Soccer
41 feliratkozó
több mint 11 éve
Sturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi.de nem Rodgersen múlik. Suarezt nem fogjátok tudni megtartani, és Sturridge nagyon meglepne, ha következő évben elérné az idei góljainak a számát
Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem nem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.kristóf17
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
Így van!Tudunk picit játszani ha akarunk! 😛KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀ZoliZoltánHétvégén csak altatott a csapat. Meg előtte is hetekig! 😀 😀Geeri
több mint 11 éve
oda maximum csak scoutolni.PápáraAsbeea Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...csebilerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?slowmotion
Minyon nem volt idén tökéletes, mégnézik, Szűcs mit tud mutatni 😊
több mint 11 éve
Sturridge-nak milyen szezon? Várj már, biztos csak bakiból lőtt 24 gólt, tudás és képesség semmi, csak egy szezonnyi szerencse. Egy hibájuk van Suarezzel, a nagyok ellen nem szerepelnek túl jól gólokban, de ennyi. Azt meg mégis mi a retkes fenéből gondoljátok, hogy Suarez már Real? Értem én, hogy számotokra egy senki a Pool, mert nem láttatok belőlük Európában semmit 4-5 éve, de azért meglep, hogy jövőre Bl, de a csapat meg szét fog esni... Jó én elfogult vagyok, de én sem látok reális esélyt, hogy jövőre BL-ben és bajnokságban is helyt fogunk állni, de ha Rodgersen múlik ez a keret sokkal erősebb lesz és egy normális szintet hozni fogunk.
több mint 11 éve
Pápáraa Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...csebilerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?slowmotion
több mint 11 éve
a Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...csebilerabolják az edzőt? szerinted Rodgers elmegy bárhova is?
több mint 11 éve
a Pool jövőre ugyanúgy vissza fog esni... Suarez elmegy, Gerrard még 2 évet öregszik 4 hónap alatt, Sturridge-nak ez egy kifutott szezon volt, és ha még tényleg lerabolják az edzőt, akkor örülhet a Pool egy EL helyezésnek...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
azért ez a Pool úgy fáradt el a szezon végére, hogy szinte csak a bajnokságra figyeltek, mert még az FA kupából is kizúgtak relative hamar..jövőre necces lesz nekik még talán a 4-be is bekerülni, mert nagyon rövid keretük van véleményem szerint és azért már a BL mellett hamar el fog fogyni a kakaó. Másrészt érdekes lett volna ennyi kapott góllal bajnokságot nyerni, csak egy kicsivel ment volna rosszabbul a támadó játék már ők is lazán az 5-6 hely környékén lettek volna.Pool esetében ne felejtsünk el pár dolgot:
kicsit más: Giggsy nagy arc volt, ennyi idősen is jól focizott ezen a meccsen az utolsó 20 percben,remélem helyet kap a következő edzőnél a stábban akárki is legyen az. Ebben a borzasztó szezonban is vannak pozitív dolgok igaz nem sok de akad, pl ez a Januzaj gyerek tényleg a jövő egyik nagy ásza lehet, 18 évesen rengeteget hozzátett a játékhoz ma is, jelenleg kb az egyetlen egy szélső akit megtartanék a csapatban 😀
Vidicset sajnálom hogy elhagyja a klubbot, remek playa csak már tényleg lelassult meg sok sérülése volt az utolsó 2 évben, de legalább levezetni inkább elmegy másik országban mint egy másik angol klubban focizzon respect érte! 😊manuszka86
1. alig két éve sikerült megmenekülni a halál torkából. volt ez a csapat a 19. helyen is. ahhoz képest ez a dobogó kurva jó eredmény, még ha éppen kifutott is.
2. FA kupa... nem gondoltam volna, hogy pont egy junájtidostól kapjuk meg, hogy hamar kiestünk. megvan az a vicc, ahol Dzsozé, Brendan, Arzén és Mojszi piálgatnak, és a negyedik körben Mojszi nem kap piát?
persze biztos nem számít, hogy úgy sikerült kikapni az Emirates-ben, hogy konkrétan lefociztul a csúzlisokat, és Webb (ki más?) még a tízből-tizenegyszer-megadja-a-bíró jogos tizenegyest sem adta meg. viszont ha ott továbbjutunk, akkor jött volna szemben az Everton (bajnokság: 3-3 i, 4-0 o), Wigan (másodosztály, talán sikerült volna) és most a Hull City (1-3 i, 2-0 o). nem hiszem, hogy az a három meccs annyit elvett volna.
3. BL-hiány... nem csak áldás, átok is. persze, 6-12 meccsel kevesebb lett volna, egyik oldalról ez tökéletesen igaz. másik oldalról viszont nem volt olyan "szexi" a csapat a célba vett játékosok számára, nem volt plusz 20-30 millió píz BL-bevételből, sőt még EL sem volt, pedig az aprópénz a nagytesóhoz képest. jövőre lesz, úgyhogy megnő a vonzerő és a pénztárca is.
Hadd osszak meg veletek egy nagyon tanulságos történetet. Előre is leszögezném, hogy United drukker vagyok, és bár utálom a Cityt, de örülök, hogy vélhetően nem a Pool lesz a bajnok.ez nem feltétlenül általános a Pool-szurkolók körében, én sem feltétlenül osztom.
Az esemény 2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor a United 5 ponttal ment a City előtt 4 körrel a vége előtt, majd kikapott a Wigantől és döntetlent játszott az Evertonnal és a City elragadta az aranyat. Akkor kérdezte a Poolos barátom, hogy mi a véleményem. Én azt mondtam, hogy az a csapat, amely akkor nem tudja hozni a papírformát, amikor nagyon kellene, akkor nem tudja megnyerni a számára igazán fontos meccseket, mikor kell, az nem is érdemli meg. Évekig, évtizedekig ez jellemezte a Unitedet, hogy megtudta csinálni, de 2012-ben nem, a City ellenben igen, így megérdemelték.
Ma ugyanaz a Poolos ismerősöm ugyanúgy megkérdezte, hogy látom a Pool helyzetét. A válaszom az volt, hogy az a csapat, amely a szezon hajrájában két fontos meccsen, nem bírja el a nyomást és pontokat veszt, az nem érdemli meg.
Erre a reakciója az volt, hogy menjek a faszba, köcsög Unitedesként nem is tudom mit várt tőlem. Ezek után valahogy még jobban örülök, hogy amióta megszülettem a Pool nem nyerte meg az angol bajnokságot.tüsi91
másik oldalról viszont részben meg tudom érteni, mert a Junájtidnak az húsz év alatt kábé a tizenkettedik bajnoki címe lett volna, a Poolnak meg 24 éve az első.
de abban tényleg igazat adok, hogy aki kulcsszituációban nem tudja hozni a meccseket, az nem érdemli meg a bajnoki címet.
több mint 11 éve
wow, már előrerendelhető
ez az Inverting the pyramid cmű soccerbiblia magyar nyelvű kiadása lesz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Hagyjuk már azt, hogy elfáradtak a szezon végére. Ez nettó belemagyarázás. Inkább a W11 sorozat és a 16 meccs egymás után veretlenül volt a csoda, és nem az utolsó két meccs.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
azért ez a Pool úgy fáradt el a szezon végére, hogy szinte csak a bajnokságra figyeltek, mert még az FA kupából is kizúgtak relative hamar..jövőre necces lesz nekik még talán a 4-be is bekerülni, mert nagyon rövid keretük van véleményem szerint és azért már a BL mellett hamar el fog fogyni a kakaó. Másrészt érdekes lett volna ennyi kapott góllal bajnokságot nyerni, csak egy kicsivel ment volna rosszabbul a támadó játék már ők is lazán az 5-6 hely környékén lettek volna.kicsit más: Giggsy nagy arc volt, ennyi idősen is jól focizott ezen a meccsen az utolsó 20 percben,remélem helyet kap a következő edzőnél a stábban akárki is legyen az. Ebben a borzasztó szezonban is vannak pozitív dolgok igaz nem sok de akad, pl ez a Januzaj gyerek tényleg a jövő egyik nagy ásza lehet, 18 évesen rengeteget hozzátett a játékhoz ma is, jelenleg kb az egyetlen egy szélső akit megtartanék a csapatban 😀
Vidicset sajnálom hogy elhagyja a klubbot, remek playa csak már tényleg lelassult meg sok sérülése volt az utolsó 2 évben, de legalább levezetni inkább elmegy másik országban mint egy másik angol klubban focizzon respect érte! 😊
több mint 11 éve
Hadd osszak meg veletek egy nagyon tanulságos történetet. Előre is leszögezném, hogy United drukker vagyok, és bár utálom a Cityt, de örülök, hogy vélhetően nem a Pool lesz a bajnok.Az esemény 2 évvel ezelőtt kezdődött, mikor a United 5 ponttal ment a City előtt 4 körrel a vége előtt, majd kikapott a Wigantől és döntetlent játszott az Evertonnal és a City elragadta az aranyat. Akkor kérdezte a Poolos barátom, hogy mi a véleményem. Én azt mondtam, hogy az a csapat, amely akkor nem tudja hozni a papírformát, amikor nagyon kellene, akkor nem tudja megnyerni a számára igazán fontos meccseket, mikor kell, az nem is érdemli meg. Évekig, évtizedekig ez jellemezte a Unitedet, hogy megtudta csinálni, de 2012-ben nem, a City ellenben igen, így megérdemelték.
Ma ugyanaz a Poolos ismerősöm ugyanúgy megkérdezte, hogy látom a Pool helyzetét. A válaszom az volt, hogy az a csapat, amely a szezon hajrájában két fontos meccsen, nem bírja el a nyomást és pontokat veszt, az nem érdemli meg.
Erre a reakciója az volt, hogy menjek a faszba, köcsög Unitedesként nem is tudom mit várt tőlem. Ezek után valahogy még jobban örülök, hogy amióta megszülettem a Pool nem nyerte meg az angol bajnokságot.
több mint 11 éve
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀ZoliZoltánHétvégén csak altatott a csapat. Meg előtte is hetekig! 😀 😀
Mindig jövőre!
több mint 11 éve
Na Ryan Giggs miután stoplisban meg öltönyben bemelegített, átöltözött és becserélte saját magát 😀😀Nagy forma, respekt 😀😀
több mint 11 éve
Állítólag Gattuso Budapesten van, hogy tárgyaljon a Honvéd edzői posztjáról. (Mondjuk a Sionnál annyira nem ment vele se a szekér, szóval ne jöjjön össze a dolog.)jöhetne vele Vanczák
csak.taccs.hu/2014/05/06/ezen-beszartok-bar-valoszinuleg-nem-lesz-belole-semmi/iktriad
több mint 11 éve
deörülök hogy nem mentem ki megnézni ezt a szart. Garami takaroggy!!!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
KUPADÖNTŐ !!! 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Újabb példa, hogy Magyarországon miért nincs foci. Három körrel a vége előtt megválnak egy edzőtől, aki eddig kihozta a maximumot a rá bízott két ballábas csapatból.Nem vagyok biztos abban, hogy nem Vébernek lett elege.
Gratulálok MSE Zsóry vezetőSEGG!JC6
több mint 11 éve
Legalább lenne üvöltözés😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 11 éve
Állítólag Gattuso Budapesten van, hogy tárgyaljon a Honvéd edzői posztjáról. (Mondjuk a Sionnál annyira nem ment vele se a szekér, szóval ne jöjjön össze a dolog.)csak.taccs.hu/2014/05/06/ezen-beszartok-bar-valoszinuleg-nem-lesz-belole-semmi/
több mint 11 éve
Szerencsétlen Pool fanoknak egy kis gyógyír a tegnapi ÉGÉS után:www.youtube.com/watch?v=ZltDDcVs2rU&feature=youtu.be
(oh Moyes, oh no... 😀 )
Amúgy az amikor a harmadik gól után Suarez fut a labdáért és rohan a kezdőkörbe hogy még javítani tudjanak a gólarányon, majd leixelnek a végén az priceless.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Eredetileg a gyűlölködjük topikba akartam írni, de mivel soccer szempontjából valamilyen szinten pozitív a hír, így ideírom.Peched van, én kétszer vettem jegyet, egyszer magamnak, meg másoknak is, egyik volt vagy 15 perc,másik 5 perc se 😀 😊 Tudni kell menni is 😛
Nos tehát ma végre tudtunk (2 haverral) volna jegyet venni az UTE elleni meccsre itt Debrecenben, így 4 után pár perccel (5-ig van nyitva a kassza gondoltam, hogy leszünk páran de hát na egyetemre is kell járni) meg is érkeztem, láttam, hogy állnak vagy 70-en a 3 kassza előtt (nehogy már többet nyissanak teljesen jogos) na mondom fasza állhatok sorba 1 órát, de ha már eljöttem végig állom. Erre mi történik? Odamegyek beállnánk a sorba, erre közlik, hogy bocs, de csak 5-ig vannak nyitva, és már így ennyi emberrel se tudnak annyira végezni szóval jöjjünk vissza holnap...:[] Nem akartam kötözködni, meg akadékoskodni meg amúgy is ráérek holnap, de azért na hát elmennek a faszba, hogy nem lehet több helyen vásárolni (ha már ott voltunk kipróbáltuk a futópályát, és tapasztaltuk, hogy volt is balhé más elküldöttek által).
Aztán most olvasgatom itt a véleményeket, és általános a felháborodás, mert 2-3 órákat kell sorban állni a jegyekért, ugyanis 3 kassza viszonylag nagy érdeklődés ráadásul még ugye a személyes adatokat is kérik. Aztán meg a bérletesekkel is eléggé kicsesztek, mert több helyről hallom, hogy baráti társaságok egymás mellett voltak bérlettel erre most random szétszórják őket mikor beváltják a bérleteket...
Szóval egyrészt az örömteli, hogy komolyabb az érdeklődés, hisz egyfolytában áll vagy 50 ember a pénztárok előtt (állítólag), másrészt dühítő, hogy milyen amatőr módon van megszervezve a jegyértékesítés...
Ennek ellenére jó volna ha jövőre is ekkora lenne az érdeklődés, mert örömteli látni, hogy mekkora foci láz van végre Debrecenben, de remélem addigra tökéletesítik a jegyértékesítést is, szerencsére az már engem nem fog érinteni, mert újra bérletes leszek (a tavaly előtti szezonig az voltam, akkor fogadtam meg, hogy az új stadionig hanyagolom a meccsre járást,aztán majd akkor újra veszek bérletet). 😉Jughead
több mint 11 éve
Az egészben főleg Gerrardot sajnálom. Pedig már ott volt a kezében/kezükben............... így elbukni
több mint 11 éve
Ennek annyi, bajnok a City 😕gdavidEzt már tudjuk pár napja. Ma csak annyit tudtunk meg, hogy nem a gólarányon fog múlni.
BTW, remélem a védelemmel kezd valamit a vezetőség a nyáron, mert a 49 kapott gól mindennek a legalja. Persze ebben benne van a támadó szellemű játék is, de az ennyi kapott gól akkor is túlzó, és legalább nagyon.
A 99 rúgott persze gyönyörűséges, elvégre klubrekord is az élvonalban.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Újabb példa, hogy Magyarországon miért nincs foci. Három körrel a vége előtt megválnak egy edzőtől, aki eddig kihozta a maximumot a rá bízott két ballábas csapatból.Gratulálok MSE Zsóry vezetőSEGG!