NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Nincs mese ma nyerni kell bármi áron.

(épp zajlik a Siófok elleni élet-halál küzdelem)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 023 — Axel Foley

több mint 12 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 365 — Omar's Coming Yo!

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.davemayer
az amúgy nem tetszik, hogy Orosz ezt ennyire kiteregette... nem feltétlen a váltással van a bajom, hanem az időzítéssel, meg azért akármennyire is utáltam Dömét, azért vele sem szép, amit csináltak, ő volt az edző, de már régen keresték a következőt, és nagyon úgy néz ki, hogy itt is ez van, csak még nem tudtak sztem megegyezni... vkinek kellene adni mondjuk 2 évet legalább, de ha évente edzőt váltunk már 20 éve, abból nem lesz semmi haladás...csebi
ha én hozok döntést és csak a meccseket látom én sem rúgom ki, megvártam volna hogy mit hoz a tavasz, de be kell látni (és emiatt én örülök h ezeket elmondta Orosz) hogy ha egy edző káros az öltöző légkörére akkor mennie kell + azokat az indokokat is elfogadhatónak tartom amiket mondott ill. ha megszületett a döntés mire vártak volna? Az meg hogy a háttérben már mennek/mentek a tárgyalások nem feltétlenül baj, inkább minthogy felkészületlenek legyenek egy ilyen helyzetre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.davemayer
az amúgy nem tetszik, hogy Orosz ezt ennyire kiteregette... nem feltétlen a váltással van a bajom, hanem az időzítéssel, meg azért akármennyire is utáltam Dömét, azért vele sem szép, amit csináltak, ő volt az edző, de már régen keresték a következőt, és nagyon úgy néz ki, hogy itt is ez van, csak még nem tudtak sztem megegyezni... vkinek kellene adni mondjuk 2 évet legalább, de ha évente edzőt váltunk már 20 éve, abból nem lesz semmi haladás...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Persze, nyilatkozott ilyet, de utána tedd hozzá azt hogy miket tett és láthatod hogy mennyire nem tudta ezt feldolgozni ill. mint ahogy Orosz szavaiból is látszik mennyire kivetítette ezt másokra. Jobb lett volna ha fordítva van, aggódva nyilatkozik de a tettei már a Fradiról szólnak.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 945 — Lucas Scott
Én Monizt jó edzőnek tartottam. Szerintem ha Adams sérülése nincs akkor most dobogón állna a Fradi.
Viszont ez a szarrágás amit ő és az FTC (vagy annak orvosi részlege ) csinál egyszerűen felháborító és gerinctelen.
Főleg Moniz részéről. Biztos, hogy amit mond abban van igazság, de igen etikátlan Adams-sel szemben is amit lefolytat é egyértelmű látszik,hogy több pontban hazudik.
Emellett Adamsszel történteket, valaki ilyen aljasan saját maga igazolására hozza gusztustalan és undorító.
Először WTF-nak éreztem, hogy elküldték,még ha szarul megy is a szekér. De ez az ember vezetőként és emberként is egy 0, mégha újra is kell sok mindent ennek okán kezdeni a Fradinak szerintem még időben szabadultak meg tőle.Toca
kb ugyanez van velem is, itt van például ez  ulloi129.hu/2013/12/03/orosz-ricardo-nem-tudott-tullepni-akeem-tragediajan/
teljesen egyetértek abban vele, hogy ha az edző nem képes felülkerekedni egy ilyen megpróbáltatáson és újra és újra visszahozza ezt a tragédiát az öltözőbe az kifejezetten káros. Pont neki kell példát mutatnia hogy hogy kell megoldani egy ilyen problémát és itt nem az emberi oldaláról mondok véleményt (ilyen értelemben le a kalappal) hanem arról hogy mennyire "amatőr" módon kezelte ezt a helyzetet. Itt tényleg a Fradi érdeke az első és ez azt kívánta volna hogy ő legyen az első aki kijelenti: nagyon rossz ami Adams-szel történt de koncentrálnunk kell a jövőre - és ezzel parkolópályára tenni az ügyet. Persze a háttérben érdeklődhet és aggódhat, de kifelé csakis a célokról kellett volna hogy szóljon minden mert csak így fog mindenki újra egy irányba húzni. 2 hónap pont elég lett volna arra hogy ez megtörténjen, de az eredmények tényleg nem ezt mutatták.

Sajnálom hogy elküldték, de pl annak a norvég szakembernek örülnék akit rebesgetnek, ellenben Mattháus be ne tegye a lábát, pont elég volt anno a divatról meg a nőiről hallgatni...davemayer
nem tudom, Ricardo vmeik vesztes meccs után éppen kijelentette, hogy már nem lehet ezzel takarózni és túl kellene lépnie mindenkinek ezen mikor konkrétan kérdezték, hogy ez a vereség még a tragédia miatt van...

arra továbbra is kiváncsi leszek, hogy Orosz betartja-e az igéretét és tényleg megtart mindenkit...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Én Monizt jó edzőnek tartottam. Szerintem ha Adams sérülése nincs akkor most dobogón állna a Fradi.
Viszont ez a szarrágás amit ő és az FTC (vagy annak orvosi részlege ) csinál egyszerűen felháborító és gerinctelen.
Főleg Moniz részéről. Biztos, hogy amit mond abban van igazság, de igen etikátlan Adams-sel szemben is amit lefolytat é egyértelmű látszik,hogy több pontban hazudik.
Emellett Adamsszel történteket, valaki ilyen aljasan saját maga igazolására hozza gusztustalan és undorító.
Először WTF-nak éreztem, hogy elküldték,még ha szarul megy is a szekér. De ez az ember vezetőként és emberként is egy 0, mégha újra is kell sok mindent ennek okán kezdeni a Fradinak szerintem még időben szabadultak meg tőle.Toca
kb ugyanez van velem is, itt van például ez  ulloi129.hu/2013/12/03/orosz-ricardo-nem-tudott-tullepni-akeem-tragediajan/
teljesen egyetértek abban vele, hogy ha az edző nem képes felülkerekedni egy ilyen megpróbáltatáson és újra és újra visszahozza ezt a tragédiát az öltözőbe az kifejezetten káros. Pont neki kell példát mutatnia hogy hogy kell megoldani egy ilyen problémát és itt nem az emberi oldaláról mondok véleményt (ilyen értelemben le a kalappal) hanem arról hogy mennyire "amatőr" módon kezelte ezt a helyzetet. Itt tényleg a Fradi érdeke az első és ez azt kívánta volna hogy ő legyen az első aki kijelenti: nagyon rossz ami Adams-szel történt de koncentrálnunk kell a jövőre - és ezzel parkolópályára tenni az ügyet. Persze a háttérben érdeklődhet és aggódhat, de kifelé csakis a célokról kellett volna hogy szóljon minden mert csak így fog mindenki újra egy irányba húzni. 2 hónap pont elég lett volna arra hogy ez megtörténjen, de az eredmények tényleg nem ezt mutatták.

Sajnálom hogy elküldték, de pl annak a norvég szakembernek örülnék akit rebesgetnek, ellenben Mattháus be ne tegye a lábát, pont elég volt anno a divatról meg a nőiről hallgatni...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
peach Atlanta Falcons 15 612 — a new hope (again)
Csakhogy mindenki megnyugodjon, itt az utolsó bal oldali fellegvárban is indul a stadion projekt. Mellesleg a szeged mb3as és gyulán! játszik 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 173 — Így remélem megfelelek nektek.....
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letesitmeny-ujabb-stadionfejlesztesi-koncepcio-keszul-2299403

nem értem. Békéscsabán nőttem fel, ismerem azt a régiót mint a tenyeremet. Pénz nincs, foci nincs, komolyabb képzés sincs. Akkor mégis mi a fasznak oda 800 millió forint? Annak a 200 embernek, aki még kijár az NB2-ben lehajtani 2 fröccsöt és elrágcsálni egy zacskó szotyolát teljesen kurva mindegy szerintem.Amadeus91
Nem értünk mi ehhez vki biztos lakik ott akinek jól jön ez a pénz 😛
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
 www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/letesitmeny-ujabb-stadionfejlesztesi-koncepcio-keszul-2299403

nem értem. Békéscsabán nőttem fel, ismerem azt a régiót mint a tenyeremet. Pénz nincs, foci nincs, komolyabb képzés sincs. Akkor mégis mi a fasznak oda 800 millió forint? Annak a 200 embernek, aki még kijár az NB2-ben lehajtani 2 fröccsöt és elrágcsálni egy zacskó szotyolát teljesen kurva mindegy szerintem.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Toca
Nem tudhatjuk mi ment a háttérben. Mind Moniz, mind az orvosi stáb állít olyanokat, amit bizonyítani nem lehet. Például, hogy mit tudott Moniz Akeem apjának betegségéről és hogy valóban nem engedte-e vizsgálatokra. Viszont ami orvosi részről furcsa, hogy csak mozgásszervi bajt találtak, viszont Adamsnél nem ez lett a probléma. Tehát mit bizonyít az, hogy ők szóltak Moniznak rossz Adams lába, mikor infarktus szempontjából ez irreleváns. Ez kb olyan, mintha szívinfarktusom lenne egy orvosi vizsgálat után, mely negatív lelettel zárul és az orvos mentegetőzne, "de hát szóltunk, hogy szuvas a foga."

Egy biztos, hogy undorító már az egész és Fradistaként mondom, hogy szégyen hová süllyedünk morálisan. Továbbá fenntartom kívülállóként nem kéne sem csak az orvosokat, sem csak Monizt hazugnak nevezni, mert mindkét részről van ellentmondás. Kiderülni úgysem fog semmi, csak a sz.rdobálás megy.Tony
Ezért neveztem mindkettőt hazugnak 😀 Bár lehet az orvosi részről nem jött át 😊
Ahogy nagyanyám mondaná mindkettőnek van vaj a füle mögött rendesen.
több mint 12 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Toca
Nem tudhatjuk mi ment a háttérben. Mind Moniz, mind az orvosi stáb állít olyanokat, amit bizonyítani nem lehet. Például, hogy mit tudott Moniz Akeem apjának betegségéről és hogy valóban nem engedte-e vizsgálatokra. Viszont ami orvosi részről furcsa, hogy csak mozgásszervi bajt találtak, viszont Adamsnél nem ez lett a probléma. Tehát mit bizonyít az, hogy ők szóltak Moniznak rossz Adams lába, mikor infarktus szempontjából ez irreleváns. Ez kb olyan, mintha szívinfarktusom lenne egy orvosi vizsgálat után, mely negatív lelettel zárul és az orvos mentegetőzne, "de hát szóltunk, hogy szuvas a foga."

Egy biztos, hogy undorító már az egész és Fradistaként mondom, hogy szégyen hová süllyedünk morálisan. Továbbá fenntartom kívülállóként nem kéne sem csak az orvosokat, sem csak Monizt hazugnak nevezni, mert mindkét részről van ellentmondás. Kiderülni úgysem fog semmi, csak a sz.rdobálás megy.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 20 124 — Vikings fan
Először WTF-nak éreztem, hogy elküldték,még ha szarul megy is a szekér. De ez az ember vezetőként és emberként is egy 0, mégha újra is kell sok mindent ennek okán kezdeni a Fradinak szerintem még időben szabadultak meg tőle.
több mint 12 éve
amúgy sajnálom monizt,mert most döbbent csak rá igazán hogy hol dolgozott majd' másfél évig.Szar lehet a felismerés.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
jaaa nem vettem beszolasnak.Az utolso mondatom altalanositas volt még magamat is bekostoltam.
Ismerem az amator focit az utolso csapatom MOn blsz1es volt!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
én nem okoskodtam, sőt, remélem nem vetted beszólásnak sem, ha igen, elnézést. csak sajnos nagyon sok ismerősöm játszik a mennyeiben vagy a mennyei 2-ben.
amúgy meg ha normálisan működő klubot szeretnél látni akkor irány a legalacsonyabb osztály. nálunk ez a megye 3. ott összejönnek a haverok és játszanak egy jót, mert szeretik a focit. nincsenek milliós fizetések, sem eltűnt pénzek, csak a foci. meg a sok nevetés 😀
több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
amug a mutyi vezetok tulajok eszembe jutottak h penzmosas az egesz de nem akartam belemenni mivel stabilabbnak latom ezeket a csapatokat es igeni van elgondolas kovetkezetes munka..vagy csak azzal takarjak le a szart.
Amugy nalad sztem meg kevesebb kozvetlen elmenyem van az nb1rol.Tudjuk h nem olyan egyszeru ez az egesz es a gyokeret kene kiirtani..es mindenki kurva okos meg en is.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lehet europaban nem szint a magyar foci viszont aminek orulok h viszonylag stabil allando tulaj van a dvsc dvtk eto vidi mogott es elkezdtek egy munkat amihez probalnak ragaszkodni..ZoliMP
Előre elnézést kérek, az utóbbi hetekben, hónapokban nem néztem meg egy mennyei 90 percet sem. De..
..hogy elkezdtek volna egy munkát ezen csapatoknál az számomra kicsit meleg kijelentés. Elmondom miért. Amiket én látok, olvasok, hallok, amit nekem mondanak MB-s kapcsolatok, azokból nem éppen a fentebb említett dolog jön le.
Egy laikusnak fogalma sincs, hogy hogy működik ma egy magyar MB1-es klub. Ha bármelyikőtök tiszta lelkületű, nem korrupt ügyvéd barátja egyszer betekintést nyerne pl. egy ETO papírmunkájába, lehet főbe lőné magát. Ti is tudjátok, hogy ez nem a fociról szól, ez tisztán látható, mert szar ahogy van. Mondjuk ennek megállapításához nem kell diploma.
Csak azt kéne felfogni, hogy itt soha a büdös életbe nem lesz addig sem foci, sem normálisan és nem veszteségesen működő klub, míg nem hódol be Viktor és a pereputty a gonosz Nyugatnak és hívnak ide SZAKEMBEREKET.
Mert épeszű ember fel nem foghatja, hogy mit keres Pintér Attila a Győr kispadján. Azt az ember nem hogy kispad közelébe, de stadionba vagy edzőpályára nem lehetne beengedni, nem hogy ő mondja meg, hogyan kellene futballozni. Olyan dolgok mennek a háttérben, amit max maffiózós-filmekben láthattok. Vagy ott sem. Annyi pénz tűnik el nyomtalanul, hogyha azt mind összegyűjtenék és próbálnák megszámolni, évtizedek alatt sem végeznének vele. Hatalmas biznisz amúgy, de hogy elindultak volna egy úton? Persze. Egy munka, amihez ragaszkodnak? Hát hogyne. A Vidi az ország leggazdagabb klubja, a meccseik nézhetetlenek, egy hullagyenge mennyeiben gyengélkednek, 10 vagy 9 emberrel játszó csapatokat nem tudnak megverni és akkor Juhász nekiront Kassainak, hogy te mocskos csaló. Beautiful.
Ám! A stadionban minden játékosnak külön relaxációs szobája van, jakuzzival, PS-sel vagy XBOX-szal, jóformán szobaszervízzel. És ők elindultak egy úton. Igen, amikor idehozták Sousa-t. Jól van, sokan istenítik, pedig egyáltalán nem az, de egy valamit nagyon tudott: védekezni. És azzal biza lehet érvényesülni EU-ban, sokáig. Láttátok. Mostmeg nézzük hol vannak.
Debrecen? Szégyen, hogy vezetik a bajnokságot. De akkor ki vezesse? A Magyar Bajnokságot senkinek nem szabadna megnyernie. Stadion? Termeljék ki maguk. Átlagnézőszám: 3500. Erre kapnak 22 ezres luxusarénát, aminek az egy napi megvilágításából az én lakásomat 10 évig lehetne fénnyel ellátni. Persze lehet más célra is használni, koncertek, meg minden, de ez akkor sem kóser.
Diósgyőr? Maffia. Nem is mondok mást. Aki Miskolcon nyereséget tud termelni az egy istencsászár.

De kicsit elkanyarodtam a mondanivalómtól, my fault, így éjszaka, sorry.

Szóval a lényeg: olyan pénzmosások, irathamisítások, építési engedélyek, kamuberuházások, szerződések, szerződés szegések, beszállítások és kifizetések mennek a háttérben, ami biztos szép meg jó bizonyos embereknek, na de ne mondjuk már azt, hogy ez munka és még hasznos is.
több mint 12 éve
Kubatov most nagy szarban van,kiváncsi vagyok hogy mászik ki belőle.

több mint 12 éve
YoungZeeZee 9 410
nekem mas dolog jutott eszembe a moniz ugyrol...
Lehet europaban nem szint a magyar foci viszont aminek orulok h viszonylag stabil allando tulaj van a dvsc dvtk eto vidi mogott es elkezdtek egy munkat amihez probalnak ragaszkodni..mondanam h filozofia de az mar tulzas lenne.Az ftcnel nincs semmi...Nem tudjak mit akarnak.Hasonlo felfogasu edzo kene mert a hozzaallas sztem nem volt rossz.
most kb. kezdhetnek mindent elorol.
Idot nem adnak soha senkinek pedig kene.1ev alatt nem lehet csodat tenni.3pontra vannak a 3helytol..azert az nem olyan rossz.
A felelem ami bennem van."varom" mikor szall ki egy-egy tulaj az emlitett csapatok mogul...aztan mehetnek a sullyesztobe.
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 3 145 — Gràcies Pep!
Szerintem is nagy játékosmozgás lesz a télen (10+).
Akik szerintem tuti mennek (nem is biztos, hogy kár értük): Otten, Valpoort, Tuyp, Gerson(?), Ionescu
Közülük Ionescu néha mutatott valamit, de sokat sérült.
Tuyp-ot egyszerűen nem értem, hogy lehetett ennyire benézni:
1. Holland II-ben nagy király volt, rengeteg gól. Ennyivel gyengébb ott a szinvonal, mint a Mennyeiben?!?
2. Kb. 4 hónapja itt edz. Ha lepukkanva is jön ide, akkor is ennyi idő alatt azért le lehetne adni a felesleget (szombaton is ahogy beállt, milyen kalácsképe van még mindig???) és lehetne már normális kondija. Azt gondolom, ha nekem adnának 4 hónapot, profi körülményeket, hogy csak edzeni kelljen akkor valszeg ennyi idő alatt fel tudnék készülni egy MB1-es meccsre, erőnletileg...

Besic, Mateos hosszú távú 2-3 éves szerződéssel rendelkezik, nem hiszem, hogy mennének.
Leo, Bönig, Jenner pedig szerintem nyáron fognak menni.

... így megint nem épül a gerince a csapatnak. Pedig az lenne a legfontosabb, hogy a mag 10-13 játékos a keretből évről-évre együtt játszon...

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Nem baj, majd a sok fanyalgó megtudja mire megyünk magyar edzővel és magyar játékosokkal. Úgyis azt szajkózzák, hogy magyar edző és játékosok kellenek a Fradiba és a külföldieknél jobbak az utánpótlásban lévő ifjak. Szerintem Leonardo, Besic, Jenner, Diallo, Bönig, Mateos erősítés volt és a vezetés bosszúja miatt egy komplett csapatot kellene "szereznünk" záros határidőn belül, mert a téli felkészülés is elúszik eredmény nélkül.Tony
Távol álljon tőlem, hogy ezeket a semmirekellő magyar edzőket védjem, de Moniz sem mutatott semmi többet, mint ők. Ugyanolyan szar, 0 eredményt ért el. A nagy külföldi edzővel, meg a magyar szinten "sztár" légiósokkal teletűzdelt Fradi, kb negyed-ötödannyiból gazdálkodó csapatokkal van egy szinten. Azért mert mentornak talán jó volt Moniz, meg a játékosait talán jól fel tudta tüzelni, ez egy komolynak mondott edzőtől édes kevés. Erre felesleges külföldi embert hozni, erre kiváló a Véber-Urbán páros is. 😀 Ezeket a külföldi légiósokat se értem, elvileg ők profi környezetben nevelkedtek, nem a magyar posványban, akkor hol az oly sokat emlegetett profi mentalitás? Meg a mindenféle egyéb körülményre való mutogatás? Én valahogy sokkal nehezebben tudnék egy olyan csapatnak szurkolni, akik tele vannak mindenféle jött-ment légióssal és akkor mellé még eredmény sincs. Nálunk is ez volt tavaly Pécsett kicsibe, idén meg nagyrészt magyarokkal (talán ha 2 vagy 3 légiós van az egész csapatba), kevesebb pénzből, vagyunk előrébb (bár utóbbit lekopogom, ismerve a hagyományosan rém szar tavaszainkat).
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
csebi
Nem baj, majd a sok fanyalgó megtudja mire megyünk magyar edzővel és magyar játékosokkal. Úgyis azt szajkózzák, hogy magyar edző és játékosok kellenek a Fradiba és a külföldieknél jobbak az utánpótlásban lévő ifjak. Szerintem Leonardo, Besic, Jenner, Diallo, Bönig, Mateos erősítés volt és a vezetés bosszúja miatt egy komplett csapatot kellene "szereznünk" záros határidőn belül, mert a téli felkészülés is elúszik eredmény nélkül.Tony
akkor lesz itt majd színvonal kérem alássan szépen. Bognár Gyuri, szakmaigazgatónak Szerethető Sándorunk, Gyepes még elvileg nem írt alá Malajziába, ahogy Torghelle is FA, szóval össze lehet rántani ám itten a szakértelmet.

közben meg a Vasast megint el akarják adni.