NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Indianapolis Colts - San Francisco 49ers
41
6
2:15, ARENA4
Soccer
41 feliratkozó
több mint 12 éve
20 év, 21 edző. Így kell stabil, európai szinten sikeres csapatot építeni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Leonardo-szintű kreatív, jó játékos nagyon régen nem volt az NB1-ben. Óriási hiba lenne elengedni.
több mint 12 éve
Ahogy várható volt Leonardo kiállt Moniz mellett(úgy ahogy egy profi focista szokott általában..),mondjuk takarodhat is,önző öncélú játékos,kiváncsi vagyok mennyit fizettünk neki és a gyógykezelésére.Aztán miért?A nagy semmiért.KennyÖnző? Öncélú? Hatalmas tévedés. Moniz mit kért (várt el) a játékosoktól? Azt, hogy merjék felvállalni az egy az egy elleni párharcokat, próbálják kicselezni a védőiket. Ő pont ezt csinálja, aztán zsákszámra (3-4/meccs) adja a gólpasszokat, amiket csak be kéne pöckölni 5-10 méterekről a kapuba. Tőle nem láthattál olyat, hogy csak azért cselez, mert meg tudja forgatni oda-vissza 5x az emberét, vagy mint Böde a labdától csak lövéssel szabadul meg.
több mint 12 éve
Én egyébként ennyire nem tartom valószínűnek, hogy hirtelen mindegyik légiós lelépjen. Egy-kettő el fog menni valószínűleg, de nem a fél csapat. Azért ezeknek a játékosoknak a karrierje nem jár olyan mederben, hogy nagyon ugrálhatnának.Schlecknem azt mondom, hogy a Real Madridba fognak igazolni, vagy Pep úgy gondolja, hogy Ribery helyett beteszi Jennert, hanem simán elképzelhető, hogy Tuijp visszamegy a holland másodba, Besic talál magának egy középcsapatot mondjuk az osztrák-holland-belga bajnokságból... nagyon meglepődnék, ha a felsorolt légiósokból csak 1-2 lépne le márciusra...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Én egyébként ennyire nem tartom valószínűnek, hogy hirtelen mindegyik légiós lelépjen. Egy-kettő el fog menni valószínűleg, de nem a fél csapat. Azért ezeknek a játékosoknak a karrierje nem jár olyan mederben, hogy nagyon ugrálhatnának.
több mint 12 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
csebiNem baj, majd a sok fanyalgó megtudja mire megyünk magyar edzővel és magyar játékosokkal. Úgyis azt szajkózzák, hogy magyar edző és játékosok kellenek a Fradiba és a külföldieknél jobbak az utánpótlásban lévő ifjak. Szerintem Leonardo, Besic, Jenner, Diallo, Bönig, Mateos erősítés volt és a vezetés bosszúja miatt egy komplett csapatot kellene "szereznünk" záros határidőn belül, mert a téli felkészülés is elúszik eredmény nélkül.
több mint 12 éve
,esetleg egy nagyon bátor vállalással Lipcsei.ezt ugye nem mondod komolyan? nézz már rá, hogy mit művel a 2. csapattal évek óta? leginkább a semmit...
Kenny
Lothar sztem nem jó edző, volt egy jó meccse a Belgráddal és kész, a válogatottat meg inkább hagyjuk...
Horváth Feri kizárt, hogy jöjjön, sokat fizettek érte, nem hiszem h most ki tudnánk pengetni komolyabb pénzt edzőre, főleg amikor játékosokra kell költeni, ha úgy számolom, hogy Moniz kirúgás után biztosan lelép: Besic, Leondardo, Jenner, Mateos, Bönig, Gerson és sztem Diallo, Tuijp, Valpoort is lelép utóbbi kettőért nem olyan nagy kár)
akkor a meglévő problémák mellé (jobb hátvéd, fogalmatlan középső középpálya) hiányozni fog a kezdő 11-ből legalább 6-7 poszt: lesz egy kapusunk, jh ugye nincs, lesz egy középhátvéd esetleg Gyömbér személyében, balhátvéd nem lesz, középső középpályán lesz Józsi, aki bárcsak ne lenne, Somalia mehet szélre, Holman középen irányíthat, Böde meg előre, többi helyre kiváncsi vagyok tudsz-e neveket mondani?
nagyon rossz lépés volt legrosszabbkor, úgy látszik, hogy bajnokságban nem lesz olyan helyezésünk, ami Európát érhet, ezért kellett volna rámenni a kupára, na most így ezek után a newpest sztem gólfesztivált fog rendezni
Leonardo-hoz meg annyit, hogy kb 15-18 éve nézek magyar bajnokságot, és kb ő volt az első játékos, akin azt láttam, hogy tudja mit fog csinálni a labdával, hogy hova akarja pontosan passzolni, mennyire akarja megtolni, sztem tavasszal egy normális alapozás után hihetlen jó idényt futna, de nem hiszem, hogy marad
pénzben meg igaza van. ő kérte, hogy mi fizessünk neki mindent? mi ajánlottuk fel cserébe azért, hogy maradjon, ezek után ha megint elmaradnak a fizetésekkel, akkor nagy a baj...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 12 éve
Ahogy várható volt Leonardo kiállt Moniz mellett(úgy ahogy egy profi focista szokott általában..),mondjuk takarodhat is,önző öncélú játékos,kiváncsi vagyok mennyit fizettünk neki és a gyógykezelésére.Aztán miért?A nagy semmiért.
több mint 12 éve
Nem a vereséggel van a bajom, ráadásul pont a Bilbaótól nem is sajnálom, a mutatott játék???kal. Én szerettem akár hogy is időnként eredménytelenebb volt, hogy domináltuk a játékot. S azért bármikor benne volt, hogy összejön a gól. Tata ezt mintha kezdené leépíteni, Ez nem tetszik de majd meglátjuk tényleg hosszú még az idő.Tata Martino ez nagyon nem lesz így jól.................dandenyugi,minden évben van egy BL vereségünk,Bilbaoba meg nem nyerni járunk.
Nincsgáz.Kenny
több mint 12 éve
Tata Martino ez nagyon nem lesz így jól.................dandenyugi,minden évben van egy BL vereségünk,Bilbaoba meg nem nyerni járunk.
Nincsgáz.
több mint 12 éve
Tata Martino ez nagyon nem lesz így jól.................
több mint 12 éve
Lothar érkezését rebesgetik,már hetek óta.Vagy László Csaba nálam csak ők jöhetnének szóba.Horváth Ferinek is örülnék,esetleg egy nagyon bátor vállalással Lipcsei.
Moniz amúgy ha megnézitek nyert 3-4 rangadót aztán semmi,túl lett hypolva nagyon keményen,nem jó edző,jó utánpótlás szakember,technikai edző de nem vezetőedző.
Az a kérdés hogy mi lesz a "légiósaival".Gondolom Besic megy télen vagy legkésőbb nyáron.
Ettől tartok ha kiveszik ebből a csapatból Böniget,Jennert,Besicet,Gersont,Leonardot,nyilván Mateos is az ő hívására jött,akkor mi lesz.Láttuk mire vagyunk képesek az utánpótlás játékosainkkal,tartok az előttünk álló időszaktól.Mindegy lényeg hogy lesz szép stadionunk benne 3 ezer nézővel és jó sok lenyúlt kormányzati pénzzel.
Kubatov takarodj!
több mint 12 éve
Most ti szerintetek Moniz a gyenge vagy a játékosok buktatták meg? Mert inkább utóbbi, akkor meg nem lehetne kiállni az edző mellett? Most jön egy új edző ott meg kihajtják a belüket én biztos felpofoznám az összeset.
több mint 12 éve
Kubatov takaroggy!
több mint 12 éve
szerintem is, ezt a legrosszabb időpontban hozták meg, hozzáteszem hogy én hagytam volna tavaszig, hátha beindul a szekér, így viszont tuti szét fog esni ez a csapat és építeni kell egy újat.Monizzal szerződést bontott a Fradi.Dexxter TailorNem értem, miért nem lehetett várni vele még egy hete.
Kb. az ősz legfontosabb meccse jön szerdán
Jó lesz a sok duzzogó légióssal, akik jelentős része azért jött ide, hátha Moniz segít Nekik újjáépíteni a karrierjüket.
Télen megint lesz 10+ játékos mozgás.
És újabb 1 év, amikor nincs a csapatnak egy állandó gerince.
Gondolom az volt az utolsó csepp a pohárba, hogy kritizálta a klub orvosát.Sinisa
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Monizzal szerződést bontott a Fradi.Dexxter Tailorúgy hallottam, bognárgyuri free agent, le kell szerződtetni a szakértőúrt!
több mint 12 éve
Monizzal szerződést bontott a Fradi.Dexxter TailorNem értem, miért nem lehetett várni vele még egy hete.
Kb. az ősz legfontosabb meccse jön szerdán
Jó lesz a sok duzzogó légióssal, akik jelentős része azért jött ide, hátha Moniz segít Nekik újjáépíteni a karrierjüket.
Télen megint lesz 10+ játékos mozgás.
És újabb 1 év, amikor nincs a csapatnak egy állandó gerince.
Gondolom az volt az utolsó csepp a pohárba, hogy kritizálta a klub orvosát.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Monizzal szerződést bontott a Fradi.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
Shao Khan kirúgta Martin Jolt. Rövidebb ideig bírta(13 meccs), mint Mularkey tavaly nálunk(16 meccs). 😀Szerintem őt kéne leigazolni, mint a Fulham új edzője. Biztis alig várja már az új lehetőséget. 😀😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tényleg érdekes ez az ute, barczi nem fért be abba a csapatba, most meg válogatott formát fut diósgyőrben. Gusztustalan am amit pinyőék csinálnak, remélem egyenlìt a dvtkpeachegy pontot legalább megérdemeltünk volna, de sajna a Fradi meccs óta elég szar formában vagyunk 😕
több mint 12 éve
Tényleg érdekes ez az ute, barczi nem fért be abba a csapatba, most meg válogatott formát fut diósgyőrben. Gusztustalan am amit pinyőék csinálnak, remélem egyenlìt a dvtk
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 12 éve
Tony
885
885
www.origo.hu/sport/magyarfoci/20131201-ricardo-moniz-szerint-akeem-adams-gyogyszeres-kezelessel-elkerulhette-volna-az-amputaciot.html?sec-1Meg kellene nézni az NSO-n lévő videót és hallható lenne, hogy egyáltalán nem ezt mondta. Moniz azt mondta, ha tudták, hogy Akeem ereiben vérlerakódás van egyrészt szólhattak volna neki, másrészt azok a plakkok gyógyszerrel feloldhatóak lettek volna. Egy szó nem volt az infarktus utáni egyszerű gyógyszeres kezelésről, hanem MEGELŐZÉSRŐL beszélt. Továbbá nehezményezte, hogy Akeem orvosa, aki egyben a CSAPATORVOS is egy büdös szót nem árult el a játékos állapotáról, hanem a médiából kellett megtudnia, amit. Továbbá kritizálta a leigazolás előtti tesztet és orvosi hozzáállást plusz hogy neki azt mondták terhelhető a játékos, aztán történt az ami. Plusz szörnyű az, hogy egy 22 éves játékosnak levágták a lábát. Valamint, hogy ez leigazolás előtti tesztekkel elkerülhető lett volna.
Szánalmas ez az ember...Schleck
Na ez hangzott el valójában a sajtótájékoztatón. Nem az amit az Origo és az NSO valamint a videót meg nem néző, de kommentelők írnak.
Linkelem a video-t is, a többit csak értelmezni kell (pl. amikor plakkot említ Moniz és gyógyszeres kezelést fordítják)
www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/video-monizzal-nem-beszelnek-adams-orvosai-2298693
több mint 12 éve
Mennyire siralmas fos amit muvelnek ezek foci néven..Mennyire siralmas fos amit műveltek ezek foci néven..
Pécs nem csinált semmi extrát,talált 2 gólt,aztán másfél félidőn keresztül rugdosta előre a labdát ész nélkül.
Gyengék vagyunk nincs mese,nincs kreativitás,nincs átütő erő.
Remélem nem kapunk egy büdös nagy zakót a város szélén..Kenny
A Fradi nem csinált semmi extrát,kapott 2 gólt,aztán másfél félidőn keresztül rugdosta előre a labdát ész nélkül.
Gyengék voltak nincs mese,nincs kreativitás,nincs átütő erő.
Remélem kapnak egy büdös nagy zakót a város szélén.. 😛 😀
több mint 12 éve
Túledzeni...ez a szó is csak az ithhoni aranylábúaknak jelent valamit. Magath is hìresen túledzette a játékosait, mégis nyert ezt-azt. Vagy klopp mostanában, áll a legkeményebv edzések nála vannak. Ezek meg sìrnak...pff szánalompeachMondjuk a túledzés az létezik a valóságban, nem kitaláció. Bár kétlem, hogy itt kis hazánkban bárhol is előfordulna... 😀
több mint 12 éve
Túledzeni...ez a szó is csak az ithhoni aranylábúaknak jelent valamit. Magath is hìresen túledzette a játékosait, mégis nyert ezt-azt. Vagy klopp mostanában, áll a legkeményebv edzések nála vannak. Ezek meg sìrnak...pff szánalom
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...