NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
Nem tudom, h lehet-e linkelni ilyet. maximum kimoderálják, szóval előre is elnézést.
Ha már a foci haldoklik és mindenkinek ki van a fütyije és utánpótlás így meg úgy.

Személyes jó barátom aki ugyancsak "megjárta" az utánpótlás nehéz lépcsőfokait és személyesen megtapasztalta, hogy milyen az mikor nem teljesítmény alapján kerülsz be a kezdőbe álmodott egy nagyot és létrehozta ezt:  csakacsel.hu/ (mondjuk a klub neve nálam se 100%) Ő nem az a fajta, mint az a apuka aki a saját álmait akarja megvalósítani a gyereke által és megvonja az ebédet...
Tube-on és néhány videooldalon van pár kisfilm róluk és egyszerűen jó érzés töltött el mikor az egyik kis srácot megkérdezték h mit tanult ma és arra azt mondta, hogy játszunk becsületesen.
Elsődleges cél, hogy szeressék meg a játékot.

Ennyi voltam.
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Félidőben: Suárez 3, Norwich 0.

8,5 meccs, 12 gól. Állat.Mikey
Ha nem érünk el idén valamit elviszik. Iszonyat mennyire jó. Minden mozdulata, mindegy, hogy jó vagy rossz, de életveszély.kristóf17
azért a mai termésből kettőt áttehetett volna a Hull City ellen, az első félidőre időzítve, és akkor én pl boldogabb lennék.
nem azzal van a bajom, hogy a Norwich ellen mindig megszalad, hanem hogy más ellen meg nem nagyonslowmotion
A más ellen meg nem nagyon azért erős kicsit, meg ha egy emberesek vagyunk, akkor benne vannak az ilyen meccsek. Már pedig ha nincs Stu és Cou akkor csak Sui szokott nagyokat húzni. Így pedig nem lehet babérokra törni. Ennél akkor is több kell ha a hármasból ketten hiányoznak. 😊
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Pá-pá fradika!!!! 😀

de jo igy enyhen masnaposan meloban! XD
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan

Ha nem érünk el idén valamit elviszik. Iszonyat mennyire jó. Minden mozdulata, mindegy, hogy jó vagy rossz, de életveszély.kristóf17
azért a mai termésből kettőt áttehetett volna a Hull City ellen, az első félidőre időzítve, és akkor én pl boldogabb lennék.
nem azzal van a bajom, hogy a Norwich ellen mindig megszalad, hanem hogy más ellen meg nem nagyon
több mint 12 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan

Ha nem érünk el idén valamit elviszik. Iszonyat mennyire jó. Minden mozdulata, mindegy, hogy jó vagy rossz, de életveszély.
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Otigba is ragasztott egy nem kis gólt, mondjuk szerintem ha most megpróbálná százszor tudatosan leutánozni, akkor se sikerülne neki. de ez most nagyon ott volt, ráadásul pontot is ért.

erről mondjuk eszembe jut egy kispályás torna Kaposváron, amin annak idején részt vettek az IFOR-os amerikai katonák is, mondjuk senki sem szólt nekik, hogy kispályás tornán akkor sem célszerű stoplissal játszani, ha füvön rendezik...
szóval derék demokrácia-exportőreink annak rendje és módja szerint szívtak mindenkitől, de a torna gólja az övék volt - az egyik feka csávó ollózta a léc alá, vagy tíz méterről. volt már vagy tizennyolc éve, de még mindig látom a szemeim előtt, ha eszembe jut (meg olyan szinten leégtem, hogy utána pár napig csak háton ment az alvás)...
több mint 12 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 820 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra

aztán rúgott még egyet a 2.-ban 😊 a Dinamo Londonban meg ma Hazard állatkodott 😊

most nézem a góljait, azanyád o_o

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

8,5 meccs, 12 gól. Állat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
azért az nem megy, hogy amikor Kassai fúj fradi meccset, akkor mindig van 1 olyan hibája, amivel jelentősen belenyúl, és eldönti... elhiszem h a legjobb magyar bíró, de mi inkább nem kérnénk a legjobból most már soha...

amúgy Máté Csaba tudta, hogy lehet hármat cserélni?

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley
😊
Nebojsa elhozta nekünk a focit. Méghogy nem az edzőn múlik...

több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Jenner miért van idén mindig jobb oldalon? Emlékeim szerint tavaly mikor berobbant bal oldalt játszott és jobban is ment neki...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
ajjaj, a mágnestábla már oda van készítve. bajok lesznek. 😀

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 356 — Packers Suicide Squad
ez a "Kabát is felveszi a kesztyűt" mókás volt 😊

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
na a Diósgyőr vezet otthon a Vidi ellen (idegenben 0-0 volt), elég nagy fegyvertény lenne ha továbbjutnánk 😊

állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀kristof
na, vajon? 😊berger90
olyan van h ha csak dicsérik őket pénzt ad vissza a forduló végén az MLSZ? 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
amúgy nem azért van ennyi bünti, hogy a leendő szerethető válogatott mesterének fizetése nagy részét előre begyűjtsék?

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960
na a Diósgyőr vezet otthon a Vidi ellen (idegenben 0-0 volt), elég nagy fegyvertény lenne ha továbbjutnánk 😊

állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀kristof
na, vajon? 😊

Mindig jövőre
több mint 12 éve
Törölt felhasználó

állítólag a szurkolók kitettek egy "Szeretünk, MLSZ" drapit, kíváncsi vagyok mennyit ér 😀
több mint 12 éve
valaki mondana egy árat erre a mesére?davemayer
2 millió!Shilkor
+ szektorbezárás (minimum)apeszos
a buzi mlsz-szel már meg is van a kettő, egymás iránti szeretet erőteljes kifejezéseivel meg is van a 2 misi

Jova... még mindig a kijövetelek mestere,,,Gergőbácsi
de jó mert innentől ingyen van a meccs 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
2 millió!Shilkor
+ szektorbezárás (minimum)apeszos
a buzi mlsz-szel már meg is van a kettő, egymás iránti szeretet erőteljes kifejezéseivel meg is van a 2 misi

Jova... még mindig a kijövetelek mestere,,,

több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
2 millió!Shilkor
+ szektorbezárás (minimum)
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
2 millió!
több mint 12 éve
valaki mondana egy árat erre a mesére?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nincs mese ma nyerni kell bármi áron.
több mint 12 éve
Shilkor Pittsburgh Steelers 4 119 — Falcons GM, 2021 Div1 winner
Ha nincs nyerés ma, mesélni kell bármi áron. (Orosz Pál & Kubatov Gábor)
több mint 12 éve
Nincs nyerés ma mese kell bármi áron.
Kíváncsi vagyok, mennyire teszik oda magukat a zöldek.