Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
vicces ez a spanyol bajnokság, mintha azon versengenének a csapatok, hogy ki nem akar bajnok lenni😊a legszebb, hogy az Atleti két ponttal is bajnok lehet. úgy, hogy még ki is kaptak hétvégén 😀
utsó 3 meccsen a Barca és a Real vesztett 4-4 pontot, az Atleti meg 3-at😊
(ha muszáj lenne választani, nyerje az Atleti, de amúgy persze a REAL nyerjen😊 )NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
vicces ez a spanyol bajnokság, mintha azon versengenének a csapatok, hogy ki nem akar bajnok lenni😊utsó 3 meccsen a Barca és a Real vesztett 4-4 pontot, az Atleti meg 3-at😊
(ha muszáj lenne választani, nyerje az Atleti, de amúgy persze a REAL nyerjen😊 )
több mint 11 éve
Nagyon örülök, hogy a dióval játszunk a döntőben. Megjósolhatatlan a kupa, persze, de ha a Debrecen jött volna, az egy hatalmas picsás. Így pont egy ugyanolyan szerencsétlen csapattal játszunk, mint mi vagyunk 😀berger90ja, csak a Lokinak eladjuk hetvegen a bajnoki pontokat, igy ok odaadtak volna a kupat😊 Plusz a masodik hely is eleg lett volna a nemzekozi porondhoz, ha a Loki a bajnok.
több mint 11 éve
ezt nem hiszem el... most fáj igazán, hogy nem tudták legalább X-re menteni az előző meccset... rohadt izgalmas lesz ez a bajnoki hajrá így...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
(Kár, hogy ilyen sanszokat nem kap a Pool pl. a City-től)[/quote]Rossz hírem van megint egyet értünk 😀 😛 Majdhogynem kivételesen jobban tudtam volna örülni a Pool bajnoki címének mint a Barcáénak (remélem!!)A Pool 24 éve nem ....... én is jobban örülnék neki.
A Barca megnyomhatná a végére Tito miatt is,
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Charlie Firpodande(Kár, hogy ilyen sanszokat nem kap a Pool pl. a City-től)dandeRossz hírem van megint egyet értünk 😀 😛 Majdhogynem kivételesen jobban tudtam volna örülni a Pool bajnoki címének mint a Barcáénak (remélem!!) örülhetek.Charlie Firpo
több mint 11 éve
amíg a világ legjobb játékosa, azaz csavi hernández nyerni akar, addig nincs lehetetlen, és majdnem mindegy, ki az edző.Soha nagyobb fájdalmad ne legyen bár tudom ez se kicsi 😛 😉Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mondtam már, hogy szeretem Valladoidot 😀 😀 😀 innentől kezdve kutya kötelessége összeszedni magukat a srácoknak és megnyerni a bajnokságot pláne otthon. Legalább felemelt fejjel távozhatna Tata. Mondjuk ha Lajis Erik jön a helyére na vele se leszünk beljebb de most a lényeg, hogy ezt behúzzák k a srácokdandeFájdalom, de most egy sassal vagyok, jjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Góóó BARCA
Ha Enrikére gondolsz, azért 3 évig edzette a B-t, csak képben van némileg... erről jut eszembe: OttóóóóóóCharlie Firpo
Igen Enrikére gondolok de tartok tőle nem fog vitézkedni még ha sok mindenkit ismer is. A Románál elég csúnyán elszúrta, most a Celtánál nem volt rossz, meglátjuk. De nem nagyon érzem olyan edzőnek aki karaktert tud adni és tartást a csapatnak, már pedig erre lenne szükség. Tatából is kicsit ez hiányzott.dande
Egy jó edző persze hozzá tud tenni, de legalább nem elvesz, mint Tata.
Na majd meglátjuk, Elche idegenben, voáááá.
(Kár, hogy ilyen sanszokat nem kap a Pool pl. a City-től)
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
En mar tavaly is Lucho-t szerettem volna.Soha nagyobb fájdalmad ne legyen bár tudom ez se kicsi 😛 😉Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mondtam már, hogy szeretem Valladoidot 😀 😀 😀 innentől kezdve kutya kötelessége összeszedni magukat a srácoknak és megnyerni a bajnokságot pláne otthon. Legalább felemelt fejjel távozhatna Tata. Mondjuk ha Lajis Erik jön a helyére na vele se leszünk beljebb de most a lényeg, hogy ezt behúzzák k a srácokdandeFájdalom, de most egy sassal vagyok, jjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Góóó BARCA
Ha Enrikére gondolsz, azért 3 évig edzette a B-t, csak képben van némileg... erről jut eszembe: OttóóóóóóCharlie Firpo
Igen Enrikére gondolok de tartok tőle nem fog vitézkedni még ha sok mindenkit ismer is. A Románál elég csúnyán elszúrta, most a Celtánál nem volt rossz, meglátjuk. De nem nagyon érzem olyan edzőnek aki karaktert tud adni és tartást a csapatnak, már pedig erre lenne szükség. Tatából is kicsit ez hiányzott.dande
Szerintem a Barca-nál számít, hogy az edzőnek legyen kötődése a klubhoz.
Az pedig mesebeli, hogy újra Xaviék kezébe a sorsuk.
Remélem Tata nem üres kézzel repül haza!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Soha nagyobb fájdalmad ne legyen bár tudom ez se kicsi 😛 😉Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mondtam már, hogy szeretem Valladoidot 😀 😀 😀 innentől kezdve kutya kötelessége összeszedni magukat a srácoknak és megnyerni a bajnokságot pláne otthon. Legalább felemelt fejjel távozhatna Tata. Mondjuk ha Lajis Erik jön a helyére na vele se leszünk beljebb de most a lényeg, hogy ezt behúzzák k a srácokdandeFájdalom, de most egy sassal vagyok, jjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Góóó BARCA
Igen Enrikére gondolok de tartok tőle nem fog vitézkedni még ha sok mindenkit ismer is. A Románál elég csúnyán elszúrta, most a Celtánál nem volt rossz, meglátjuk. De nem nagyon érzem olyan edzőnek aki karaktert tud adni és tartást a csapatnak, már pedig erre lenne szükség. Tatából is kicsit ez hiányzott.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Kapja be a Barca is meg a RM is.Ez egyszer legyen bajnok más!
ATLETIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!
TORRENTEEEE!!!
több mint 11 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mondtam már, hogy szeretem Valladoidot 😀 😀 😀 innentől kezdve kutya kötelessége összeszedni magukat a srácoknak és megnyerni a bajnokságot pláne otthon. Legalább felemelt fejjel távozhatna Tata. Mondjuk ha Lajis Erik jön a helyére na vele se leszünk beljebb de most a lényeg, hogy ezt behúzzák k a srácokdandeFájdalom, de most egy sassal vagyok, jjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
Góóó BARCA
Ha Enrikére gondolsz, azért 3 évig edzette a B-t, csak képben van némileg... erről jut eszembe: Ottóóóóóó
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 11 éve
Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mondtam már, hogy szeretem Valladoidot 😀 😀 😀 innentől kezdve kutya kötelessége összeszedni magukat a srácoknak és megnyerni a bajnokságot pláne otthon. Legalább felemelt fejjel távozhatna Tata. Mondjuk ha Lajos Erik jön a helyére na vele se leszünk beljebb de most a lényeg, hogy ezt behúzzák k a srácok
több mint 11 éve
aha. első négy meccs az három darab 1-0 volt, meg egy 2-2 a Swansea ellen. az konkrétan annyit tesz, hogy három helyzete volt Sturridge-nek, azokat berúgta, de egyébként hatvan percen keresztül annyira volt látható, mint a fing. fizikai fájdalmat okozott nézni a támadójátékunkat. a Swansea ellen ha Jonjo nem játszik mindkét oldalra, akkor kb 0-0 lett volna a vége. ötödik meccs 0-1 a Soton ellen.Ez mondjuk tényleg igaz, de ahogy a meccseket figyelemmel követtem, Suarez nélkül nyerte meg nekünk majdnem az első 4et. Szóval nyilván Suarezzel lett igazán hatékony, de úgy gondolom, hogy kapott elég önbizalmat, hogy több szezonban rúgjon hasonló mennyiségű gólt. 😊kristóf17ez mondjuk nagyrészt Suarezen múlik - szerintem rengeteg gólt "rúgatott" Sturridge-dzsel Suarez. viszont az is igaz, hogy itt kap játéklehetőséget, és talán a játékrendszer is jobban fekszik neki. meglátjuk jövőre.slowmotionSturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számátcsebi
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem nem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.kristóf17
öt meccs, öt gól. aztán - persze nyilván gyengébb ellenfelek ellen - négy meccs, tizenkét gól lett Suarezzel a fedélzeten. örülök Stu-nak, de azért Suarez nélkül szerintem visszaesne a 10-15 gólos kategóriába.
több mint 11 éve
Szerintem Suarez túl van misztifikálva, persze top5 csatár, meg lő egy rakat gólt, de majd jön helyette más aki ha annyit nem is de húszat simán lő, viszont annyival meg kevesebbet kapnak majd ha jön pár jól védekező játékos. Szerintem nem lesz itt óriási visszaesés, főleg ha mennek a BLbe.eaglesmcnabbnem csak lő egy rakat gólt. Suarez konkrétan úgy tud helyzetbe kerülni, mint kevesen a világon. ez az egyik, ami miatt nehéz lenne egyből pótolni.
a másik az, hogy ebből sokat passzol (a helyzeteinek tíz százalékát, lol), és 12 gólpasszal vezeti a vonatkozó PL-listát is. 32 meccsen 31 gól, 12 gólpassz. tizenegyesek nélkül. hát ha Bale 95 millát ért, akkor Suarezért nyugodtan kicsengethetnek egy százast. annyi pénzből nem tudjuk pótolni, viszont legalább a védelmet rendbe lehet kapni.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ha már így alakította a Loki, legalább Doll nyugodtan tud csapatot építeni.
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
több mint 11 éve
faxom hogy ezt az egy meccset nem kellett volna elbasznia a lokikakinak, de persze hogy sikerült. A sporik tuti benyomják a vidit a harmadik helyre így ugrott az EL a fradinak.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nagyon örülök, hogy a dióval játszunk a döntőben. Megjósolhatatlan a kupa, persze, de ha a Debrecen jött volna, az egy hatalmas picsás. Így pont egy ugyanolyan szerencsétlen csapattal játszunk, mint mi vagyunk 😀
Mindig jövőre
több mint 11 éve
diósgyőrrel....😊 😊 😊
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀ZoliZoltán-||-
^ ^
több mint 11 éve
brazil keret az megvan? Filipe Luisnak mit kellett volna még tennie, hogy bekerüljön?
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Komolyan nem értem az itteni MU szurkolók lelki világát...
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 11 éve
Amikor a Pool megverte 3-2 a City-t (azt a meccset is majdnem leadták úgy hogy az első félidőben gyakorlatilag lemosták a shitty-t) azt mondtam hogy ezt a bajnokságot megnyerték és meg is érdemlik mert ezt a szezont nézve ők nyújtották (főleg korábbi önmagukhoz képest) a legjobb teljesítményt. Látva azt hogy az itteni Pool fanok mennyire vágynak már egy sikerre és hogy ezt a címet kb 1000szer többre értékelik a BL-nél még talán drukkoltam is nekik, pedig MU-drukkerként már én is amondó voltam mint tüsi hogy inkább a City - azt lehet magyarázni az elapadhatatlan pénzcsappal 😊Aztán amikor közeledett a Chelsea elleni meccs akkor láttam az összes Pool drukkeren hogy mennyire be vannak szarva, kb mintha nekik kéne játszaniuk, és ez még akkor sem változott amikor kiderült hogy a fél kezdőt pihenteti Mou a BL miatt. Nem láttam azt a meccset de biztos nem volt olyan hangulat mint a CIty elleni meccsen, ki is kaptak. Egy bajnokcsapatnak hazai pályán egy ilyen meccset hoznia kell, mint ahogy pl kb 3-4 éve a MU hozta is a 6 pontos meccset a Chelsea ellen otthon úgy, hogy már az elején Chicha bevert egy ziccert.
Az mondjuk priceless volt amikor a hétfő reggeli eligazítás után a manager úgy búcsúzott hogy "jó munkát mindenkinek, bár a Pool fanoknak biztos nem lesz az" 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szerintem Suarez túl van misztifikálva, persze top5 csatár, meg lő egy rakat gólt, de majd jön helyette más aki ha annyit nem is de húszat simán lő, viszont annyival meg kevesebbet kapnak majd ha jön pár jól védekező játékos. Szerintem nem lesz itt óriási visszaesés, főleg ha mennek a BLbe.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
Ez mondjuk tényleg igaz, de ahogy a meccseket figyelemmel követtem, Suarez nélkül nyerte meg nekünk majdnem az első 4et. Szóval nyilván Suarezzel lett igazán hatékony, de úgy gondolom, hogy kapott elég önbizalmat, hogy több szezonban rúgjon hasonló mennyiségű gólt. 😊ez mondjuk nagyrészt Suarezen múlik - szerintem rengeteg gólt "rúgatott" Sturridge-dzsel Suarez. viszont az is igaz, hogy itt kap játéklehetőséget, és talán a játékrendszer is jobban fekszik neki. meglátjuk jövőre.slowmotionSturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számátcsebi
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem nem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.kristóf17
több mint 11 éve
ez mondjuk nagyrészt Suarezen múlik - szerintem rengeteg gólt "rúgatott" Sturridge-dzsel Suarez. viszont az is igaz, hogy itt kap játéklehetőséget, és talán a játékrendszer is jobban fekszik neki. meglátjuk jövőre.Sturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számátcsebi