Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Úgy a legszarabb kikapni és elbukni az el indulás-t, hogy a 96. percben kapja a csapatod a gólt, ami szanaszét foszlat mindent 😥
több mint 11 éve
Gyömbér sárgáját is meg lehet köszönni.Kassainak megköszönheti a fradi, hogy 1-1-nél nem adta meg a tiszta DVTK tizit...JC6tekintettel arra, hogy nem is volt az...csebi
Kádár elmaradt kiállítását is.
Azt is, hogy Leonardo-t ismét megvédte.
Van meg példa bőven...
A Fradi sokkal tartozik a BMLSZ-nek.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Amúgy ja a stadion maga még mindig jó, bár én a hangulattal sem voltam elégedett... Kiváncsi leszek TV-n keresztül milyen lesz, bár azt tartom, hogy a közönség nagyrésze csak ült, mint a színházban, ami nekem mint aki régebben a B-ben volt bérletes nagyon zavaró volt, (pláne az, hogy a liláktól 2 szektorra voltam szóval pont őket hallottam, ezért is akarom TV-n is megnézni), páran akkor se tudták mit kéne csinálni mikor a hangosban kérték őket... na majd legközelebb 😊JugheadTv-n keresztül is ugyanazt lehetett látni/hallani, mint amit te tapasztaltál élőben. Látszott, hogy nagyrészt azért mentek ki az emberek, mert új stadion és "sz.rtak" a meccsre és a szurkolásra. Főleg a Loki gólnál volt "érdekes" (amikor a "speaker" elkezdte a mondatot és a nézőknek kellett volna befejezni), na ott is csak a rutinos meccsre járók hangját lehetett hallani és nem a 18 000 hazai "szurkolót". A meccsen inkább nézők voltak.
Idővel majd, amikor elmúlik a varázs rengetegen elmaradnak majd és visszaáll a "régi rend" és nézőszám.
Na itt szurkolók ültek a lelátókon: www.youtube.com/watch?v=QXROcBwRf2E persze igaz, hogy háromszor annyian is férnek be.
több mint 11 éve
Kassainak megköszönheti a fradi, hogy 1-1-nél nem adta meg a tiszta DVTK tizit...JC6tekintettel arra, hogy nem is volt az...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀Mondjuk a meccs vmi borzalmas volt. 😀 Igazából győzelmet se nagyon érdemelt a csapat bár a 3. akció és a befejezés is egész pofás volt , hát a többi annyira nem 😀 (ráadásul az első gól így élőben nálam szabálytalan is volt). De nyert a csapat szóval jöhet a bajnokavatás 31-én. 😊
Ez vajon megtiszteltetés?!Amúgy sztem kurvára nem hasonlítok rá.
Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....ZoliMP
Amúgy ja a stadion maga még mindig jó, bár én a hangulattal sem voltam elégedett... Kiváncsi leszek TV-n keresztül milyen lesz, bár azt tartom, hogy a közönség nagyrésze csak ült, mint a színházban, ami nekem mint aki régebben a B-ben volt bérletes nagyon zavaró volt, (pláne az, hogy a liláktól 2 szektorra voltam szóval pont őket hallottam, ezért is akarom TV-n is megnézni), páran akkor se tudták mit kéne csinálni mikor a hangosban kérték őket... na majd legközelebb 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kassainak megköszönheti a fradi, hogy 1-1-nél nem adta meg a tiszta DVTK tizit...
több mint 11 éve
nem nagyon láttam sajnos mostanában sok mennyei meccset , de amúgy Leonardo mit keres itt az NB1-ben ? o_o egyszer már komolyan lerúgták, előbb utóbb kicsinálja valaki az tuti...
a magyar bajnokság amúgy sem kedvez a scrammbling játékosoknak !
inkább a kezdőkörből passzolgató zseb irányítóknak ! lásd kései Lipcsei Peti pl.... 😀
több mint 11 éve
erről kb annyit h amikor a Wembleyben járok (már kétszer voltam 😛 ) a stadion legalább akkora élmény mint maga a meccs, szerintem most a debreceniek is így érezhetnek. Persze ez idővel megkopik, de akkor is.Mi kézimeccs után kapcosltunk oda a csarnok egyik TVjén. Többen is azt hittük hogy valami nyugati meccs megy, aztán leesett hogy MB1(kameraállás uraim!!!). Esküszöm jó érzés volt.HanniMa egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen fociznidavemayer
Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....ZoliMP
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Mi kézimeccs után kapcosltunk oda a csarnok egyik TVjén. Többen is azt hittük hogy valami nyugati meccs megy, aztán leesett hogy MB1(kameraállás uraim!!!). Esküszöm jó érzés volt.Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen fociznidavemayer
Loki - Újpest
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Aláírom, így inspirálóbb.
több mint 11 éve
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀hidd el, ma már kell ez a körítés ahhoz hogy többen kimenjenek meccsre ill. hogy esetleg ne legyen olyan taszító a miliő és pár gyerek elkezdjen focizni
Loki - Újpest
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.hát nem jött be.
HAJRÁ KAPOSVÁR!Kenny
viszont a fiúk legalább mínusz kettőnél, emberhátrányban is mentek előre. búcsúzni csak emelt fővel...
több mint 11 éve
YoungZeeZee
9 412
Ma egy nagyon idős spanyol bácsi leszólított majd közölte velem, olyan vagyok mint Pique😀😀 Ez vajon megtiszteltetés?!Amúgy sztem kurvára nem hasonlítok rá.
Loki - Újpest
Azért más így meccset nézni. Jó stadion, mondhatni telt ház. Nyugati körítés, de valahogy az jutott eszembe vakok közt félszemű....
több mint 11 éve
Nem volt szép győzelem a mai,de ugyanúgy három pontot ér.HAJRÁ KAPOSVÁR!
több mint 11 éve
egyszer már idéztem Moldovát:miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊slowmotionŐszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggioaz új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggioállítólag őszre lesz csak megDub
"engem mindig bántott ez, mert már nem egy kuplerájban jártam, de mindben rend, tisztaság és fegyelem uralkodott..."
Mindig jövőre
több mint 11 éve
ahogy anno ezt sem 😊már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
Dexxter Tailor
több mint 11 éve
régebben is volt ilyen meze a münchennek nem értem miért cikizitek őket...? | értem ám 😛 |már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mostákslowmotion
Dexxter Tailor
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛eléggé kifakult az a barszás mez, biztos nem Ariellel mosták
Dexxter Tailor
több mint 11 éve
miért, nálunk is volt ilyen, elköltöztünk, aztán még egy év múlva is sikerül megtalálni dolgokat. mindig is mondtam, hogy ez az ország egy kibaszott nagy kupleráj, de most itt a kézzel fogható bizonyíték 😊Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...baggioaz új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggioállítólag őszre lesz csak megDub
több mint 11 éve
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengénpeteyMezei annyira lefőtt már mint kommentátor hogy az hihetetlen, persze nyalt is a fradinak, de úgy zusammen volt idióta végig, pl ilyet mondani hogy a DVTK leparkolta a buszt, úgy ahogy Mou is csinálta - miközben a Diósgyőr rendre átment támadni a Fradi térfelére, nem volt bunkerfoci egyáltalán...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
már a mez is lassan barszás lesz, nem csak a foci 😛

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
Mezei nyelve mélyen benn vann a Fradi seggében, de nem gyengén
több mint 11 éve
Őszre lesznek meg a tervek?! Aztakurva...az új népstadionról tud valaki látványterveket mutatni? sehol nem találtam, pedig elméletileg június 7-én már búcsúztatják a régit (megint)baggioállítólag őszre lesz csak megDub

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
kábé tíz éve esünk ugyanabba a hibába minden szezonban. Ékesszóló edzők, aztán kiderül, hogy csak tudás és akarat nincs mögötte. Az a nyilatkozat pedig, ahogy te is írtad, szerencsés időben született. Egy ugyanilyen nyilatkozatot pl a múlt heti 0-4 után egyenesen letiltattak volna.mennyire vicces, hogy amikor jött, és nyilatkozott valami szerényet egy egész pofás eredmény után, akkor a lila kontingens itt majdnem elcsöppent, hogy mekkora királyságos edző...slowmotionVisszahívják Kovács Zoltánt Újpestreimádom, hogy rögtön a sportigazgatónál akarják kezdeni. mindenekelőtt Vignjevicset kell elzavarni, az új tréner hozna rendes játékosokat, és ha ez megvan, na akkor cseréljük a vezetőséget. Ha igaz a hír tehát, akkor is értelmetlen a logika.berger90
www.borsonline.hu/20140509_visszahivjak_kovacs_zoltant_ujpestreBazzani
Mindig jövőre