazzon rokonlátogatóba a pinával, mert a legelső reptéren olyan testüregmotozásnak vetik alá a luvnyát, hogy a torkán fognak kinyúlni...
több mint 11 éve
lucas New England Patriots 261 — Pats fan és divatszurkoló
óóóéééóóóééé nem érdekel más, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr, csak a Diósgyőr!! Nagyon jó volt élőben. Teljesen átszoktam... 😊

Úgy megütlek, hogy még azt is begipszelik, akinek elmesélik!
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Nasri kimaradt a francia vb keretből,asszonykája így reagált twitteren😀
"Fuck france and fuck deschamps! What a shit manager!
Incase u didnt read my tweet properly.... Ill repeat myself..... fuck FRANCE!!!!! And fuck deschamps!
Lets just get this straight! Im not mad i get my bf for 2 months.... I just think theres a level of respect to be had!
yeh i will insult a nation of racists!
#ShouldOfBeenSpanish"

több mint 11 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 281 — Ajmo Vatreni
Szivics: „Megértem, hogy egy kicsit idegesek. Ilyen kerettel, ilyen háttérrel semmit sem nyerni nem olyan szép dolog."

😀
több mint 11 éve
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)Go Vikings!
mer' kevesebb meccsel is lehet eredményt elérni 😊
több mint 11 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Vazz, egy francos ligakupán hajtanak, mint állat, a mennyeiben meg lótúró..)

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 11 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 835 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
ja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailor
hogyhogy így drukkolsz a Wigannek?davemayer
nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailor
ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).davemayer
hát, eddig tartott a wigannek a PO 😕 majd jövőre...

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
ja és lehet szurkolni holnap este, hogy a Wigan megverje a QPR-t a playoffban, utána már "csak" egy meccs és ismét jönnek a PL-be 😊Dexxter Tailor
hogyhogy így drukkolsz a Wigannek?davemayer
nemtom, pár éve kezdtem el figyelni őket, hogy kiesőcsapatként az utolsó fordulókban mindenkit legyőztek, és mindig bennmaradtak. tavaly ugye kiestek, de az FA kupa menetelés epikus volt. sajnos Martinezt lenyúlta az Everton, és Owen Coyle semmit nem tudott kihozni a csapatból, aztán jött Uwe Rosler és simán meglett a playoff, szerintem az EL-ben is továbbjutottak volna a csoportból, ha nem Coyle-t nevezik ki, na meg idén is volt egy szép FA kupa menetelés 😊 meg amúgyis szeretek az underdogoknak szurkolni, ha nem a Chelsea-t szopatják 😀Dexxter Tailor
ez király, örülök hogy feltűntek neked. Csak azért kérdeztem rá mert ott ahol dolgozom, a MU és a Pool mellett a Wigan fan a legtöbb és nagyon jó arcok, az általad leírtakon túl nekem emiatt is szimpatikusak, nagyon drukkolok a feljutásuknak hogy legyen jövőre MU-Wigan amire kimehessek (és utána zrikáljam őket az eredménnyel- vagy fordítva).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska

igazából lehet hogy rossz topikba írom, de ez valami gyönyörű.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Kellett oda stadion.Kenny
A nagy családbarát stadion évek óta... igaz maximum a pár száz hazai néző számára, mert a vendégeket a jól megszokott balkáni kiszolgálás illeti meg továbbra is, ők ázzanak csak szarrá nyugodtan a mobil tákolmányon, pedig amint a mellékelt kép is mutatja, hely éppen akadna valamelyik oldalon egy sarkot leválasztani a vendégek számára. Szurkolóik alig vannak, azok is totál leírták magukat a szememben, a tavalyi zászlós produkciójukkal. Összességében kevés ellenszenvesebb csapatot tudok mondani, mint ők, bár Győrhöz, mint városhoz szép emlékek fűznek.
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!

Kellett oda stadion.

több mint 11 éve
Cubehor Los Angeles Rams 324
Ez a Méhes szenzációs kommentátor. Élmény hallgatni.

S Mezey féle gyökerek mennek a VB-re.tüsi91
na most gondold el ha Knézy is menne. Egy hülye pont elég lesz.berger90
Knézy lett volna a legjobb kommentátora a királyinak a vébén.
több mint 11 éve
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕JC6
dehogy lesznek, ha csak annyi helyzetük lesz, mint ma az Elchének, akkor elég négy kapott gól alatt megúszniuk
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Szépen rágörcsölt az Atleti, bajban lesznek a CN-ban...😕