NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 584 — Tyrone Creek
undorítóan jó csoport lesz a G.
több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!
portugálok pakolnak.

több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 374
Platini elintézte franciáknak a nehéz csoportot
több mint 12 éve
argentina-portugália adná 😀

több mint 12 éve
Anglia kiesett
több mint 12 éve
Éljen az irányított sorsolás.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Nem lesz semmi menő csoport
több mint 12 éve
Ez nem is sorsolás. Kihúzzák a csapatot, majd a faszi megmondja melyik csoportba megy.
több mint 12 éve
Sorsolást is meg lehet bonyolítani, már ezt is tudom 😀
több mint 12 éve
Ez a sorsolás műsor kritikán aluli. Húzzák ki a golyókat 10 perc azt jó napot.tüsi91
mellprofil,mellprofil mindenhol.

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ez a sorsolás műsor kritikán aluli. Húzzák ki a golyókat 10 perc azt jó napot.
több mint 12 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából sok esetben az ilyen topklubokkal való összeboronálás irgalmatlan nagy kamu, sok esetben a játékos ügynöke találja ki. Ilyen volt néhány éve Juhász Roland, akit minden évben el akart vinni fél Európa, aztán az Anderlechtben rohadt meg. Vajon miért?

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 645 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Úgy tűnik, Shao Khan hamarosan kicsengett egy nyolc jegyű összeget egy magyar soccer játékosért.
 www.nemzetisport.hu/legiosok/fulham-mar-csak-nehany-aprosag-es-dzsudzsak-az-ovek-2299771iktriad
Nekem meg ezzel van tele a tököm.
Kommandós Dzsudzsákkal. A neve bejárta fél Európát, szerepelt a Liverpool, az Inter és a Real Madrid kívánságlistáján, csak sajnos az utolsó pillanatban egy euró-n megbukott mindegyik üzlet. Vagy egy lambón.JC6
"A játékos menedzsere elismerte, Martin Jol vitte volna a szélsőt, de most nincs képben a Fulham."baggio
Szóval ennek a füsbe menéséről is Khan tehet. 😀😀
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Úgy tűnik, Shao Khan hamarosan kicsengett egy nyolc jegyű összeget egy magyar soccer játékosért.
 www.nemzetisport.hu/legiosok/fulham-mar-csak-nehany-aprosag-es-dzsudzsak-az-ovek-2299771iktriad
Kommandós Dzsudzsákkal. A neve bejárta fél Európát, szerepelt a Liverpool, az Inter és a Real Madrid kívánságlistáján, csak sajnos az utolsó pillanatban egy euró-n megbukott mindegyik üzlet. Vagy egy lambón.JC6
"A játékos menedzsere elismerte, Martin Jol vitte volna a szélsőt, de most nincs képben a Fulham."

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 960

végre.Kenny
Kubatov még nem csinált videóüzenetet? Meglepő.

Mindig jövőre
több mint 12 éve

végre.

több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
1. Hárítás, hárítás, hárítás. Ami Akeemmal bekövetkezett az egy tragédia, ám senki nem tehet róla se az orvosi stáb, se az edző. A szar szereplésnek köze nem volt ahhoz, hogy azorvosi stáb mit gondolt, egyszerűen nem volt képes a csapatot összerakni FEJBEN azok után ami történt. Mellesleg attól, hogy ő a főnök még megoszthatná az orvosokkal, hogy figyeljetek a srácra mert azt apjának ilyen olyan baja volt...
2. Azzal a Salzburggal még kaszinós gyuri vagy mágnes táblás peti is bajnok lett volna, mert annyi pénz volt alájuk tolva és annyira nem volt erős a bajnokság. Sőt pont elég nagy balma volt, hogy a következő évet bebukták...
3." Nem szeretném ..., de" mondatok ...
Ráadásul ez az összehasonlítás több sebből vérzik.
Cruffy játékos legenda volt, Ajax-szal mindent megnyert, a Barcában európa legjobbja lett, 14 év után lett újra bajnok a Barca vele. De oké ne nézzük a játékos karriert.
Edzőként, előtte az Ajax-szal ugyan 3 vagy 4x lett 2. PSV mögött. De az a PSV Koeman vezényletével Európa legjobbja is lett ezekben az években. Így került a Barcához
Első évében ez a Barca amivel meccset is alig nyert 2. lett a Butrageno féle Real mögött, következő évben meg kupát nyert.
Értem, én hogy veri a nyálát mert Ligakupát nyert a Fradi, de azért ekkora gyékény hasonlítást ellőni...Toca
1. Azt, hogy tudta mi volt Akeem apjával, azt az orvosok mondták, bizonyítani nem lehet, mint ahogy azt sem, hogy az orvosok láttak valami vérlerakódást a játékos ereiben (ezt Moniz állította). Ez eddig csak sárdobálás mindkét részről, az igazság sosem derül ki. Abban igazad van, hogy voltak indokolatlan húzásai a csapat-összeállításban.

2.-3. Ezek hogy bizonyítják, hogy nincs igaza abban, hogy türelmetlenek itthon? Hozott két példát arra, hogy más bajnokságban van türelem. Ha nem épp honfitársáról, akkor épp említhette volna Sir Alex Fergussont, aki tán első 3 évében semmit nem nyert az Uniteddel, mégis kitartottak mellette. Plusz sehol nem olvastam ebben az interjúban, hogy verte volna a nyálát a ligakupa győzelemre.

Utolsó véleményem az (és itt le is zárom, mert tényleg unalmas már), hogy igaz nem tudta magát túltenni Akeem esetén és ez kihatott a munkájára, ezért sokszor húzott rosszat (konkrétan ide is playbook kellett volna annyiféle formációval dolgozott a végén). Viszont baromira érdekes az, hogy korábban még Orosz azt mondta bíznak benne, sőt hosszabbítottak vele, majd mikor elkezdte pedzegetni az orvosi témát (amit szerintem sem kellett volna, mert köze nem volt az utolsó elvesztett meccshez) 24 órán belül kirúgják és elindul a magyar módi (unalomig uszítják a népet a két félre, hol Monizra, hol az orvosi stábra). Sose tudjuk meg hová lett hirtelen a türelem és mi is igaz a két fél szócsatájából, DE egy korrekt nyilatkozatot tudni kellene helyén kezelni, főleg, ha igaza is van némely dologban. Pl. Fradinál 20 év 21 edző, akkor nincs igaza abban, hogy nem várják meg egy munkamenet végét itthon, hanem egy rossz széria után rúgják ki az edzőket, valamint, hogy nem létezik itthon az a felépítés és felfogás mint külföldön, hogy edzőé a hatalom és edzőé a felelősség? Itthon a vezetésé a hatalom, az edzőé a felelősség, mindig és mindenben.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kommandós Dzsudzsákkal. A neve bejárta fél Európát, szerepelt a Liverpool, az Inter és a Real Madrid kívánságlistáján, csak sajnos az utolsó pillanatban egy euró-n megbukott mindegyik üzlet. Vagy egy lambón.
több mint 12 éve
Kicsit unom már, hogy minden nap valami Monizos baromságot kell olvasnom, ahol megpróbálja igazolni magát...Toca
Köszönd az NSO-nak, ők közlik le ezt napi szinten. Egyik nap Moniz, másik nap orvosi stáb, harmadnap újabb edzők nevének feldobása. Ha nagyon kell a kattintás, akkor egy nap alatt mindhárom verzió megvan. Személy szerint én is unom már ezt, nevezzenek ki egy új edzőt (már ha bárki engedi, hogy Orosz és Kubatov belepofázzon a dolgába) és foglalkozzanak azzal.

Kieg.: Amúgy az első kérdésre már megtalálható a válasz, hogy felfogásban miben van lemaradva a magyar klubok vezetősége. Konkrétan, hogy nem bírják felfogni itthon, hogy az edző a főnök és mindenért ő felel. Fejlett kultúrákban ezt felfogták, itthon kell még nekik 50 év biztos.

"Tudom, sokan a félelem miatt nem konfrontálódnak, mert a felelősségtől akarnak szabadulni. Én például felelősségteljesen állíthatom, képesek lettünk volna ismét elindulni felfelé. A Salzburggal is volt egy hétmeccses gyenge szériám, aztán bajnokságot és kupát nyertünk. Magyarországon, bármennyire is megszerettem, sajnos nem a lehetőséget látják, hanem a problémákat. Pedig az élet nem tündérmese, az nagyon ritka, hogy mindig minden folyamatosan tökéletesen működjön. Léteznek mély gödrök, de abból is ki lehet mászni. Nem hasonlítom magam hozzá, de Johan Cruyff az első barcelonai évében szinte nem nyert meccset. Azt mondták, nem tudnak vele a katalánok védekezni. Kapott azonban időt, és tudjuk, mit ért el a Barcával."

Momentán ebben is teljesen igaza van.Tony
1. Hárítás, hárítás, hárítás. Ami Akeemmal bekövetkezett az egy tragédia, ám senki nem tehet róla se az orvosi stáb, se az edző. A szar szereplésnek köze nem volt ahhoz, hogy azorvosi stáb mit gondolt, egyszerűen nem volt képes a csapatot összerakni FEJBEN azok után ami történt. Mellesleg attól, hogy ő a főnök még megoszthatná az orvosokkal, hogy figyeljetek a srácra mert azt apjának ilyen olyan baja volt...
2. Azzal a Salzburggal még kaszinós gyuri vagy mágnes táblás peti is bajnok lett volna, mert annyi pénz volt alájuk tolva és annyira nem volt erős a bajnokság. Sőt pont elég nagy balma volt, hogy a következő évet bebukták...
3." Nem szeretném ..., de" mondatok ...
Ráadásul ez az összehasonlítás több sebből vérzik.
Cruffy játékos legenda volt, Ajax-szal mindent megnyert, a Barcában európa legjobbja lett, 14 év után lett újra bajnok a Barca vele. De oké ne nézzük a játékos karriert.
Edzőként, előtte az Ajax-szal ugyan 3 vagy 4x lett 2. PSV mögött. De az a PSV Koeman vezényletével Európa legjobbja is lett ezekben az években. Így került a Barcához
Első évében ez a Barca amivel meccset is alig nyert 2. lett a Butrageno féle Real mögött, következő évben meg kupát nyert.
Értem, én hogy veri a nyálát mert Ligakupát nyert a Fradi, de azért ekkora gyékény hasonlítást ellőni...
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Kicsit unom már, hogy minden nap valami Monizos baromságot kell olvasnom, ahol megpróbálja igazolni magát...Toca
Köszönd az NSO-nak, ők közlik le ezt napi szinten. Egyik nap Moniz, másik nap orvosi stáb, harmadnap újabb edzők nevének feldobása. Ha nagyon kell a kattintás, akkor egy nap alatt mindhárom verzió megvan. Személy szerint én is unom már ezt, nevezzenek ki egy új edzőt (már ha bárki engedi, hogy Orosz és Kubatov belepofázzon a dolgába) és foglalkozzanak azzal.

Kieg.: Amúgy az első kérdésre már megtalálható a válasz, hogy felfogásban miben van lemaradva a magyar klubok vezetősége. Konkrétan, hogy nem bírják felfogni itthon, hogy az edző a főnök és mindenért ő felel. Fejlett kultúrákban ezt felfogták, itthon kell még nekik 50 év biztos.

"Tudom, sokan a félelem miatt nem konfrontálódnak, mert a felelősségtől akarnak szabadulni. Én például felelősségteljesen állíthatom, képesek lettünk volna ismét elindulni felfelé. A Salzburggal is volt egy hétmeccses gyenge szériám, aztán bajnokságot és kupát nyertünk. Magyarországon, bármennyire is megszerettem, sajnos nem a lehetőséget látják, hanem a problémákat. Pedig az élet nem tündérmese, az nagyon ritka, hogy mindig minden folyamatosan tökéletesen működjön. Léteznek mély gödrök, de abból is ki lehet mászni. Nem hasonlítom magam hozzá, de Johan Cruyff az első barcelonai évében szinte nem nyert meccset. Azt mondták, nem tudnak vele a katalánok védekezni. Kapott azonban időt, és tudjuk, mit ért el a Barcával."

Momentán ebben is teljesen igaza van.
több mint 12 éve
Kicsit unom már, hogy minden nap valami Monizos baromságot kell olvasnom, ahol megpróbálja igazolni magát...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 645 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 www.nemzetisport.hu/legiosok/fulham-mar-csak-nehany-aprosag-es-dzsudzsak-az-ovek-2299771
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nekem az jutott eszembe, hogy Egert miért utálja ennyire az MLSZ, vagy Vitya vagy mittudomén ki.
Ilyen 150 átlagnézőszámmal rendelkező klubok kapnak milliókat, stadionfelújításra, meg 3 ezresre bővítenek nem egyet.
Egerben meg volt egy jó csapat, megfelelő háttérrel és tönkretették, ellehetetlenítették...
Ezzel az erővel a városom, Salgótarján stadionját is felújíthatnák...
több mint 12 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 929 — Cowboys fan
Milyen érdekes, hogy a sok "szakértő" a zuhany híradóban magyar edzőt képzel el Moniz helyére...Sinisa
két lehetőség van: vagy olyan embert hoznak, aki ismeri a szakmát, de nem ismeri a viszonyokat (külföldi edző), vagy olyat, aki nem ismeri a szakmát, de ismeri a viszonyokat (magyar edző).
magyar edzőn legalább tudnak valamit spórolni, eredmény meg így se, úgy se lesz...
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Milyen érdekes, hogy a sok "szakértő" a zuhany híradóban magyar edzőt képzel el Moniz helyére...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.