Soccer

41 feliratkozó

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Halál komoly, hogy a vadiúj Pancho stadion gyepe nem bírta el az esőzést?Bazzani
Szerintem ennyi esővel, ami a napokban esett, elég sok stadion vízelvezető rendszere nem bírt volna.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Halál komoly, hogy a vadiúj Pancho stadion gyepe nem bírta el az esőzést?

több mint 11 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
Most akkor abba bele se menjünk, hogy ezer halottja van az építkezéseknek. Emberélet nem számít, vannak még elegen, csak a zsebük legyen tele a korrupt geciládáinak. A gyomrom forog.

Mindig jövőre
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
wow...

Természetesen hiba volt – mondta a 2022-es világbajnokság Katarnak ítéléséről Sepp Blatter az RTS nevű svájci tévécsatornának. – Tudja, az emberek elkövetnek hibákat. A technikai riportunk szerint túl meleg lesz ott a nyáron, ennek ellenére a végrehajtó bizottság nagy többséggel megszavazta a rendezést. Arról szó sincs, hogy Katar megvette volna a vébét, de politikai tényezőket figyelembe vettünk.”baggio
Gondolom Katarban csak az idén nyártól van túlságosan meleg.
Amikor megkapták a döntéshozók a Nokias dobozokat, akkor még nem volt.
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 352 — no es importante
wow...

Természetesen hiba volt – mondta a 2022-es világbajnokság Katarnak ítéléséről Sepp Blatter az RTS nevű svájci tévécsatornának. – Tudja, az emberek elkövetnek hibákat. A technikai riportunk szerint túl meleg lesz ott a nyáron, ennek ellenére a végrehajtó bizottság nagy többséggel megszavazta a rendezést. Arról szó sincs, hogy Katar megvette volna a vébét, de politikai tényezőket figyelembe vettünk.”

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Rég rossz ha Pintér a szinte kieső Paksból akarja megoldani a "tolódást".
Kenny
Nana. 5 hónapig nem nyertünk meccset és mégse estünk ki. Mi kell ehhez ha nem jó védelem? 😀 Egyébként hiányolom Égert a névsorból.Matthew99
két, még nálatok is rosszabb csapatslowmotion
Diósgyőr, Kecskemét, Haladás. Legyőzöttek! Miről beszélünk?szaba
(nagy cucc, a Haladás a Rákóczitól is kikapott.)

18 meccsen keresztül nem nyert a Paks. olyat tudod, melyik csapat produkált eddig? a Szolnok meg a Zete. csont nélkül estek ki.
18 meccsen keresztül nem nyerni az annyit tesz, hogy maximum 18, de jellemzően inkább 9-12 pontot szerez egy csapat (a Paksnak kilencet sikerült). év elején a bentmaradásért kb 30 pont megszerzését kell kitűzni. ha 9-12 pontot szerez egy csapat 18 meccs alatt, akkor a maradék 18-21 pontot 12 meccsen kell összeszedni. a Paks esetében ez annyit tesz, hogy 21 pontot 12 meccsen kell hoznia, vagyis tizenkettőből hetet kell nyernie, vagy hatot három döntetlennel. az egyébként olyan teljesítmény, amit Kiss Karcsi óta nem sikerült letennetek az asztalra. most sikerült, ennek örülhettek, de annyira nem volt sima ez a szezon.

ha egy csapat tizennyolc meccsen keresztül nem nyer, előtte-utána meg 7-1-2-t hoz tíz meccsen, akkor az egy kibaszott skizofrén csapat. a szezon egyharmadában úgy játszik, mint egy bajnok, kétharmadában meg mint egy kiesőjelölt. verheted rá a melled, csak nem érdemes. egyszer majd nem sikerül kilépni a rossz szériából, és akkor csak a szép emlékek maradnak.
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 684 — Csodabogár
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-fiola-lang-rado-pinter-danok-elleni-kereteben-2335839

koman továbbra is csúcsformában, akárcsak kiskokó és gyurcsó fiatal tehetségeink a vidi padján... a többi a címben 😀peach
Lang?Szabó?Gyurcsó?Koman?
Hol van Gyömbér aki az egész tavasszal válogatott formában játszik?A védelem az ritka komikus.Rég rossz ha Pintér a szinte kieső Paksból akarja megoldani a "tolódást".
Kalmár-Kovács-Radó hármas ad bizakodást a jövőre nézve,hogy lesznek normális középpályásaink.Kenny
hagyjuk már Gingert. tudom hogy szívszerelmed, de jó helyen van otthon 😀 mondjuk nem lógna ki felfelé se lefelé sem. hiányolom a 2 sziklát, Devecserit és Guzmicsot 😍

több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 930
Kenny
Nana. 5 hónapig nem nyertünk meccset és mégse estünk ki. Mi kell ehhez ha nem jó védelem? 😀 Egyébként hiányolom Égert a névsorból.Matthew99
két, még nálatok is rosszabb csapatslowmotion
Diósgyőr, Kecskemét, Haladás. Legyőzöttek! Miről beszélünk?
több mint 11 éve
amíg kanta és Torghelle nincs a keretben komolytalan az egész.
Márpedig egyik sem lesz, szóval mindegy 😀eaglesmcnabb
Sanyi eredetileg benne volt, de a meghívó átvételekor megsérült :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 674 — je suis poloska
amíg kanta és Torghelle nincs a keretben komolytalan az egész.
Márpedig egyik sem lesz, szóval mindegy 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 658 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
3 paksi a keretben és egyik se Simon Attila. Booooooooo
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
Amúgy nem értem miért ekézik Horváthot szinte minden fórumon.Kb neki köszönheti a 'kövesd hogy eddig "harcolt" a bennmaradásért. Meccsenként van 4-5 bravúrja.
Itthon az idény legjobb magyar kapusa volt.

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 932 — Cowboys fan
Kenny
két, még nálatok is rosszabb csapat
több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Kenny
Nana. 5 hónapig nem nyertünk meccset és mégse estünk ki. Mi kell ehhez ha nem jó védelem? 😀 Egyébként hiányolom Égert a névsorból.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Völgyi. ( bár ő most a tarcsiknál van száműzetésben )... és sztem nincs más 😀😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Van olyan magyar az ETO-ban, aki nem kerettag?
több mint 11 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 369 — Omar's Coming Yo!
 www.nemzetisport.hu/magyar_valogatott/valogatott-fiola-lang-rado-pinter-danok-elleni-kereteben-2335839

koman továbbra is csúcsformában, akárcsak kiskokó és gyurcsó fiatal tehetségeink a vidi padján... a többi a címben 😀peach
Lang?Szabó?Gyurcsó?Koman?
Hol van Gyömbér aki az egész tavasszal válogatott formában játszik?A védelem az ritka komikus.Rég rossz ha Pintér a szinte kieső Paksból akarja megoldani a "tolódást".
Kalmár-Kovács-Radó hármas ad bizakodást a jövőre nézve,hogy lesznek normális középpályásaink.

több mint 11 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)

koman továbbra is csúcsformában, akárcsak kiskokó és gyurcsó fiatal tehetségeink a vidi padján... a többi a címben 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Hehe, ez tetszik 😊

több mint 11 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 106 — Invisible man
Ismét kiderült, hogy a magyarokkal nem érdemes garasoskodni. Ha prémiumot kér, még kell adni szó nélkül. Szóval ne szórakozzanak Dzsudzsival 😀

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Új szabály van a fociban? A paraszt Betonak három méteren is szabad védenie a tizenegyeseket?Schleck
elvileg megtorpanni sem szabad. amúgy Ha az ellenfél nem topogott volna marad ő is a vonalon sztem
Betoval nem lehet szarozni, másodjára védi ki az ellenfél szemét tizenegyeseknél, hiába Kolozsváron megedződött 😀 Vicc hogy nem ő fog védeni a VB-neaglesmcnabb
Megállni nem szabad, a nekifutás sebessége sehol nincs szabályozva.Schleck
vágom ,de akkor menjen úgy mint POGBA az ifi VB-n. egyenes vonalú egyenletes mozgással, csak kurva lassan 😀
most ezeknél a megtorpanásoknál mi számít megállásnak? pl. engem felbaszna bíróként ha azt kellene néznem hogy most megállt a manus, vagy csak majdnem.
Aki van olyan balfasz hogy topog az meg is érdemli hogy kijöjjön a kapus. Csak arra játszik hogy a másik elvetődjön, az meg ha nem vetődik akarva akaratlanul kijön. Amikor egyből elrúgták ideje se volt kijönni. visszanyalt a fagylalt.

Egyébként ezt a Cardozot én kb. vagy 5ször láttam tizit lőni mindig kihagyta 😀 mindegy, legalább a szorgalom megvaneaglesmcnabb
A megállás elég jól definiált dolog, akkor áll meg, ha van olyan szakasz, amikor nem mozog egyik lába sem. Ez itt nem teljesült, szóval szabályosan rúgták. Ellenben Beto tényleg három méterre kijött, az meg nyilvánvalóan szabálytalan volt. Nah, de mindegy, valójában már az elődöntő visszavágójára el kellett volna tiltani a tirpákot az Alcáceres eset után, de az UEFA hozta a szokásost.

több mint 11 éve
Új szabály van a fociban? A paraszt Betonak három méteren is szabad védenie a tizenegyeseket?Schleck
elvileg megtorpanni sem szabad. amúgy Ha az ellenfél nem topogott volna marad ő is a vonalon sztem
Betoval nem lehet szarozni, másodjára védi ki az ellenfél szemét tizenegyeseknél, hiába Kolozsváron megedződött 😀 Vicc hogy nem ő fog védeni a VB-neaglesmcnabb
Megállni nem szabad, a nekifutás sebessége sehol nincs szabályozva.Schleck
vágom ,de akkor menjen úgy mint POGBA az ifi VB-n. egyenes vonalú egyenletes mozgással, csak kurva lassan 😀
most ezeknél a megtorpanásoknál mi számít megállásnak? pl. engem felbaszna bíróként ha azt kellene néznem hogy most megállt a manus, vagy csak majdnem. Nálam pl. az első simán megállás volt, még ha csak kevés ideig is.
Aki van olyan balfasz hogy topog az meg is érdemli hogy kijöjjön a kapus. Csak arra játszik hogy a másik elvetődjön, az meg ha nem vetődik akarva akaratlanul kijön. Amikor egyből elrúgták ideje se volt kijönni. visszanyalt a fagylalt.

Egyébként ezt a Cardozot én kb. vagy 5ször láttam tizit lőni mindig kihagyta 😀 mindegy, legalább a szorgalom megvan

szerk.: a definíciót nyilván értem, csak ne azt kelljen már bogarászni a bírónak, hogy megállt-e a lövő, vagy csak éppen hogy nem állt meg. Ismétlem: én pl. úgy láttam hogy a második lövőnél volt olyan pillanat hogy megállt mind a 2 láb.
fasznak kell bohóckodni a nekifutásokkal

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
A kommentátor is mondta: "ELMÉLETILEG szabálytalan, de nem szokták befújni az ilyet..."

De mint tudjuk jól, a soccerben az a csodálatos, hogy lehet rajta mindig vitatkozni 😊

---
több mint 11 éve
Megállni nem szabad, a nekifutás sebessége sehol nincs szabályozva.

több mint 11 éve
Betoval nem lehet szarozni, másodjára védi ki az ellenfél szemét tizenegyeseknél, hiába Kolozsváron megedződött 😀 Vicc hogy nem ő fog védeni a VB-n